2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben gitmedim ama sanırım siyah beyaz çünkü renkliye 3 boyutlu diyorlar...
Selam canım, nasılsın ?a.s.
İyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor walla ben gün geçtikçe fark ediyorum ağırlaştıımı...

ben gitmedim ama sanırım siyah beyaz çünkü renkliye 3 boyutlu diyorlar...

ıyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor walla ben gün geçtikçe fark ediyorum ağırlaştıımı...

Ben de iyiyim canım, sıcaklarda ne yapıcaz bilmiyorum, herkes son 3 ay daha zor diyo. Gerçi ben bol bol denize girerim kısmet olursa. Evim sahile çok yakın. ınşallah hepimiz rahat geçiririz son aylarımızı da. opuyorumnanaktan

Tüh , bende renkli diye seviniyodum. hihoyyyt :1shok:

ayrıntılı ultrason ,bildigim kadarıya renkli oluyor... bizimki öyleydi en azından...
gittigin yerdeki alete gore de degisebilir...

Herkesin anneler günü kutlu olsun kızlar uyku tutmadı önce sizin anneler gününüzü kutlıyım dedim.
Dün gittim doktora Masal'ım 1100 gram olmuşben küçük mü dedim doktor daha ne istiyorsun dedi. Çok güzeldi kızım bayıldık hele 4 boyutlu haline babasına benziyor kızım canım benim. Ya sonra alışverişe gittik ve kızın resimlerinin ve tahlillerin olduğu kağıdı kaybettim kızlar çok ağladım sonra eşim kızımız bizimle ya ne önmei var ağlama dedi ama kendimi salak gibi hissettim çok unutkanım çooook. 1 ay sonra çağırdı 32. hafta raporunu da alırsın o gün dedi. Kanım düşük çıkmıştı tahlillerde demir hapını 2 ye çıkarttı bol bol dut pekmezi ve kara üzüm yiycekmişim.
Şimdilik u kadar daha annemlere anneannemlere gideceğğiz hazırlanalım biz çoook öptüm. Masal da ellerinizden öpüp hepinizin anneler gününü kutluyorrrr

2009 Ağustos annesiyim ....
HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SENEYE YAVRULARINIZLA KUTLAMANIZ DİLEĞİYLE..

merhaba güzel anneler ve bir birinden değerli bebişleri hepinizin anneler gününü kutluyorum seneye inşallah yavrularımızla birlikte bu güzel günü kutlarız kocaman öpüldünüz :)

2009 Ağustos annesiyim ....
HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SENEYE YAVRULARINIZLA KUTLAMANIZ DİLEĞİYLE..

teşekkürr ederiz sizinde anneler gününüz kutlu olsun .evladınızla sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
geçen sene bugün ne annemi aradım nede kayınvalidemi, artık okadar umutsuzdumki ne çocuğu olan insanları görmek nede cocuk hakkında konuşmak istemiyordum. tvde buda hamile su doğum yaptı haberleri cıkınca kapatır gezmelere gitmez olmuştum sadece kitap okuyordum yada internete giriyordum.
bu sene ERAYım geldi..
yavrum evladım hoşgeldin, bugün bana bu duyguları yaşattığın için çok teşekkür ederim annecim, en güzel hediye senin varlığın, tekmelerin:)
rabbime binlerce kez şükürler olsun seni bana verdiği için.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu duyguyu
TÜM ARKADASLARIMINDA ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM...

canlarım benimmm ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
inşallah seneye bebeklerimiz yanımızda kutlarız

canım gözünaydın masalımızın maşallahı var tatlım kilosuda çok güzel canım senin ve masalın canı sağolsunn resimler önemli değil artık tatlım kanın içinde tavsiyelerine uyarsın oda yükselir tatlım

ANELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN TÜM MELEK ANNELERİ...
Kuzenimin attığı msj (Kendisi 2008 Ağustos annesi) :
Eşsiz,tarifsiz,karşılıksız,sorgusuz,bedelsiz,sonsuz tükenmez bir sevgidir bence,kadınlara verilen hediye annelik...
Ben hediyemi çok sevdim...Sizleride tebrik eder bu nadir hediyenizle yaşam boyu sağlıklı güzel günler dilerim...

didemcim bu arada maşallah masalına iyi olmasına çok sevindim dün kaçkez geldim baktım yazmamışsın resimler içinde sıkma canını hayatım eşinin dediği gibi sağlıklıya bir dahaki gittiğinde tekrar alırsın masal bebeğin resmini canım :)

merhaba herkese,
hepinizin anneler günü kutlu olsun, Allah seneye inş. yavrularımızla beraber kutlamayı nasip etsin...

Didemcim Masal'a maşallah... unutkanlık hamilelikte normalmiş daha bugün okudum sıkma canını ikinizin sağlığı sıhhati iyi olsun önemli olan o...

"Korkunç sancılarla bedeninden kopan şeyi kucağına aldı.

Saracak sarılacak ne varsa onunla sardı.

Korudu kolladı, öptü kokladı.

Böyle tanıdı anneliği Havva, Âdem anneliğin ismini böyle hatırladı.

Bastırdı göğsüne yavrusunu annelerin ilki. Saçlarının kuytusuna gömdü cennet kokulusunu.

Göğsünden ilk sütü emdiği an, öyle yükseldi ki ruhu Havva'nın, başı arş-ı Rahmân'a vardı.

Cennetten sürgün edilmiş kadının, cennet şimdi ayaklarının altındaydı"; Lâ.

Hepimizin anneler günü kutlu olsun :)

Sevgili güzel anne arkadaşlarım,

Tekrar anneler gününüzü oğlumla birlikte kutluyoruz. Maşallah herkez 25.haftayı geçmiş. En geç biz geleceğiz sanırım. Seneye yine hep birlikte bebişlerimizle kutlarız inşallah =))

Arkadaşlar Anneler gününüz kutlu olsun seneye bebişlerimizle birlikte kutlamak dileğiyle.

masallah dıdemcım masal bebek kocaman olmus
canım unutkanlık bendede var hemde asırı söylıceğimi bile unutuyorum....
allahtan senın az yıyceklerle halledersın canım benım hala morluklarım gecmedı yıne cuma 2 ünite vercekler bebeklerımız sağlıklı olsunda baska bısı ıstemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…