Acıktımmmmmm
Kızlar selam yine şimdi geldim ayy hastanelerden çıkamıyoruz vallahi.
VARİSİ olan arkadaşlar korkmayın hamilelikte ortaya çıkan varisler doğumdan
sonra kayboluyormuş bunu duyduğuma çok sevindimalkisalkisalkis
Dr.baya iyi baktı kilomu sordu 27.hafta için 4kg çok normal dedi.
özlemcim hoşgeldin bitanem İpek in iyi olmasına sevindim(İpek olacak demi ):dance:
6.kiloyu alman çok normal canım dr.şaşırdı 4 kg diyince 6 da normal anlayacağın..:sm_cool:
Pisimcim, ben 48'le başladım, 55'tim geçen ay. Diyetiseyenin verdiği program su toplamamam ve 12 kiloyu geçmemem içindi. Sürekli su topluyorum, tuzu kestim, yediklerime dikkat ediyorum ama korkuyorum bir yandan da bebişim küçücük kalır mı diye? Şimdi çok geçmiş gibi geliyor, yemekten değil de sudan ağır geleceğim sanırım.
Çok saolun kızlar yaa
Şimdi aşaı indim kayınvalidem demz mi görümcem aramış akşam 11 geçince uyuyamamış bu pelin in durumu bence iyi değil diye takmış kafaya şimdi bana söyledii şeye bak yaa senağlama moralim şimdiden alt üst oldu iştahımda kaçtı kayınvalidem zaten 7 aylık doğmuş hep derdi bana çekmez inşallah die bide akşam demiş görümcem snaa benzeyip erken doğmasın die.Bişiler atıştırıp duşa giricem sonra dr a gidicem direk kocamı ariimde
Çok saolun kızlar yaa
Şimdi aşaı indim kayınvalidem demz mi görümcem aramış akşam 11 geçince uyuyamamış bu pelin in durumu bence iyi değil diye takmış kafaya şimdi bana söyledii şeye bak yaa senağlama moralim şimdiden alt üst oldu iştahımda kaçtı kayınvalidem zaten 7 aylık doğmuş hep derdi bana çekmez inşallah die bide akşam demiş görümcem snaa benzeyip erken doğmasın die.Bişiler atıştırıp duşa giricem sonra dr a gidicem direk kocamı ariimde
bende de var VARİS ,ama doktorum 2. hamilelikte artabileceginden varis corabi giy dedi...
ben de hic yurumuyordum,bol bol yuruyorum artik...
sana corap giyme konusunda bisi demedi mi?
ben yok yere mi giyiyorum bu sicakta bu corabi :)
hmmm anladım bitanem bu su toplaması da niye oluyormuş ki yaa tuz falan kesin etki ediyordur.bence kalmaz bebişin küçük merak etme sağlıklı şeyler yemeğe çalışırsan o alır kilosunu gayet iyi bi şekilde...
Çok saolun kızlar yaa
Bana şöyle dedi zaten bu varisler doğumdan sonra geçecek dedi.
o yüzden hiçbir tedavi yöntemi önermiyorum dedi yalnız şişme üzerine
basamama varmı gibi şeyler sordu.yok diyince hiçbir tedaviyi önermiyorum
doğumdan sonra tekrar göreyim seni dedi...okadar acaba verseydi daha mı
iyi olurdu ki benim için:uhm:bebişe bi zararı yokmuş demi varis çorabının?
Bana şöyle dedi zaten bu varisler doğumdan sonra geçecek dedi.
o yüzden hiçbir tedavi yöntemi önermiyorum dedi yalnız şişme üzerine
basamama varmı gibi şeyler sordu.yok diyince hiçbir tedaviyi önermiyorum
doğumdan sonra tekrar göreyim seni dedi...okadar acaba verseydi daha mı
iyi olurdu ki benim için:uhm:bebişe bi zararı yokmuş demi varis çorabının?
bebege de zarari yok hatta faydasi varmis,bebege giden oksijen miktariyla alakali...
bunu doktor degil de corabi satan bayan dedi... :)
çiğdem canımmm geçen konuştuğumuz konuyla ilgili özeline mesaj yazdım bitanem bi bakıver...
selam sevgili anneler ve anne adayları,
gecikmeli de olsa, anneler gününüzü kutlamak istedim. ben ve kızım herkese güzel bir gün ve hafta diliyoruz...selam ve sevgiler...
Akşam çok kötüydüm.Karnıma ağrılar girdi,aşaıdan zonklamalar,bir anda akıntım geliyor şaar diye su gibi artık 3 katlı kağıt havlu bile dayanmıyor.Kayınvalidemle görümcem karnın çok aşıda dediler dün hep sanki yastık koymuşum gibiymiş lafa bak yaa moralimi çok bozdualr psikolojik galiba 2 gün öncede nefes alamadım sanki uyuyamadım ve bebek arada iyice aşağıya kasıklarıma tekmeler atıyor...
selam sevgili anneler ve anne adayları,
gecikmeli de olsa, anneler gününüzü kutlamak istedim. ben ve kızım herkese güzel bir gün ve hafta diliyoruz...selam ve sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?