2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım ben de artık iyice sabırsızlanmaya başladım. Biran önce izne çıkıyım odasını yerleştiriyim filan istiyorum sanki ben yerleştiremeden gelicek :)

hayır canım çokkk güzel herkesin bakış açısı işte canım sen kendin beğendin dimi yeter canım gerisini takma

Sağolun kızlar ama işte insanlar onaylamayınca sinir oluyorum. Ama doğru o gerçek olmıycak kadar güzel ve o yüzden adı Masal hem Masalların sonu hep güzel olur di mi ama...

Bence Furkan çok güzel bir isim hem kimse bana mı soruyor çocuğuma ne isim koyyım diye benim kızıma da karışmasınlar hihoyyyt

merhaba güzel anneler bu gün evde işim çok girişmeden önce bir uğrayayım hal hatır sorayım dedim anlaşılan herkez çok iyi maşallah nazar değmesin annişlerede bebişlerede kocaman öpüldünüz

Onlara neymiş Allah Allah, kıskanç insanlar işte. Orjinal şeylere dayanamıyorlar :dilcikar:

aman boşverin kızlar kendi bulduğumuz isimler gayet güzel beğenmeyen beğenmesin benimde kayınpederim şöyle kurandan olsun peygamber isimlerinden olsun falan diyor direk şunu koyun diyemiyor çünkü eşim dedi bu kadar sıkıntıyı canan çekti isminide o ne isterse o olacak diye ben zaten kuranda olan bir ismi kulağına okutmayı istiyorum yiğitte nufusta yazacak ahirette kulağına okunanla çağrılacak o yüzden yeterli diye düşündüm

Sağol canım :)

Seninki de çok güzel tatlım çok benziyorlar zaten. Ben xl aldım rahat olsun diye diğerlerinin boyu kısa geldi hem üst kısmı ancak karnımı örttü:1no2:

evet canım çok şirinler
bende pembesini aldım
bende xl aldım:) bunların önü uzun zaten biraz
şiştikçe de düzelicek çıkmıcak önden
10 15 gün sonra giymeye başlarım ben:)))

herkese merhabalar,
sağlıkla dolu güzel bir gün diliyorum. dün kızımdan güzel haberleri alınca benim keyfim yerinde bugün çok şükür. 800 gr cıvarı olmuş, her şey yolunda gidiyormuş. sadece şimdilik ters duruyormuş ama daha vakit var, döner dedi doktorum. bu hafta şeker yükleme testimizi yaptıracaz. tetanoz aşısı kararını da bana bıraktı. sen bilirsin dedi. oğlumda yaptırmamıştım, kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda.

bizden haberler şimdilik bu kadar. (bu arada isme karar veremediğimiz için hala sadece kızım diyebiliyorum)

canım bende o yüzden aradayım:)
ada istiyorduk ama annemler istemedi beğenmedi :) sıkıntılı isim dediler :)
neyse ben zaten naz istiyodum şimdi naz koymaya karar verdik ama önüne bi isim istiyorum Kur an dan :) mübarek :)
işte galiba ayşe naz koyucaz
hem kayınvalidemin adı ayşe annemin de nazife ikisininde birleşimi olucak
bi taşta iki kuş:)))

hoşgeldin cnm ne güzel haberler getirmişsin bize maşallah kızına büyümüş
bizde bakalım haftaya gidicez bende çok merak ediyorum ne kadar olmuş kızım diye
umarım hepimiz güzel haberler veririz hep burdan

merhaba güzel anneler bu gün evde işim çok girişmeden önce bir uğrayayım hal hatır sorayım dedim anlaşılan herkez çok iyi maşallah nazar değmesin annişlerede bebişlerede kocaman öpüldünüz

merhabalar canım
çok yorma kendini ben bu hafta sonu çok yordum şimdi acısı çıkıyor canım

merhabalar canım hoşgeldin
kızına maşallah canımcım kocaman olmuş:) benimde 2 hafta sonra şeker yüklemem var ve 2.aşım var
ben oldum canım ya çok düşünmedim nasılsa olursak zararı yok yararı var
sen bilirsin tabi ki :))

canım benim evet büyüdü artık zaten tekmelemesinden anlaşılıyor kuvvetli vurmaya başladı çok haklısın yeterki onlar sağlıklı olsunlar ben diyet yapmaya razıyım son ay işte azcık ne kadar tadı çıkarılırsa o kadar çıkarırım canım olsun artık bebeğim benimle olsun yeter bende seni ve güzel tatlı kızını çok çok öpüyorum eleman almalRIDA iyi olmuş canım son zamanlarda epeyce bir yorulmuştun canım şimdi rahatlarsın artık canım

isim mevzu bızdede gecen aksam 2 belkı3 saat konusulmustur tabı ben sesimi bilke cıkarmadım
biz eşimle alp tunga koymayı istıyoruz basta garıp geldı annemle babama ama artık alıstık dıyorlar
gecen hafta esimin ailesi bizdeydı babam beğenmedi alp guzel tungayı değiştırın dedı zaten arapca koymayın dedi dinledikkk eee pekı sımdııııı
bana döndü dediki annen baban ne dedi beğendiler dedimm
söleyemedımkı onlarda bastan tereddut ettı ama ben siz kendi cocuklarınıza koymussun istediğiniz ismi bırakın bızde istediğimizi koyalım dedim ama işte esimin ailesine diyemedim tam zamanıydı halbukı

ben zaten coktandır alp tunga diye sevıyorum bebişimi son anda problem yaratırlarsa öylede cağırırım valla umrum olmaz

oo canım sen işte ne kadar güzel orta yolu bulmuşsun hem kızının ismi güzel hem mübarek ismide var annende kayınvalidende memnun olur valla çok iyi olmuş ismiyle güzel güzel sağlıcakla büyüsün inşallah canım

:roflol::roflol::roflol:
günaydın canlarr
nasılsınız
bende çok feci kramplar olmaya başladı yaa bacaklarım da
geceleri kramplarla uyanıyorum

Geçmiş olsun kızlar tez zamanda iyileşin...
off kızlar çok kötüyüm annemler bebek odasını almış aldık diye aradılar göndericeklermiş eşim delirdi resmen bende üzüldüm ama eşim çok kızdı inanamazsınız

kendi haline bıraktım zaten şimdi odada çıldırıryor yanında arkadaşı var umarım sakinleştirir en son duvarları yumrukluyordu bide aksidir valla belli olmaz odayı eve sokmaya bilir beni zor günler bekliyor
Ne denir ki kolay gelsin saan canım yeterki seni üzmesinler.Ne güzel krtulmuş işte oda probleminden beenmezseniz deiştirrsiniz sen kafana takma biraz siniri geçsin eminim o kadar tepki göstermez daha umarım
Çoook güzel işte benim istediğim takım yav emin olamadım kumaşı nasıl diye hem sabahlığıda varmış bence fiyatı da gayet iyi.Güle güle kullan canım...
çok tatlı canım bende aynısının benzerini aldım :))
güle güle kullan

benimkide bu :))
http://www.pijamadunyasi.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=273&sub_cat_ID=35&cat_ID=29
Güle güle kullan canım bende beğenmiştim loya da gördüm ama capri diye almadım.
günaydın canım nasılsın opuyorumnanaktan
kramplar fena öldürücü
inş geçer bi an önce kurtuluruz
Kızlar üzücü ama bizi son 3 ay kramlar vs şeyler bekliyor artık ilk 3 ay gibi zorluk çekenlerimiz olacak,inşallah olmaz.Benim 3 ay zorlu geçmişti son 2 aydır çok iyiym.Tabi magnezyum felan onu bilemem.Söylediğiniz için saolun bişi olursa bende dr umdan isterim.Ben de hal ve hala akıntılarla boğuşuyorum bıktım vallaa artık (
Maşşallah canım sana da bebişine de.Tetanoz aşısı içinde dr um artık kalmadı yurtdışında ama prosedür gereği yapıyorlar işte felan demişti ama sağlıkocağındaki ebe eşim illede gerek var mı diye sorunca.Doğumunu hastanede yapmayı düşünüyorsun inşallah istediin gibi olur ama her zaman öyle olmuyor steril olmayan bir oratamda doğurursan ya da ne bileyim istediğin yerde yapamazsan o yüzden hazırlıklı ol bebişin için de çook önemli demişti.Yine desen bilirsin tabiki...
Aman naz lı olmasında aslında olsun nazlı olsun ki kıymetini bilsinler.Bence Ayşenaz bir arada çook tatlı...

Kızlar yaav bende bir yorgan var bebekliğimden kalma bir yüzü mav bir yüzü pembe ona nevresim takımı diktirmek istiyorum.Bugün nşallah götürücem yorganı vs ama görümcem kendi oğlununkini verdi saolsun güzel kullanmamış bile ama benim yorganda özel yaptırıldıı için nevresime küçük geldi ben beğenmedim eşimde boşuna ne para vericez diyor.Görümcem 2. asla istemiyor ama olursada aldırmaz heralde ve nevresim takımını felan kayınvalidesi diktirmiş ne bileyim içime sinmedi ya 2. olursa biraz daraltmak istiyor benim yorgana göre bende de görücekler bide derlerse bak ona vermiş off istemiyoprum yaa napcan canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…