2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay bu arada benim evi bi görme şansınız olsa çarpılmaktan korkuyorum.ben taşınırken ev böyle dağılmamıştı :)

nasıl toparlanacak merak ediyorum.ne varsa vakumladım bazanın altına koydum.hele yazlıklaırmdan benye body dışında bişi çıkarmadım bile. zaten giyemiycem.doğum sonrasıda kşilolar hemen gitmeyecek hemde bayramlar olacak yenilerini alırım dedim çıkarmadım.bi eşiminkileri ıkardım.

didemcim canım pijama takımın çok güzel güle güle kullan canım ama gecelikte almak lazım tatlım hastande gecelik rahat oluyor hemen sıyırabilmek kolay olur canım hele sezeryan olacaksan gecelikte şart tatlım

tartılmadan evvel tok olman tuvalete girmemiş olman yada gazlı olman etkiler biraz canım.

Biliyorum da, işte hiçbir şey yapmamıştım; eve geldim ve tartıldım. Hatta şakasını bile yaptım: "vay be bendeki azme bak, 15dk da yarım kilo vermişim" diye. Bir kere de hiç unutmam hastanede tansiyonuma bakıyorlar 15 çıkmıştı, ebe de korkmuştu. 5dk sonra bir daha baktı normale dönmüş. Hamilelik işte belli olmuyor. Ondan şakır şakır burnum kanıyor. Ya şekerim aklıma gelmişken, sen neresinde oturuyorsun İzmir'in??

Doğumdan sonra pijama giydirtmeyen hastaneler var. Buca giydirtmiyor, hele ki dikişi varsa altta.

kızlar sizler yaa ben nerdeyse yarım satte bir wcye gidiyorum
sizde durumlar nasıl ve bu beni sinir ediyo gece kalkmalar falan

karabağlarda oturuyorum diycem ama karabağlarda baya geniş bi alan oldu:)

kaymakkuyu diyeyim şu mobilyacılaerım çok olduğu mevkii.

dOĞRU SÖYLÜYORSUN TATlım bir tane gecelik almayı düşünüyorum beyazlı kırmızılı olabilir. Birde önü full düğmelşi pijama üstü alıcam diğeri kirlenirse diye malum 2 gün. Evden de götürürüm yedek eee yeter herhalde. Zaten Allah kısmet edip sağlık sıhatle kızımla eve döndükten sonra pijama filan giyip yatmam ben daralırımvereliniortak

günaydın canım nasılsın opuyorumnanaktan
kramplar fena öldürücü
inş geçer bi an önce kurtuluruz

canım benim evet ama magnesıum büyük ölçüde rahatlatıyor canım biz allaha şükürler olsun iyiyiz dün randevumuz vardı oğluşum 1150 gr olmuş maşallah dedi doktor iyi gidyor ama benim ilk şeker yüklemesi yüksek çıktı 2. yapılacak pazartesi oda yüksek çıkarsa diyet uygulamam gerekecek hem kendimin kilolu olması hemde hamilelik boyunca yatıyo olmam çıkarmıştır dedi doktor diyetle kontrol altına alınır dedi onun dışında herşey yolunda son ay kalkmama izin verdi yavaş yavaş çıkarsın alışverişini yaparsın falan dedi çok mutlu oldum

kızlar sizler yaa ben nerdeyse yarım satte bir wcye gidiyorum
sizde durumlar nasıl ve bu beni sinir ediyo gece kalkmalar falan

Ohoooo benim oğlan mesaneyi yakaladı mı, dolu boş farketmiyor, vura vura dolduruyor maşallah. Bir bardak suyla 3 kez wc yapıyorum

karabağlarda oturuyorum diycem ama karabağlarda baya geniş bi alan oldu:)

kaymakkuyu diyeyim şu mobilyacılaerım çok olduğu mevkii.

Eneee, eşimin anne tarafı da karabağlarda oturuyor, dayısı, dedesi... Ama onlar tamircilerin o tarafta, iç tarafta yani.

benim hastanede de sezeryan olanı 2 gece tutuyorlar bende 2 gecelik birde pijama takımı alrım evde pijama yada gecelikle yatman gerekecek canım normal kıyafetlerede ancak 10. günden sonra geçilir herhalde lahusasın canım şöyleee yatağın içinde bebeğinle keyif çatacaksın belli bir müddet yine başkaları bakacak canım

Canım çok sevindim kocaman olmuş oğlun maşallah ona ben de çok merak ediyorum kilosunu eşime kalsa 1250 vardır diye bana göre de 1200 civarı dşyroum hayırlısı sağlıklı olsun da... Ben en çok dışarı da çıkabilecek olmana sevindim tatlım:):dance:

demek sende çiğdemcim sık sık çıkıyosun
bende acaba bendemi bi sorun var bu kadar çok gidilirmi diyodum kaydirigubbakcemile3

Ya bu arada herkes ne biçim isim o Masal diye olur mu diyor ama ben çok beğendim. Hep çift isimden de vazgeçmek üzereyim ya MASAL kötü mü

sağolasın tatlım bende çok sevindim seninkide vardır çünkü bizimkilerin kiloları aynı gidiyordu maşallah hepsine büyüyorlar valla hemen hemen 10 haftamız falan kaldı artık biz eşimle çokkk heyecanlıyız günler yaklaştıkça birbirimize bakıp gülüyoruz mutluluktan sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımızda olsunlarda yeter

Ya bu arada herkes ne biçim isim o Masal diye olur mu diyor ama ben çok beğendim. Hep çift isimden de vazgeçmek üzereyim ya MASAL kötü mü

cnm sen ve eşin beğendikten sonra masal ismini kimseye laf söylemek düşmez
bizde tuğsem istiyoruz kaynanam o nasıl isim öyle falan dedi bende tabi bozuldum biraz ama eşim sen istiyosan diğer insanların ne düşündüğü bizi ilgilendirmez dedi
o yüzden sende boşver kim ne derse desin kaydirigubbakcemile5

demek sende çiğdemcim sık sık çıkıyosun
bende acaba bendemi bi sorun var bu kadar çok gidilirmi diyodum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 daha dur seeen. Başıma ne geldi. Dizi izliyorduk bir akşam. Reklam girse de wcye gitsem diye beklerken, benim oğluş, sen gel mesaneye bir şut çek, az daha altıma yapıyordum :roflol: Dikkatli ol yani.

Hayır canım ya çok güzelll :asigim: . Bana sorsalar, "o gerçek olamayacak kadar güzel, tıpkı masallardaki gibi; o yüzden masal koyduk adını" derdim. Benim kızım olsaydı "inci" koyacaktım adını.

hayır canım çokkk güzel herkesin bakış açısı işte canım sen kendin beğendin dimi yeter canım gerisini takma

Günaydın kızlar.Kahvaltımızı hazırladık geldik hem yyeyim hem de muhabbet edelim diye.Biraz bakalım geçmişe
Yok canım yaa ben bayıldım mesela kimseyi takma her kafadan bi ses çıkıyor.
Bana da Furkan mııııı adı (şaşırmış üzülmüş bir ifadeyle,nedense artık) sen mi istedin yoksa birinin ismiymiydi.Allah Allah sanki Furkan dede ismiymiş yaşlı insan ismiymiş gibi davranıyorlar.Daha ileri giden olmadı.Yoksa azarı işitir benden kusurua bakmasınlar yanii.Gerçi ananem MUrat diye diretiyor hala ama rahatsız kendisi gülüp geçiyorum :)
Ben sallamıyorum artık :teytey:.
Bi arkadaş kızına BUĞLEM ELA ötekide NıHLENUR koydu al işte kaydirigubbakcemile3
herkese garip geldi ama kimsede kalkıp demedi bu nebiçim isim diye.
ben de 2 isim düşündüm sadece babam için vefat etti 5-6 yıl önce Çetin koyayım birde sadece kimlikte gözüksün kullanmasın diyorum amaa ödüm kopuyor babama benzeyecek diye ondan vazgeçtim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…