Ay yedim geldim ama kımıldayamıyorum kızlar bugün kocişimin de doğumgünü:)
Ay yedim geldim ama kımıldayamıyorum kızlar bugün kocişimin de doğumgünü:)
Kızlar yaav bende bir yorgan var bebekliğimden kalma bir yüzü mav bir yüzü pembe ona nevresim takımı diktirmek istiyorum.Bugün nşallah götürücem yorganı vs ama görümcem kendi oğlununkini verdi saolsun güzel kullanmamış bile ama benim yorganda özel yaptırıldıı için nevresime küçük geldi ben beğenmedim eşimde boşuna ne para vericez diyor.Görümcem 2. asla istemiyor ama olursada aldırmaz heralde ve nevresim takımını felan kayınvalidesi diktirmiş ne bileyim içime sinmedi ya 2. olursa biraz daraltmak istiyor benim yorgana göre bende de görücekler bide derlerse bak ona vermiş off istemiyoprum yaa napcan canım sıkıldı
Hoşgeldin canım, afiyet bal şeker olsun. Kocana da nice senelereee... Allah bir ömür mutluluğunuzu bozmasın.
Selam kızlar ben geldim…nasılsınız bakalım?
Dün giremedim hiç doktor kontrolümüz vardı.sabahtan şeker yüklemesi yapıldı akşamüstüde muayene oldum.Dün gece çok rahatsızlandım.bugünde sabahtan s.ocağına gittim.biraz ortalığı toparladım şimdi yatıcam biraz.Bir selam veriym dedim size…
Dün giremedim hiç doktor kontrolümüz vardı.sabahtan şeker yüklemesi yapıldı akşamüstüde muayene oldum.Dün gece çok rahatsızlandım.bugünde sabahtan s.ocağına gittim.biraz ortalığı toparladım şimdi yatıcam biraz.Bir selam veriym dedim size…
herkeze merhaba bızde geldık.... ama acayıp yagmur yagıyo gok gurluyo korkuyorum
herkeze merhaba bızde geldık.... ama acayıp yagmur yagıyo gok gurluyo korkuyorum
Nice sağlıkla uzun senelere canım çok güzel bir fikir :)Sağolasın canım bugün ona pasta yaptırıp üstüne"iyiki doğdun babişko" yazdırıcam kızımdan olsun diye:)
Hoşgeldinizzherkeze merhaba bızde geldık.... ama acayıp yagmur yagıyo gok gurluyo korkuyorum
canım benim evet büyüdü artık zaten tekmelemesinden anlaşılıyor kuvvetli vurmaya başladı çok haklısın yeterki onlar sağlıklı olsunlar ben diyet yapmaya razıyım son ay işte azcık ne kadar tadı çıkarılırsa o kadar çıkarırım canım olsun artık bebeğim benimle olsun yeter bende seni ve güzel tatlı kızını çok çok öpüyorum eleman almalRIDA iyi olmuş canım son zamanlarda epeyce bir yorulmuştun canım şimdi rahatlarsın artık canım
oo canım sen işte ne kadar güzel orta yolu bulmuşsun hem kızının ismi güzel hem mübarek ismide var annende kayınvalidende memnun olur valla çok iyi olmuş ismiyle güzel güzel sağlıcakla büyüsün inşallah canım
:roflol::roflol::roflol:
Geçmiş olsun kızlar tez zamanda iyileşin...
Ne denir ki kolay gelsin saan canım yeterki seni üzmesinler.Ne güzel krtulmuş işte oda probleminden beenmezseniz deiştirrsiniz sen kafana takma biraz siniri geçsin eminim o kadar tepki göstermez daha umarım
Çoook güzel işte benim istediğim takım yav emin olamadım kumaşı nasıl diye hem sabahlığıda varmış bence fiyatı da gayet iyi.Güle güle kullan canım...
Güle güle kullan canım bende beğenmiştim loya da gördüm ama capri diye almadım.
Kızlar üzücü ama bizi son 3 ay kramlar vs şeyler bekliyor artık ilk 3 ay gibi zorluk çekenlerimiz olacak,inşallah olmaz.Benim 3 ay zorlu geçmişti son 2 aydır çok iyiym.Tabi magnezyum felan onu bilemem.Söylediğiniz için saolun bişi olursa bende dr umdan isterim.Ben de hal ve hala akıntılarla boğuşuyorum bıktım vallaa artık(
Maşşallah canım sana da bebişine de.Tetanoz aşısı içinde dr um artık kalmadı yurtdışında ama prosedür gereği yapıyorlar işte felan demişti ama sağlıkocağındaki ebe eşim illede gerek var mı diye sorunca.Doğumunu hastanede yapmayı düşünüyorsun inşallah istediin gibi olur ama her zaman öyle olmuyor steril olmayan bir oratamda doğurursan ya da ne bileyim istediğin yerde yapamazsan o yüzden hazırlıklı ol bebişin için de çook önemli demişti.Yine desen bilirsin tabiki...
Aman naz lı olmasında aslında olsun nazlı olsun ki kıymetini bilsinler.Bence Ayşenaz bir arada çook tatlı...
Sağolasın canım bugün ona pasta yaptırıp üstüne"iyiki doğdun babişko" yazdırıcam kızımdan olsun diye:)
Öyle diyim bari.Zaten uyku seti alıcam günlük kullanmaya bu da bayram seyranda biri gelir felan oğluşum güzel güzel yatar banane yaaw sigara içmesin yaptırsın oğluna yarın bigün 2. olur o da kız olursa o da kullanırcanım bence nevresin falan yeni olmalı hiç yatılmamış olması bence önemli güzelde kullanmamış diyorsun bence alma kırmadan benim yorgana büyük geldi emanet gibi durdu falan diyebilirsin aklımada başka birşey gelmedi
Öyle diyim bari.Zaten uyku seti alıcam günlük kullanmaya bu da bayram seyranda biri gelir felan oğluşum güzel güzel yatar banane yaaw sigara içmesin yaptırsın oğluna yarın bigün 2. olur o da kız olursa o da kullanır
canımm geçmiş olsun yat dinlen canım kendini iyi hissedince gelirsin tatlım
Bende hastayım canım geçmiş olsun nasıl çıktı şekerin?Doruk nasıl ne dedi doktor kaç kg olmuş:dance:
Sağolun kızlar.didemcim sana da geçmiş olsun canım...
açlık şekerim 79
yüklemeden sonraki ise 125 çıktı.dr.normal dedi.
oğluşum 850 gr olmuş hala 1 hafta önde görünüyor.dr.gramı biraz fazla görünüyor
ama önemli değil son haftalar önemli dedi.son haftalarda atak yaparsa doğ.
şeklini etkileyebilir dedi.bir de bu ay 3 kg almışım zayıf başladığın için bişey demiyorum dedi.çok mu almışım ki toplam da 4.5 kg falan oldu.Sabah ilk gittiğimde (şeker yüklemesi için.asıl randevum akşamüstü 4 teydi)doktora bugün muayeneden sonra doğum hakkında konuşmak istiyorum dedim.doğum hakkında konuşmak için daha çok erken dedi.ben de ısrarla ama benim kafamda soru işaretleri var hem eşim gelecek 4 te herzaman gelemiyor konuşmak istiyoruz dedim tamam dedi zarla zorlakaydirigubbakcemile3sonra muayeneye girdim çıktım ve doğum hakkında sorular sorduk.Normal doğum yapmak istiyorum ama epd.aneljezi ile siz ne düşünüyorsunuz dedim.epiduralli nordoğum şekli kötü bi doğ.şekli değil dedi.ama ben sevmiyorum dedi.sebebine bakar mısınız yalnız?anneye ıkın demek zorundaymış dr.o yüzden sevmiyormuş.okadar para veriyoruz normal doğum için kadın gelsin 9 cm de iki dakkada doğurtsun gitsin istiyo.evet ağrısız bi doğ.şekli ama ıkınma hiissi bazen olmayabiliyor anne de biz söylemek zorunda kalıyoruz dedi.istiyorsan tabiki o şekilde yaparız dedi.Bi zahmet söyleyiversin demi ama allah allah.sonra hastnenin kitapçığını aldım baş anestezist bir yazı yazmış epidural prenses doğum diye orada da ıkınma hissinin daha kuvvetli olduğu ve doğumun daha erken sürede gerçekleştiği yazıyor.şaşırdım ama sonuçta ağrısız bir doğm olacak ben böyle istiyorum dedim doktorum da tamam dedi.Bu arada fiyatlarda zamlanmış.normal doğum 1000 tl olmuş üstüne de bunuöğrenince sinir oldum doktora hiç uğraşmak istemiyorlar.ciyak ciyak doğuralım da aman onlar uğraşmasınlar mantık ta bu yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?