kızlar kocişim gidiyo bu akşamsenağlama
Dubaiye gidiyo nası ayrı kalcam ondn bilmiyorm.
evde de yatamam k.valideme inerim gece heralde taaa
perşembe akşamı görücem senağlama
katılımlar için 1hafta daha beklerim canım.. 10 mayıs muhtemelen..Halissacığım ne zaman yollayalım sence hediyeleri. Önceden çıkıp bakmak lazım çünkü biz çalışanalr için zaman lazım o yüzden 1 ay öncesinden söyle en azından
aminnn allah sizi de kavuştursun tez zamandan cnm...Allah kavuştursun canım. benimki de sivasa gitti bugün. yarın dönecek. ben de evde oğluşla bile kalabileceğimden emin değilim. bana da kayınvalidenin yolu görünüyor galiba
aminn aminnslm kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakimmm
bu arada eşinden ayrı kalacaklar allah sağsalim kavuştursun canımmm
ayyy yok yalnız kalamıyorum ben artık önceleri hiiiiç umursamazdım kalırdım ama çok sevdiğim birini kaybettik o zamandan beri ne hikmetse yalnız kalamıyorum çok ilginç demi:))))Kıyamam ben sana olsun ama en azından yalnız değilsin ya yalnız kalman gerekse Allah korusun. Artık katlanırsın 2 gece çok uzun değilki gözünde büyütme canım
Halissacığım ne zaman yollayalım sence hediyeleri. Önceden çıkıp bakmak lazım çünkü biz çalışanalr için zaman lazım o yüzden 1 ay öncesinden söyle en azından
katılımlar için 1hafta daha beklerim canım.. 10 mayıs muhtemelen..
sonra kura çekerim.. 2haftalık süreyide oradan veririz.. mayısın son haftasına hediyeleşme bitmiş olur inş..
ben doktora gidiyorum
umarim guzel haberlerle geliriz :)
selam cnm hoşgeldin:)))Selam kızlar.
ben doktora gidiyorum
umarim guzel haberlerle geliriz :)
büyük ihitimal bebişlere olacak hediyeler.. yinede alıcıya kalmış tabi..bebiş kıyafeti falan olur muhtemelen hediyeler değil mi veya bebişlerle ilgili bişiler geçmişte bişeyler okudum anneler günü falan ama yanlış anlamamışımdır inşallah:))))
Bebiş kıyafeti alacaklar için yaş sınırı var mı mesela 1 yaşına kadar olan kıyafetleri tercih ediniz falan??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?