bebiş kıyafeti falan olur muhtemelen hediyeler değil mi veya bebişlerle ilgili bişiler geçmişte bişeyler okudum anneler günü falan ama yanlış anlamamışımdır inşallah:))))
Bebiş kıyafeti alacaklar için yaş sınırı var mı mesela 1 yaşına kadar olan kıyafetleri tercih ediniz falan??????
Dideeeeem sanırım eşim kaynana dedikodularımızı okumuş kaydirigubbakcemile3
selam cnm hoşgeldin:)))
merhaba kızlar dün istanbula gittik bir iş için bakırköye alışveriş yaptık eşimle sizler birşey tavsiye edicem kızlar laura baressenin bir emzirme atleti var çok şahane bir şey yıka yıka eskime vücudu çok güzel kavrıyor göğüs bölümü 2 kat göğüs uçlarını belli etmiyor kumaşı çok güzel sanki yok gibi çok güzel bir ürün bütün anneler tavsiye edrim iki tane ondan alsanız südyenede gerek kalmaz
Hoşgeldin canımmmm. opuyorumnanaktan a.s.
saol canım arkadaşım nasılsınız bebişle bakalım
İyiyiz canımmm, bi yandan yeni cicişlerinin resimlerini ekliyorum, bi yandan taze fasulye ayıklıyorum, yemek yapıcam. Siz nasılsınız? Bebiş ne yapıyooo? :CüvCüv:
Kızımın yeni cicişlerini ekledim, bakalım beğenicekmisiniz? opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13040848#post13040848
güzel yerim ben onun elbiselerini takımlarıda değiştire değiştire giyersinKızımın yeni cicişlerini ekledim, bakalım beğenicekmisiniz? opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13040848#post13040848
canım iyi günlrde kullanın aldıklarınızı bakıcam aldıklarına birazdan istanbula giderken otobüste bayağı zorlandık bebişle eşimin dizine uzandım ayakkabıları çıkarıp yinede bayağı şişmiş canım ayaklarım dün gece geldik eve duş aldım yattım bu gün 2 de kalkabildim canım
tatlım yeni cicileriniz harika :))
ayyy o yelek ne öyle yaaa kızım olsa annama kesin ördürürdüm ondan çok şeker...güle güle giysin bebişin inş.
şu alttan çıtçıtlılarla sade altları takım yapmışsın yaa onları nerden aldığını da sorabilir miyim acep:uhm:
iyi gunlerde kullansın insallah cok ciciler
güzel yerim ben onun elbiselerini takımlarıda değiştire değiştire giyersin
ayyy canım benimmm senin eşin öğretmenmiydi cnm?
evet canım ogretmen....
annemle gorustum bıraz once bebeişe bisiru sey almıs... ıcım bı garıp oldu kendıden baska bebegım ıcın heycanlanan ona hedıyeler alan bırını gormek... cok sevındım ya:):)
annemle gorustum bıraz once bebeişe bisiru sey almıs... ıcım bı garıp oldu kendıden baska bebegım ıcın heycanlanan ona hedıyeler alan bırını gormek... cok sevındım ya:):)
merhaba kızlar 2 gündür arada bakıyorum ama yazamadım grip oldum çok fena kafamı kaldıramıyorum bi selam vereyim istedim sizlere iyi sohbetler...
Şeyma canım senin dediğin o toparlayıcıdan aldım hem de kendi bedenim de çok güzel oldu 85 beden çok iyi toparladı gerçekten ama alt bedenleri de a b c diye ayrılıyormuş kalıpları öyle dardı ki yeni incininkini aldım c sini o bile dar geldi inanamadım yarın veya öbürgün d sini getirecekler bakalım.ama dediğin gibii acayip güzel toparlıyor tam benim istediğim gibi teşekkürler:))))
ona hediyeler alan biri evet benim hayatımda hiç yok daha öyle biri :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?