sıkma canını :)
anneler her haliyle güzeldir hihoyyyt
ama tatlıyı azaltmak lazım,vücuttan atılmayan şeker yağ olarak kalıyormuş...
neyse ki ben hamile kaldıgımdan beri tatlıya düşkünlüğüm kalmadı :)
hoşbulduk canım:)
bende hiç yok iştah
ama dediğin gibi 3 gündür falan tatlı krizlerindeyim neden acaba :)
bu arada hiç kg almadım ben
hamile kaldıktan sonra verdiğim 5 kilonun 4 ünü aldım:)
herkes şaşırıyor nerdeyse 6 aylık hamileyim nerdeyse göbüş yok :) azcık var :)
arkadaşlar diyor nerde saklıyon bebişi:) ama iyi benim için çalışma ortamında rahat ediyorum
balık ve et yemekten iğrendim artık abur cubur yemek istiyorum ben düzenli beslenmek istemiyorum bugün öyle bi şey mi yapsam diyorum ama sonrada üzülüyorum bebeğim beslenmemiş gibi geliyor 1 günden bi şey olmaz mı yoksa
canım valla dedıgın gıbı hep duzenlı olmuyo ben cıps falanda yıyorum valla zararlı ama napıyım canım cekıyo kızartma falanda yıyorum arda bırde gazoz ıcıyorum canım cok cekıyo... o degıl kolayı falan napcaz tam yazda olcaz son zamanlarımız hararetlı gunlerde kolasız olurmu ya:):)
Selammmmmmm herkese merhaba...nasılsınız bakalım gebİŞlerrr
burcu maşallah ya ne güzel bende çok aldım hele bu ay coştum utanıyorum dra gitmekten kızmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum orda tartılınca
kızım olucak allah izin verirse
çok iyi canım ya maşallah sana da :))
aman napalım bebiş sağlıklı olsun da biz bi şekilde vereceğiz kiloları :)
ben kızartma falan yiyemem kesinlikle erik bile yiyemiyorum doğru düzgün hamileliğimin ilk gününden beri midem ağrıyor çünkü nerde kızartma yemek hayal çay kahve unuttum hepsini cipsi canım çok isterse azcık yiyorum çünkü çok yersem 3 gün ağrır midem sormayın
bu arada keşke kayınvalidem yemeğe çağırsa süper olur:)
selam canlar nasılsınız:)
Biz geldik iyiyiz oğlumla mutluyuz:)
Kontrol vardı herşey çok iyi maşallahı var zıpır hiç durmuo
738gr olmuş ve 1hafta önden gidio:) oda takımımızında sip. Verdik. 13ünde teslim edicekler. Şeker yüklemesini yaptırcam bu hafta:) meyveli sodayı sordum 1 tane iç 2 olmasın sonuçta asitli ve katkı maddeli dedi. Erik çok yeme gaz yapar bebekte ve sende dedi:) havalar ısınıo tansiyona dikkat et ve direk güneşte fazla kalma dedi. Bol su ve hiç tuz dedi:) oğluş yine parmak emiodu:) dr ne böyle bu sağ baş parrmak diyo:) bide emio çekio ama baş parmak yine havada kalıo pozisyonu bozmuo kereta sonra cukk yine ağzına atio parmağını:))
selam canlar nasılsınız:)
Biz geldik iyiyiz oğlumla mutluyuz:)
Kontrol vardı herşey çok iyi maşallahı var zıpır hiç durmuo
738gr olmuş ve 1hafta önden gidio:) oda takımımızında sip. Verdik. 13ünde teslim edicekler. Şeker yüklemesini yaptırcam bu hafta:) meyveli sodayı sordum 1 tane iç 2 olmasın sonuçta asitli ve katkı maddeli dedi. Erik çok yeme gaz yapar bebekte ve sende dedi:) havalar ısınıo tansiyona dikkat et ve direk güneşte fazla kalma dedi. Bol su ve hiç tuz dedi:) oğluş yine parmak emiodu:) dr ne böyle bu sağ baş parrmak diyo:) bide emio çekio ama baş parmak yine havada kalıo pozisyonu bozmuo kereta sonra cukk yine ağzına atio parmağını:))
kızlarrr ne sorcam... su anda tıksındıgınız şeyler var mı?? tıksınıp agzınnıza surmedıgınız...
Sağol canım sevinç ve heycanla girdiğimiz o odadan güle oynaya çıkalım inş:)ayy ne guzel
masallah :)
ben de yarın bu saatlerde doktorda olacagim
saatleri sayiyiorum...
Gelişimi önden gidioya içim rahat. Artık gr. Hiç önemli değil bnm için :)çizelgelerimiz aynı
bakalım bizim kızın kilosu ne kadar olmus :)
kozlenmıs dometese bayılırdım sımdı gordugum yerde kusuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?