Merhabaaa... İnşallah hayırlı haberlerle döner didemcim. Benim bebişimi görmeme daha 6 gün var... senağlama (yok 5 gün var, 6. gün göreceğim).
canım olsun senin yine az var benim 19 gün var yeni görünce insan böyle oluyor zaman durdu sanki geçmek bilmiyor canım yaaa
Ben de oğlum da iyiyiz şükür. Sanırım başı kaburgalarıma yakın bir yerde. Mesanemi tekmelemesinden anladım. Sen nasılsın kuşum?? Bebik de iyidir inşallah??
Evet bir türlü geçmiyor vakit, 3 haftadır görmüyorum minnoşumu. Neyse ki hep kollarımızda olmasına az kaldı. Sayılı gün çabuk geçermiş (geçirmeye çalışan için zor, ama ardımıza baktığımızda ne çabuk geçmiş 6 ay).
Kıslar yazılar gerÇekten Çok gÜzel , bİzde perŞembe gÜnÜ gİttİk doktor amcasına , 30 cm olmuŞ boyu , kİlosu 800 gr dı herŞeyİ yolunda İdİ Çok ŞÜkÜr.
maşallah kuzuna canım allahım her geçen gününüzü daha iyi etsin inşallah
bizde iyiyiz allaha şükürler olsun tekmelerin valla benim bir saati bir saatini tutmuyor malesef bir aşağısa bir yukarda bir sağda bir solda hep farklı farklı yerlerden vuruyor miniğim ama artık baya kuvvetli acayip hoplattığı oluyor
Kıslarrrr kİmse okumamıŞ yazılanları heralde , yada daha Önce mİ okudunuz ?
Evet 4 bir yandan vuruyor minişler :asigim: Eller ayaklar hepsiyle hissettiriyorlar kendilerini.
Allah'ım ya dün gece de serenat yapıldı, 3 gecedir uyuyamıyorum. Gündüz zaten uyuyamam, oof of mafoldumben
canım ya kıyamam sana belki yavrulamıştır o yüzden sizin bahçeyi mekan edinmiş olabilir ccanım gündüz bir baksaydın
Yok be lokumum benimki tamamen yawru kediydi. Amcam 3 gecedir onu arıyor, dün bir de kanki yapmış kendine koro halinde miyavladılar. Gündüz sırra kadem basıyorlar gece "miv miv". Uyku yok kaç gecedir. Diyorum ki; "acaba bu pisicik bir yerlerde beni gözüne mi kestirdi, annesi mi sanıyor beni?" Sabaha kadar cik cik ses çıkardığına göre...
canım yaaa kıyamam valla kendi yetmiyormuş gibi birde kanki getirmişşş bak sen pisiciğe allahım kolaylık versin canım uykusuzlukta zor valla
Canım bim e borcam tencere seti geiodu alev dağıtıcı hediyeliymiş eger kaldıysa güzel bişi 3 ü için fiyatta gayet iyi.Ben geçen bim aktüelden kaynvalideme çatal bıçak seti aldım hemde çok güzeldi dandrik değil yamulmuyor kaliteli.Ama kendi anneme alamadım artık İstanbul a geirken alırım onada.Bende ona ne alacaıma karar veremedim...toksicim bizim burada bir abla var 55 yaşlarında arasıra dolma börek yapar bize getirir daha önce ben ona cem ikili teflon tava birde ajda bardak almıştım şimdi anneler gününde ne alsam diyorum bir deodorant az olur dimi bir akıl ver
Geçmiş olsun canım.Olsun geiçici yaa Allah daha kötü şeylerden korusun bizi...merhaba kızlar bugun seker yuklemesi için gittim ilk kan aldılar ac karnıma sonra 1 saat su dahıl olmak uzere bısı yemedım tekrar 1 saatın sonunda kanımı oldılar normal serbet gıbı bısı sonuclar cıkınca baktım seker normal doktora gosterdım seker falan ıyı ama asırı kansız kalmıssın hulyacım dedi
iğne yazmak zorundayımeyvahedigeldismileben tabı tırsıyorum hap olsa olmazmı kan yapıcı seylerden daha cok tuketım dıyorum
olmaz tonlarca yemen lazım dedi sonra korkuyorum dıye damar yoluyla demir takvıyesı verdıler hemen hastaneye yattım damarlarımı cok zor bulurlar zaten taktıkları yer sişti morardı 6 yerden deldiler ama ilacta ilk alındığında reaksıyon gosterebılıyormuss diycem kendinize dikkat edin cok fazla elllerimi kollarımı kıpırdatamıyorum canım acıoooo
Dr um sabah aç karnına demişti kan hapı için ama sabah kalkıp aç içip biraz beklemek gerekior malum dayanamıyoprum o yüzden akşam yaatarken içiyorum..allah allah ben de s.ocağında tah.yaptrdm benim de düşük çıktı değerlerim çok değil ama kansızlık var sayılır dedi ebe kan hapını içmior musun dedi ben bir iki haftadır bişeyler yedikten sonra alıodm kan hapımı ondan etki etmiomuş senin nie öle oldu ki acaba kan hapını içiomuydun??
Merabalar kimseler yok yine nasılsınız bi bakalım dedik
haftaya bugün kaydirigubbakcemile5 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?