2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler, nasılsınız? Ay koptum sabahtan beri. Eeee neler yapıyorsunuz bakalım??

Günaydın Kızlaarr... sonunda yazabildimm oohh :)))
Nasılsınız? Herkes iyidir inş.
Hepinize mikemmel bir hafta dilerimm opuyorumnanaktan

didem sen neyi kaybettin kız anlamadım ben masalın usg fotoğrafı mı?
renkli menkli demişsin detaylı usg deki fotoyumu kaybettin kız leylaaa kaydirigubbakcemile3

cANIM bizim doktor her seferinde veriyor renkli resim normal usgye bakarken son 2-3 dk. 4 boyutluyu açıp resim çekiyor bu hafta da 3 resim çekmişti renkli birinde kızım gülüyordu bile onları kaybettim yaaaa çok üzüldüm artık önümüdeki aya kısmet

Kızlar cumartesi kontrolümüz vardı... Herşey iyi dedi doktor gelişimimiz güzelce devam ediyormuş... şeker yüklemesi de yaptırdım onda da bir sorun çıkmadı çok şükür... 6. kilomu da almışım... 70 kiloyum artıııkk ömrümde ilk defa 70 i gördüm tartı da mafoldumben...

bir daha ki kontrol haziranda dr geldiğinde hem kontrol yaparız hem de rapor veririz dedi...

yalnız bişeyi merak ediyorum rapor verebilmek için ne yapacaklar?? alttan muayene olur mu dersiniz ? yoksa sadece çalışıp isteyip istemediğimi mi sorar? hiç bu konuyu dr ile görüşen var mı aranızda?

Akşam çok kötüydüm.Karnıma ağrılar girdi,aşaıdan zonklamalar,bir anda akıntım geliyor şaar diye su gibi artık 3 katlı kağıt havlu bile dayanmıyor.Kayınvalidemle görümcem karnın çok aşıda dediler dün hep sanki yastık koymuşum gibiymiş lafa bak yaa moralimi çok bozdualr psikolojik galiba 2 gün öncede nefes alamadım sanki uyuyamadım ve bebek arada iyice aşağıya kasıklarıma tekmeler atıyor...

Olsun canım bebişin iyi ya benim bi tane bile yok renkli :)
Ben de geçen 70 i görünce tartıdan devamı gelmeden attım kendimi 9. kilomuda almışım hadi hayırlısı.6. kiloda iyi ben nası gidicem dr dövecek beni kesin kaydirigubbakcemile3
Aşaıdan bakacakalrını sanmıyorum...

soho gözün aydın bebeğinin iyi olması güzel senin şekerinde iyiymiş darısı başıma:)
bu arada gerçekten nasıl oluyor ki rapor işi bide ben özel hastane olduğu için ordan alamıyıcam yani dr devletten alman gerekiyor dedi ona göre giderim dra

Alttan muayene yok tatlım bana da 32 de çalışabilir raporu verecek ama önce nstye sokacak sorun var mı sancı vs diye.

Pelincim üzülme onlar dedi diye öyle olacak değil... herkes kafasına göre yorum yapıyor.. herkesi dinlersek ohooo... ağzı olan konuşuyor :)))

Kızlar korkmayın,temmuz annelerine de bakıyorum ve oya adlı bir arkadaş 32. haftasında dün doğum yapmış akannehir.
meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var

Canım çok sevindim herşeyin iyi olmasına... Kilo konusunda dert etme, ben Allah bilir kaçıncı kilomu aldım, cuma öğreniriz artık.
Rapor konusunda alttan muayene edileceğini sanmam. Sadece hamileliğinin çalışmana engel olacağına dair rapor yazarlar. Şimdi benim ellerim ayaklarım şişmeye başladı, ayağımın üzerine basamıyorum, ellerim de ağrımaya başladı. Rapor alsaydım, bunlar eklenirdi kesin. Yine de doktorun insiyatifine kalmış ve prosedüre....

Aah ah o bende de var maalesef, ama ben acı çekmiyorum. Sürekli tuvalete gidesim var. İki tane patlatıyor mesaneme, zor atıyorum kendimi lavaboya. Karnın aşağı inmemiştir, doğuma yakın iner aşağı. Bebeğin kafası yavaş yavaş kaburgalarına yaklaşıyor ondan olabilir tekmleler vs. Sakın eğilme dizlerini kırmadan, bak benim belim 1 haftada yeni geçti. Senin de başına gelmesin.

saol asspirincim.. darısı herkesin başına... biz de özel hastanelere gidiyoruz... artık özel hastanlerin verdikleri de kabul oluyor diye biliyorum ben... verilmese dr geldiğinde verelim demezdi ama dimi?? sizinki mi veremiyor acaba?

Didemcim sen de saol tatlım bilgi için... inan aklım kalmıyro dr un yanındayken soracaklarımı da unutuyorum... ben de nst ye falan bağlayacaklarını düşünmüştüm ama daha önce de hiç kimse görüşmeidğimden bu konuyu emin olamadım...

saolasın canım... bakalım.. o gün neler gösterecek bakarsınız ozamana kadar çalışamayacak durumda olurum alırım hemen raporu ama olmazsam 37. haftaya kadar uzatacağım inş. ben de henüz bir şişme mevcut değil herhangi biryerimde.. ama ben de çok yürüdüğümde veya aynı pozisyonda uzun süre kaldığımda kalçam ve bacaklarım fena ağrıyor dediğin gibi basamıyorum üzerine... ama sabredicem... bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum...

Karnım hiç yukarı çıkmadı ki hep aşaıda ebeye sormuştum daha 7-8 aylıkken çıkacak yukarı sonra aşaı inecek demişti ama dün canımı sıktılar yok erken doum felan zaten korkuyorum erken olucak diye şu haziran ı da geçelim diye söylüyorum oğluma sakın gelme diye :kedi:

Kızlar selam yine şimdi geldim ayy hastanelerden çıkamıyoruz vallahi.
VARİSİ olan arkadaşlar korkmayın hamilelikte ortaya çıkan varisler doğumdan
sonra kayboluyormuş bunu duyduğuma çok sevindimalkisalkisalkis
Dr.baya iyi baktı kilomu sordu 27.hafta için 4kg çok normal dedi.
özlemcim hoşgeldin bitanem İpek in iyi olmasına sevindim(İpek olacak demi ):dance:
6.kiloyu alman çok normal canım dr.şaşırdı 4 kg diyince 6 da normal anlayacağın..:sm_cool:

cnm bu akıntı olayını sordun mu dra önlemini alsam suyun falan gelmedi dimi?
telaşlandırmak istemem gerçi ama bence ihmal etme

cnm bu akıntı olayını sordun mu dra önlemini alsam suyun falan gelmedi dimi?
telaşlandırmak istemem gerçi ama bence ihmal etme

Saol canım zaten çok akıntım oluyordu hatta azaltmak çin fitil vermişti dr ama son birkac gündür şaar diye su gibi geliyor bugün sağlıkocaına gidicem bi söliyim ona hem 3. aşımıda 26 mayısa yazmıştı 6 ay sonra oluyormuş aslında yanlış yazdı heralde inşallah bir problem yoktur...
Bide biraz önce temmuz annlerinden birinin doğum yaptıını öğrenince hepten afakanalr bastı beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…