Kızlar günaydın,
Dün işyerinde internet yoktu bugün de çok yavaş o yüzden gelemedim umarım herkes iyidir. Biz grip olduk kızımla limonlarla ayakta duruyoruz ama onun dışında iyiyiz çok şükür bu arada açık görüşe son 4 gün:)
günaydın canlarr
nasılsınız
bende çok feci kramplar olmaya başladı yaa bacaklarım da
geceleri kramplarla uyanıyorum
Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun. Aaah ah benim açık görüşüme daha 2 hafta var neredeyse...
Hoşgeldin... Süt içmeye, magnezyum içeren gıdalar almaya çalış. Bir süre sonra düzelecektir.
günaydın canlarr
nasılsınız
günaydın,
sabah gittim bucaya ama benim randevu aldıım doktorum nıumara gözteren ekranı bozuldu tabi bizim saygısız insanlarımız huraa kapıya çullandı baktım başedemeyeceğim geri geldim sabah tekrar gideceğim inşallah.bu arada kızımınm tekmeleri bazen çok sert oluyor hıooop diyorum:)bu duygu çok güzel
off kızlar çok kötüyüm annemler bebek odasını almış aldık diye aradılar göndericeklermiş eşim delirdi resmen bende üzüldüm ama eşim çok kızdı inanamazsınız
günaydın canlarr
nasılsınız
Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun. Aaah ah benim açık görüşüme daha 2 hafta var neredeyse...
Hoşgeldin... Süt içmeye, magnezyum içeren gıdalar almaya çalış. Bir süre sonra düzelecektir.
tatlım hiç kenine eziyet etme bende bi süre çektim sona dr uma söledim magnezyum verdi toz suya katıp içiyosun,bana çok iyi geldi hiç bişi kalmadı kramp olarak...ama şu çatı ağrıları sanırım,aşağı kısımlarda olan ağrılar gece beni zorluyo hala...sizde de var mı bu tür ağrılar kızlar?
kahvaltımızı yaptık geldik, siz de hoşgeldiniz kızlar..
canım ben de de var.magnezyum içiyorum,ayran süte göre daha faydalıymış.birde burda okumuştum muz yemek lazımmış..geçmiş olsun..
kendi haline bıraktım zaten şimdi odada çıldırıryor yanında arkadaşı var umarım sakinleştirir en son duvarları yumrukluyordu bide aksidir valla belli olmaz odayı eve sokmaya bilir beni zor günler bekliyor
günaydın canlarr
nasılsınız
Günaydın, ekran kapalı bile olsa hemşireler çıkıp söylüyordu numaraları. Hastaların genel profili bu maalesef. Uzak uzak yerlerden geliyorlar, sabahın 7'sinde (teleffuz etmek istemiyorum, küçümsemek gibi olur ama gözünle gördün işte), kötü bir niyetleri yoktur, sıraları kaybolmasın diye yapmışlardır. İnsanları saygısız olsa da doktorları iyi neyse ki. Bir de çok karışık gördüğün gibi, bir katta kadın doğum, bir katta çocuk olsa daha iyi olurmuş, herkes içiçe.
Duvarları mı yumrukluyor?? Yok artık.lmaz: dikkat et sen, uzak dur. Ara annenleri de, madem eve sokmayabilir, hemen göndermesinler bir şeyler uyduruver, bekletsinler bir süre mağazada ya da her neredeyse. Kocan durumu kabullenince yollarlar. Kabullenmezse uygun bir dille anlatırsın durumu ailene. Başka yapılacak birşey yok gibi.
günaydın güzel annleri ve bebişleri nasılsınız bakalım
bizde şimdi kızımla kahvaltımızı yaptık
ama nedense kızımın son zamanlarda çok hareketli değil sanki hareketleri azaldı yada bi kaç gündür yoruluyorum acaba ondanmı hissetmiyorum kızımı yaa bilmiyorumkismile
günaydın güzel annleri ve bebişleri nasılsınız bakalım
bizde şimdi kızımla kahvaltımızı yaptık
ama nedense kızımın son zamanlarda çok hareketli değil sanki hareketleri azaldı yada bi kaç gündür yoruluyorum acaba ondanmı hissetmiyorum kızımı yaa bilmiyorumkismile
suit odaları günlük 50 tl imiş sordum bugün.normalde 24 saat tutuyolarımış sezeryanda durumuna göre 2-3 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?