2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım
bende aynen senin gibiyim
hele cuma gecesi nasıl fenaydı resmen çığlık atıyordum inan bana
Allah tan bi soğutucu spreyimiz varda onu sıktı eşim birazda ovdu geçti
dün gecede aynı şekilde
off ya çok zor inşallah devam etmez böyle

günaydın canım
afiyet olsun
canımcım bende c tesi pazar hiç oturmadım iş yaptım gezdim vs. derken
bi farkettim kızımın hiç hareketi yok
yorgunluktan kaynaklanıyor
ama dün evdeydim uzandım dinlendim dünde bugünde hissediyprum çok şükür

şeker yüklemesi yaptınmı sen canım ya.ondan tırsıyorum ben tek bir üzüm tanesi bile yiyemiyorum tatlıdan acayip soğudumda.

Yaptırdım 24. haftada ilk yükleme yüksek çıktı, 2. yüklemede normalin altında çıktı. Diyetisyene yolladılar, zemin katta bir hatun kişi. Diyet yapıyoruz işte. Yalnız sanırım tartısı biraz yanlış tartıyor. Kadıncağız tarttı beni: 55,5 geldim. Evde 55 çıktım. 9 eylül hukuğun orada oturuyorum, yakın yani hastane; yürüme mesafesinde. Oradan oraya yarım kilo vermiş olamam di mi??

günaydın canlarım herkesler iyidir umarım
kramplar için bende epeydir magnesıum içiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim,
asprin canım sen eşinin üzerine gitme ne güzel siz masraf yapmaktan kurtuldunuz eminim annenler çok güzel almışlardır canım

çok tatlı canım bende aynısının benzerini aldım :))
güle güle kullan

benimkide bu :))
http://www.pijamadunyasi.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=273&sub_cat_ID=35&cat_ID=29

günaydın kızlar .Kalsiyum için en güzel şey hurma olduğnu söylüyorlar bende yemeye çalışıyorum.Hergün yemenizi tavsiye ederim.....

günaydın canım nasılsın opuyorumnanaktan
kramplar fena öldürücü
inş geçer bi an önce kurtuluruz

didemcim cok cıcı pembesinimi aldın sen bende kırmızı istıyorum bakalım bulacakmıyım istediğim gibi olmazsa buda guzel dusunebılırım acıkcası ama trakyalıyımya illede kırmızı olsun istıyorumdelikafadulden

didemcim çok şekermiş pijama
iyi günlerde kullan

Sağol canım :)

çok tatlı canım bende aynısının benzerini aldım :))
güle güle kullan

benimkide bu :))
http://www.pijamadunyasi.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=273&sub_cat_ID=35&cat_ID=29

Seninki de çok güzel tatlım çok benziyorlar zaten. Ben xl aldım rahat olsun diye diğerlerinin boyu kısa geldi hem üst kısmı ancak karnımı örttü:1no2:

afiyet olsun ,yarasın canım..yorgunken bende hissedemiyorum.uzanıp dinlemeye çalışıyorum,bazen endişelendiriyor..off off..

sağol cnm evet yarasın kızıma inş.
bende biraz fazla herket etmesin hemen endişeleniyorum

Evet canım pembe aldım ama tacım 3 parmak bir de kocaman kurdelesi var eee tabi o kırmızı loğusa tacı. Valla ben pazardan aldım bizim orada(bahçeşehir)pazarda herşey var kart bile geçiyor:) Kırmızı ben de istedim canım ama bunu çok beğendik annem aldı sağolsun

kızlar gecelıkleriniz geldimi kuması falan nasıl beğendinizmi

Canım ben internetten sipariş etmedim pazardan aldım aynısı markası filan aynı üstünde 79tl etiket vardı bana 60a verdi. zaten bu sitede de o fiyat. Pemyesi filan çok güzel tiril tiril tam yazlık

tartılmadan evvel tok olman tuvalete girmemiş olman yada gazlı olman etkiler biraz canım.

ben daha almadım gecelik falan.bi penyecim var balçovada dikim yapan.belki ona diktiririm.44 bedenim normal pijamalarım 3 numarası bile bazen basenlerimi çok sarıyor rahat edemiyorum.allah nasip ederse bende kırmızı istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…