2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bn normal dogum vıdeosu ızledım ve ıster ıstemez ınsan etkılenıyo... ızlememek lazım... aa su anda normal dogum yapmaktan korkmuyorumda utanıyorum:):)

Didemcim aslında biliyodum senin normal yapamadığını niye sorduysam unutmuşum canım kusura bakma

kızlar bu arada eşimin kuzeni hemşire doğum yapacağım hastanede de yıllar önce yıllarca hemşirelik yaptı.geçen akşam onunla konuştuk ta epidural norm.doğum hakkında ben anestezist getirmek istiyorum hastaneye dedim.güvendiğim araştırdığım bi anes.doktoru dedim.Ben ce çok ince düşünüyosun sen bu konuda dedi bu kadar ince düşünmene gerek yok benim biçok hemşire arkadaşm ep.nor.doğ.yaptı hiçbiri bukadarda ince düşünüp sık dokumadılar dedi.Hastanenin anestezistleri çok iyiymiş zaten güvenebilirsin bence dedi baş anestezi uzmanını da tanıyor muhabbeti de iyiymiş bakalım onunla görüştürecek bizi...Bir de sen biliyor musun ki günde kaçtane epidural anestezili amelyiatlar yapılıyor artık onlar için çocuk oyuncağı bu iş dedi içimi rahatlattı bilginiz olsun istedim...

tabiki ekleyebilirsin ..gerçektende aceleci bir doktor...allah hepimizi bir avazda kurtarsın

Evet canım soruma karşılık sağolsun herkes bir şekilde fikrini söyledi bende izlemekten vazgeçiyorum o halde durduk yere psikopata bağlamayalım dimi:)

merhaba güzel anneler işimi bitirdim ve geldim ama bende bittim sayılır birazdan anneme gideceğim ablem gelip alacak o zamana kadar burdayım :)

ayyy canım benimmm senin eşin öğretmenmiydi cnm?

gÜNAYDIIIINNN YOKSA NE İŞİ VAR ŞIRNAKTA

ayy evet biliyorum da hiç muhabbetine rastlamadım bu konuda hatta geçen gün aklıma geldi öğretmen galiba falan diye düşündüm..yoksa ne işi olsun şırnakta falan dedim kendikendime bir ara sorarım dedim bu günde sordum:))))

merhaba güzel anneler işimi bitirdim ve geldim ama bende bittim sayılır birazdan anneme gideceğim ablem gelip alacak o zamana kadar burdayım :)

merhaba cnm hoşgeldin ben de uzanıcaktım ama işler bitmio ki gidip gelip yapıorum arada da buraya:))))şimdi çamaşırımı sericem...

kızlar kocişim gidiyo bu akşamsenağlama
Dubaiye gidiyo nası ayrı kalcam ondn bilmiyorm.
evde de yatamam k.valideme inerim gece heralde taaa
perşembe akşamı görücem senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…