Canım ben zaten oldum bittim normal doğum istemezdim belim rahatsız zaten normal doğum ya da epidural yasak bana genel anestezi ile sezeryan olucam kesin yani o yüzden hiiiiç bir korkum yok:sm_cool:
Bence de izlememek en mantıklısı
bn normal dogum vıdeosu ızledım ve ıster ıstemez ınsan etkılenıyo... ızlememek lazım... aa su anda normal dogum yapmaktan korkmuyorumda utanıyorum:):)
Utanıyomusun nasıl yani:)))
evet hastane çok iyi bu yüzden gidiyorum oraya Kezban hanım iyi iyi ama çokkk aceleci bir kadın 2 dakikada gönderiyor insanı ben bu yüzden memnun değilim ama sezeryana karşı bi dr.testleri tahlilleri de aksatmıyor.hastane için gidiyorum yani oraya aslında..seni arkadaş olarak ekliyebilir miyim cnm doktor hastae vs.soracağım şeyler olabilir belki????
Ne güzel şeyler söylüyorsun öyle cnm :) bende normal doğum düşünmeye çalışan biriyim..gerçi herzaman allahıma hakkımda hangisi hayırlısı ve sağlıklı ise o doğum şekli olsun diye dua ediyorum yani fazlada takılmak istemiyorum bu konuya.çünkü neyin ne olcağı anca doğum anında anlaşılacak.ama tabiiki normali yinede isterim hayırlısı artık..
valla cnm bence cd filan veya netten bişey izleme bu konuda.kimse tavsiye etmiyo çünkü..ben o yüzden hayatta izlemem..
utanıyorum:):) cunku sonucta alt tarfımı hıc kımsye acmamıstım sonucta ılk defa accam vede doktorum gorcek tabıkı ondan utanıyorum:):):)
offfffffffff bugun dışarı cıkcaktık sözde yaaaa yıne yagmur yagdııııı.... eşimin okulunun orda hıc bısey yok buzum sokak resmen gol oldu... benım kaderım galıba... her nezman dısarı cıkmak ıstesem yagmur yagıyo
ayyy canım benimmm senin eşin öğretmenmiydi cnm?
ayyy canım benimmm senin eşin öğretmenmiydi cnm?
gÜNAYDIIIINNN
gÜNAYDIIIINNN YOKSA NE İŞİ VAR ŞIRNAKTA
merhaba güzel anneler işimi bitirdim ve geldim ama bende bittim sayılır birazdan anneme gideceğim ablem gelip alacak o zamana kadar burdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?