2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canım bence bebişlere bir şey almak daha mantıklı ki bu fikirii ilk ben attım bebişi düşünerek attım ama çoğunluk ne derse o olur. Ben şahsen hemen giydirebilecek ya da kullanabilecek bir şey gelse daha mutlu olurum. Ama mesela ben kıyafet yerine bebişin odasına 1 şey olabilir diye de düşünüyorum işte kişiye göre mesela bana sen çıkarsın buradaki muhabbetten örnek veriyorum kapı süsü bulamadığını ben okumuş olurum onu yollarım gibi

Dideeeeem sanırım eşim kaynana dedikodularımızı okumuş kaydirigubbakcemile3

Eee ne dedi?Benden son bomba eşimin doğumgünü diye kayınvalidem mektup yazıp fakslamış eşime. İşte senşi seviyorum sen benim aşkımsın filan diye çok güldük

Hoşgeldin canımmmm. opuyorumnanaktan a.s.

İyiyiz canımmm, bi yandan yeni cicişlerinin resimlerini ekliyorum, bi yandan taze fasulye ayıklıyorum, yemek yapıcam. Siz nasılsınız? Bebiş ne yapıyooo? :CüvCüv:

canım iyi günlrde kullanın aldıklarınızı bakıcam aldıklarına birazdan istanbula giderken otobüste bayağı zorlandık bebişle eşimin dizine uzandım ayakkabıları çıkarıp yinede bayağı şişmiş canım ayaklarım dün gece geldik eve duş aldım yattım bu gün 2 de kalkabildim canım

Ayakların mı şişiyo canım? Uzun zamandır yoktum takip edemedim olayları.Bol bol dinleniceksin artık sen. :1hug:

Teşekkürlerrrr. Eminönü havuzlu handan aldım onları, tanesi 2,5 tl . Tek tek aldım takım yaptım. opuyorumnanaktan Yeleği eşimin arkadaşının annesi ördü. Daha örüyo valla.Çok becerikli. Babaannesi sayıyoruz onu.Eşimin annesi biz tanışmadan önce vefat etmiş.

iyi gunlerde kullansın insallah cok ciciler

Teşekkürler canım. opuyorumnanaktan

güzel yerim ben onun elbiselerini takımlarıda değiştire değiştire giyersin

Teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

annemle gorustum bıraz once bebeişe bisiru sey almıs... ıcım bı garıp oldu kendıden baska bebegım ıcın heycanlanan ona hedıyeler alan bırını gormek... cok sevındım ya:):)

evet canım ogretmen....

annemle gorustum bıraz once bebeişe bisiru sey almıs... ıcım bı garıp oldu kendıden baska bebegım ıcın heycanlanan ona hedıyeler alan bırını gormek... cok sevındım ya:):)

Şeyma canım senin dediğin o toparlayıcıdan aldım hem de kendi bedenim de çok güzel oldu 85 beden çok iyi toparladı gerçekten ama alt bedenleri de a b c diye ayrılıyormuş kalıpları öyle dardı ki yeni incininkini aldım c sini o bile dar geldi inanamadım yarın veya öbürgün d sini getirecekler bakalım.ama dediğin gibii acayip güzel toparlıyor tam benim istediğim gibi teşekkürler:))))

ona hediyeler alan biri evet benim hayatımda hiç yok daha öyle biri :çok üzgünüm:

merhaba kızlar 2 gündür arada bakıyorum ama yazamadım grip oldum çok fena kafamı kaldıramıyorum bi selam vereyim istedim sizlere iyi sohbetler...

onemlı degılcanım gule gule kullan... ben memnunum gayet yeniincide cok guzel bı marka yıllarca yıka yıka kullan valla...

ona hediyeler alan biri evet benim hayatımda hiç yok daha öyle biri :çok üzgünüm:

bende yok zannedıyodum canım ama sasırdım ve cok sevındım:):)senınde vardır merak etme:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…