Sal canımmmm. Resim yükleyemiyorum çünkü cepten bağlanıormpelincim maşallah cnm oğluna:)) kilosuda yerinde oda takımınızın resmi yok mu canım varsa yüklesene bizlere de fikir olsun hem.bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama çook kararsızım:S
kızlarrr ne sorcam... su anda tıksındıgınız şeyler var mı?? tıksınıp agzınnıza surmedıgınız...
yeşil soğannnnnn... sarımsakk.. nefret ettim ikisinden de....kızlarrr ne sorcam... su anda tıksındıgınız şeyler var mı?? tıksınıp agzınnıza surmedıgınız...
selam canlar nasılsınız:)
Biz geldik iyiyiz oğlumla mutluyuz:)
Kontrol vardı herşey çok iyi maşallahı var zıpır hiç durmuo
738gr olmuş ve 1hafta önden gidio:) oda takımımızında sip. Verdik. 13ünde teslim edicekler. Şeker yüklemesini yaptırcam bu hafta:) meyveli sodayı sordum 1 tane iç 2 olmasın sonuçta asitli ve katkı maddeli dedi. Erik çok yeme gaz yapar bebekte ve sende dedi:) havalar ısınıo tansiyona dikkat et ve direk güneşte fazla kalma dedi. Bol su ve hiç tuz dedi:) oğluş yine parmak emiodu:) dr ne böyle bu sağ baş parrmak diyo:) bide emio çekio ama baş parmak yine havada kalıo pozisyonu bozmuo kereta sonra cukk yine ağzına atio parmağını:))
kızlar bebeğinizi nerde hissediyorsunuz benim kızım sanırım artık baya yukarda daha az hissediyorum yani ilk kasıklarımda hissetmiştim şimdi hissettiklerim göbek deliği hizamda çok çok kuvetlileri dışardan belli oluyor onun dışında içimde derinlerde hissediyorum kemiklerimi oynatıyor resmen yerinden
Sal canımmmm. Resim yükleyemiyorum çünkü cepten bağlanıormçilek genç odası sitesinden bebe takımlatına gir. Sevimli diye geçio takım ismi.
Ben beyaz istemedim çünkü bebe odaları hep beyaz mavi krem pembe tonlarında. Farklı olsun ve büyüdüğündede kullansın dediğim için bu renk tercih ettim.
ninik çok şanslısın keşke bende ayrılabilsem ama doğum sonrası kullanmak için çalışmak zorundayım nefret ediyorum işe gelmekten ayaklarım davul gibi oluyor evde ne güzel yat uzan gez dolaş
hehe çok tatlı bindallı. bizde yok kına sizde var mı 6 ay kınası
canım işte ben geri dönmicem buraya o yüzdende
erken ayrılıyorum işten
doğum sonrasına iki ayım kalıyor
rapor bitimindede
basıcam istifaayı ...2 yıldır zor katlanıyorum buraya hiç bir şekilde haklarımzıı alamıyoruz adam her şekilde kazık atan bi yapıya sahip..tam işten ayrılacağım dönemde bbebk naisp oldu bana ondan sabrettim çalışıcam yine ama burda değil bi 6 ay kendim bakmak isityourm ondan sonrada şiş bakıcam yine...senin kim bakıcak bebeğe annemei kayınvalidenmi
selam canlar nasılsınız:)
738gr olmuş ve 1hafta önden gidio:) oda takımımızında sip. Verdik. 13ünde teslim edicekler. Şeker yüklemesini yaptırcam bu hafta:) meyveli sodayı sordum 1 tane iç 2 olmasın sonuçta asitli ve katkı maddeli dedi. Erik çok yeme gaz yapar bebekte ve sende dedi:) havalar ısınıo tansiyona dikkat et ve direk güneşte fazla kalma dedi. Bol su ve hiç tuz dedi:) oğluş yine parmak emiodu:) dr ne böyle bu sağ baş parrmak diyo:) bide emio çekio ama baş parmak yine havada kalıo pozisyonu bozmuo kereta sonra cukk yine ağzına atio parmağını:))
kızlarrr ne sorcam... su anda tıksındıgınız şeyler var mı?? tıksınıp agzınnıza surmedıgınız...
kızlar bebeğinizi nerde hissediyorsunuz benim kızım sanırım artık baya yukarda daha az hissediyorum yani ilk kasıklarımda hissetmiştim şimdi hissettiklerim göbek deliği hizamda çok çok kuvetlileri dışardan belli oluyor onun dışında içimde derinlerde hissediyorum kemiklerimi oynatıyor resmen yerinden
Angel saĞol canım selamımı Önemseyİp cvp verdİĞİn İÇİn..teŞekkÜr ederİm bende İyİym... Bİr ay sonra doĞum İznİne ayrılıcam erken Çıkayım dİyorum bİraz 2 ay Önceden ayrlıcam sabırsızlıkla o gÜnÜ bekİlyİroum
stresl,İ bİ yerde ÇalıŞıyorumda hergÜn resmen ayaklarım gerİ gwerİ gİdİyor valla buraya gelmek resmen İŞkence oldu benİm İÇİn
Güle güle kullansın canım....KIZLAR; KOCİŞİMLE NİHAYET KARAR VERDİK VE DURU'MA BUNU ALICAZ :dance::dance: (BEŞİĞİ HARİÇ, ONUN YERİNE PARK YATAK ALICAZ)
Merak etme canım bebiş kilolu olunca direk şekere bakıyolar inşallah sadece tombiştir :)selam kızlaaaar :)) güzel bir hafta diliyorum herkeslere..
cuma günü doktora gittim bebişimizi gördüm sonunda:)))
ve ben şoklarda bizim sıpacık tam 1 kg olmuş,maşallaaaah iri bi bebek olucakmış:)))
bu çarşambada şeker yğklemesi yaptırcam.doktor risk grubundasın gibi konuştu bana((
inşallah bişi çıkmaz diye dua ediyorum yaaa eyvahedigeldismile
Adet 1. günden hesaplıyolar zaten 7 gün adet sürüyo desen ogünler zaten o iş olmuyor ve olsa sa tutmaz.bizim oğlanın tohumu 16. ya da 18. gün atıldı kaydirigubbakcemile3 biliyorum yani :))maşallah 32. hafta 4 kg iyi bari 38 falan beklememiş yoksa baya bi tombiş olurmuş :)) bide ben bu usglerin çok doğru tahminler yaptığını düşünmüyorum hep son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor haftalar ve doğum tarihi.
son aylarda belli ediyor bebek doğacağını mesela ben hangi gün meleğimin geldiğini biliyorum ( çünkü o ay sadece 1 kere oldu :)) ) son adetle alakası yok bu sefer hep bebeğim küçükmüş gibi çıkıyor
anneler günü 9 mayıs diye biliyorum.Mayıs ın ilk pazar ı 2 siydiBuluşma olucakmış 1. sayfada yazıyor...Kızlar birşey diyeceğim.Buluşma iptalmi oldu bilgisi olan var mı? 15 mayıs anneler gününe denk geliyor,mayısın 2.haftası değilmi?
:1shok: Allah Allah inşallah bida gittinde deişmessselam kızlar..opuyorumnanaktan
bugün şeker yüklemesine gittim.
sınırda çıktı.
yarın tekrar gideceğim.
doktorda çok iyi değildi.
erkek erkek dediği bebeğe kız dedi bu sefer!:uhm:
sonra da bacaklarını açmıyo göremiyorum dedi!
Güle güle kullanın canım...kıslar selam bizde bebek arabamızı taşıma koltuğumuzu ve beşikiğimizi aldık. krafttan. bebek battaniyelerimiz , banyo havlumuz , chicco bebek alt setimiz , biberonu , memesi , gögüs pedi , kıyafetler , ateşölçer , tırnak makası , uyku seti , vs . aklımıza gelen herşeyi aldık oğluşuma ....
Sizin kapılar geniş heralde :)) bizde aldık 70*110 kapıdan geçmiyor ama geçenlerin eni 60 olanlar onlar da çok dar geldi bana geniş olsun rahat yatsın nasılsa zaten ortasındaki pimi çekince hemen toplanıo odadan geçerkende pimi gevşetip tam kapamadan geçirilebilir yani.sağolcanım benim .
bebek arabası ve koltuğumuz krafttan : travel system olarak geçiyor 550 ye aldık .
park yatak 821 : 75 cm x 107 cm x 82 cm ölçülerinmde 275 e bıraktılar.
park yatağın küçk ebtınıaldım , bir büyüğü kapılardan geçmiyor, hem oturma odası hem yatak odası hem çocuk odası için bunu kullanacağız, kapılardan rahatlıkla geçebilecek bir ürün , bir büyükleri geçmiyor arkdaşlar haberiniz olsun
meyveli soda bizi paklar ancak o zman napalım...canım valla dedıgın gıbı hep duzenlı olmuyo ben cıps falanda yıyorum valla zararlı ama napıyım canım cekıyo kızartma falanda yıyorum arda bırde gazoz ıcıyorum canım cok cekıyo... o degıl kolayı falan napcaz tam yazda olcaz son zamanlarımız hararetlı gunlerde kolasız olurmu ya:):)
Maaşallah canım gözün aydın.Sen Balıklı Rum yani Balat Hastanesine Meltem hanıma gidiyorsun değil mi??selam canlar nasılsınız:)
Çok güzel bir model güle güle kullanın hem biraz byüdüündede kullanır genç işi de hem.Ben de beğenmiştim o takımı :)Sal canımmmm. Resim yükleyemiyorum çünkü cepten bağlanıormçilek genç odası sitesinden bebe takımlatına gir. Sevimli diye geçio takım ismi.
Ben beyaz istemedim çünkü bebe odaları hep beyaz mavi krem pembe tonlarında. Farklı olsun ve büyüdüğündede kullansın dediğim için bu renk tercih ettim.
a_seyma a kız naaptın kocişe söliimde bana külah alsın ama ben kakaolu olandan istiyorum yaaşmide ben şeye bayılıyorum dondurma kulahı...:)): garıp ama cok sevıyorum ya:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?