2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de var VARİS ,ama doktorum 2. hamilelikte artabileceginden varis corabi giy dedi...
ben de hic yurumuyordum,bol bol yuruyorum artik...
sana corap giyme konusunda bisi demedi mi?
ben yok yere mi giyiyorum bu sicakta bu corabi :)

Çok saolun kızlar yaa
Şimdi aşaı indim kayınvalidem demz mi görümcem aramış akşam 11 geçince uyuyamamış bu pelin in durumu bence iyi değil diye takmış kafaya şimdi bana söyledii şeye bak yaa senağlama moralim şimdiden alt üst oldu iştahımda kaçtı kayınvalidem zaten 7 aylık doğmuş hep derdi bana çekmez inşallah die bide akşam demiş görümcem snaa benzeyip erken doğmasın die.Bişiler atıştırıp duşa giricem sonra dr a gidicem direk kocamı ariimde

hmmm anladım bitanem bu su toplaması da niye oluyormuş ki yaa tuz falan kesin etki ediyordur.bence kalmaz bebişin küçük merak etme sağlıklı şeyler yemeğe çalışırsan o alır kilosunu gayet iyi bi şekilde...

Tabi ki git, sakın ihmal etme, inşallah korktuğumuz gibi değildir. Bize haber vermeyi unutmazsın değil mi tatlım??

Canım panik yapma dualarımız seninle ama bak aklında bulunsun doktor erken gelebilir vs derse ciğer geliştirici iğneyi hatırlat doktoruna . Ama eminim 1 şey çıkmayacak

bende de var VARİS ,ama doktorum 2. hamilelikte artabileceginden varis corabi giy dedi...
ben de hic yurumuyordum,bol bol yuruyorum artik...
sana corap giyme konusunda bisi demedi mi?
ben yok yere mi giyiyorum bu sicakta bu corabi :)

Bana şöyle dedi zaten bu varisler doğumdan sonra geçecek dedi.
o yüzden hiçbir tedavi yöntemi önermiyorum dedi yalnız şişme üzerine
basamama varmı gibi şeyler sordu.yok diyince hiçbir tedaviyi önermiyorum
doğumdan sonra tekrar göreyim seni dedi...okadar acaba verseydi daha mı
iyi olurdu ki benim için:uhm:bebişe bi zararı yokmuş demi varis çorabının?

Tuzdan olurmuş, şap gibi tuzlu yerdim eskiden. 1 aydır k.validem ne kadar tuz atarsa yemeğe o kadar tuz alıyorum, üzerine birşey dökmüyorum. Kuruyemiş zaten yasak. Zeytin meselesini açmak bile istemiyorum, 5 zeytine izin verdi doktor. O zaman ayaklarım şişmiyordu, diyetten sonra inadına başladı

git git bitanem telaş yapma fazla da oyalanma cnminşallah hayırlı haberlerle dönersin dua edicem senin için:Saruboceq:

benim doktor da dedi dogumdan sonra gecer diye,ama ikinci de artabilir o yuzden giymen gerek dedi
corabin da karin kismi hamilelere ozel...
dun de bir arkadas bende de vardi hamilelikte ama giymedim dedi...
herhalde biraz doktora ve kisiye bagli ben de giyeyim bakalim sıkılana kadar :)

bebege de zarari yok hatta faydasi varmis,bebege giden oksijen miktariyla alakali...
bunu doktor degil de corabi satan bayan dedi... :)

Ben yemeğe gidiyorum kızlar Pelincim sakın kendini strese sokma ne olursa olsun unutma bebişler artık kocaman hiç 1 şey olmaz onlara

selam sevgili anneler ve anne adayları,
gecikmeli de olsa, anneler gününüzü kutlamak istedim. ben ve kızım herkese güzel bir gün ve hafta diliyoruz...selam ve sevgiler...

naber kızlar nasınız bugün ....
az evvel milupadan paket geldi bana.. fena değil gibi he...
alışverişler nasıl gidiyor sizin ben kıyafet işini tamamladım şüküray başındada beşiklerimizi alırsak hayırlısı ile odamızı hazırlıycaz çantamızı da hazırlamamız gerekiyor ne olur ne olmaz bizim işimiz.. zmanında doğarlar inşallah.....
perşembe 100lük yüklemem var dua edin emi şekerim yüksek çıkmasın çok zor oluyor diyet yapmak... üff....

çiğdem canımmm geçen konuştuğumuz konuyla ilgili özeline mesaj yazdım bitanem bi bakıver...

Gördüm canım, cevap bile yazdım.

selam sevgili anneler ve anne adayları,
gecikmeli de olsa, anneler gününüzü kutlamak istedim. ben ve kızım herkese güzel bir gün ve hafta diliyoruz...selam ve sevgiler...

Merhaba, hoşgeldin. Güzel dileklerin için teşekkür ederiz. Senin de anneler günün kutlu olsun...

geçmiş olsun canım, inş. ciddi bir şey değildir... ihmal etmemekte fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…