opuyorumnanaktanO kadar güzle ki. Şİmdi "bi tek annem olsun bana bişey olmaz"ı öğretmiş babası. gelip gidip onu söylüyor. her seferinde ağlayasım geliyor.
Dedim ya söyler die aman sakın cağırma yüzyıl vır vır onu dinleyeceine bak gelmemmiş gelme lan gelmessen gelme çok ta fifi ayy çok kızdım şimdicanım benim kızkardeşim biraz cadı diyorki bize benden başka kimseniz yok doğumda beni çağıracaksınız bazen kızdığında gelmem bak doğumda diyor çok umrumdaydı ister gelsin ister gelmesin çağırdığın zaman yüz sene konuşucak doğumda bengeldim diye
opuyorumnanaktan
Dedim ya söyler die aman sakın cağırma yüzyıl vır vır onu dinleyeceine bak gelmemmiş gelme lan gelmessen gelme çok ta fifi ayy çok kızdım şimdiklava:
angel adaşız anlaşılan hiç canını sıkma canımya değmez valla bencede çağırma kendime yeterim onun çenesine ihtiyacım yok diyorsan
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-32.html
kızlar son saydaki son 2 hikayeyi okuyun koptum yaaw
Kızlar, işlerim çok yoğun olduğundan, çok falza giremiyorum.. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
"Benim bi sorum olucak! 27. haftamdayım, tüy sorununu sürekli epilatörle halletmeye çalıştım, ağdaya gitmek istiyorum.. Doğuma yakın da gitmek isterim. Siz neler yapıyosunuz, ne düşünüyosunuz, yardımcı olursanız sevinirim.."
Sizi ve bal bebiklerinizi kocaman öpüyorum. ŞenizŞeniz
hediyeleşiyoruz arkadaslar katılım çok az gibi bence burayı bir sürü agustos annesi takip ediyor sanki daha fazla olmamız gerekiyor gibi neyse herkese güzel cumalar.ben yemek yapmaya gidiyorum kendinize iyi bakın..
Selam kızlar, nasılsınız ? Biz bugün doktora gittik.Ordan da sağlık ocağına. Kızımız 772 gr olmuş.Herşeyi çok iyi. Sağlık ocağında idrar ve kan tahlili yaptılar, herşey güzel çıktı. Yalnız parmaktan kan aldılar, ayyyy çok acıdı . Bi daha parmaktan kan aldırmam. eyvahedigeldismile Kalp atışlarını dinledik.Sonra da 2. doz aşımı oldum. İlkindeki gibi hiç bişey yoktu ne güzel. Sonra eşimle şakalaşırken aşılı koluma bi vurdu unutup. Şimdi hafif bi ağrı var.Salı günü dopler ultrasona giricez kısmetse. Bişey sorucam size, şimdi eşimin arkadaşının anneside gelmek istiyo ayrıntılıya, kardeşimde gelicek, ee eşimde yanımda olucak, kalabalık olmamıza bişey derler mi? :sm_cool:
benim kayınvalidem her kontrolde geliyor yani aslında ayıp oluyor ama napiyim gelmek istiyor bi şey diyemiyorum karışmasına kızıyorum kaç kilo almış iyi mi bilmem ne hemen başlıyor biz sanki bilmiyoruz sormayı yada bakamıyoruz hani kontrol ediyor kilosu olmuş mu diye allah allah yada bilmiyorum belki ben alınıyorum ama dr anlıyor kayınvalidem de sorsa bana dönüp anlatıyor::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?