Saol cnm benim. Bu hafta güzel geçecek inşallah. Cumartesi oğlumu göreceğiz renkli dobbler çekineceğiz. Şİmiden heyecanlıyım inan=)
Ben güneş doğduktan sonra çoook nadir uyurum. Gece uykusuz bile kalsam yatıp uyuyamam. Hamileliğimin ilk zamanları gündüz sadece 1 saat uyuyabildim, o da 1 hafta sürdü. Amin canım, Allah kimseyi yataklara düşürmesin.
Ben Ahmet Oğuz bey'e gittim en son. İlk baştan beri Halit beye gidiyordum sonra değiştirdim. Nasılsa kendimiz seçebiliyoruz doktorumuzu. Hiç kadın doktora gitmedim ben. Erkek doktorları çok iyidir, hepsi birden. Şinasi bey, Muhammet Cevat bey (opr. bunlar) en iyileri içlerinden. Bucanın internet sitesinde aylık çalışma listesi var ama güncellenmemiş henüz. Bir kaç gün sonra bakabilirsin, doktorun hangi gün poliklinikte. Bir de bizim akrabamızın gelini orada doğum yaptı sezaryenle. Ebeleri çok iyiymiş, sabırlıymış. Doğurtan doktoru da Muhammet Cevat Beymiş. Çok memnun kalmışlar. Doğuma yakın, ben de taşınmadan önce sana özelden bazı şeyler yollarım, gebelik çantana koyarsın, hastaneden istenen şeyleri tamam??
tamam canım sağolasın.erkek dr. eşim musade etrmiyor muayene için.şükriye hanımda baya tecrubeli imiş orda sırada beklerken kadınlar konuşuyordu.bakalım bi gidip göreceğim olmadı hepsini tek tek dolaşırım kaydirigubbakcemile3
Bana kan hapını ilk zamanlarda verdi. Benim de değerim 11 çıkmıştı. İLk başta kan şurubu ile başladık. ! ay o şurubu içtim. Çok kötü bir ilaçtı ama kan değerlerimi 12 ye çıkardı 1 ayda.Şimdi de kan hapı alıyorum. Hiç bırakmayacaksın dedi doktorum. En son kan değerim 13 olmuştu. Hapları sakın ihmal etmeyin kızlar. Ama kan değeri düşün olan arkadaşlara tavsiyem,sabahları aç karınlar 3-4kaşık pekmezi suyla karıştırıpiçin. Tadı da iyi oluyor süper kan yapıyor....ben şimdi 2-3 sabahta b,iriçiyorum.
Benimki kadar maço mudur acaba? Kesinlikle izin vermezdi eskiden. Sonra ne oldu? Kendi elleriyle götürdü erkek doktora. Hem de o Ahmet bey ilk gittiğimde vajinal ultrason yapmıştı bana. Düşün artık. kaydirigubbakcemile3 Ay aklıma ne geldi. 1 ay önce Halit Bey'e tahilil gösterecektim sıra bekliyordum. Anam bir de ne göreyim: çarşaflı, peçeli, eldivenli bir bayan Halit beyin muayenesine girdi iyi mi? Sevindim ne yalan söyleyeyim. Eh artık insanlar yavaş yavaş anladı, doktorlardan sapık çıkmaz, sadece işlerini yapıyorlar.
Ay bu arada bana da bir hasta, "kadın doktorlardan biri çok cadı, aman ona gitmeyin" demişti. Kim olduğunu unuttum, ondan hiç gitmek istemedim, denk gelmeyeyim diye.
aslında bende eşimin bayan bi üroloğa gitmesini istemem mesela.düğşününce ...ama sağlık bu umarım şükriyeden memnun kalırım
yeter hanımın gebeliği strsli geçiyomuş
huysuzmuş :) belki odur.
hoşgeldin burcu iyiyiz .çok şükür bi yaramazlık yok bana 2 gün tatil yetmedi valla.
iyiyim canım bende
çok şükür
ay bana yetti bi pazar günü tatilim normalde şimdi iki gün
gezdim dolaştım
annemle evi sildik süpürdük ütüleri bitirdik alışverişimizi falan yaptık annecim yemeklerimide yaptı :)
çok verimli bi haftasonuydu benim için
bu arada saçlarımıda kestirdim :) süper oldu
Hosgeldın canımmm gule gule kullan gercekten verimli bı hafta sonu olmus senın ıcın:):)
KIZLAR; KOCİŞİMLE NİHAYET KARAR VERDİK VE DURU'MA BUNU ALICAZ :dance::dance: (BEŞİĞİ HARİÇ, ONUN YERİNE PARK YATAK ALICAZ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?