2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağolcanım benim .

bebek arabası ve koltuğumuz krafttan : travel system olarak geçiyor 550 ye aldık .

park yatak 821 : 75 cm x 107 cm x 82 cm ölçülerinmde 275 e bıraktılar.

park yatağın küçk ebtınıaldım , bir büyüğü kapılardan geçmiyor, hem oturma odası hem yatak odası hem çocuk odası için bunu kullanacağız, kapılardan rahatlıkla geçebilecek bir ürün , bir büyükleri geçmiyor arkdaşlar haberiniz olsun

Cnm teşekkür ederim :)) bende park yatağın en büyük fakat kapıdanda geçebilecek ebatını almak istiyorum..tavsiyen için sağol.olmazsa ben kapılarımızıda bi ölçeyeim bakayım ne kadarlar :))

ben yapmıyorum artık temizlik falan gerçi yapmıyordum da şimdi hiç yapamıyorum tek yaptığım oda eşim beceremez diye banyoları temizlemek dezenfekte etmek o kadar saldım valla nasılsa ağustostan sonra kimse gel otur ben yaparım demez :))

ay cnm güle güle kullanın allah bizede almayı bi an öne nasip etsin inş.:)))

duygucum iyi günlerde kullansın bebişin aldıklarını
ne güzel çoğu şeyini almışsın
ben daha ev taşycamda sonra hazırlıycam kızımın odasını ama ufak tefek şeylerini bende alıyorum bi tek odası kalcak kalcak yeni evimize taşındığımızda
inş. şu ev işide biran önce olurda bende hazırlıklarımı yaparım artık

evet pzt olduğu için galiba kimsecikler yok off bende evde olsamda uzansam şöyle tv karşısında nasıl geçicek mayıs haziran temmuz

ewet sanırım içimizde bir canavar var:)))
çok yemiyeyim diyorum olmuyo aç durulmuyo.hafif şeylerle geçireyim diyorum sık zamanda yine acıkıyorum ne olacak halimiz hiç bilmiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…