canım korkuyorsan hiç düşünme epidural normal doğumu bi araştır ben hiç korkmuyorum valla bu şekilde olursa oynaya oynaya giderim doğuma..sakın korkma çok güzel bi doğum şekli inan benim doktorum bile dedi dün çok korkuyorsa anne epidural normali öneriyoruz dedi..ben sezeryandan daha çok korkuyorum asıl..Merhaba arkadaşım normal doğum istemenize hayran kaldım ama ben çok korkuyorum yasürekli rüyamda normal doğum sezeryan doğumu görüyorum kafam iyice karıştı benim bi cesaret istiyorum artık:)
sormadım cnm aman aramak istemiyorrum o kadını yaaa ama devam ederse arıycam galiba...Çiğdemcim doktora sordun mu?Neden olurmuş bu baş dönmesi filan bir ara istersen
caım cok gecmıs olsun ya bendede oluyo bu aralar bas donmesı hatta bayılıyodum gecenlerde eşim zor tuttu neden oluyo kı anlamadım...
selamlar herkese uzun zamandır ara ara takip ediyorum sizi bende eylül annesi olucam..
g.o.paşa hastanesine kezban hanıma gidiyorum .. bende senin gibi epüdral ve normal doğum düşünüyorum lakin endişelerim var .sanırım sende aynı hastaneye gidiyorsun doktorunun kim oldugunu öğrenme şansım varmı fikir edinme açısından tabii mahsuru yoksa
Merhaba arkadaşım normal doğum istemenize hayran kaldım ama ben çok korkuyorum yasürekli rüyamda normal doğum sezeryan doğumu görüyorum kafam iyice karıştı benim bi cesaret istiyorum artık:)
canım korkuyorsan hiç düşünme epidural normal doğumu bi araştır ben hiç korkmuyorum valla bu şekilde olursa oynaya oynaya giderim doğuma..sakın korkma çok güzel bi doğum şekli inan benim doktorum bile dedi dün çok korkuyorsa anne epidural normali öneriyoruz dedi..ben sezeryandan daha çok korkuyorum asıl..
sormadım cnm aman aramak istemiyorrum o kadını yaaa ama devam ederse arıycam galiba...
ayyy ben de bilmiyorumm nedenini ama baya baya dönüyor benimde şimdi...
cnm ben de gopa kezban hanıma gidiyorum karşılaştık mı acaba???
benim hiç endişelerim kalmadı açıkçası şimdi tek istediğim doğumun ep.nor.doğuma uygun olabilmesi.nerede oturuyorsun sen?
Aslında en güzel normal doğum tabiki belki bana da son ayımda cesaret gelir... Hiç normal doğum cd'si falan izledin mi yada öneren var mı diye sorsam daha doğru olur?
Aslında en güzel normal doğum tabiki belki bana da son ayımda cesaret gelir... Hiç normal doğum cd'si falan izledin mi yada öneren var mı diye sorsam daha doğru olur?
korkacak bişey yok canım. neticede işin doğal yolu bu, sakıncalı olsaydı olmazdı zaten. her şey yolunda gittikten sonra normali düşünmemek için hiç bir sebep yok bence. benim 2. doğumum olacak, ilki normaldi. o çok şiddetli denilen sancılar adet sancısının benzeri gibi bir şey. ciyak ciyak bağıran insanları duyarız. gıkımı bile çıkarmamıştım. Allah orada kolaylığını veriyor. bundan şüphen olmasın. bende sonrasında dikişlerden biraz sıkıntı olmuştu ki o dikişler sezeryanda da oluyor zaten...
şimdiden sabır kuvvetini dağıtma, Allah zamanı gelince o acıya dayanacak sabrı da veriyor. sen bile sabrına hayret edeceksin...
sormak isteyeceğin bir şey olursa yine cevap verebilirim. selam ve sevgilerimle...
Didemcim sanırım biz seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz, aynı sıkıntılar bende de var sürekli 'hadi gel kızım yeter artık' modundayım... Sende korkuyor musun normal doğumdan peki?
ben izlemedim ve izlemeye de niyetim yok. sana da izleme derim. herkesin durumu kendine özel oluyor. başkalarıyla kıyaslamak doğru olmaz bence...
ben beylikdüzünde oturuyorum annem g.o.paşa da eskiden beri bilirim o hasteneyi güzel bir hastane .. genede cumartesileri gidiyorum ben çalıştım için başka zaman müsait olamıyorum çünkü.. doktorumdan memnunum da bazı doktorlar sezeryan yanlısı oluyor biliyorsun durduk yerde kesip biçmeye kalkmasından korkuyorum
Teşekkürler canım yaşadıklarını paylaşman benim ve benim gibi normal doğumdan korkanlara buradan iyi bir moral oldu... Dediğin gibi Allah sabrını veren bir insan... Aslında benim hiç korkmama lazım çünkü çok ciddi 4 buçuk ay bulantı ve kusmalar sonunda 6 kilo vermiş bir hamile adayıyım hala sabahları çıkartıyorum bunlara dayanmış bir insan olarak daha çok korkmam lazım ama bende galiba direnç bitmeye başladı kısa yoldan kurtulmak istiyorum heralde:)
izledim cnm izledimm izlemez miyim en yakın arkadaşlarımdan biri de çok kötü bi doğum yaptı 14 saat mi 16 saat mi ne (yalan olmasın)sancı çekmiş neyse anlatmıyayım burada.kız 2.çocuğu sırf bu yüzden istemiyor yani düşün artık kimsenin hamileliğine sevinmiyorum ben diyor.çok kötü anlatıyor ve beni nor.doğ.dan döndürmek için ne kadar çok şey söyledi ama ben de ona ep.nor.doğ.anlattım eğer öyle bişi varsa 2.çocuğu düşünürüm diyorkaydirigubbakcemile3düşün artık....
korkacak bişey yok canım. neticede işin doğal yolu bu, sakıncalı olsaydı olmazdı zaten. her şey yolunda gittikten sonra normali düşünmemek için hiç bir sebep yok bence. benim 2. doğumum olacak, ilki normaldi. o çok şiddetli denilen sancılar adet sancısının benzeri gibi bir şey. ciyak ciyak bağıran insanları duyarız. gıkımı bile çıkarmamıştım. Allah orada kolaylığını veriyor. bundan şüphen olmasın. bende sonrasında dikişlerden biraz sıkıntı olmuştu ki o dikişler sezeryanda da oluyor zaten...
şimdiden sabır kuvvetini dağıtma, Allah zamanı gelince o acıya dayanacak sabrı da veriyor. sen bile sabrına hayret edeceksin...
sormak isteyeceğin bir şey olursa yine cevap verebilirim. selam ve sevgilerimle...
dediğinde çok haklısın. ilk aylarda sadece bir kez çıkarttım ama bu hamileliğimde bulantım ve halsizliğim çok oldu. hatta bu üç ayı olmasa insanlar daha çok çocuk yapabilir herhalde demiştim. normal doğurmuş bir insan olarak doğumdan sonra bile aman bir daha doğurmam demedim ama ilk 3 ay konusunda aynı şeyi söyleyemeyecem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?