saol canım. zaten temizlik yapılcak,halılarıda yıkamaya verdim.bence taşınmada en zoru yatak odası ve mutfak..bunun ikisini ben yapmazsam içim de rahat etmez.ama öyle kendimi çok yormadan yaparım.zaten benim belimde biraz ayakta dursam ağrıyor.eşime bi an önce taşınalım ben iyice ağırlaşmadan demiştim ama ancak şimdiye kısmet oldu ee artıkk yapıcaz beraber..
sen iyice dinlen canım,yataktan destekle kalkacak kadar incitmişsin sıcak tut birde belini..
herkeze gunaydınnnn... umarım cok guzel bır hafta geçiririz:):)
günaydıın günaydıın.uzun zamandır yazmadım.nasılsınız herkes iyidir inşallah.biz kızımla iyiyiz çok şükür.cuma günü buca doğum hastanesine gittim.egepol fatma hanıma gidiyordum.devlette doğurma taraftarıyım bu aralar bi hastaneye bakiim dedim.temiz düzenli bi hastane beğendim.gittiğim dr hamile idi kan ve idrar tahlili istedim ve ayrıntılı ultrasona girdim.sonuçları yarın göstereceğim.ama farklı doktora çünkü bu dr doğumuma kadar beni izleyemeyecek.1 ay sonra doğum iznine çıkacak
neyse tahlillerimi aldım netten idrar temiz çok şükür ama çok kanım düşük çıktı.9 çıktı kanım ve bikaç değer daha düşük.ilk doktorum maltofer ve kalsiyum dışında bişey vermemişti bana.hamile olan arkadaşlarıma doktorları elevit balık yağı vs başlattı bile .canım sıkıldı moralim bozuldu çok.bebeğim ultrasonda değerleri ölçüleri gelişimi normal olmasına rağmen 1 hafta küçük göründü. dr. kız bebekler biraz narindir üzme kendimi herşeyi güzel dese de çok üzüldüm ben.yarınm sabah tahlillerimi gösterince bakalım dr ne diyecek paylaşırım burtadan.
bu arada ufaktan temizliğe başlladım.hergün bi dolabı elden geçiriyorum akşamları.yavaş yavaş yapıyorum yorulmadan.kışlık yazlıkler,çekmece düzeni malum bebeğin eşyalarına yer açmalıyım.bende hayat böyle işte
Peki şekerim, en doğrusunu sen bilirsin elbette. Dikkat et kendine okiş??
Ayrıca; ben? Yatmak? Yatakta? Bu kelimeler ancak bir rüyada yan yana gelebilir kaydirigubbakcemile2
Günaydın canımcım hoşgeldin...
günaydıın günaydıın.uzun zamandır yazmadım.nasılsınız herkes iyidir inşallah.biz kızımla iyiyiz çok şükür.cuma günü buca doğum hastanesine gittim.egepol fatma hanıma gidiyordum.devlette doğurma taraftarıyım bu aralar bi hastaneye bakiim dedim.temiz düzenli bi hastane beğendim.gittiğim dr hamile idi kan ve idrar tahlili istedim ve ayrıntılı ultrasona girdim.sonuçları yarın göstereceğim.ama farklı doktora çünkü bu dr doğumuma kadar beni izleyemeyecek.1 ay sonra doğum iznine çıkacak
neyse tahlillerimi aldım netten idrar temiz çok şükür ama çok kanım düşük çıktı.9 çıktı kanım ve bikaç değer daha düşük.ilk doktorum maltofer ve kalsiyum dışında bişey vermemişti bana.hamile olan arkadaşlarıma doktorları elevit balık yağı vs başlattı bile .canım sıkıldı moralim bozuldu çok.bebeğim ultrasonda değerleri ölçüleri gelişimi normal olmasına rağmen 1 hafta küçük göründü. dr. kız bebekler biraz narindir üzme kendimi herşeyi güzel dese de çok üzüldüm ben.yarınm sabah tahlillerimi gösterince bakalım dr ne diyecek paylaşırım burtadan.
bu arada ufaktan temizliğe başlladım.hergün bi dolabı elden geçiriyorum akşamları.yavaş yavaş yapıyorum yorulmadan.kışlık yazlıkler,çekmece düzeni malum bebeğin eşyalarına yer açmalıyım.bende hayat böyle işte
aa neden uyuymuyor musun canıım sen?
kızlaaarrr ben hala kusuyorum bılıyomusunuz....
kızlaaarrr ben hala kusuyorum bılıyomusunuz....
Bütün anneciklere kocaman günaydınlar..hayırlı haftalar diliyorum..
Ah şekerim ben de Buca kadın doğuma gidiyorum. Şahane hastanedir. Çok beğendim, kısmetse ben de orada doğum yapmak istiyorum. Hangi doktora gittin sen? İstersen doktor önerebilirim. Doktorun yerine.
Uyumakla ne ilgisi var. Hastalıktan ölsem, yatak istirahati yapmam ben. Daralırım, illa kalkıp gezmem lazım. Boş boş durmaktan hiç hoşlanmam.
Ah şekerim ben de Buca kadın doğuma gidiyorum. Şahane hastanedir. Çok beğendim, kısmetse ben de orada doğum yapmak istiyorum. Hangi doktora gittin sen? İstersen doktor önerebilirim. Doktorun yerine.
COLOR][/I][/B]
Anam niye kusuyorsun? Doktoruna anlatmadın mı, bir şey demedi mi??
Günaydın kuşum, hoşgeldin. Ben de sana süper bir hafta diliyorum...
inanmıyorum sana bende her fırsatta yatıp uyuyabilirim yani:)neyse Allah yatak istirahati yaptıracak dert vermesin diyelim..
Kızlar iyi haftalar hepinize. Biraz yoğunum ama bir selam veriyim dedim.
Umarım herkes iyidir öğlen aramda gelirim bye
Biz kaçar kızlar bol muhabbetler biraz evi toparlayalımm byss öptüüükk...
inanmıyorum sana bende her fırsatta yatıp uyuyabilirim yani:)neyse Allah yatak istirahati yaptıracak dert vermesin diyelim..
ilk yeter aydına gitmiştim.
şimdi şükriye hanıma gitmeyi planlıyorum.
sen kime gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?