2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bılmıyorum benım her an bulanıyo ve cıkarıyorum ozlelıkle akşamları.... doktorum normal dedi bılmıyorum ılacta kullanmak ıstemıyorum artık...

tamam canım sağolasın.erkek dr. eşim musade etrmiyor muayene için.şükriye hanımda baya tecrubeli imiş orda sırada beklerken kadınlar konuşuyordu.bakalım bi gidip göreceğim olmadı hepsini tek tek dolaşırım kaydirigubbakcemile3

Benimki kadar maço mudur acaba? Kesinlikle izin vermezdi eskiden. Sonra ne oldu? Kendi elleriyle götürdü erkek doktora. Hem de o Ahmet bey ilk gittiğimde vajinal ultrason yapmıştı bana. Düşün artık. kaydirigubbakcemile3 Ay aklıma ne geldi. 1 ay önce Halit Bey'e tahilil gösterecektim sıra bekliyordum. Anam bir de ne göreyim: çarşaflı, peçeli, eldivenli bir bayan Halit beyin muayenesine girdi iyi mi? Sevindim ne yalan söyleyeyim. Eh artık insanlar yavaş yavaş anladı, doktorlardan sapık çıkmaz, sadece işlerini yapıyorlar.

Ay bu arada bana da bir hasta, "kadın doktorlardan biri çok cadı, aman ona gitmeyin" demişti. Kim olduğunu unuttum, ondan hiç gitmek istemedim, denk gelmeyeyim diye.

bende 1 ay kulancam bakalım inşallah benim de değerlerim yükselmiş olur.sabahlarıda pekmez ve tahin karıştırıp 5 6 tatlı kaşığı yiyorum umarım faydasını görürüm bende..

bizim görüş bir hafta sonra yani bi dahaki pztesi gerçi eşimin elinde sürekli takvim hiç belli olmaz cuma gidelim derse şaşırmam:))

aslında bende eşimin bayan bi üroloğa gitmesini istemem mesela.düğşününce ...ama sağlık bu umarım şükriyeden memnun kalırım

bu arada cumartesi göbüşüme bi baktım küçük bi kızarıklık yani çatlama belirtisi 5 dk sonra soluğu çarşıda aldım hemen mustela aldım pahalı ama iyi gibi uzun süre nemli kalıyor

aslında bende eşimin bayan bi üroloğa gitmesini istemem mesela.düğşününce ...ama sağlık bu umarım şükriyeden memnun kalırım

Yalnızca bizim gibi göbeğini açarsa gitmesinde bir sorun yok bence. Denizde kaç kişi karnımı gördü (kaslıydı o zamanlar), gıkı çıkmadı. Doktora mı çıkacak??

yeter hanımın gebeliği strsli geçiyomuş
huysuzmuş :) belki odur.

Bilemiyorum gerçekten. Huysuzluktan değil de böyle küçük mü görüyormuş hastayı öyle birşeymiş. Tam hatırlayamıyorum. Aylar geçti üzerinden.

günaydın kızlar
nasılsınız
ben çok iyiyim Allah a şükür
2 gün tatil yaradı
sizler nasılsınız melekleriniz nasıl
öperim hepinizi kocaman

hoşgeldin burcu iyiyiz .çok şükür bi yaramazlık yok bana 2 gün tatil yetmedi valla.

iyiyim canım bende
çok şükür
ay bana yetti bi pazar günü tatilim normalde şimdi iki gün
gezdim dolaştım
annemle evi sildik süpürdük ütüleri bitirdik alışverişimizi falan yaptık annecim yemeklerimide yaptı :)
çok verimli bi haftasonuydu benim için
bu arada saçlarımıda kestirdim :) süper oldu

Kızlar ben kaçıyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...

Hosgeldın canımmm gule gule kullan gercekten verimli bı hafta sonu olmus senın ıcın:):)

KIZLAR; KOCıŞıMLE NıHAYET KARAR VERDıK VE DURU'MA BUNU ALICAZ :dance::dance: (BEŞıĞı HARıÇ, ONUN YERıNE PARK YATAK ALICAZ)

Merhaba kıslar biz geldik. Temizlik yapalım dedik ama başımın ve belimin ağrısından yapamadım. 2 banyoyu temizledim ve tuvaletleri valla yetti de arttı bile. Biraz uzandım anca kendime geldim ya. Artık temizlikde yapamayacağız. Burcu ne güzel canım annen gelmiş yardım etmiş allah razı olsun.Valla benim annem alanyada yani gelmesi imkansız. Kaynanam da sinir etti beni zaten. Ümreden dönüyor yarın.Görümceme demetle birlikte evi temizleyin gelen giden olur demiş. Ya ben temizlesem kendi evimi temizlerim yaa 140 m2 ev sil sil bitmiyor. Az yesin de kadın tutsun. Bir gün gelip benim evimde bana b,ir kap yemek yapmış insan değil kendisi. Bir kere ütümü yapmış değil bir kere temizliğimi yapmışdeğil. Bnede salaktım bu halimle gideceğim de haspamın evini temizliyeceğim. Eşimde bağırmış telefonda demet yapsa evi yapar anne çocuk çok hareketli fazla iş yapamıyor aşağı düşünce kasıklarıma baskı yapıyor ya gözümden yaş geliyor valla acısından. Düşüncesiz şey ne olacak..:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…