- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
berrak sende park yatakmı almıştın
Ben bu hediyeleşme mevzuunu kaçırdım sanırım,tekrar bilgi alabilir miyim :)
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu pazarlar.
gülgüzeli geçmiş olsun canım..:teselli:
gunayyydınn kızzlllaarrrr..guzel bır pazar gunu ama bnm basım cok agrıyorr halaaa.kahvaltıdan snra ılaç alıcm aertık dayanamıyycaammm 3 uun olduu gecmezzmıı((
ben iyiyim çok şükür..saol derin55..sen nasıllssıın bebişinn nasıll?
sana da günaydın canım...opuyorumnanaktangünaydın annişler hepınıze
ben iyiyim çok şükür..
sadece sinirlerim zıplıyo arada o kadar!!!guclubacismile
sana da günaydın canım...opuyorumnanaktan
gunaydın canım coooook gecmıs olsun bende 3 gundur aynıydım benım mıgrenım var bı tuttu cıldırıcaktım ılacta ıcemedım cok sukur bugun sabah yok gercı benım aksam 6 dan sonra tutuyorda ınsallah olmaz.
yok canım ya benim kaynanam yok Allah rahmet eylesin..hayırdır canım sınırlerını kım zıplatıyor???kaynana derdımı yoksa sınır zıplatmada uzerlerıne olmuyorda genelde :dance:
ay canım benim ya migren de sinirsel değil mi?beenımkıde mıgren belası cnmm.mıdemde mahvollduu..delırıcem yokmu bunun cozumu basımı bagladım zonkluyorr resmeenn(allah kımseye yyasatmasınnn cok zorr.
yok canım ya benim kaynanam yok Allah rahmet eylesin..
ailelerden de uzak yaşıyoruz pek öyle akraba sıkıntısı falan çekmiyoruz çok şükür.
eşime sinir oldum.
bugüun dil sınavı var bu üçüncü girişi bi izmir bi antalyada giriyo geçemedi dili öğretim görevlsi kendisi artık işi gezmeyebvurdu ona sinirlendim.
bizim arabayla birkaç arkadaş beraber gittiler ben de gitmek istemiştim ama olmadı.
şortlarımızı da alalım sınavdan sonra denize gireriz deyince bende ipler koptu!guclubacismile
beenımkıde mıgren belası cnmm.mıdemde mahvollduu..delırıcem yokmu bunun cozumu basımı bagladım zonkluyorr resmeenn(allah kımseye yyasatmasınnn cok zorr.
ay canım benim ya migren de sinirsel değil mi?
yok canım ya benim kaynanam yok Allah rahmet eylesin..
ailelerden de uzak yaşıyoruz pek öyle akraba sıkıntısı falan çekmiyoruz çok şükür.
eşime sinir oldum.
bugüun dil sınavı var bu üçüncü girişi bi izmir bi antalyada giriyo geçemedi dili öğretim görevlsi kendisi artık işi gezmeyebvurdu ona sinirlendim.
bizim arabayla birkaç arkadaş beraber gittiler ben de gitmek istemiştim ama olmadı.
şortlarımızı da alalım sınavdan sonra denize gireriz deyince bende ipler koptu!guclubacismile
bazen sınırsell bazen sebepsız olabılıyor.uykudan uyanınca tutabılıorr.3 gun gecmek bımeyen bı agrı kafandaa gozlerrrını zor acıyorsun mıde bulantıda yapıyorr.onceden ılacla bıraz hafıfletıyordu sımdı ılacta ıcemıyorumm.wallahı bıktım bu agırdan bızım aıleden ggelıyor.gunumu zehır edyıorr.bıde bu halde calsıyorum 2 gubdur ıste.ıyıce azdıı( sinifsinif:
ay gitsin gelsin de sonra da bu ay çok açıldık dikkatli harcama yapalım diye bana ahkam kesiyo ben ona daha çok sinirleniyorum.
benim hiçbir masrafım yok sürekli beklemedeyim alınacaklar için...
çocuğumu büyüteyim derken çalışmadım şimdi de ikinciyi bekliyorum böyle abuk sabuk şeyler olunca iyice tepem aTIYOOO...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?