2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar anneler gününüz kutlu olsun.Allah bütün annelerin evlatlarını korusun içindede bizimkileri korusun...rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ve herkese...iyi gecelerrrr...

Herkese günaydın, iyi haftalar güzel anneler. Buluşmaya 4 gün kaldı =)))

Cumartesi oğluşumu görmeye gittik. Yavrum ya kocaman olmuş. 790gr boyu da 32 cm. Ellerini ayaklarını yüzünü naklen gösterdi meleğim bize. Bir ara uyku moduna geçti. Gitmeden önce çok yemek yemiştim. Sonra sağ sol yatışları ile uyandırdık mecburen kuzumu. Doktor gelişimi çok iyi dedi maşallah...Ama annenin gelişimi fazla hılı dedi. Kıslar yaa 74 kg olmuşum. Doktorumçok kızdı. Geçen ayın 15'inde 70 kiloydum. Daha 1 ay olmadan bu ne diyor doktor da haklı olarak. Acıkıyorum yiyiyorum diyorum. Ama yemezem deçok fena oluyorum yaa.Böyle gidersen normal doğumu unutursun dedi. Diyetisyene gönderdi ama gitmeyeceğim yaa. Bebeğimiaç mı bırakıyım.Sadece sebze ağırlıklı beslenmeye çalış dedi. Öğlen ara öğünlerde sebze ye dedi. Salatalık domates biber havuç gibi...
Bakalım inşallah daha fazla kilo almam. Oğlum iyi olsun başka birşey istemiyorum da kilo sorun değil. Hayırlısı olsun bakalımmmm..Bugün de oğlumu büyük babannesine götüreceğim büyükçekmeceye.

Sizler nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonunuz?

Günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.Ya benim bebeğimin hareketleri yavaşladı yine bir an önce doktora gitmek istiyorumm..bu cumartesi kontrolümüz var.Bakalım inşallah herşey yolundadır.Ya gün içinde hissediyorum ama öyle çok hareketli değil üzülüyorum.O hareket edince günüm çok güzel geçiyor ama onu hissetmedi çok mutsuz oluyorum......

Demet didemm ne mutlu sizeee:)))
laluz cnm üzülme bişiyciği yoktur bebişinin öyle geliyor bize...
ben de doktora gidicem birazdan saat 11 de randevum var VARıS için
Kızlar sol dizimin arka tarafında varis oluştu demiştim ya KOCAMAN bişey
bakalım ne diyecek dr.akşam durup durup acıdı orası...

günaydın herkese iyi haftalar..
laluz takma kafana bu çok normal benim kızımda öyle bazen hiç ama hiç durmuyor gece gündüz kıpır kıpır bazende çok sessiz arada bi tekme o kadar ama mesela ben dikkat ettim yumurta yediğim gün coşuyor benim ki :)) sende denedin mi öyle şeyler

kIZLAR ya 1100 gram olmuş Masal ben çok üzüldüm az diye ama doktor kızdı daha ne istiyon dedi sizce az değil mi 3 hafta önce 800gramdı

İnşallah canım ya benim yaramaz ara ara böyle yapıyor sonra bir hareketleniyor sonra tekrar yavaşlıyor.Annesini üzüyor....senağlama:sinifsinif:

bu arada dr giden annelerin gözü aydın maşallah bebeklerinize.
bizde nihayet alışverişe gittik hafta sonu izmire ama ben kemeraltındaki mağazalara resmen sinir oldum insana zorla birşeyler satmaya çalışıyorlar almadan hemen kendini kasada buluyorsun

serdem çok normal bu haftanın sonunda zaten 1150 olması gerekiyor ki masal bebek 1100 yani bence gayet iyi bide hafta başı sonu olarak değerlendir daha 28+0 bugün 28+6 da tombiş olcak

iŞALLAH ASPıRıNCıM DOKTOR 3500GRAM GıBı DOĞAR ZAMANINDA DOĞARSA DEDı EEE SEZERYANDAN 1-2 HAFTA ÖNCE ALIRLARSA 3250 FıLAN AZ DEĞıL Mı

kIZLAR ya 1100 gram olmuş Masal ben çok üzüldüm az diye ama doktor kızdı daha ne istiyon dedi sizce az değil mi 3 hafta önce 800gramdı

kız didemm saçmalamaklava:gerçekten daha ne istiyosun biz yaptık seni böyle masal 1200 gr olmuştur falan diye bidaha şartlandırma kendini ben de diyorum doruk şukadar olmuştur diye ama aşağısı da olsa az bişey üzülmem nasılsa haftasına göre fazla gramları ne yapıcaksın daha çok olupta.doğurması da var bu işin....

iŞALLAH ASPİRİNCİM DOKTOR 3500GRAM GİBİ DOĞAR ZAMANINDA DOĞARSA DEDİ EEE SEZERYANDAN 1-2 HAFTA ÖNCE ALIRLARSA 3250 FİLAN AZ DEĞİL Mİ

canım 3250 gr az değil sonra onlar bi toparlayacaklar kendilerini doğumdan sonra
anne sütü ne kadar kuvvetliymiş bilio musun sen.hem demiomuuydum 300 gr olsun yeter diye daha ne...

iŞALLAH ASPİRİNCİM DOKTOR 3500GRAM GİBİ DOĞAR ZAMANINDA DOĞARSA DEDİ EEE SEZERYANDAN 1-2 HAFTA ÖNCE ALIRLARSA 3250 FİLAN AZ DEĞİL Mİ

bence gayet iyi zaten drlar çok kilolu bebeklerin çok çok sağlıklı olduğunu söylemiyor hatta eğitimde çocuk dru kilolu bebeklere bakmanın dahada zor olduğunu söylemişti 3250 gr gayet iyi maşallah işte ki usg bazen net tahminler yapamıyor ve bebekler son aylarda çok daha hızlı kilo alıyor o yüzden üzülme hiç benim miniğimde 260 grdı ama şimdi maşallah 604 grdı geçen kafta artık takmıyorum çünkü takınca acaip yiyorum :))

ayy unuttum sezeryan olacağını senin kaydirigubbakcemile3ama olsun yine de iyi gramı eğer o gr da doğarsa ki daha da alacaklar hiç belli olmaz...

didem sen neyi kaybettin kız anlamadım ben masalın usg fotoğrafı mı?
renkli menkli demişsin detaylı usg deki fotoyumu kaybettin kız leylaaa kaydirigubbakcemile3

kızlar bebek telsizi alan bu konuda bilgisi olan var mı kameralı istiyoruz ama acaba hangi marka almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…