kızlar bebek telsizi alan bu konuda bilgisi olan var mı kameralı istiyoruz ama acaba hangi marka almak lazım.
didem sen neyi kaybettin kız anlamadım ben masalın usg fotoğrafı mı?
renkli menkli demişsin detaylı usg deki fotoyumu kaybettin kız leylaaa kaydirigubbakcemile3
Olsun canım bebişin iyi ya benim bi tane bile yok renkli :)cANIM bizim doktor her seferinde veriyor renkli resim normal usgye bakarken son 2-3 dk. 4 boyutluyu açıp resim çekiyor bu hafta da 3 resim çekmişti renkli birinde kızım gülüyordu bile onları kaybettim yaaaa çok üzüldüm artık önümüdeki aya kısmet
Ben de geçen 70 i görünce tartıdan devamı gelmeden attım kendimi 9. kilomuda almışım hadi hayırlısı.6. kiloda iyi ben nası gidicem dr dövecek beni kesin kaydirigubbakcemile3Kızlar cumartesi kontrolümüz vardı... Herşey iyi dedi doktor gelişimimiz güzelce devam ediyormuş... şeker yüklemesi de yaptırdım onda da bir sorun çıkmadı çok şükür... 6. kilomu da almışım... 70 kiloyum artıııkk ömrümde ilk defa 70 i gördüm tartı da mafoldumben...
bir daha ki kontrol haziranda dr geldiğinde hem kontrol yaparız hem de rapor veririz dedi...
yalnız bişeyi merak ediyorum rapor verebilmek için ne yapacaklar?? alttan muayene olur mu dersiniz ? yoksa sadece çalışıp isteyip istemediğimi mi sorar? hiç bu konuyu dr ile görüşen var mı aranızda?
Akşam çok kötüydüm.Karnıma ağrılar girdi,aşaıdan zonklamalar,bir anda akıntım geliyor şaar diye su gibi artık 3 katlı kağıt havlu bile dayanmıyor.Kayınvalidemle görümcem karnın çok aşıda dediler dün hep sanki yastık koymuşum gibiymiş lafa bak yaa moralimi çok bozdualr psikolojik galiba 2 gün öncede nefes alamadım sanki uyuyamadım ve bebek arada iyice aşağıya kasıklarıma tekmeler atıyor...
meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var
Kızlar cumartesi kontrolümüz vardı... Herşey iyi dedi doktor gelişimimiz güzelce devam ediyormuş... şeker yüklemesi de yaptırdım onda da bir sorun çıkmadı çok şükür... 6. kilomu da almışım... 70 kiloyum artıııkk ömrümde ilk defa 70 i gördüm tartı da mafoldumben...
bir daha ki kontrol haziranda dr geldiğinde hem kontrol yaparız hem de rapor veririz dedi...
yalnız bişeyi merak ediyorum rapor verebilmek için ne yapacaklar?? alttan muayene olur mu dersiniz ? yoksa sadece çalışıp isteyip istemediğimi mi sorar? hiç bu konuyu dr ile görüşen var mı aranızda?
Akşam çok kötüydüm.Karnıma ağrılar girdi,aşaıdan zonklamalar,bir anda akıntım geliyor şaar diye su gibi artık 3 katlı kağıt havlu bile dayanmıyor.Kayınvalidemle görümcem karnın çok aşıda dediler dün hep sanki yastık koymuşum gibiymiş lafa bak yaa moralimi çok bozdualr psikolojik galiba 2 gün öncede nefes alamadım sanki uyuyamadım ve bebek arada iyice aşağıya kasıklarıma tekmeler atıyor...
Canım çok sevindim herşeyin iyi olmasına... Kilo konusunda dert etme, ben Allah bilir kaçıncı kilomu aldım, cuma öğreniriz artık.
Rapor konusunda alttan muayene edileceğini sanmam. Sadece hamileliğinin çalışmana engel olacağına dair rapor yazarlar. Şimdi benim ellerim ayaklarım şişmeye başladı, ayağımın üzerine basamıyorum, ellerim de ağrımaya başladı. Rapor alsaydım, bunlar eklenirdi kesin. Yine de doktorun insiyatifine kalmış ve prosedüre....
Aah ah o bende de var maalesef, ama ben acı çekmiyorum. Sürekli tuvalete gidesim var. İki tane patlatıyor mesaneme, zor atıyorum kendimi lavaboya. Karnın aşağı inmemiştir, doğuma yakın iner aşağı. Bebeğin kafası yavaş yavaş kaburgalarına yaklaşıyor ondan olabilir tekmleler vs. Sakın eğilme dizlerini kırmadan, bak benim belim 1 haftada yeni geçti. Senin de başına gelmesin.
cnm bu akıntı olayını sordun mu dra önlemini alsam suyun falan gelmedi dimi?
telaşlandırmak istemem gerçi ama bence ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?