Kızlar görüşürüz akşam beki gireriz.kaynanam görümceme gitçekmiş özledim bende yieni bi gezmek olsun banada :))
Yeni bebei olan arkadaş vardı mevlüt yapıcakmış pazar günü hey allam yaa anneler günü sanki kaçıo bekledi bekledi 1 ay olucak anneler gününü buldu.ben duramıoum mevlütlerde artık yaaw bide herkes çok meraklı bizim burda bi sürü soru en iyisi gitmemek napiim
Aslında görümcemn arkadası ama gelene gidilir malum gidiimde duramassam geri dönerim benimki olunca oda geir bana görüsürüz kaynanam beklio hazırlanıoum sanıop ben burda yazıoum kaydirigubbakcemile3 byşarkı güzel toksicim senin dediğin gibi kızınca dinliyim istersen git arkadaşına sonra darılmasın gitmedin diye canım
Yeni bebei olan arkadaş vardı mevlüt yapıcakmış pazar günü hey allam yaa anneler günü sanki kaçıo bekledi bekledi 1 ay olucak anneler gününü buldu.ben duramıoum mevlütlerde artık yaaw bide herkes çok meraklı bizim burda bi sürü soru en iyisi gitmemek napiim
Kızlar ben yavaş yavaş gidiyorum lütfen dua edin yarın randevum var
İnşallah canım ya neden bu kadar heyecan yaptım bilmiyorum çok öpüyorum yazarım ama akşam yazabilirim herhalde
Yazarım canım merak etme doktordan sonra anneme ayakkabı almaya gidicez oradan da annem çaya gelin dedi akşam 10-11 gibi olsa bile yazarım yani
merhaba kızlar bugun seker yuklemesi için gittim ilk kan aldılar ac karnıma sonra 1 saat su dahıl olmak uzere bısı yemedım tekrar 1 saatın sonunda kanımı oldılar normal serbet gıbı bısı sonuclar cıkınca baktım seker normal doktora gosterdım seker falan ıyı ama asırı kansız kalmıssın hulyacım dedi
iğne yazmak zorundayımeyvahedigeldismileben tabı tırsıyorum hap olsa olmazmı kan yapıcı seylerden daha cok tuketım dıyorum
olmaz tonlarca yemen lazım dedi sonra korkuyorum dıye damar yoluyla demir takvıyesı verdıler hemen hastaneye yattım damarlarımı cok zor bulurlar zaten taktıkları yer sişti morardı 6 yerden deldiler ama ilacta ilk alındığında reaksıyon gosterebılıyormuss diycem kendinize dikkat edin cok fazla elllerimi kollarımı kıpırdatamıyorum canım acıoooo
dur kız unutmadım yazıodum nurcana üzüldüm şimdi onda takılı kaldım:))))
yaa anladım eşinin ne iş yaptığını canım t.dağın içine de gidior mu?
merhaba kızlar bugun seker yuklemesi için gittim ilk kan aldılar ac karnıma sonra 1 saat su dahıl olmak uzere bısı yemedım tekrar 1 saatın sonunda kanımı oldılar normal serbet gıbı bısı sonuclar cıkınca baktım seker normal doktora gosterdım seker falan ıyı ama asırı kansız kalmıssın hulyacım dedi
iğne yazmak zorundayımeyvahedigeldismileben tabı tırsıyorum hap olsa olmazmı kan yapıcı seylerden daha cok tuketım dıyorum
olmaz tonlarca yemen lazım dedi sonra korkuyorum dıye damar yoluyla demir takvıyesı verdıler hemen hastaneye yattım damarlarımı cok zor bulurlar zaten taktıkları yer sişti morardı 6 yerden deldiler ama ilacta ilk alındığında reaksıyon gosterebılıyormuss diycem kendinize dikkat edin cok fazla elllerimi kollarımı kıpırdatamıyorum canım acıoooo
ayyy kılzarrr bu annelerın yaptıgına nası guldum varya:):) bızdemı oyle olcazkı:):)
ayyy kılzarrr bu annelerın yaptıgına nası guldum varya:):) bızdemı oyle olcazkı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?