2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Süpper çook tatlı maşşallah
bızdede yok ama boyle tatlı bıseyı oldurabılırız yanı... dusunsene kızlarımız bındallıların içinde ayyyyy cok seker:):):)
Bizde damatları getiririz zemuszemus
Ben demiştim avm de buluşalım die kızmıştın bana yerimseniben
Ayy ne güzel olur birşey dicem gülceksiniz geçen hafta İstanbul daydım ya bizmkilere diyorum böyle buluşma olacak hep sizden bahsediyorum zaten felan şişli etfal den döndük hasta ziyaretinden arabadayız.Dedim 15 mayıs gibi yine burada olucam buluşma diye teyzemler demez mi "sakın tek gitme bak kandırırlar" dedim yapmayın facedede görüyoruz birbibrmizi olmaz öyle şey herkes hamile zaten sonra bomba geldi "sen öyle sanarsın ya karınlarından yastık çıkarsa ya bebek değilde yastık taşıyorlarsa kandırmak için" :roflol::roflol::roflol:
Yorumsuz yani yapar mısınıs kıs yoksam bana öle bişi ayy Allah korusun böyle şeylerden herkesi kaydirigubbakcemile3
offfff durmadan helıkopterler gecıyo galıba çatısma baya buyuk.... Allahım yardımcıları olsun
eyvahedigeldismile sakın kapılara bacalara çıkma siz hep orada mı oturacaksınız yaa eşin memur felan mı başka yere gitme şansınız yok mu???

ben kızımı kimselere vermem getırmeyın damatları banane banenae:Ç):):)

yok canım bu ılk ve son senemız ıns.... ben 2 hafta sonra donuorum eşim okullar kapınınca gelıcek ıns....

sen avmnin mağazalarına girmeyide düşlüyorsun pelin.. klava:
seni o katlara götürmemek lazım.. çıkaramayızkaydirigubbakcemile3

yok canım bu ılk ve son senemız ıns.... ben 2 hafta sonra donuorum eşim okullar kapınınca gelıcek ıns....
Nereye dönücektin unuttum yani artık orada oturacaksınız iyi bari.Gideceğin yerde umarım net vardır...
sen avmnin mağazalarına girmeyide düşlüyorsun pelin.. klava:
seni o katlara götürmemek lazım.. çıkaramayızkaydirigubbakcemile3
Eee napalım burdaavm ye hasret yaşıyorum :))

Bu arada kızlar karar verdim çook çook önemli bir problem çıkmazsa sezeryan kesinlikle istemiyorum epidural normal doğum düşünüyorum tabi dr la ayrıntılı konuşmam lazım ve anestezi dr unu da bi ara sıkıştırmam lazım şimdi dr a söylesem daha dur erken der ama napiim aklımda soru işareti kalmasını istemiyorum karar verip sadece beklemek kalsın.Birey olduğunda dr sorduunda evt ya da hayır demek istiyorum o anda insanın panik halinden faydalananlar var ne bilim öyle işte

evet tatlım var netımız ıns... ama bukadar sık gıremem herhalde :):)

bende normal ıstıyorum kesınlıkle ama cok korkuyorum ya ıkınazsam dıye

yaa arkadaşlar ben faceden habersizim yani hep duyuyorum da nasıl eklediniz birbirinizi benide alın (

direk daldım konuya ama :))idare edin artıkın...bi de bahçelievlere doğru kaysak acık daha bana kocam izin vercek mi bilmiyom ama yakın olursa kaçarım kaydirigubbakcemile3

bende normal ıstıyorum kesınlıkle ama cok korkuyorum ya ıkınazsam dıye
Canım ben epidural normlade hiç bişi hissetmiyorsun diye biliyordum ama hissediyormuşsun ama az ve 4 cm açılma olmadan zaten yapılmıomuş yani sancı gelince kasıklarında baskı oluyomuş uzman tv dr kaan kocatepeyi izle bak bürün bldiim yanlışmış epidural normal hakkında çok kafama yattı
halisna ya fade ki mail adresini ver ekler

Biz oğlumla koyun gütmeye gidiyoruz bysss :))

selam güzel anne adayları ve şirin bebiişleri
biz doktordan geldik
şeker yüklemem vardı kontrolüm vardı
50 gr lık 166 çıktı yüksek olduğu için 100 grlık ypılacak pazartesi haftaya
onun sonucuna göre diyete başlıyacağım sebepte yatmak ve kendi kilomun fazla olması normalde bebeğimde çok iyi maşallah gelişimi herşeyi yolunda 1150 gr olmuş benim toplamda 6 kilo oldu
kendimde iyiyim son ayda yavaş yavaş kalkmama izin verdi doktorum
şimdi yatmaya devam ilaçlara devam olsun şükürler olsun ki
bebeğim iyi maşallah ona
kan testim idrar testimde iyi çıktı

maşallah.. annesi ne güzel bakmış.. ALLAH.ım daha da iyi etsin..
şeker yüklemesinde rakamlar şaşırabiliyor bazende.. umarım tekrarında daha iyi sonuçlar alırsın canım..

aynı problem bende de var doktor ikinciye şeker yüklemesi yaptıracak bu hafta 140 üzerine yaptırıyormus

Kızalr ben kaÇar yarın gİrmeye ÇalıŞırım....ÖpÜyorum sİzİ İİ akŞamlarrrrrrrr

görüşürüz canımcımmbayanssulusmile

:))))

hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan

çok sevindim maşallah herşey yolunda
Rabbim daha iyi etsin inşallah Şeniz

opuyorumnanaktan canlarr hepinize güzel huzurlu ve bol tepikli bir akşam dilerimmmopuyorumnanaktan

maşallah.. annesi ne güzel bakmış.. ALLAH.ım daha da iyi etsin..
şeker yüklemesinde rakamlar şaşırabiliyor bazende.. umarım tekrarında daha iyi sonuçlar alırsın canım..

aynı problem bende de var doktor ikinciye şeker yüklemesi yaptıracak bu hafta 140 üzerine yaptırıyormus

görüşürüz canımcımmbayanssulusmile

:))))

hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan

çok sevindim maşallah herşey yolunda
Rabbim daha iyi etsin inşallah Şeniz

canlarım benim çok teşekkür ederim allahım hepimize hep hayırlı haberler almayı nasip etsin
şekerde de artık diyet yapmam gerekirse yapıcam mecburen yeterki bebeğim sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…