Amiiinn zemuszemushaftasonu en yakın arkadaşım doğum yaptı,normal doğum istiyordu ama 40. haftası doldu ve sancısı gelmedi,plesanta yaşlanması başlayınca birde annenin suyu azalınca sezeryana aldılar 3.800 gr bi kızı oldu,nasıl güzel bişiydii 2 gündür rüyamda sıpa:))buruş buruş,minicik ağlayamıyo sesi bile çıkmıyo kedi gibiydi..Allah'ım bize de vaktinde o günleri göstersin inşallahh
Geçmş olsun canım şimdi başında bir sürü iş vardır aman dikkat et kendine...Tez zamanda kolaylarsınız ilerinizi :Saruboceq:Günaydın şekerim. Benim göbek atasım yok, zaten göbeğim kendi kendine "göbek atıyor". Benim velet çift taraflı tekme attığı için dışarıdan öyle görünüyor.
Ay çok fenayım. Dün evimize gittik, porselen takımlarımı, diğer mutfak eşyalarımızı götürdük, konsolumuza yerleştirdik (eh malum yavaş yavaş kendi evimize geçmek için hazırlanıyoruz). Eve döndük, kettle'a su doldururken belimi incittim ohaoldumsmile , ani hareket de yapmamıştım, kendi kendine oldu. Canım hala acıyor.
Günayydınn..Siz derstesiniz benim oğlan hala uyuyyor kaydirigubbakcemile3Günaydın güzel anneler.güzel bir hafta güzel bir ay diliyorum hepinize .Bebişlerimiz iyice büyüyorlar maşallah..Biz iyiyiz oğluşumla şuanda dersteyiz oğluşumla kendinize iyi bakın öğrencilerden fırsat buldukça geliyorum....
Günaydın şekerim. Benim göbek atasım yok, zaten göbeğim kendi kendine "göbek atıyor". Benim velet çift taraflı tekme attığı için dışarıdan öyle görünüyor.
Ay çok fenayım. Dün evimize gittik, porselen takımlarımı, diğer mutfak eşyalarımızı götürdük, konsolumuza yerleştirdik (eh malum yavaş yavaş kendi evimize geçmek için hazırlanıyoruz). Eve döndük, kettle'a su doldururken belimi incittim ohaoldumsmile , ani hareket de yapmamıştım, kendi kendine oldu. Canım hala acıyor.
Günaydın şekerim. Benim göbek atasım yok, zaten göbeğim kendi kendine "göbek atıyor". Benim velet çift taraflı tekme attığı için dışarıdan öyle görünüyor.
Amin canım.Kafana takma, sadece güzel kısımlarını hatırlayıp mutlu ol ,ben de hep öyle rüyalar hatta kabuslar görüyorum ve her geçengün profesyonelleştim artık ruyalarımda bebğime sahip çıkıp senin gibi emzirebiliyorum artık kaybetmiyorum :))Size ve bal bebişlerinize çok güzel bir gün ve hafta diliyorum. Umarım herşey yolundadır kızlar.. opuyorumnanaktan
Kızlar bebeğimi gördüm yine rüyamda:
"İşten eve gidiyorum, bir de ne görüm, bebeğim yolun ortasında tek başına ve emekliyo. Onu öyle görünce deliye dönüyorum resmen.klava: Kuzum beni görünce gülümsüyo. Koşuyorum hemen kucağıma alıyorum. Yolun kenarında çalılık gibi bişi var, arkasına gidiyorum ve kuzumu emzirmeye başlıyorum, baya güzel emziriyorum kuzumu. :dance: Şuana kadar gördüğüm hiç bi rüyada emzirememiştim, beceremiyodum, eyvah nasıl olcak ya diyip korkuyodum. Demekki içgüdüsel bişi, doğum yaklaştıkça tecrübeli gibi oluyorum rüyamda. :ecrin_bebek:
"Bi de kızlar bebeğimi hep aynı görüyorum, yüzü hep aynı sanki, beyaz tenli sarışın ve renkli gözlü ve hep gülümsüyo" Eşim de; yeşil gözlü, ikimizin de bebikliği sarışın.Belki ondan hep öyle görüyorum." zemuszemus
Allahım sağ salim kuzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip et. :Saruboceq:
Benimde ara ara aşağıdan zonklamalar oluyor sanki içerdeki zıpır kapıları zorluyor gibi kaydirigubbakcemile3 ama o daha yukarda zonklama olan var mı benim gibi?? ya da o kasılma olayı zonklama gibi mi hissediliyor...Ay sağolun kızlar. Zaten bir sürü şey yasaktı, şimdi eğilmem de yasak oldu. Aman kızlar eğilirken dikkat edin, ağırlık merkezi değiştiği için baskı biniyormuş belimize. O yüzden kolayca, aklımıza gelmeyecek şekilde belimizi incitebilirmişiz.
Bir de dün kasılmalarım vardı, doğuruyorum sandım. Allah'tan geçti 3-5 saatte. Normalmiş bu aylarda kasılma yaşamam. Garip bir pazar geçirdim anlayacağınız.
çok geçmiş olsun,dikkat et kendine..hepsi olur önemli olan senin sağlığın..böyle diyorum ama önümüzdeki haftasonu bende taşınıyorum bakalım ben ne durumda olacağımeyvahedigeldismile
Benimde ara ara aşağıdan zonklamalar oluyor sanki içerdeki zıpır kapıları zorluyor gibi kaydirigubbakcemile3 ama o daha yukarda zonklama olan var mı benim gibi?? ya da o kasılma olayı zonklama gibi mi hissediliyor...
Dikkat et, birden eğilme, hatta dizlerini bükmeden hiç eğilme. Bir de etrafında sana yardım edebilecek kişiler varsa (hısım, akraba) onlardan muhakkak yardım iste. Onlar sana yardım ederler, sen de onlara kek yaparsın. Ben dün hiçbir iş yapmadım; k.validem, kayınpederim ve eşim yaptı. Elimi hiçbir şeye sürdürmediler. Sadece damacanadan su dolduruyordum. Yüzlerce defa su doldurdum. Görünmez kaza oldu benimkisi.
bir tek annem var o da 1 ay önce boyun fıtığından ameliyat olduona da kıyamam anlayacağın.bakalım eşimle halletcez yavaş yavaş..
Oyyy, çok geçmiş olsun. Ya eşinin iş arkadaşı da mı yok, yardım etsinler. Bu patronlar, iş arkadaşları böyle durumlarda çok işe yarar. Babam kaç kişiye taşınırken yardım etti, sayısını ben unuttum. Sen eşinle bir konuş, beni de anlat. "Ayağının üzerine basamıyormuş" de (basamıyorum çünkü, doğrulmak için sabah kocam kaldırdı, yeni yeni yürümeye başladım, sen bu kadar şanslı olmayabilirsin), belki çalıştığı yerden birilerini bulur, gurur yapma. Ağır birşey kaldırırsın bilmeden, Allah korusun bebeğine zarar gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?