gunaydın canlarrr
kramplar bendede oluyor geceleri ağlayarak uyanıyorum bısıde yapamıyorum eşim ovalıyor geciyo ama cok canı acıtıcı bısı simdi 1 haftadır magnezyum içiyorum daha iyiyim sende iste doktorundan
ahhhh bıde kızlar bende cok unutkanlık var şimdi yazıcam seyı bıle unutabılırım dolabın kapagını acıyorum ne alıcamı unutuyorum bebeğim benim b vitamınlerımıde fazlasıyla sömürüyor galıba
günaydın güzel annleri ve bebişleri nasılsınız bakalım
bizde şimdi kızımla kahvaltımızı yaptık
ama nedense kızımın son zamanlarda çok hareketli değil sanki hareketleri azaldı yada bi kaç gündür yoruluyorum acaba ondanmı hissetmiyorum kızımı yaa bilmiyorumkismile
off kızlar çok kötüyüm annemler bebek odasını almış aldık diye aradılar göndericeklermiş eşim delirdi resmen bende üzüldüm ama eşim çok kızdı inanamazsınız
şeker yüklemesi yaptınmı sen canım ya.ondan tırsıyorum ben tek bir üzüm tanesi bile yiyemiyorum tatlıdan acayip soğudumda.
Bizim hastane tanıdık yani sahiplerinden biri tanıdık normal fiyatına suit oda ayarlıycak bana süsletecekte. Bu arada kızlar loğusa pijaması ve tacı aldım. Pijama şunun aynısı
http://www.pijamadunyasi.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=319&sub_cat_ID=35&cat_ID=29
Yorumlarınızı bekliyorum
günaydın canlarım herkesler iyidir umarım
kramplar için bende epeydir magnesıum içiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim,
asprin canım sen eşinin üzerine gitme ne güzel siz masraf yapmaktan kurtuldunuz eminim annenler çok güzel almışlardır canım
didemcim çok şekermiş pijama
iyi günlerde kullan
çok tatlı canım bende aynısının benzerini aldım :))
güle güle kullan
benimkide bu :))
http://www.pijamadunyasi.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=273&sub_cat_ID=35&cat_ID=29
afiyet olsun ,yarasın canım..yorgunken bende hissedemiyorum.uzanıp dinlemeye çalışıyorum,bazen endişelendiriyor..off off..
Hoşgeldin canımcımmm. Yorgunken hissetmen zor olur bebişini. Biz hareket ettikçe onlar da hareket ediyor çünkü.
hoşbulduk cnm evet yorgunluktan olabilir ama insan ister istemez telaşa kapılıyo
bu arada sanada geçmiş olsun cnm belini incitmişsin umarım şimdi daha iyisindir
günaydın canım
afiyet olsun
canımcım bende c tesi pazar hiç oturmadım iş yaptım gezdim vs. derken
bi farkettim kızımın hiç hareketi yok
yorgunluktan kaynaklanıyor
ama dün evdeydim uzandım dinlendim dünde bugünde hissediyprum çok şükür
günaydın cnm sanada sağol
bende bi kaçgündür hem fazla geziyorum hemde dün biraz temzlik yaptım ondan duymamış olabilirim kızımı
sen nasılsın uzun zamandır hemen cee deyip kaçıyodun işlerinden dolayı
didemcim cok cıcı pembesinimi aldın sen bende kırmızı istıyorum bakalım bulacakmıyım istediğim gibi olmazsa buda guzel dusunebılırım acıkcası ama trakyalıyımya illede kırmızı olsun istıyorumdelikafadulden
günaydın kızlar .Kalsiyum için en güzel şey hurma olduğnu söylüyorlar bende yemeye çalışıyorum.Hergün yemenizi tavsiye ederim.....
sağol cnm evet yarasın kızıma inş.
bende biraz fazla herket etmesin hemen endişeleniyorum
Hoşgeldin canımcımmm. Yorgunken hissetmen zor olur bebişini. Biz hareket ettikçe onlar da hareket ediyor çünkü.
hoşbulduk cnm evet yorgunluktan olabilir ama insan ister istemez telaşa kapılıyo
bu arada sanada geçmiş olsun cnm belini incitmişsin umarım şimdi daha iyisindir
İyiyim canım çok teşekkür ederim, yeterince eğilemiyorum ama o da en yakın zamanda düzelir. Seni çok iyi anlıyorum, 2 defa acile gittim bu yüzden. Endişelenecek bir şey çıkmadı neyse ki.
kızlar gecelıkleriniz geldimi kuması falan nasıl beğendinizmi
Yaptırdım 24. haftada ilk yükleme yüksek çıktı, 2. yüklemede normalin altında çıktı. Diyetisyene yolladılar, zemin katta bir hatun kişi. Diyet yapıyoruz işte. Yalnız sanırım tartısı biraz yanlış tartıyor. Kadıncağız tarttı beni: 55,5 geldim. Evde 55 çıktım. 9 eylül hukuğun orada oturuyorum, yakın yani hastane; yürüme mesafesinde. Oradan oraya yarım kilo vermiş olamam di mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?