2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlarr
nasılsınız
bende çok feci kramplar olmaya başladı yaa bacaklarım da
geceleri kramplarla uyanıyorum

Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun. Aaah ah benim açık görüşüme daha 2 hafta var neredeyse...

günaydın canlarr
nasılsınız

Hoşgeldin... Süt içmeye, magnezyum içeren gıdalar almaya çalış. Bir süre sonra düzelecektir.

günaydın,

sabah gittim bucaya ama benim randevu aldıım doktorum nıumara gözteren ekranı bozuldu tabi bizim saygısız insanlarımız huraa kapıya çullandı baktım başedemeyeceğim geri geldim sabah tekrar gideceğim inşallah.bu arada kızımınm tekmeleri bazen çok sert oluyor hıooop diyorum:)bu duygu çok güzel

günaydın canlarr
nasılsınız

tatlım hiç kenine eziyet etme bende bi süre çektim sona dr uma söledim magnezyum verdi toz suya katıp içiyosun,bana çok iyi geldi hiç bişi kalmadı kramp olarak...ama şu çatı ağrıları sanırım,aşağı kısımlarda olan ağrılar gece beni zorluyo hala...sizde de var mı bu tür ağrılar kızlar?

off kızlar çok kötüyüm annemler bebek odasını almış aldık diye aradılar göndericeklermiş eşim delirdi resmen bende üzüldüm ama eşim çok kızdı inanamazsınız

Günaydın, ekran kapalı bile olsa hemşireler çıkıp söylüyordu numaraları. Hastaların genel profili bu maalesef. Uzak uzak yerlerden geliyorlar, sabahın 7'sinde (teleffuz etmek istemiyorum, küçümsemek gibi olur ama gözünle gördün işte), kötü bir niyetleri yoktur, sıraları kaybolmasın diye yapmışlardır. İnsanları saygısız olsa da doktorları iyi neyse ki. Bir de çok karışık gördüğün gibi, bir katta kadın doğum, bir katta çocuk olsa daha iyi olurmuş, herkes içiçe.

off kızlar çok kötüyüm annemler bebek odasını almış aldık diye aradılar göndericeklermiş eşim delirdi resmen bende üzüldüm ama eşim çok kızdı inanamazsınız

Allaaah ne denir ki şimdi böyle bir durumda. Kocanı sakinleştirmeye çalış. Ne bileyim biraz kendi haline bırak, karar veremiyorum...

kendi haline bıraktım zaten şimdi odada çıldırıryor yanında arkadaşı var umarım sakinleştirir en son duvarları yumrukluyordu bide aksidir valla belli olmaz odayı eve sokmaya bilir beni zor günler bekliyor

kahvaltımızı yaptık geldik, siz de hoşgeldiniz kızlar..

günaydın canlarr
nasılsınız

canım ben de de var.magnezyum içiyorum,ayran süte göre daha faydalıymış.birde burda okumuştum muz yemek lazımmış..geçmiş olsun..

günaydın canım
süt içemiyorum ama yoğurt peynir vs. tüketiyorum ama az geliyor demekki

tamam canımcım
ama 2 hafta sonra kontrolüm o zaman söylücem doktoruma

sen nasılsın canım
benim geçen ay o kadar ypunduki hiç görüşemedik
meleğin nasıl

hmm muzu duymamıştım tamam onu deneyim canım
ayranada devam
sağol canımcım Şeniz

kendi haline bıraktım zaten şimdi odada çıldırıryor yanında arkadaşı var umarım sakinleştirir en son duvarları yumrukluyordu bide aksidir valla belli olmaz odayı eve sokmaya bilir beni zor günler bekliyor

Duvarları mı yumrukluyor?? Yok artık. lmaz: dikkat et sen, uzak dur. Ara annenleri de, madem eve sokmayabilir, hemen göndermesinler bir şeyler uyduruver, bekletsinler bir süre mağazada ya da her neredeyse. Kocan durumu kabullenince yollarlar. Kabullenmezse uygun bir dille anlatırsın durumu ailene. Başka yapılacak birşey yok gibi.

günaydın canlarr
nasılsınız

gunaydın canlarrr

kramplar bendede oluyor geceleri ağlayarak uyanıyorum bısıde yapamıyorum eşim ovalıyor geciyo ama cok canı acıtıcı bısı simdi 1 haftadır magnezyum içiyorum daha iyiyim sende iste doktorundan

ahhhh bıde kızlar bende cok unutkanlık var şimdi yazıcam seyı bıle unutabılırım dolabın kapagını acıyorum ne alıcamı unutuyorum bebeğim benim b vitamınlerımıde fazlasıyla sömürüyor galıba

günaydın güzel annleri ve bebişleri nasılsınız bakalım
bizde şimdi kızımla kahvaltımızı yaptık
ama nedense kızımın son zamanlarda çok hareketli değil sanki hareketleri azaldı yada bi kaç gündür yoruluyorum acaba ondanmı hissetmiyorum kızımı yaa bilmiyorumkismile

suit odaları günlük 50 tl imiş sordum bugün.normalde 24 saat tutuyolarımış sezeryanda durumuna göre 2-3 gün.

Aspirin tatlım bence kocan haklı bende olsam aynı tepkiyi verirdim. En azından 1-2 tane seçip size fikrinizi sormaları gerekirdi bence. Sende eşine hak ver hatta de "valla haklısın ben de kızdım ama napalım bir gelsin beğenmezsek yollar değiştiririz"filan de. Annenlere de söyle değiştirme şansları var mı?Varsa gidip beğenmezseniz siz seçin ay çok zor durum

şeker yüklemesi yaptınmı sen canım ya.ondan tırsıyorum ben tek bir üzüm tanesi bile yiyemiyorum tatlıdan acayip soğudumda.

afiyet olsun ,yarasın canım..yorgunken bende hissedemiyorum.uzanıp dinlemeye çalışıyorum,bazen endişelendiriyor..off off..

Hoşgeldin canımcımmm. Yorgunken hissetmen zor olur bebişini. Biz hareket ettikçe onlar da hareket ediyor çünkü.

suit odaları günlük 50 tl imiş sordum bugün.normalde 24 saat tutuyolarımış sezeryanda durumuna göre 2-3 gün.

İyiymiş fiyatı. Ama bildiğim kadarıyla son anda karar veriliyormuş sezaryene. Demiştim ya akrabamızın gelini doğum yaptı orada diye. Ona doktoru: "Son ana kadar normal doğum olarak bakıyoruz" demiş. Açılma olmayınca sezaryene aldılar onu. Bir de bak doğum çantana 2-3 tane kağıt havlu ve hasta bezi ekle, bütün paketi değil, yarısı yeter. Alıyorlarmış paketi, ne kadar gerekliyse içinden alıp, gerisini hastanenin birimlerine kaldırıyorlarmış. Sonra panikle aramayasınız. Pazara denk gelirse eczanelerde kapalı olur okiş?? Hoş orada tansaş var ama hasta bezi var mıdır bilemiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…