2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten görümcem olsn saolsunlar kendi teysem oldun oğullrnın eşyalarını verdiler teyzemin 15 yıl önce yaptırdı pike takımını kullanıcam zaten mevlütte 1-2 kere kullanmamıştır sapsarıydı boşver at çöpe dedi bi güzel yıkadım sakız gibi oldu felan ama buda yeni olsun istiyorum yaa o kadar hakkım yokmu yaaa surat asıcak bizimki sen bilirsin dedi gıcık :1closedeyes: gidicekmisin yaptırıcak mısın sen bilirsin diye psikolojik baskı yapıyor.70 e konuştum kadınla ama pamuklu saten olarak zaten yorgan sırf saten o yüzden patiska felan düşünüyorum 55-60 oolur heralde çok ta değil halbuki

Ay yedim geldim ama kımıldayamıyorum kızlar bugün kocişimin de doğumgünü:)

afiyet şeker olsun eşine nice mutlu seneler kızınla kızının güzel annesiyle bir ömür boyu mutluluklar canım
canım bence nevresin falan yeni olmalı hiç yatılmamış olması bence önemli güzelde kullanmamış diyorsun bence alma kırmadan benim yorgana büyük geldi emanet gibi durdu falan diyebilirsin aklımada başka birşey gelmedi

Son düzenleme:
Selam kızlar ben geldim…nasılsınız bakalım?
Dün giremedim hiç doktor kontrolümüz vardı.sabahtan şeker yüklemesi yapıldı akşamüstüde muayene oldum.Dün gece çok rahatsızlandım.bugünde sabahtan s.ocağına gittim.biraz ortalığı toparladım şimdi yatıcam biraz.Bir selam veriym dedim size…

herkeze merhaba bızde geldık.... ama acayıp yagmur yagıyo gok gurluyo korkuyorum

canımm geçmiş olsun yat dinlen canım kendini iyi hissedince gelirsin tatlım

Bende hastayım canım geçmiş olsun nasıl çıktı şekerin?Doruk nasıl ne dedi doktor kaç kg olmuş:dance:

canım benım cok gecmıs olsun... noldu tatlım sana boyle hayırdır??? şimdi nasılsın pekı???

Sağolasın canım bugün ona pasta yaptırıp üstüne"iyiki doğdun babişko" yazdırıcam kızımdan olsun diye:)
Nice sağlıkla uzun senelere canım çok güzel bir fikir :)

herkeze merhaba bızde geldık.... ama acayıp yagmur yagıyo gok gurluyo korkuyorum
Hoşgeldinizz
Geçmiş olsun yat dinlen büyümüş mü bebiş nasıl?

Anam çok geçmiş olsun kuşum ya. Yat sen dinlen, sonra konuşuruz.

maşallah canımın içi sanada bebeğinede:)
dinlenmem iyi olcak canım çünkü deli gibi koşturmaktan sizlerden kopmuştum:)

dimi ama güzel oldu kızımın ismi:)

sağol canım inşallah geçer bi an önce

kapri pijama daha rahat gibi canım ya nasılsa ağustos ta yanıcaz yani rahat rahat giyeriz diye düşündümbayanssulusmile

nazlı olsun kızım :) iyi olsunda azcık nazlansın anneciğine:)
ikisini herkes çok yakıştırıyor bakalım kayınvalidem ne dicek :))

Sağolasın canım bugün ona pasta yaptırıp üstüne"iyiki doğdun babişko" yazdırıcam kızımdan olsun diye:)

nice sağlıklı yıllar üçünüze herp birliktehihoyyyt

merhaba canım hoşgeldin
dikkat et kendine dinlen yorma canım

Öyle diyim bari.Zaten uyku seti alıcam günlük kullanmaya bu da bayram seyranda biri gelir felan oğluşum güzel güzel yatar banane yaaw sigara içmesin yaptırsın oğluna yarın bigün 2. olur o da kız olursa o da kullanır

evet canım 2. olur onada kullanırsın öyle de bakalım ne diyecek aman bide herkesi kırmayalım diye dikkat ederken bir sürü şeyden fedakarlık yapmak zorunda kalıyoruz bizler anne oluyoruz kendi istediklerimi yapmak en doğal hakkımız valla

canımm geçmiş olsun yat dinlen canım kendini iyi hissedince gelirsin tatlım

Bende hastayım canım geçmiş olsun nasıl çıktı şekerin?Doruk nasıl ne dedi doktor kaç kg olmuş:dance:

Sağolun kızlar.didemcim sana da geçmiş olsun canım...
açlık şekerim 79
yüklemeden sonraki ise 125 çıktı.dr.normal dedi.
oğluşum 850 gr olmuş hala 1 hafta önde görünüyor.dr.gramı biraz fazla görünüyor
ama önemli değil son haftalar önemli dedi.son haftalarda atak yaparsa doğ.
şeklini etkileyebilir dedi.bir de bu ay 3 kg almışım zayıf başladığın için bişey demiyorum dedi.çok mu almışım ki toplam da 4.5 kg falan oldu.Sabah ilk gittiğimde (şeker yüklemesi için.asıl randevum akşamüstü 4 teydi)doktora bugün muayeneden sonra doğum hakkında konuşmak istiyorum dedim.doğum hakkında konuşmak için daha çok erken dedi.ben de ısrarla ama benim kafamda soru işaretleri var hem eşim gelecek 4 te herzaman gelemiyor konuşmak istiyoruz dedim tamam dedi zarla zorlakaydirigubbakcemile3sonra muayeneye girdim çıktım ve doğum hakkında sorular sorduk.Normal doğum yapmak istiyorum ama epd.aneljezi ile siz ne düşünüyorsunuz dedim.epiduralli nordoğum şekli kötü bi doğ.şekli değil dedi.ama ben sevmiyorum dedi.sebebine bakar mısınız yalnız?anneye ıkın demek zorundaymış dr.o yüzden sevmiyormuş.okadar para veriyoruz normal doğum için kadın gelsin 9 cm de iki dakkada doğurtsun gitsin istiyo.evet ağrısız bi doğ.şekli ama ıkınma hiissi bazen olmayabiliyor anne de biz söylemek zorunda kalıyoruz dedi.istiyorsan tabiki o şekilde yaparız dedi.Bi zahmet söyleyiversin demi ama allah allah.sonra hastnenin kitapçığını aldım baş anestezist bir yazı yazmış epidural prenses doğum diye orada da ıkınma hissinin daha kuvvetli olduğu ve doğumun daha erken sürede gerçekleştiği yazıyor.şaşırdım ama sonuçta ağrısız bir doğm olacak ben böyle istiyorum dedim doktorum da tamam dedi.Bu arada fiyatlarda zamlanmış.normal doğum 1000 tl olmuş üstüne de bunuöğrenince sinir oldum doktora hiç uğraşmak istemiyorlar.ciyak ciyak doğuralım da aman onlar uğraşmasınlar mantık ta bu yani....

Off yine sular kesik yine evde biriş yapılamıyor ayy gideyimde yorganı götüreyim biraz bebiş şeyiyle ilgilenirsem sıkntım geçer inşallah görüşürüz kızzlar byss kendinize bebeklrerine iyi bakın aksam üstü ya da aksam geliriz malum çok girince ayınsonunda kota yüzünden sizden uzak kalıyoruz :))

hoşbulduk kızlarrrr

Alla alla nası doktormus o oyle canım... kesıp bıcmek daha kolaylarına gelıyo tabı... ama artık yasakkı kafasına gore sezeryan yapamaz... ben bıle sınırlendım cıgdem ınan... bu arada sanada oglusunada kocaman bı masallah:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…