2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

13 mayısta mobilyalar gelio ve temizlik yerleştirme faslı için annemler gelip kalcak h.sonu. Uff nasıl denk geldi böyle 15 mayısı unutmuştm ben ya da onları bırakp gelcm ben çok istiodm gelmeyi( cevahirde çok uygundu bnm için

Toxicdaisy evet canım meltem hnm hastasıyım ve gerçekten mükemmel bir insan. Kimseye ayrım yapmaz. Akşam gitsem bile yoruldum başımdan atayım demez. ılgisi asla değişmez ve sorulara memnuniyetle cvp verir:) burda olsan beraber giderdik hep:))

Son düzenleme:
merhaba kızlar bizimde odamız geliyor simdi ama besiğinin yerine park yatak aldık bakalım nasıl durcak odada merak ediyorum...
almayan arkadaslar varsa yavas yavas bakın derim cok zor oluyo belim cok ağrıdı gezerken gec bile kalmısım dıyorum

merhaba güzel anneler bu saatte kadar internetim yoktu uyuz oldum valla bu arada buluşma cevahir önü denmiş banada uyar ama saati halisna özeldenmi bildireceksin başkanım merak ettim umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz

Maaşallah olsun sağlıklı olunda şeker meker diyetle yemeklerine dikkat etmenle geçer gider.OOoo 1000 li kilolara geçtik inşalla benim oğlumda büyümüştür :))
Ahh keşke canım ne güzel olurdu :)
Güle güle kullanın canım :)

Maaşallah olsun sağlıklı olunda şeker meker diyetle yemeklerine dikkat etmenle geçer gider.OOoo 1000 li kilolara geçtik inşalla benim oğlumda büyümüştür :))

sağolasın canım ama işte şeker öenemli aniden yükselince bebek anne karnında ölebiliyor allahım korusun o yüzden dikkatli olmak gerekiyor ama diyetle baya sorun aşılabiliyormuş
evet 1000 li kilolara geldik allahımıza şükürler olsun canım seninkide almıştır canım merak etme bu haftalardan sonra güzel kilo alıyorlar canım

Ayy kıs öle şeyler aklına getirme Allah korusun.3 hafta önce doğum yapan bi ablanında şekeri yüksekti o yüzden sazaryen yaptılar bebekte 3,650 felan doğdu sanırım ttabi diyet yapıyordu hiç bir sorunu olmadı.

allah bağaşlasın canım benimkide sezeryan olacak zaten miyom var tam rahim ağzına yakın bebeğin çıkışını engellicek diye şeker içinde artık diyet yapıcaz zaten ömrüm diyet yapmakla geçiyor kilolu olunca habire zayıflamak için gebelikte azcık rahat yemek yiyordum ama olsun bebişim sağlıklı olsunda gerisi artık önemli değil

O zaman temmuz da mı gelicek senin bebek? hazır açmışken myom uda alsınlar bari aman sağlıkla doğsun da..
Off yaa daha doğumu konuşmadık drla (

O zaman temmuz da mı gelicek senin bebek? hazır açmışken myom uda alsınlar bari aman sağlıkla doğsun da..
Off yaa daha doğumu konuşmadık drla (

canım evet temmuzun 15 ile 20 si arası olucak allahım izin verirse tabi gelişimide önemli böyle giderse maşallahı var miyomu alamam dedi bugün konuştuk çünküçok zor yerde rahimi kaybetme riski fazla dedi onla yaşamaya devam dedi bugüne kadar hiç böyle garip bir yerde rastlamadım dedi malesef 2. gebeliğinde böyle riskli olabilir dedi normalde beni hiç rahatsız etmedi ne ağrı ne fazla kanama yaptı o yüzden sorun yok yani

Off yaa uykum hiç yok içimde de bir sıkıntı had hayırlısı akşam bi huzursuzluk keyifsizlik geldi.Yarın da kayınvalidem gidiyor memlekete inşallah brşey olmass ((

ıyigeceler kıslar,yarın benim kayınvalidem de geliyor cnm ümreden hayırlısı ile. Kafana birşey taktıysan sıkıntı yapar cnm bazı geceler bana da olur takma kafanı yat rahat rahat uyu inşallah..

İyigeceler kıslar,yarın benim kayınvalidem de geliyor cnm ümreden hayırlısı ile. Kafana birşey taktıysan sıkıntı yapar cnm bazı geceler bana da olur takma kafanı yat rahat rahat uyu inşallah..
Saol canım hala tık yok bende yatayım bari kafamı koyunca beki gelir uykum oğlumda içimde şut atıyor resmen heralde artık uyu diyor :))

günaydın hanımlarrrrr
biz nasıl olduk :)))
çocuğun biri babasına sormuş : ---baba biz nasıl olduk ? baba cevap vermiş maymunlar türeye türeye biz olduk demiş.tabi çocuk babasının lafına inanmamış.annesine biz nasıl olduk demiş? annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş. çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi ... anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)))

günaydın şekerler....:))

ayy aslında çok keyifliyiz dün oğluşuma yeni yeni ciciler aldık,ya kızlar öyle bi kendini tutamama olayı sizde de var mı?ben bugün yine çıkmak istiyorum da alışverişe :))

ah bi de sabah sabah meltemciğimin bebeğine yazısını okuduk ağladık yaaaaaa (

uykulu bi sabahtan günaydın herkese....
dün gece hiç uyuyamadım sabaha kadar nöbetteydim resmen arada geliyorlar öyle bana ama çok kötü zaten ayaklarım şişti eve geç geldik uzatamamıştım uyumayınca inmedi yani anlıyıcanız süper bi sabah değil ama şükür bugün bebeğim kıpır kıpır maşallah onu hissettikçe gidiyor bütün yorgunluklar

teşekkür ederim canım okuduğun için,biraz uzun olmuş yazım...:)

günaydın şeker anneler ve bebekler..nasılsınız..

biz kahvaltı yapıyoruz..

Aaah ah kocacımla şarkılarımızı dinliyorum, nişanlıyken hep dinler ağlardım. ıçimi bir hüzün kapladı nedense...

Kızlar günaydın,

Dün işyerinde internet yoktu bugün de çok yavaş o yüzden gelemedim umarım herkes iyidir. Biz grip olduk kızımla limonlarla ayakta duruyoruz ama onun dışında iyiyiz çok şükür bu arada açık görüşe son 4 gün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…