bılmıyorum benım her an bulanıyo ve cıkarıyorum ozlelıkle akşamları.... doktorum normal dedi bılmıyorum ılacta kullanmak ıstemıyorum artık...
bu arada cumartesi göbüşüme bi baktım küçük bi kızarıklık yani çatlama belirtisi 5 dk sonra soluğu çarşıda aldım hemen mustela aldım pahalı ama iyi gibi uzun süre nemli kalıyor
cnm tüm gebelik boyunca kimilerinde bulantı doğuma kdr kimilerinde de hiç olmazmış.bende şimdiye kdr 2 kez oldu mesela:) çok zor alah yardımcın olsun.
bencede bunun için ilaç içme.azıcık dayanıklı olmalıyız demi ama bebişlerimiz için :)
derin55 cnm geçmiş olsun. İnşallah yarında birşey çıkmaz.Başka doktora git istersen cnm her yerde yapıyorlarieker yüklemesini de..
teşekkürler kızlar..:1hug:nasıl erkek dedi kız mı çıktı?? devlet hst mi gitmiştin?
,
maşallah bebeğine gebelik şekeri bebeklerin kilolu olmasına neden oluyor dr o yüzden söylemiştir dur bakalım telaş etme
ya cnm yaa bende de feci kaşıntı var hala alamadım mustela istiyorum bende bugün yrn alaağım.
bu arada ayıp olmazsa ne kadara aldın acaba fikir olsun ?
duygu güle güle kullanın
kıslar selam bizde bebek arabamızı taşıma koltuğumuzu ve beşikiğimizi aldık. krafttan. bebek battaniyelerimiz , banyo havlumuz , chicco bebek alt setimiz , biberonu , memesi , gögüs pedi , kıyafetler , ateşölçer , tırnak makası , uyku seti , vs . aklımıza gelen herşeyi aldık oğluşuma ....
Masallah canım gule gule kullansın bebiş
Duygucum güle gülekullanısın inşallah bebeğin.Resimlerini bekliyoruz
kıslar selam bizde bebek arabamızı taşıma koltuğumuzu ve beşikiğimizi aldık. krafttan. bebek battaniyelerimiz , banyo havlumuz , chicco bebek alt setimiz , biberonu , memesi , gögüs pedi , kıyafetler , ateşölçer , tırnak makası , uyku seti , vs . aklımıza gelen herşeyi aldık oğluşuma ....
selam kızlar nasılsınız bakalım
bizde kızımla biraz temizlik yaptık ama çok yoruldum yaa belim ağırdı walla
artık zorlıycak bu temizlik işleri falan :umursamaz:
umarım herkesler iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?