2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki şekerim, en doğrusunu sen bilirsin elbette. Dikkat et kendine okiş??
Ayrıca; ben? Yatmak? Yatakta? Bu kelimeler ancak bir rüyada yan yana gelebilir kaydirigubbakcemile2

herkeze gunaydınnnn... umarım cok guzel bır hafta geçiririz:):)

Günaydın canımcım hoşgeldin...

günaydıın günaydıın.uzun zamandır yazmadım.nasılsınız herkes iyidir inşallah.biz kızımla iyiyiz çok şükür.cuma günü buca doğum hastanesine gittim.egepol fatma hanıma gidiyordum.devlette doğurma taraftarıyım bu aralar bi hastaneye bakiim dedim.temiz düzenli bi hastane beğendim.gittiğim dr hamile idi kan ve idrar tahlili istedim ve ayrıntılı ultrasona girdim.sonuçları yarın göstereceğim.ama farklı doktora çünkü bu dr doğumuma kadar beni izleyemeyecek.1 ay sonra doğum iznine çıkacak

neyse tahlillerimi aldım netten idrar temiz çok şükür ama çok kanım düşük çıktı.9 çıktı kanım ve bikaç değer daha düşük.ilk doktorum maltofer ve kalsiyum dışında bişey vermemişti bana.hamile olan arkadaşlarıma doktorları elevit balık yağı vs başlattı bile .canım sıkıldı moralim bozuldu çok.bebeğim ultrasonda değerleri ölçüleri gelişimi normal olmasına rağmen 1 hafta küçük göründü. dr. kız bebekler biraz narindir üzme kendimi herşeyi güzel dese de çok üzüldüm ben.yarınm sabah tahlillerimi gösterince bakalım dr ne diyecek paylaşırım burtadan.

bu arada ufaktan temizliğe başlladım.hergün bi dolabı elden geçiriyorum akşamları.yavaş yavaş yapıyorum yorulmadan.kışlık yazlıkler,çekmece düzeni malum bebeğin eşyalarına yer açmalıyım.bende hayat böyle işte

çiğdem geçmiş olsun.

bu arada ben kan ve vitamin ilaçlarını gerçekten ihmal etmemek gerektiğini anladım ferro sanolu yazıdıramamıştım bi kaç gündür içmiyordum cumartesi felakettim anlatamam kendimi hiç o kadar yorgun ve bitkin hissetmemiştim.

efsanur üzme kendini benim kızımda minik yani en son öyleydi inşallah büyümüştür.

hosgeldın canım...
uzulm tatlım benım bebişimde 1 hafta kucuk gorundu... dedıgın gıbı kız bebklerde kaynalanıyo herhalde:):) doktorum 2 hafta gerılerse kork dedı bana 1 hafatdan hısbısey olmaz dedı... gelısımı ıyı olduktan sonra varsın kılosu boyu bırazcık kısa olsun onemlı degıl uzulme... ılk baslarda bende cok uzuldum ama bebişim saglıklı ya gerısı onemlı degıl:):)

Ah şekerim ben de Buca kadın doğuma gidiyorum. Şahane hastanedir. Çok beğendim, kısmetse ben de orada doğum yapmak istiyorum. Hangi doktora gittin sen? İstersen doktor önerebilirim. Doktorun yerine.

aa neden uyuymuyor musun canıım sen?

Uyumakla ne ilgisi var. Hastalıktan ölsem, yatak istirahati yapmam ben. Daralırım, illa kalkıp gezmem lazım. Boş boş durmaktan hiç hoşlanmam.

günaydınn..
bende şeker testine gittim,kan değerlerimin düşük olduğunu öğrendim.referans aralığı hemoglabin için 12 ile 16 arası benimki 10.80 çıktı..ben ilk aylarda folik asit kullandım sonra elevite geçtim,o da gaz yapınca doktor elevitide kesmişti.şimid elevite tekrar başlattı ayrıca benexol verdi kan hapı yani..kansızlık bebkten çok anneye zarar veren birşey,halsizlik,yorgunluk ve depresif durumlar ortaya çıkabiliyor.ben kan hapının dışında her sabah mutlaka aç karnım apekmez içiyorum,üzüm ve cevizi ihmal etme.hayvansal gıdalar özellikle sakatatlar kan yapar ama ben malesef yiyemiyorum.sen yiyebilirsen beslenmende mutlaka bunlara ağırlık ver canım.

inanmıyorum sana bende her fırsatta yatıp uyuyabilirim yani:)neyse Allah yatak istirahati yaptıracak dert vermesin diyelim..

Ah şekerim ben de Buca kadın doğuma gidiyorum. Şahane hastanedir. Çok beğendim, kısmetse ben de orada doğum yapmak istiyorum. Hangi doktora gittin sen? İstersen doktor önerebilirim. Doktorun yerine.

COLOR][/I][/B]

ilk yeter aydına gitmiştim.
şimdi şükriye hanıma gitmeyi planlıyorum.
sen kime gidiyorsun?

Bana kan hapını ilk zamanlarda verdi. Benim de değerim 11 çıkmıştı. ıLk başta kan şurubu ile başladık. ! ay o şurubu içtim. Çok kötü bir ilaçtı ama kan değerlerimi 12 ye çıkardı 1 ayda.Şimdi de kan hapı alıyorum. Hiç bırakmayacaksın dedi doktorum. En son kan değerim 13 olmuştu. Hapları sakın ihmal etmeyin kızlar. Ama kan değeri düşün olan arkadaşlara tavsiyem,sabahları aç karınlar 3-4kaşık pekmezi suyla karıştırıpiçin. Tadı da iyi oluyor süper kan yapıyor....ben şimdi 2-3 sabahta b,iriçiyorum.

Kızlar iyi haftalar hepinize. Biraz yoğunum ama bir selam veriyim dedim.

Umarım herkes iyidir öğlen aramda gelirim bye

Anam niye kusuyorsun? Doktoruna anlatmadın mı, bir şey demedi mi??

Günaydın kuşum, hoşgeldin. Ben de sana süper bir hafta diliyorum...

Saol cnm benim. Bu hafta güzel geçecek inşallah. Cumartesi oğlumu göreceğiz renkli dobbler çekineceğiz. Şİmiden heyecanlıyım inan=)

inanmıyorum sana bende her fırsatta yatıp uyuyabilirim yani:)neyse Allah yatak istirahati yaptıracak dert vermesin diyelim..

Amin cnm:Saruboceq:

Kızlar iyi haftalar hepinize. Biraz yoğunum ama bir selam veriyim dedim.

Umarım herkes iyidir öğlen aramda gelirim bye

Sana da iyi haftalar cnm kolay gelsin.:smiley-cool:

Ben güneş doğduktan sonra çoook nadir uyurum. Gece uykusuz bile kalsam yatıp uyuyamam. Hamileliğimin ilk zamanları gündüz sadece 1 saat uyuyabildim, o da 1 hafta sürdü. Amin canım, Allah kimseyi yataklara düşürmesin.

ilk yeter aydına gitmiştim.
şimdi şükriye hanıma gitmeyi planlıyorum.
sen kime gidiyorsun?

Ben Ahmet Oğuz bey'e gittim en son. ılk baştan beri Halit beye gidiyordum sonra değiştirdim. Nasılsa kendimiz seçebiliyoruz doktorumuzu. Hiç kadın doktora gitmedim ben. Erkek doktorları çok iyidir, hepsi birden. Şinasi bey, Muhammet Cevat bey (opr. bunlar) en iyileri içlerinden. Bucanın internet sitesinde aylık çalışma listesi var ama güncellenmemiş henüz. Bir kaç gün sonra bakabilirsin, doktorun hangi gün poliklinikte. Bir de bizim akrabamızın gelini orada doğum yaptı sezaryenle. Ebeleri çok iyiymiş, sabırlıymış. Doğurtan doktoru da Muhammet Cevat Beymiş. Çok memnun kalmışlar. Doğuma yakın, ben de taşınmadan önce sana özelden bazı şeyler yollarım, gebelik çantana koyarsın, hastaneden istenen şeyleri tamam??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…