2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimse tam tersi o kdr çok canım istiyor ki bunu anlatamam.sanki yemezsem ölcekmişim gibi :)) ama artık ewime sokmuyorum tatlı vs..

çok iyi canım ya maşallah sana da :))
aman napalım bebiş sağlıklı olsun da biz bi şekilde vereceğiz kiloları :)

aynen bende yaa..abur uburu özledim hergün düzenli beslenmek istiyorum senin gibi bende.sanki bebeğim öteki türlü doymuyormuş gibi.ama alakası yokmuş aslında bi günden bişi olmaz onlar bizim depolarımızdan beslenirler haha:)))))

bende yiyorum valla cnm kızartma en ağırı ama benim en sewdiğim yemek :)))
bende ewime kola sokmuyorum dayanamaz içerim diye.çok canım istediğinde de eşiminkinden 1-2 yudum alıyorum valla :) o kadardanda bişi olmaz canım

ben kızartma falan yiyemem kesinlikle erik bile yiyemiyorum doğru düzgün hamileliğimin ilk gününden beri midem ağrıyor çünkü nerde kızartma yemek hayal çay kahve unuttum hepsini cipsi canım çok isterse azcık yiyorum çünkü çok yersem 3 gün ağrır midem sormayın

bu arada keşke kayınvalidem yemeğe çağırsa süper olur:)

Selammmmmmm herkese merhaba...nasılsınız bakalım gebİŞlerrr

selam canım hoşgeldinn nasılsın

burcu maşallah ya ne güzel bende çok aldım hele bu ay coştum utanıyorum dra gitmekten kızmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum orda tartılınca

kızım olucak allah izin verirse

boşver canım neden utanıcaksın :)
herşey yolunda bebeğimiz sağlamya o yeter bize çok şükür

benimde kızım ama ekşi hiç bişey istemiyor hep tatlı hep tatlı:)
)

çok iyi canım ya maşallah sana da :))
aman napalım bebiş sağlıklı olsun da biz bi şekilde vereceğiz kiloları :)

aynen canım
önemli olan meleklerimizin sağlığıopuyorumnanaktan

sen ara ben gelcem de:))))))))) çağırmasını bekleme :)))
sen hamilesin azıcık eziyetimizi çeksinler demi ama?:asigim:

BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.ınanamazdım.... ıyiki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....
alıntı

selam canlar nasılsınız:)

Biz geldik iyiyiz oğlumla mutluyuz:)
Kontrol vardı herşey çok iyi maşallahı var zıpır hiç durmuo
738gr olmuş ve 1hafta önden gidio:) oda takımımızında sip. Verdik. 13ünde teslim edicekler. Şeker yüklemesini yaptırcam bu hafta:) meyveli sodayı sordum 1 tane iç 2 olmasın sonuçta asitli ve katkı maddeli dedi. Erik çok yeme gaz yapar bebekte ve sende dedi:) havalar ısınıo tansiyona dikkat et ve direk güneşte fazla kalma dedi. Bol su ve hiç tuz dedi:) oğluş yine parmak emiodu:) dr ne böyle bu sağ baş parrmak diyo:) bide emio çekio ama baş parmak yine havada kalıo pozisyonu bozmuo kereta sonra cukk yine ağzına atio parmağını:))

ayy ne guzel
masallah :)

ben de yarın bu saatlerde doktorda olacagim
saatleri sayiyiorum...

çizelgelerimiz aynı
bakalım bizim kızın kilosu ne kadar olmus :)

pelincim maşallah cnm oğluna:)) kilosuda yerinde oda takımınızın resmi yok mu canım varsa yüklesene bizlere de fikir olsun hem.bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama çook kararsızım:S

kızlarrr ne sorcam... su anda tıksındıgınız şeyler var mı?? tıksınıp agzınnıza surmedıgınız...

pelin maşallah oğluna:)
şeyma sorma ben bademe bayılırdım artık nefret ediyorum bide fıstık hatt badem derken midem bulanıyor

ayy ne guzel
masallah :)

ben de yarın bu saatlerde doktorda olacagim
saatleri sayiyiorum...
Sağol canım sevinç ve heycanla girdiğimiz o odadan güle oynaya çıkalım inş:)
çizelgelerimiz aynı
bakalım bizim kızın kilosu ne kadar olmus :)
Gelişimi önden gidioya içim rahat. Artık gr. Hiç önemli değil bnm için :)

evet yumurtayı elımde dahı tutamıyorum aslında bebişime cok faydalı ama yıyemıyorum solugu kostura kostura banyoda alıyorumbırde bezelye önceden cok sevmeme ragmen yıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…