2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Park yatak senin ölçü neydi ben daha içine yatak almadım ve nevresim takımı aldım demiştin uydu mu peki içine park yataklar küçük oluoyr ya normal beşiklere göre

Park yatak senin ölçü neydi ben daha içine yatak almadım ve nevresim takımı aldım demiştin uydu mu peki içine park yataklar küçük oluoyr ya normal beşiklere göre

canım benim kızkardeşimin karyolası mdf 75-120 ydi bebeği 4 yaşına kadar yattı bende 70-120 aldım park yatağı benimki ölçülerindeyse uyuyor canım normal nevresim ay hiç sorma park yatağı almakla bitiyorki en ucuz içine yatak 50 ydi birde 70 e vardı 50 olanın süngeri iyi değilmiş herkez öyle diyo bende 70 milyona olandan aldım canım fermuarlı kılıfı var çıkarıp baktım güzel sert sünger birde hava geçiriyormuş yani terletmiyor sana bunu tavsiye ederim birde alez aldım oda 14 yatağı böyle al canım 3-4 sene yatıcak bebek içinde iyi yatak olması lazım

park yatağın içine konulan kılıfı varya demir çubukları geçirdiğin onu yıkadım birde yatağın kılıfını yıkadım ben alerji falan olmasın diye

alez 70-110 var mı ki.ben zaten viskolex istiyorum.Annem bebek döşeği var bende al dedi ama viskolex yatak olursa daha iyi olur dediğin gibi ben ara katına bile koymayı düşünüyorum o yatağı uyku seti nevresim olayını karar veremedim uyku set yorganı güzel oluyor hafifçe beki tek yorgan alıp öyle elyaf dolgulu nevresim diktiririm ama daha pahaıya gelir öyle de off u veobaby uyku setleri hoşuma gidiyor aslında ama kararsızım

bebemax 70-120 bizim yatak bütün sitelerde fiyatı aynı ben araştırdım istersen e-bebekteki yataklardanda sipariş verebbirsin yorgancıya yaptırmakla uğraşma bence

park yatağın içine konulan kılıfı varya demir çubukları geçirdiğin onu yıkadım birde yatağın kılıfını yıkadım ben alerji falan olmasın diye
hamak ı diyorsun dimi.Ben de içinde parça bulunmayanları yıkıcam ama hamaın üstüne koyduğun şu park yağı sarıpta çantasına koyduun onun içinde tahtaları var,fermuarlı olsaydı keşke diğer taraflarını sabunlu bezle silicem ama son ay yaparım heralde.Ana kucaının bebek arabasının kılıflarını hepsini çıkarım yıkıcam

ya canım yataklar çok ince zaten bende koydum şimdi ara katına ince ve hafif park yataklar için yapılmış vallahi bence bizim park yataklar için uyku sati gereksiz ben tek yorgan aldım 2 tanede nevresim takımı yeter böyle almanı tavsiye ederim canım

parça olmayanları yıka sende ozaman bencede yıkamak gerekli alerji falan olur bizim park yataktada hafif bir koku vardı ben kurup havalandırdım şimdi geçti o koku

senin yatağa göre 70- 110 yatak var e-bebekte 40 lira diyo bir bak istersen

Zaten uyku setide öyle yan korumalı değil bak böyle yorgan,yastık,yastık kılıfı,çarşaf,nevresim fazladan alt açma yapmışlar
http://www.veobaby.com.tr/?urun-detay_10203_Veo_Baby_Oyun_Parki_-_Uyku_Seti.html

böyle bişi alırsam zaten nevresimi oluyor bunda evde de yorgan var bi tane ona da 1 nevresim.1 tane de günlük kullanmaya nevresim alırsam yeter heralde.Evdeki yorgana göbekli nevresim dikricem onu her zaman kullanmam heralde.Ayy bilmiyorum kafam karıştı iyice...

Ama bu sünger,süngerler adi oluyor sünger 20 tl ye adam vericekti ben istemedim çünkü hamak ı 6 aydan sonra kaldırırsak altta çocuğun sırtına batar o demirler

evet yan koruması yok bu park yataklar için fiyatıda uygun güzelmiş dediğin gibi birde senin kalın yorgan var birde yedek nevresim alırsan yeter bence

Ama bu sünger,süngerler adi oluyor sünger 20 tl ye adam vericekti ben istemedim çünkü hamak ı 6 aydan sonra kaldırırsak altta çocuğun sırtına batar o demirler

ozaman benim yatağa bir bak istersen ciciv bebede bebemax 70 lira birde eğer kalın yatak istiyorsan yine e bebekte yatakların en son sayfasına bak orada 89 tl ortapedik bebek yatağı kalın senin dediğin gibi 89 muş fiyatı

canım bunlarda güzel cey bebekte kırmızı var yazıyo internetten almak istemiyormusun park yataklar için seti çarşıda yoktur bence

Ben bi tane kırmızılı pike takımı buldum canım, yan korumalıkları bile var. Yorganı,yastığı falanda var içinde. Eminönünde 55 tl ye veriyodu nakit. Annem haftaya gidip alıcak, alınca resmini çeker koyarım.Ama sen İstanbul'da değilsin.bilmiyorumkismile

Ayyy 2-3 gün önce döndüm yaaw eminönünede gittim hem yaww olsun yine gidicem.Buluşmaya gelirim kalan eksikleri tamamlarım diye düşünüodum ama buluşma olmayacak mı???
Eminönüne gidicem bebek şekeri malzemeleri için tekrar ve havuzlu han var orada çok uygunmuş alt katlar komple bebek eşyası tekstil,araba,yatak,emzik,biberon envai çeşit şey vardı ama bakmadım bida geldiimde bakarım dedim acaba ordamıydı??

Evet canım , havuzlu handa. Çok beğendim ben. Başka renkleri de vardı, ama kırmızılısını beğendim kendimeee.hatta park yatağın içine kurmuşlardı, çok güzel duruyodu.Alttan 2. kattaydı mağaza. Buluşma olucak diye biliyorum ben, ama ne zaman tam bilmiyorum. Alışveriş için gitmemiştim, kredi kartıyla alırsan 75 dedi, nakit alırsan 55 dedi.Annemlere yakın diye annem öbür hafta ben gelir alırım dedi. Yoksa şimdiye almıştımm. :)

Saol canım.Keşke baksaydım ama araba,yatak felan alıcaktık bida gelicem diye vakit kaybetmeyelim diye bakmadık.İlk sayfada buluşma iiçin tarih vardı ama ne liste var ne de tarih onun yerine hedyeleşme mi var hallisna gessin de ögreniriz.Ona göre ayarlıcam dr randevumu ist gelişimi sonkez gelirim heralde bida zor olur gelmem

berrak sende park yatakmı almıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…