ayyyy yerım ben onu masallah.... ne guzel bı duygudur onu oyle gormek emınım:):):) bende buyusun ıstıyorum soyle kıvırta kıvırsa sarkılar soylesın oynasın ıstıyorum:):):)
Hehe seni çakal yap tabi yap aklinialirimsmile
Ama akıllılar çıkabilir nasılsa doğum olduu için herkes mevlütte takarım die felan ya da doğum için verirler başka bişi yok bayram harçlıı kaydirigubbakcemile3
Zaten benim kaderimdir dogum günüm 2 eylül düğün 1 eylül eşm 2 sinide aradan çıkarıo diom tek tek alıcan hediye ama napalım (nikah 19 temmuz bidakine onda da isticem hediye) :)) sempatiksalakcinni
Selam kızlar, nasılsınız ? Biz bugün doktora gittik.Ordan da sağlık ocağına. Kızımız 772 gr olmuş.Herşeyi çok iyi. Sağlık ocağında idrar ve kan tahlili yaptılar, herşey güzel çıktı. Yalnız parmaktan kan aldılar, ayyyy çok acıdı . Bi daha parmaktan kan aldırmam. eyvahedigeldismile Kalp atışlarını dinledik.Sonra da 2. doz aşımı oldum. İlkindeki gibi hiç bişey yoktu ne güzel. Sonra eşimle şakalaşırken aşılı koluma bi vurdu unutup. Şimdi hafif bi ağrı var.Salı günü dopler ultrasona giricez kısmetse. Bişey sorucam size, şimdi eşimin arkadaşının anneside gelmek istiyo ayrıntılıya, kardeşimde gelicek, ee eşimde yanımda olucak, kalabalık olmamıza bişey derler mi? :sm_cool:
Bir gazlı içecek firmasında bölge müfettişi böyle bayilerini geziyor sürekli müşterilerle anlaşmaları o yapıyor firma adına sonra bayiler ürünleri yolluyor.
toksicim sol canım benim arkadaşlarım sizlersiniz
canım yaaa nasıl da insanı hemen üzüyorlar boşver canım takma kafanı
Hani pala yerim ben opuyorumnanaktan onu...düzgün para versene :roflol:Seneye bayramda kendi öper zaten. parasını da ister. ege öyle yapıyodu önce anlına koyuyp eli sonra öpüp, hani pala diyodu. şimdi iyice öğrendi doğrusunu yapıp düzgün para versne kırmızı araba alıcam diyo :)
Maşşal canım.Devletse izin vermezle eşlere bile vermiolarSelam kızlar, nasılsınız ? Biz bugün doktora gittik.Ordan da sağlık ocağına. Kızımız 772 gr olmuş.Herşeyi çok iyi. Sağlık ocağında idrar ve kan tahlili yaptılar, herşey güzel çıktı. Yalnız parmaktan kan aldılar, ayyyy çok acıdı . Bi daha parmaktan kan aldırmam. eyvahedigeldismile Kalp atışlarını dinledik.Sonra da 2. doz aşımı oldum. İlkindeki gibi hiç bişey yoktu ne güzel. Sonra eşimle şakalaşırken aşılı koluma bi vurdu unutup. Şimdi hafif bi ağrı var.Salı günü dopler ultrasona giricez kısmetse. Bişey sorucam size, şimdi eşimin arkadaşının anneside gelmek istiyo ayrıntılıya, kardeşimde gelicek, ee eşimde yanımda olucak, kalabalık olmamıza bişey derler mi? :sm_cool:
Ayy arabada vardır o iççeçeklerden geçerken bizede bi kasa atsa ya kaydirigubbakcemile3 tahmin ettim nerde çaıştıını canım istedi şimdi heheBir gazlı içecek firmasında bölge müfettişi böyle bayilerini geziyor sürekli müşterilerle anlaşmaları o yapıyor firma adına sonra bayiler ürünleri yolluyor.
:lepi: doğru söze ne denir...canım benim sen neden 3. şahıslar için evini üzüyorsun bebeğin ve eşin çok üzülmüşlerdir boşver canım hiç çağırma o zaman anlasın seni kırdığını birde ona hissettir canım kırıldığını yoksa hatasını anlamaz bazen insanların yüzüne vurmak gerek
Selam kızlar, nasılsınız ? Biz bugün doktora gittik.Ordan da sağlık ocağına. Kızımız 772 gr olmuş.Herşeyi çok iyi. Sağlık ocağında idrar ve kan tahlili yaptılar, herşey güzel çıktı. Yalnız parmaktan kan aldılar, ayyyy çok acıdı . Bi daha parmaktan kan aldırmam. eyvahedigeldismile Kalp atışlarını dinledik.Sonra da 2. doz aşımı oldum. İlkindeki gibi hiç bişey yoktu ne güzel. Sonra eşimle şakalaşırken aşılı koluma bi vurdu unutup. Şimdi hafif bi ağrı var.Salı günü dopler ultrasona giricez kısmetse. Bişey sorucam size, şimdi eşimin arkadaşının anneside gelmek istiyo ayrıntılıya, kardeşimde gelicek, ee eşimde yanımda olucak, kalabalık olmamıza bişey derler mi? :sm_cool:
Ay kızlar kızım büyümüştür di mi valla bana uyku yok zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum
Çiğdem unuttun beni hiç bana yazmıyorsun işim olsa bile okuyorum ben bak ağlarım
canım arkadaşım saol yanıtın için bizim 7 yıl bebek olmadı insan istiyorki yakınlarıda ilgi göstersin kimseden ilgi göremedim inan eşim çarşıya götürdü her şeyi çift çift aldı görenler bunlar iki bebeğede yeter dedi ama kızkardeşim var tek hayatta oyalandanda olsa birşeyi eksikmi diye sormadı kocan herşeyi almak zorunda diyo bana onu doğumda çağırmasammı diyorum
dur kız unutmadım yazıodum nurcana üzüldüm şimdi onda takılı kaldım:))))
yaa anladım eşinin ne iş yaptığını canım t.dağın içine de gidior mu?
olsun canım sen yinede doğumunu haber ver , sen büyüklüğünü elden bırakma , ister gelsin ister gelmesin kızlkardeşin , sen çağırki o utansın yaptığından , ben aldım o battaniyeyi 20 ytl 'ye , nedir ki kalp kırmaya geğermi , bide teyze olacaksan daha neler neler alır insan , ailede önemli diyosun bazen ama öyle anlar geliyorki tek sığınağın kocan oluyor her zaman (anne bambaşka tabiki)
bak ne kadar şanslısın eşin önemsiyor değer veriyor ki yapıyor , sıkma canını ki bebşimizde üzmesin kendini olur mu tatlım
Giriyor ben buluşunca anlatırım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?