2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy yerım ben onu masallah.... ne guzel bı duygudur onu oyle gormek emınım:):):) bende buyusun ıstıyorum soyle kıvırta kıvırsa sarkılar soylesın oynasın ıstıyorum:):):)

O kadar güzle ki. Şİmdi "bi tek annem olsun bana bişey olmaz"ı öğretmiş babası. gelip gidip onu söylüyor. her seferinde ağlayasım geliyor.

5 elin 5 parmağı bir olmaz der annem hep gerçekten de öyle mesela benimde teyzem çok aksidir annemle alakaları yok tanıyanlar bile söyler sizin kardeş olduğunuza inanmak zor diye zaetn biri sarışın biri esmer:))

üzülme angel boşver gelmesin aramasın sormasın napıcaksın sonradan anlar kıymetini

Ay kızlar kızım büyümüştür di mi valla bana uyku yok zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum

hehe yapcam tabı... bızım mevlut olmaz canım okullar acılcak ya adanada olcaz bayramdan hemen sonra mecburen:):) ben dıyom eşime yandın sen 21 hazıran evlılık yıldonumumuz 19 temmuz dogum gunum agustosta kızım gelırse sonrasındada bayrammm ohhh yırttık bız:):):)

hosgeldın canım masllah kızınada sanama:):)): bısey demezler canım ya kalabalık olmanıza herhalde:)

Bir gazlı içecek firmasında bölge müfettişi böyle bayilerini geziyor sürekli müşterilerle anlaşmaları o yapıyor firma adına sonra bayiler ürünleri yolluyor.

ayyy ne guzel sıızn evden ıcecekler hıcc eksık olmuyodur... sizemı gelsem kıne:):):)

toksicim sol canım benim arkadaşlarım sizlersiniz

canım benım ıann ınsan bugunlerde yanında bırılerı olsun ıstıyo ıann yakın olsak 1 dk dusunmem gelır senınle ılgılenırdım

Hani pala yerim ben opuyorumnanaktan onu...düzgün para versene :roflol:
Maşşal canım.Devletse izin vermezle eşlere bile vermiolar
Bir gazlı içecek firmasında bölge müfettişi böyle bayilerini geziyor sürekli müşterilerle anlaşmaları o yapıyor firma adına sonra bayiler ürünleri yolluyor.
Ayy arabada vardır o iççeçeklerden geçerken bizede bi kasa atsa ya kaydirigubbakcemile3 tahmin ettim nerde çaıştıını canım istedi şimdi hehe
:lepi: doğru söze ne denir...

Toxicdsaisy seyma buyrun gelin içicek her türlüsdü bol bizde malum çay limonata hepopsi var aynı firmanın o asitlilleri ben sevmem ama diğerlerini götürüyorum :))

alıorlar alıorlar ben 3 değişik dr.a gittim 4 kişi girdik benle birlikte bişey demiolar...yalnız söylersin biras kalabalık geldik ama herkes görmek istio diye....

olsun canım sen yinede doğumunu haber ver , sen büyüklüğünü elden bırakma , ister gelsin ister gelmesin kızlkardeşin , sen çağırki o utansın yaptığından , ben aldım o battaniyeyi 20 ytl 'ye , nedir ki kalp kırmaya geğermi , bide teyze olacaksan daha neler neler alır insan , ailede önemli diyosun bazen ama öyle anlar geliyorki tek sığınağın kocan oluyor her zaman (anne bambaşka tabiki)

bak ne kadar şanslısın eşin önemsiyor değer veriyor ki yapıyor , sıkma canını ki bebşimizde üzmesin kendini olur mu tatlım

Kızlar kayınvalidem almış o pişik kremlerinden bana buzdolabına koy sıcakta kalmasın dedi imdi ben aldıım nivea setindeki pişik kremi vsaire onlarıda mı koyayım buzdolabına bilemedim şimdi...

ayyy ben gidiyorum yemek yapmak lazım kızlar buradayken ev işi yapılıorda aşağı iniyorum yemeğe yaaa.sizle konuusurken sabah beri neler yaptm bir bilseniz.evi topladım bılaşıklarımı yıkadım toz aldm akşam zzaten deli gelin misali heryeri sildim süpürdüm tuv.banyoyu yıkadm ama yemek işinde öle olmuo aşaı iniom ben şimdi hadi kendinize iyi bakın..
didemcim yaz sen merak ettim bi de nerelisin kız onu da yaz çok meral ettim şimdi nie sormadıysam daha önce allahım yaaa....

canım benim kızkardeşim biraz cadı diyorki bize benden başka kimseniz yok doğumda beni çağıracaksınız bazen kızdığında gelmem bak doğumda diyor çok umrumdaydı ister gelsin ister gelmesin çağırdığın zaman yüz sene konuşucak doğumda bengeldim diye

Devlet hastanesinde yokmuş ayrıntılı, doktora sorduk. Özele gidicem, zaten kontrollerede özele gidiyorum.Eşimin arkadaşının annesi çoooook iyi biri, kızımızın yatağını bile o hediye alıcak, resimlerdeki hırka ve yelekleri de o ördü. Kendi torunu gibi seviyo kızımı.Herkese gelinim diye tanıtıyo zaten beni. kaydirigubbakcemile3 Herkes şaşırıyo tabi, 2 oğlu var, ikisi de bekar, bu hangisinin eşi olabilir diye. :roflol:

Angel'cımmmm üzülme canım, ben senin kardeşin olurum kızzzz.opuyorumnanaktan Gün gelir o da sana bişey anlatmak ister, o zaman hatırlatırsın sende onun yaptığını.Sen boşver, iyilik yap denize at. opuyorumnanaktan

Şeyma'cım seninde göbişin kocaman olmuşşş, az önce baktım resimlere. :CüvCüv: hihoyyyt maşşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…