2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah herkesin iştahı açık
ben de bu saatler de acıkıyorum,atıştırmalıklarla idare ediyorum :)

kaç kg aldınız peki?
benim 5.5 kg oldu

of sizler çok iyi yaaa ben bu ay feci almışım 6 kilo falan.ama feci tatlı yiyordum normal bu kdr tatlıya :)))
toplam 12 kilo almış bulunuyorum.şimdi artık tatlı yememeye çok dikkat ediyorum.

maşallaah diyeyim sana ne kdr az kilo almışsın :))
vah bana vaaah

sıkma canını :)
anneler her haliyle güzeldir hihoyyyt

ama tatlıyı azaltmak lazım,vücuttan atılmayan şeker yağ olarak kalıyormuş...
neyse ki ben hamile kaldıgımdan beri tatlıya düşkünlüğüm kalmadı :)

hoşgeldin cnm:) acıkmak dışında sanırım bir sorunumuz yok :))

hoşbulduk canım:)
bende hiç yok iştah
ama dediğin gibi 3 gündür falan tatlı krizlerindeyim neden acaba :)
bu arada hiç kg almadım ben
hamile kaldıktan sonra verdiğim 5 kilonun 4 ünü aldım:)
herkes şaşırıyor nerdeyse 6 aylık hamileyim nerdeyse göbüş yok :) azcık var :)
arkadaşlar diyor nerde saklıyon bebişi:) ama iyi benim için çalışma ortamında rahat ediyorum

açım evde de yemek yok valla hergün ne yemek pişiricem derdinden sıkıldım
bu arada bende çok tatlı yiyorum hiç sevmezdim ama artık bayılıyorum çok ilginç aş ermiyorum aş ermek için uğraşıyorum hani yemek yapıcak fikir olsun diye ama yokk

evet ya ben de aksama ne yapcamin derdine dustum :)
parlak bir fikri olan var mı?

balık ve et yemekten iğrendim artık abur cubur yemek istiyorum ben düzenli beslenmek istemiyorum bugün öyle bi şey mi yapsam diyorum ama sonrada üzülüyorum bebeğim beslenmemiş gibi geliyor 1 günden bi şey olmaz mı yoksa

hoşbuldum canımın içi
bu arada oda takımına bayıldım tam kızına göre:))
kilomu o da ne demek:)))

sen kaç kg aldın bakem

pis cadı yirim seni ben:):):)
gcen ay en son 5kgdı ama bakalım pzartesı saglık ocagında tekrar tartılcam kesın 8 olmustur:):)

sebze turu birseyler yapabilirsin
katkı maddesi iceren seyleri yasaklamalıyız kendimize,saglıklı beslenme,saglıklı bebek :)

canım senin kız mı erkekmi:))

burcu maşallah ya ne güzel bende çok aldım hele bu ay coştum utanıyorum dra gitmekten kızmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum orda tartılınca

canım valla dedıgın gıbı hep duzenlı olmuyo ben cıps falanda yıyorum valla zararlı ama napıyım canım cekıyo kızartma falanda yıyorum arda bırde gazoz ıcıyorum canım cok cekıyo... o degıl kolayı falan napcaz tam yazda olcaz son zamanlarımız hararetlı gunlerde kolasız olurmu ya:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…