2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bılmıyorum benım her an bulanıyo ve cıkarıyorum ozlelıkle akşamları.... doktorum normal dedi bılmıyorum ılacta kullanmak ıstemıyorum artık...

cnm tüm gebelik boyunca kimilerinde bulantı doğuma kdr kimilerinde de hiç olmazmış.bende şimdiye kdr 2 kez oldu mesela:) çok zor alah yardımcın olsun.
bencede bunun için ilaç içme.azıcık dayanıklı olmalıyız demi ama bebişlerimiz için :)

bu arada cumartesi göbüşüme bi baktım küçük bi kızarıklık yani çatlama belirtisi 5 dk sonra soluğu çarşıda aldım hemen mustela aldım pahalı ama iyi gibi uzun süre nemli kalıyor

ya cnm yaa bende de feci kaşıntı var hala alamadım mustela istiyorum bende bugün yrn alaağım.
bu arada ayıp olmazsa ne kadara aldın acaba fikir olsun ?

evet canım zaten vıtamındı demırdı derken devamlı kullanıyoruz... doktor gecen gıttıgımde vejeteryan degılsenız herseyı yıyosanız vıtamınde kullanmayın ben boyle olan gebeleresadece demır hapı verıyorum dedı... bencede mantıklı... sonucta vıtamın dıye alıyoruz ama oda kımyasal demi:)

derin55 cnm geçmiş olsun. İnşallah yarında birşey çıkmaz.Başka doktora git istersen cnm her yerde yapıyorlarieker yüklemesini de..

nasıl erkek dedi kız mı çıktı?? devlet hst mi gitmiştin?
teşekkürler kızlar..:1hug:
inşallah şekerim yüksek çıkmaz ya..
özel hastaneye gidiyorum yücelene.
kız dedi önce eee hani erkekti dedik sonrada açmıyo bacaklarını yarın tekrar bakalım ilk söylediklerim doğrudur erkek o zaman dedi!!!fisfisfis

,

maşallah bebeğine gebelik şekeri bebeklerin kilolu olmasına neden oluyor dr o yüzden söylemiştir dur bakalım telaş etme

ewet cnm öyleymiş.aslında ne alaka ama iri bebek oluyormuş şeker olunca.inşallah yoktur gerçi babası 4,5 kg ben 5 kilo doğmuşum iriyizde minyon tipli değiliz yani ikimizde:))
doktor size benzicek tabii dedi bakalım inş.çıkmaz yaaa

ya cnm yaa bende de feci kaşıntı var hala alamadım mustela istiyorum bende bugün yrn alaağım.
bu arada ayıp olmazsa ne kadara aldın acaba fikir olsun ?

aman sakın kaşıma ben kaşıdığım için oldu o küçük kızarıklık çünkü kaşınan yerde bu arada mustela 80 tl ve az yani sabah akşam sürsen 2 ay dayanırmı bilmem koca göbeğe:)))

inşallah şekeriniz çıkmaz bebeğiniz size çekmiştir guclubacismile

bu arada dr süper %50 şans tanımış ya kız ya erkek :)) detaylıya girmemişmiydin ben detaylıda resmen gördüm

kıslar selam bizde bebek arabamızı taşıma koltuğumuzu ve beşikiğimizi aldık. krafttan. bebek battaniyelerimiz , banyo havlumuz , chicco bebek alt setimiz , biberonu , memesi , gögüs pedi , kıyafetler , ateşölçer , tırnak makası , uyku seti , vs . aklımıza gelen herşeyi aldık oğluşuma ....

Eklentiler

• $KRAFT-VIVA-TRAVEL-SISTEM-BEBEK-ARABASI-2996013-KAHVERENGI_366_medium.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $4.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 32

Masallah canım gule gule kullansın bebiş

Masallah canım gule gule kullansın bebiş

sağol hayatım ,gidilen mağaza bebek üzerine aolunca insanın aldıkça alası geliyor , pkadar şirin şeylerki ,

yaradanıma şükürler olsunki , annelik duygusunu tattırıcak iinşllh bize, allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin.

Herkese merhaba arkadaşlar :)) herkes iyidir umarım bebişleriyle..

Duygu cum maşşallah bebişin pek bi eksiği kalmamış artık baya bişey ler almışsınız..güle güle kullanın cnm..araba ve yatakta güzelmiş..ayıp olmazsa fiyatları nedir acaba..bizde buaralar bakıyoruzda..park yatağınızın ebatları nedir acaba?

selam kızlar nasılsınız bakalım
bizde kızımla biraz temizlik yaptık ama çok yoruldum yaa belim ağırdı walla
artık zorlıycak bu temizlik işleri falan :umursamaz:
umarım herkesler iyidir

selam kızlar nasılsınız bakalım
bizde kızımla biraz temizlik yaptık ama çok yoruldum yaa belim ağırdı walla
artık zorlıycak bu temizlik işleri falan :umursamaz:
umarım herkesler iyidir

Aynen canım ya temizlik de hayal sanırım.Artık eşimin ellerinden öper sil süpürişleri =))))

Neyse biz hazırlanıp halamıza gidelim bakalım bize ne yemekler yapmış.Görüşürüz sonra kıslar öptük oğluşumla jhepinizi..

duygu hayırlı olsun güle güle eskitsin bebişin cicilerini...
meral hoşgeldin.
ben de kızımı biraz dışarıya çıkarayım oynasın görüşürüz kızlar...

demetcim evet cnm eşim ben süpürcem demişti ama ben onu bekleyemedim
şimdide söylersem çok yoruldum falan diye kızıcak ben sana demiştim ben yaparım diye diycek
hadi cnm sana iyi gezmeler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…