Merhaba kıslar biz geldik. Temizlik yapalım dedik ama başımın ve belimin ağrısından yapamadım. 2 banyoyu temizledim ve tuvaletleri valla yetti de arttı bile. Biraz uzandım anca kendime geldim ya. Artık temizlikde yapamayacağız. Burcu ne güzel canım annen gelmiş yardım etmiş allah razı olsun.Valla benim annem alanyada yani gelmesi imkansız. Kaynanam da sinir etti beni zaten. Ümreden dönüyor yarın.Görümceme demetle birlikte evi temizleyin gelen giden olur demiş. Ya ben temizlesem kendi evimi temizlerim yaa 140 m2 ev sil sil bitmiyor. Az yesin de kadın tutsun. Bir gün gelip benim evimde bana b,ir kap yemek yapmış insan değil kendisi. Bir kere ütümü yapmış değil bir kere temizliğimi yapmışdeğil. Bnede salaktım bu halimle gideceğim de haspamın evini temizliyeceğim. Eşimde bağırmış telefonda demet yapsa evi yapar anne çocuk çok hareketli fazla iş yapamıyor aşağı düşünce kasıklarıma baskı yapıyor ya gözümden yaş geliyor valla acısından. Düşüncesiz şey ne olacak..:
canımcım hoşgeldin annem olmasa napardım bilmem Allah ım başımdan eksik etmesin onu 15 günde bir gelir temizliğimi yapar her geldiğinde de ütülerimi Allah ondan bin kere razı olsun
kayınvalideler de anlayışsız oluyor işte boşver takma kafana gitmezsin olur biter canım kendini bebeğini düşün stres yapma sakın
çokta yorma kendini bitanemŞeniz
bizde yemeğimizi yedik geldik bu arada odalar çok güzel güle güle kullansın bebişler benim annem yine alışverişte pudrasına varıncaya kadar almış sağolsun ee bana bi şey kalmadı valla alıcak mevlüt kıyafetini falanda almış bana bi doğurmak kaldı:))
Ay canım ya hiçde kafama takmam. Görümcenden allah razı olsun. Şimdi aradı temizliği yapmış yemeğide yapmış: Gel bizde yiyelim diyor eşim beli ağrımış diye söylemiş hemen aradı saolsun. Allahtan anasına çekmemiş valla. Yoksa halim harap...
Kızlar bu arada kursta bir arkadaşım vardı. Çarşamba günübebek doğum kanalına inmişti daha 34.haftadaydı. Bugün doğum yapmış sabaha karşı normal doğum.bebeği 3250 kg 50 cm kızı oldu çok sevindim. Yaa bebekler 35-40 arası geliyor valla 35.haftada gelen olursa kızlar 10 hafta kaldı yaa....
selam kızlaaaar :)) güzel bir hafta diliyorum herkeslere..
cuma günü doktora gittim bebişimizi gördüm sonunda:)))
ve ben şoklarda bizim sıpacık tam 1 kg olmuş,maşallaaaah iri bi bebek olucakmış:)))
bu çarşambada şeker yğklemesi yaptırcam.doktor risk grubundasın gibi konuştu bana ((
inşallah bişi çıkmaz diye dua ediyorum yaaa eyvahedigeldismile
selam kızlaaaar :)) güzel bir hafta diliyorum herkeslere..
cuma günü doktora gittim bebişimizi gördüm sonunda:)))
ve ben şoklarda bizim sıpacık tam 1 kg olmuş,maşallaaaah iri bi bebek olucakmış:)))
bu çarşambada şeker yğklemesi yaptırcam.doktor risk grubundasın gibi konuştu bana ((
inşallah bişi çıkmaz diye dua ediyorum yaaa eyvahedigeldismile
Didemcim telaşlanma bana da öyledemişti ama tam tersiçıktı tatlım. ınşallah birşey çıkmaz merak etme hayatım.
Kızlar bu arada bizim doğum koçuna gidip eğitim alanların çoğu 35-37.haftalar arası normal doğum yapıyor hemde sorunsuz malşallah. ınşallah benim meleğim d sorunsuz gelir yaa çok heyecanlandım yaa..:)))))
şeker yuklemesi saglik ocaginda yapiliyor mu? ozel hastanede tahlillere para vermekten helak oldum da :=)
nasil oluyor ordaki doktora gidip gorunmek mi gerekiyor? beni aydinlatirsaniz sevinirim
aşı da olmadım henuz,aşıya gidince şeker yuklemesini de yaptırsam mı diyorum...
cnm benim bildiğim kdrıyla yani burdaki sağlık ocağında yapılmıyor.
sende bir devlet hastanesine felan git.ben doktoruma sormuştum bu şeker yüklemesi testinde tamamen cihazlar kullanılıyor insanın bir faktörü yok istediğin yerde yaptır dedi.yani yanlış çıkma olasılığı felan pek olmuyormuş.
asspirin cnm 35.hafta normal erken değil hayatım. Bir de kızlar erkenci oluyor evet. Gerçi belli olmuyor ama erkek kardeşim 32.haftada 4 kg doğmuştu 52 cm de boyu vardı ya..sağlıklı olsunlarda hayırlısı ile gelsinler..
maşallah 32. hafta 4 kg iyi bari 38 falan beklememiş yoksa baya bi tombiş olurmuş :)) bide ben bu usglerin çok doğru tahminler yaptığını düşünmüyorum hep son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor haftalar ve doğum tarihi. son aylarda belli ediyor bebek doğacağını mesela ben hangi gün meleğimin geldiğini biliyorum ( çünkü o ay sadece 1 kere oldu :)) ) son adetle alakası yok bu sefer hep bebeğim küçükmüş gibi çıkıyor
selam kızlar..opuyorumnanaktan bugün şeker yüklemesine gittim. sınırda çıktı. yarın tekrar gideceğim. doktorda çok iyi değildi. erkek erkek dediği bebeğe kız dedi bu sefer!:uhm: sonra da bacaklarını açmıyo göremiyorum dedi!
siz sanırım iğrenmemişsiniz sigaradan ben baya iğrendim hatta dışarda içilenden bile rahatsız oluyorum allahtan artık yasak içerde içmek. bu arada 5 ay önce bunu söyliyiceğim aklıma gelmezdi:))
selam kızlar..opuyorumnanaktan bugün şeker yüklemesine gittim. sınırda çıktı. yarın tekrar gideceğim. doktorda çok iyi değildi. erkek erkek dediği bebeğe kız dedi bu sefer!:uhm: sonra da bacaklarını açmıyo göremiyorum dedi!