Evet canım benimde öyle oluyor.Sağıkocağına gittim 29 unda aşımızı olduk kalp atışını dinlerken ebe sag taraftaki sert kısmında kalp sesini dinerken soldan tekmeler attı.ayakları sol tarafta dedibenim karnimin da genelde sag tarafi sert oluyor :) tepikleri de soldan yiyoruz....
ben de sagda kafasi var solda popo ve ayaklari diye dusunuyorum :)
sali gunu dktora gidicez bakalim sorayim doktora gercekten oyle mi :)
Offkızlar ya sahilde yürüdük geldik şimdi. Canımçok sigara içmek istiyor neden öyle oldu yaa......off hiç olmamıştımm çıldırcamm...
Şeker yüklemesi hastanelerde oluyor.aşı da olmadım derken artık 2. aşılara geçtil 1. ciyi de mi olmadın??şeker yuklemesi saglik ocaginda yapiliyor mu? ozel hastanede tahlillere para vermekten helak oldum da :=)
nasil oluyor ordaki doktora gidip gorunmek mi gerekiyor? beni aydinlatirsaniz sevinirim
aşı da olmadım henuz,aşıya gidince şeker yuklemesini de yaptırsam mı diyorum...
canım benim oğluşumda yapıyor onu sadece bir yere toplaşıyor orayı sem sert yapıyor sonra tekrar yayılıyor ama bazen canım yanıyor öyle yaptığında seninde canın acıyormu hiç
arada vuruyor demetcim yaa bende bazen 1-2 fırt alıyorum eşimden ama inan içtiğine deymiyor valla ağzının tadı bozuluyor insanın ama nefis işte :mymeka:
Şeker yüklemesi hastanelerde oluyor.aşı da olmadım derken artık 2. aşılara geçtil 1. ciyi de mi olmadın??
Ben hep özele gidiyorum aam öyle aman aman tahlih parası vermedim istanbul da da o kadar yüksek değildir heralde
Kıslar pazara gittik oğlumla. Oğluma 4 tane daha ciciler aldım. Birde 8çift bebe çorabı aldım minnacık.Eşim küçücük bebeğe çorp giydirillmez diyor ama minicik ya ben giydiririm daha tatlı olur.hemde çoraplar yünlü sıcacık tutar miniğimin ayaklarını ...
Evet canım, çok itince acıyo.Sanki yırtıp çıkıcakmış ordan gibi. kaydirigubbakcemile3
günaydın çiğdemcim ve daisy(senin adını bilmiyorum canım :))....
biz bugün öyle keyifliyiz ki anlatamam kalkıp göbek atasım var,oğlum büyüdükçe ayaklarım yerden kesliyo kaydirigubbakcemile2
sizler nasılsınız bakalım...
Güaydıın kızlar...
banu canım benim adımda:)maşallahh ağzının tadı hiç bozulmasın..
bizde iyiyiz bebişimle haftasonu bol bol dinlendik ve gezdik.mayıs ayının bi an önce bitmesini isyiyoruuummmmm
günaydın çiğdemcim ve daisy(senin adını bilmiyorum canım :))....
biz bugün öyle keyifliyiz ki anlatamam kalkıp göbek atasım var,oğlum büyüdükçe ayaklarım yerden kesliyo kaydirigubbakcemile2
sizler nasılsınız bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?