2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

angel adaşız anlaşılan hiç canını sıkma canımya değmez valla bencede çağırma kendime yeterim onun çenesine ihtiyacım yok diyorsan

O kadar güzle ki. Şİmdi "bi tek annem olsun bana bişey olmaz"ı öğretmiş babası. gelip gidip onu söylüyor. her seferinde ağlayasım geliyor.
opuyorumnanaktan
Dedim ya söyler die aman sakın cağırma yüzyıl vır vır onu dinleyeceine bak gelmemmiş gelme lan gelmessen gelme çok ta fifi ayy çok kızdım şimdi klava:

opuyorumnanaktan

Dedim ya söyler die aman sakın cağırma yüzyıl vır vır onu dinleyeceine bak gelmemmiş gelme lan gelmessen gelme çok ta fifi ayy çok kızdım şimdi klava:

toksicim canımsın ya eşim okadar iyiki bana diyorki ben sana annelikte yaparım merak etme hep bana karşı iyi oldu allah razı olsun

angel adaşız anlaşılan hiç canını sıkma canımya değmez valla bencede çağırma kendime yeterim onun çenesine ihtiyacım yok diyorsan

evet canım bende nurcanım saol cevabın için kendim başa çıkarım eşimde yardım eder ne yapayım tek yalnız ben değilimdir hayatta her kez diyorki tek çocuk olmasın kardeşide olsun bebeğin olsunda bakalım birbirlrine iyi kardeş olacaklarmı allah her şeyin hayırlısını versin

Ben izmirliyim ama sadece memleket orası doğma büyüme ist.luyum canım eşim ankaralı ama o da antalyada doğmuş büğyümüş

Kızlar, işlerim çok yoğun olduğundan, çok falza giremiyorum.. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.

"Benim bi sorum olucak! 27. haftamdayım, tüy sorununu sürekli epilatörle halletmeye çalıştım, ağdaya gitmek istiyorum.. Doğuma yakın da gitmek isterim. Siz neler yapıyosunuz, ne düşünüyosunuz, yardımcı olursanız sevinirim.."

Sizi ve bal bebiklerinizi kocaman öpüyorum.
ŞenizŞeniz

kızlar insanların ne tecrubeleri var burada oturan yaşlı karıkoca komşum var okadar kibar insanlarki fakat kadın kendi doğum hikayesini bana anlattı inanamadım 16 yaşında evlenmiş ne parası ne akrabası varmış eşi demişki bez almana gerek yok yıkanan beyaz bezlerden kendi eskilerini kes bez yap zor bela 11 beze tamamladım didi bir erkek bebeği olmuş hastanede açmış üşüyormuş bir an önce evime gitsem diyormuş kış ortası eşi gelmiş memleketten yeğenlerim geldi onları gezdiricem çıkma hastaneden demiş kocası gitmiş o çıkmış hastaneden eve gitmiş ev buz gibi dolapta yiyecek yok çok zorluk çektim nurcan dedi şimdi eşi üzerine titriyor ama kadın kırılmış bir kere

Ben normalde de ağdaya gidiyorum.38. haftada gidecek şekilde plan yapıyorum şimdiden. zaten 1-1,5 ayda bir rutin gittiğim için çok sıkıntım yok. en son 38 de gidersem doğumu çıkarır

hediyeleşiyoruz arkadaslar katılım çok az gibi bence burayı bir sürü agustos annesi takip ediyor sanki daha fazla olmamız gerekiyor gibi neyse herkese güzel cumalar.ben yemek yapmaya gidiyorum kendinize iyi bakın..

hediyeleşiyoruz arkadaslar katılım çok az gibi bence burayı bir sürü agustos annesi takip ediyor sanki daha fazla olmamız gerekiyor gibi neyse herkese güzel cumalar.ben yemek yapmaya gidiyorum kendinize iyi bakın..

Ahh bende tam onu yazıodum hadi arkadaşlar katılın katılmayanlar da yaww
yerimseniben

Son düzenleme:

biz ayrıntılıya eşim,annem ve kayınvalidemle birlikte gittik bi de ben 4 kişi küçücük oda da kayınvalidem dedi ki kalabalık olduk biraz ama ilk torun dedi doktor da neyseki tüm mahalle gelmemiş buna da şükür dedi eşim bozuldu ama ben göz kırptım olayı vukuatsız atlattık sempatiksalakcinni

kızlar ayrıntılıya yada ulturasana girdiğinizde doktor bebeğiniz iyi bir sorun yok diyo ya dünyanın en mutlu insanı siz oluyorsunuz eşim emlakçı ayrıntı günü tapu yapıcaktı ben tek gittim ayrıntılıya ama iyi demesi yetti doktorun

bitmedi bugün bi türlü. bu hafta çok yoruldum kendimi eve atmak istiyorum artık. kuzuma sarılıp uyusam biraz.

benim kayınvalidem her kontrolde geliyor yani aslında ayıp oluyor ama napiyim gelmek istiyor bi şey diyemiyorum karışmasına kızıyorum kaç kilo almış iyi mi bilmem ne hemen başlıyor biz sanki bilmiyoruz sormayı yada bakamıyoruz hani kontrol ediyor kilosu olmuş mu diye allah allah yada bilmiyorum belki ben alınıyorum ama dr anlıyor kayınvalidem de sorsa bana dönüp anlatıyor::)))

ben sekiz yıllık evliyim canım ilk üç sene kayınvalidemde vardı şimdi rahmetli oldu ama çok karışıyorlar gerçekten bazen yalnız olmak daha iyi diyorum kocalarda arada kalıyor ben artık bana karışılsın hiç istemiyorum zaten geldim33 yaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…