2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pelincim maşallah cnm oğluna:)) kilosuda yerinde oda takımınızın resmi yok mu canım varsa yüklesene bizlere de fikir olsun hem.bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama çook kararsızım:S
Sal canımmmm. Resim yükleyemiyorum çünkü cepten bağlanıorm çilek genç odası sitesinden bebe takımlatına gir. Sevimli diye geçio takım ismi.
Ben beyaz istemedim çünkü bebe odaları hep beyaz mavi krem pembe tonlarında. Farklı olsun ve büyüdüğündede kullansın dediğim için bu renk tercih ettim.

kızlar bebeğinizi nerde hissediyorsunuz benim kızım sanırım artık baya yukarda daha az hissediyorum yani ilk kasıklarımda hissetmiştim şimdi hissettiklerim göbek deliği hizamda çok çok kuvetlileri dışardan belli oluyor onun dışında içimde derinlerde hissediyorum kemiklerimi oynatıyor resmen yerinden

Angel saĞol canım selamımı Önemseyıp cvp verdıĞın ıÇın..teŞekkÜr ederım bende ıyıym... Bır ay sonra doĞum ıznıne ayrılıcam erken Çıkayım dıyorum bıraz 2 ay Önceden ayrlıcam sabırsızlıkla o gÜnÜ bekılyıroum
stresl,ı bı yerde ÇalıŞıyorumda hergÜn resmen ayaklarım gerı gwerı gıdıyor valla buraya gelmek resmen ıŞkence oldu benım ıÇın

kızlarrr ne sorcam... su anda tıksındıgınız şeyler var mı?? tıksınıp agzınnıza surmedıgınız...
yeşil soğannnnnn... sarımsakk.. nefret ettim ikisinden de....

maşallah annesi yavruna.. hep böyle güzel haberlerini vermek nasip olsun..

şmide ben şeye bayılıyorum dondurma kulahı...:)): garıp ama cok sevıyorum ya:):)

bazen gobek delıgımın hızasında bazen bırazassada bazen yukarda gezıyo benım kucuk sıpa..

ninik çok şanslısın keşke bende ayrılabilsem ama doğum sonrası kullanmak için çalışmak zorundayım nefret ediyorum işe gelmekten ayaklarım davul gibi oluyor evde ne güzel yat uzan gez dolaş

pozisyon değiştirdi yine kızım çünkü sadece yattığımda hissediyorum tabi yağ tabakasından :)))) bazen aykta yürürken bile hissettiğim oluyor ama aşağıda olursa

çok güsel cnm odan :)) bebek içinde ilersi içinde rahat kullanılabilir:) güle güle kullanmayı nasip etsin inşaallah..

ninik çok şanslısın keşke bende ayrılabilsem ama doğum sonrası kullanmak için çalışmak zorundayım nefret ediyorum işe gelmekten ayaklarım davul gibi oluyor evde ne güzel yat uzan gez dolaş

canım işte ben geri dönmicem buraya o yüzdende
erken ayrılıyorum işten
doğum sonrasına iki ayım kalıyor
rapor bitimindede
basıcam istifaayı ...2 yıldır zor katlanıyorum buraya hiç bir şekilde haklarımzıı alamıyoruz adam her şekilde kazık atan bi yapıya sahip..tam işten ayrılacağım dönemde bbebk naisp oldu bana ondan sabrettim çalışıcam yine ama burda değil bi 6 ay kendim bakmak isityourm ondan sonrada şiş bakıcam yine...senin kim bakıcak bebeğe annemei kayınvalidenmi

ninik en iyisini yapıyorsun o zaman ben devlette ıolduğum için istifa gibi bi şansım yok yani var ama bi daha nerde iş bulucam o yüzden mecburum katlanmaya gerçi benim ki şahsi sıkıntı iş yeriyle alakalı değil şükür.
bu arada mesai bitmiş ben çıkıyorum kendinize iyi bakın allah nasip eder inşallah hepimize 6 ay kınlarını :)

bencede canım zor problı bı yerse bırazk ozman... ya sadece kendın etkılenmıyosun bebegınde senınle strese gırıyo sonucta... maddı durumuznuz yerındeyse hıc calısma bıle bebişini buyut en guleı rahatı:):)

merhaba canım hoşgeldin
ne güzel anlatmışsın kanım kaynadı:))
maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim canım

kızlarrr ne sorcam... su anda tıksındıgınız şeyler var mı?? tıksınıp agzınnıza surmedıgınız...

bende hiç yok canım
herşeyi severem:))

canım ben sağ tarafımda hissediyorum göbek deliğimin oralarda

canımcım rica ederimmŞeniz
benim daha 2 ayım var iznime mayıs ve haziranı komple bitirmem lazım
Allah yardımcımız olsun Şeniz

KIZLAR; KOCİŞİMLE NİHAYET KARAR VERDİK VE DURU'MA BUNU ALICAZ :dance::dance: (BEŞİĞİ HARİÇ, ONUN YERİNE PARK YATAK ALICAZ)
Güle güle kullansın canım....
Merak etme canım bebiş kilolu olunca direk şekere bakıyolar inşallah sadece tombiştir :)
Adet 1. günden hesaplıyolar zaten 7 gün adet sürüyo desen ogünler zaten o iş olmuyor ve olsa sa tutmaz.bizim oğlanın tohumu 16. ya da 18. gün atıldı kaydirigubbakcemile3 biliyorum yani :))
Kızlar birşey diyeceğim.Buluşma iptalmi oldu bilgisi olan var mı? 15 mayıs anneler gününe denk geliyor,mayısın 2.haftası değilmi?
anneler günü 9 mayıs diye biliyorum.Mayıs ın ilk pazar ı 2 siydiBuluşma olucakmış 1. sayfada yazıyor...
:1shok: Allah Allah inşallah bida gittinde deişmess
Güle güle kullanın canım...
Sizin kapılar geniş heralde :)) bizde aldık 70*110 kapıdan geçmiyor ama geçenlerin eni 60 olanlar onlar da çok dar geldi bana geniş olsun rahat yatsın nasılsa zaten ortasındaki pimi çekince hemen toplanıo odadan geçerkende pimi gevşetip tam kapamadan geçirilebilir yani.
meyveli soda bizi paklar ancak o zman napalım...
Maaşallah canım gözün aydın.Sen Balıklı Rum yani Balat Hastanesine Meltem hanıma gidiyorsun değil mi??
Ben 1 kere gittim hastaneye hayran kaldım dr da çok ilgii meltem değil Melek sanki :)) normal doğum yapanlar onda acı çakmiodur heralde.Sadece annemler görsün diye gitmiştik şehir dışı dememe rağmen başından savmadı ilgilendi İstanbul a gidince birdaha gitmek istiyorum 3 boyutlu yok burda.Oğlum olacağnı da ilk o söylemişti :))
Çok güzel bir model güle güle kullanın hem biraz byüdüündede kullanır genç işi de hem.Ben de beğenmiştim o takımı :)
şmide ben şeye bayılıyorum dondurma kulahı...:)): garıp ama cok sevıyorum ya:):)
a_seyma a kız naaptın kocişe söliimde bana külah alsın ama ben kakaolu olandan istiyorum yaa (

offfff durmadan helıkopterler gecıyo galıba çatısma baya buyuk.... Allahım yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…