ben gitmedim ama sanırım siyah beyaz çünkü renkliye 3 boyutlu diyorlar...Selam kızlar , nasılsınız ? kim var ,kim yok? :) Bişey sorucam, bu ayrıntılı ultrason renkli mi oluyo ,yoksa renkli ultrason farklı mı oluyo ? Salı ayrıntılıya giricem, merak ettim şimdi. sempatiksalakcinni
İyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor walla ben gün geçtikçe fark ediyorum ağırlaştıımı...Selam canım, nasılsın ?a.s.
ben gitmedim ama sanırım siyah beyaz çünkü renkliye 3 boyutlu diyorlar...
ıyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor walla ben gün geçtikçe fark ediyorum ağırlaştıımı...
Selam kızlar , nasılsınız ? kim var ,kim yok? :) Bişey sorucam, bu ayrıntılı ultrason renkli mi oluyo ,yoksa renkli ultrason farklı mı oluyo ? Salı ayrıntılıya giricem, merak ettim şimdi. sempatiksalakcinni
2009 Ağustos annesiyim ....
HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SENEYE YAVRULARINIZLA KUTLAMANIZ DİLEĞİYLE..
Herkesin anneler günü kutlu olsun kızlar uyku tutmadı önce sizin anneler gününüzü kutlıyım dedim.
Dün gittim doktora Masal'ım 1100 gram olmuşben küçük mü dedim doktor daha ne istiyorsun dedi. Çok güzeldi kızım bayıldık hele 4 boyutlu haline babasına benziyor kızım canım benim. Ya sonra alışverişe gittik ve kızın resimlerinin ve tahlillerin olduğu kağıdı kaybettim kızlar çok ağladım sonra eşim kızımız bizimle ya ne önmei var ağlama dedi ama kendimi salak gibi hissettim çok unutkanım çooook. 1 ay sonra çağırdı 32. hafta raporunu da alırsın o gün dedi. Kanım düşük çıkmıştı tahlillerde demir hapını 2 ye çıkarttı bol bol dut pekmezi ve kara üzüm yiycekmişim.
Şimdilik u kadar daha annemlere anneannemlere gideceğğiz hazırlanalım biz çoook öptüm. Masal da ellerinizden öpüp hepinizin anneler gününü kutluyorrrr
Herkesin anneler günü kutlu olsun kızlar uyku tutmadı önce sizin anneler gününüzü kutlıyım dedim.
Dün gittim doktora Masal'ım 1100 gram olmuşben küçük mü dedim doktor daha ne istiyorsun dedi. Çok güzeldi kızım bayıldık hele 4 boyutlu haline babasına benziyor kızım canım benim. Ya sonra alışverişe gittik ve kızın resimlerinin ve tahlillerin olduğu kağıdı kaybettim kızlar çok ağladım sonra eşim kızımız bizimle ya ne önmei var ağlama dedi ama kendimi salak gibi hissettim çok unutkanım çooook. 1 ay sonra çağırdı 32. hafta raporunu da alırsın o gün dedi. Kanım düşük çıkmıştı tahlillerde demir hapını 2 ye çıkarttı bol bol dut pekmezi ve kara üzüm yiycekmişim.
Şimdilik u kadar daha annemlere anneannemlere gideceğğiz hazırlanalım biz çoook öptüm. Masal da ellerinizden öpüp hepinizin anneler gününü kutluyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?