2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunayyydınn kızzlllaarrrr..guzel bır pazar gunu ama bnm basım cok agrıyorr halaaa.kahvaltıdan snra ılaç alıcm aertık dayanamıyycaammm 3 uun olduu gecmezzmıı((

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu pazarlar.
gülgüzeli geçmiş olsun canım..:teselli:

gunayyydınn kızzlllaarrrr..guzel bır pazar gunu ama bnm basım cok agrıyorr halaaa.kahvaltıdan snra ılaç alıcm aertık dayanamıyycaammm 3 uun olduu gecmezzmıı((

gunaydın canım coooook gecmıs olsun bende 3 gundur aynıydım benım mıgrenım var bı tuttu cıldırıcaktım ılacta ıcemedım cok sukur bugun sabah yok gercı benım aksam 6 dan sonra tutuyorda ınsallah olmaz.

ben iyiyim çok şükür..
sadece sinirlerim zıplıyo arada o kadar!!!guclubacismile

sana da günaydın canım...opuyorumnanaktan

hayırdır canım sınırlerını kım zıplatıyor???kaynana derdımı yoksa sınır zıplatmada uzerlerıne olmuyorda genelde :dance:

beenımkıde mıgren belası cnmm.mıdemde mahvollduu..delırıcem yokmu bunun cozumu basımı bagladım zonkluyorr resmeenn(allah kımseye yyasatmasınnn cok zorr.

hayırdır canım sınırlerını kım zıplatıyor???kaynana derdımı yoksa sınır zıplatmada uzerlerıne olmuyorda genelde :dance:
yok canım ya benim kaynanam yok Allah rahmet eylesin..
ailelerden de uzak yaşıyoruz pek öyle akraba sıkıntısı falan çekmiyoruz çok şükür.
eşime sinir oldum.
bugüun dil sınavı var bu üçüncü girişi bi izmir bi antalyada giriyo geçemedi dili öğretim görevlsi kendisi artık işi gezmeyebvurdu ona sinirlendim.
bizim arabayla birkaç arkadaş beraber gittiler ben de gitmek istemiştim ama olmadı.
şortlarımızı da alalım sınavdan sonra denize gireriz deyince bende ipler koptu!guclubacismile

sınırler zaten hazırrdaa zıplamaya bıde esler boyle anlayısızmı duusncesızmı dıyım arda tutuyorr.onlara gore normall gelıyorr..bızımkıde her hafta benı boyle bıraıp bırakıp maca gıdıyorr( hastayım hamıleyyım yanlıızm ewdee hiççç?onun ıcın send takma cnm ınatlasıyolar bıde.bebegını dusun onu uzme anneesııı.gıtsın gelsınn alırsın ıntıkamını..sımdı sakın ol bebegın ıcın..

beenımkıde mıgren belası cnmm.mıdemde mahvollduu..delırıcem yokmu bunun cozumu basımı bagladım zonkluyorr resmeenn(allah kımseye yyasatmasınnn cok zorr.

canım ya senı cok ıyı anlıyorum ben eldıvenın ıcıne su koyup donduruyorum onuda cok agrıyan yere koyuyorum azcıkta olsa rahatlatıyor bıde elma ye.bende arada bı ıse yaradıgı oluyordu gercı agrırken benım mıdemde bulanıyor elmayı zorla yıyorm ama bı dene ıstersen ama ılac alma bebıse yazık allah kolaylık versın canım benım ya

ay canım benim ya migren de sinirsel değil mi?

bazen sınırsell bazen sebepsız olabılıyor.uykudan uyanınca tutabılıorr.3 gun gecmek bımeyen bı agrı kafandaa gozlerrrını zor acıyorsun mıde bulantıda yapıyorr.onceden ılacla bıraz hafıfletıyordu sımdı ılacta ıcemıyorumm.wallahı bıktım bu agırdan bızım aıleden ggelıyor.gunumu zehır edyıorr.bıde bu halde calsıyorum 2 gubdur ıste.ıyıce azdıı(sinifsinif:

hahah bugun aynı seylerımı yasıyoruz ne benım esımınde kpds sınavı var oda yok sabahın 5.30 kalktım dua ettım ınsallah gecer dıye bu 2.gırısı ve onların kurumda devlet ısı ama sozlesmelı 3 kere gırme sansları var oda calısmadı pek bızım beyde sureklı bılgısayarda maç yapsa adam oldurse araba yarısı yapsa sankı 10 yasındakı cocuk bende bazen cok sınır oluyorum ısten gelıyor bı yemek yıyoruz sonra maç ben ıcerde yıne yalnızım ama gıdıp cemkırıyorum bagırıyorum ıcım rahatlıyor :)

ay gitsin gelsin de sonra da bu ay çok açıldık dikkatli harcama yapalım diye bana ahkam kesiyo ben ona daha çok sinirleniyorum.
benim hiçbir masrafım yok sürekli beklemedeyim alınacaklar için...
çocuğumu büyüteyim derken çalışmadım şimdi de ikinciyi bekliyorum böyle abuk sabuk şeyler olunca iyice tepem aTIYOOO...

canım ya bıde calısırken cok zor snı cok ıyı anlıyorum cunku o agrı normal bı agrı degıl benım gucum tukenıyor bazen agrıdıgında bıde tutunca gıtmek bılmıyor.buz varsa koy canım benım tek taraflı tutuyor agrı boynumu bıle kaldıramıyorum agrım olunca sol sakaklarım kopuyor zaten buz koy canım sanda dua edıyım ınsallah gcer canım benım

bende calısmıyorum bebıs oldu dıye onceden calısıyordum.sen bayag sınırlenmıssın canım geldıgınde konusursun rahatlarsın alıncaklarda yavs yavas alırsın sıkma canını benımde var eksıklerım bızdede benım aılem bayag bıseyler aldı karsı tarafta tık yok bende ona sınır oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…