2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim karnimin da genelde sag tarafi sert oluyor :) tepikleri de soldan yiyoruz....
ben de sagda kafasi var solda popo ve ayaklari diye dusunuyorum :)
sali gunu dktora gidicez bakalim sorayim doktora gercekten oyle mi :)
Evet canım benimde öyle oluyor.Sağıkocağına gittim 29 unda aşımızı olduk kalp atışını dinlerken ebe sag taraftaki sert kısmında kalp sesini dinerken soldan tekmeler attı.ayakları sol tarafta dedi

şeker yuklemesi saglik ocaginda yapiliyor mu? ozel hastanede tahlillere para vermekten helak oldum da :=)
nasil oluyor ordaki doktora gidip gorunmek mi gerekiyor? beni aydinlatirsaniz sevinirim

aşı da olmadım henuz,aşıya gidince şeker yuklemesini de yaptırsam mı diyorum...

Offkızlar ya sahilde yürüdük geldik şimdi. Canımçok sigara içmek istiyor neden öyle oldu yaa......off hiç olmamıştımm çıldırcamm...

Offkızlar ya sahilde yürüdük geldik şimdi. Canımçok sigara içmek istiyor neden öyle oldu yaa......off hiç olmamıştımm çıldırcamm...

arada vuruyor demetcim yaa bende bazen 1-2 fırt alıyorum eşimden ama inan içtiğine deymiyor valla ağzının tadı bozuluyor insanın ama nefis işte :mymeka:

Şeker yüklemesi hastanelerde oluyor.aşı da olmadım derken artık 2. aşılara geçtil 1. ciyi de mi olmadın??
Ben hep özele gidiyorum aam öyle aman aman tahlih parası vermedim istanbul da da o kadar yüksek değildir heralde

canım benim oğluşumda yapıyor onu sadece bir yere toplaşıyor orayı sem sert yapıyor sonra tekrar yayılıyor ama bazen canım yanıyor öyle yaptığında seninde canın acıyormu hiç

Evet canım, çok itince acıyo.Sanki yırtıp çıkıcakmış ordan gibi. kaydirigubbakcemile3

arada vuruyor demetcim yaa bende bazen 1-2 fırt alıyorum eşimden ama inan içtiğine deymiyor valla ağzının tadı bozuluyor insanın ama nefis işte :mymeka:

Ya öyle birşey yapmamak için evin içinde dört dönüyorum inan.Benim eşim içmiyor allahtan.İçse herhalde gözüm dönerdi yani. Daha çok :tomato:insanın morali bozukken vuruyor. Sanki onu içmek moralini düzeltecek ne alakaysa işte..

evet hala olmadım,bu hafta icerisinde olcagim insallaah :)
walla ben de ilk basindan beri ozele gidiyorum,ilk basta 450 lik bir suru tahlil yapmislardi kandan,sonra da oydu buydu derken baya para odedik...
neyse Allah can sagligi versin...

Kıslar pazara gittik oğlumla. Oğluma 4 tane daha ciciler aldım. Birde 8çift bebe çorabı aldım minnacık.Eşim küçücük bebeğe çorp giydirillmez diyor ama minicik ya ben giydiririm daha tatlı olur.hemde çoraplar yünlü sıcacık tutar miniğimin ayaklarını ...

kesinnlikle giydiriliyor hatta o kadar çok lazım oluyorki inanamazsın. ben yaklaşık 10 çift aldım ama hala almayı düşünüyorum. biz daha civciv gibi onlar hem kışın hem yazın giydircez.... patikli pijamanın üzerine çok giydirilio tutsun die yoksa o minik ayaklar dolduramıoki çıkıo üzerinden....

Evet canım, çok itince acıyo.Sanki yırtıp çıkıcakmış ordan gibi. kaydirigubbakcemile3

ewet benim bebişte arada öyle bir tekmeliyor ki birden şıcrıyorum valla.hani böyle tikin olurda dokunurlarla işte öyle zıplıyrum valla.ama allahtan arada bir böyle yapıyor..

günaydın çiğdemcim ve daisy(senin adını bilmiyorum canım :))....

biz bugün öyle keyifliyiz ki anlatamam kalkıp göbek atasım var,oğlum büyüdükçe ayaklarım yerden kesliyo kaydirigubbakcemile2

sizler nasılsınız bakalım...

banu canım benim adımda:)maşallahh ağzının tadı hiç bozulmasın..
bizde iyiyiz bebişimle haftasonu bol bol dinlendik ve gezdik.mayıs ayının bi an önce bitmesini isyiyoruuummmmm

banu canım benim adımda:)maşallahh ağzının tadı hiç bozulmasın..
bizde iyiyiz bebişimle haftasonu bol bol dinlendik ve gezdik.mayıs ayının bi an önce bitmesini isyiyoruuummmmm

teşekkürler tatlım,kimselerin ağzının tadısı bozulmasın inş.:)):CüvCüv:

haftasonu en yakın arkadaşım doğum yaptı,normal doğum istiyordu ama 40. haftası doldu ve sancısı gelmedi,plesanta yaşlanması başlayınca birde annenin suyu azalınca sezeryana aldılar 3.800 gr bi kızı oldu,nasıl güzel bişiydii 2 gündür rüyamda sıpa:))buruş buruş,minicik ağlayamıyo sesi bile çıkmıyo kedi gibiydi..Allah'ım bize de vaktinde o günleri göstersin inşallahh

Günaydın şekerim. Benim göbek atasım yok, zaten göbeğim kendi kendine "göbek atıyor". Benim velet çift taraflı tekme attığı için dışarıdan öyle görünüyor.
Ay çok fenayım. Dün evimize gittik, porselen takımlarımı, diğer mutfak eşyalarımızı götürdük, konsolumuza yerleştirdik (eh malum yavaş yavaş kendi evimize geçmek için hazırlanıyoruz). Eve döndük, kettle'a su doldururken belimi incittim ohaoldumsmile , ani hareket de yapmamıştım, kendi kendine oldu. Canım hala acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…