2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum ama devletten alıcaksın dedi sskyla falan anlaşması yok ondan olabilir mi acaba??

hım iyi o zaman drun bilgisi var bugünde sağlık ocağına gidiceksin sorarsın iyice

Ya 32. hafta mı yani ben şimdi 4 haftaya doğurabilir miyim amanın ay fena oldum şimdi.

Çiğdem kuşum takma sen varislere....

Bu arada doktora sordum şimdi doğsa yaşama şansı ne diye %30dedi. Bence süper bir yüzde 32. haftada bu oran 60-70e çıkar di mi

Ben de yeni yeni başladım su toplamaya, doktor da demişti zaten. Ellerim başladı, sağ ayağım sol ayağımdan farklı bir şekilde şişti. Ayak bileklerim de kalınlaştı :1ninca: Tabanlarımı hiç sorma, üzerine 2dk basamıyorum. Hemen ağrımaya başlıyor. Yüzümde henüz bir şey yok ama o da yakındır. Tuzu da kestim, yine de şişyor, anlamadım gitti. İnşallah sende olmaz...

Eee normalmiş işte. Bende de korkmaya başladım, erkeni geçi değil de doğumun kendisi korkutmaya başladı beni.
eyvahedigeldismile

Ya su gibi akıntı varsa doktora danış bence tatlım bana dedi siz de dinleyin kızlar,

Aşırı su geliyorsda şar diye
Pembe yada kırmızı akıntı varsa
Kasık ve belde şiddetli kasılmalar günde 10dan fazla ve düzenliyse
Çok çok çok acil bana gel dedi

Allah korusun kıss
Canım arkadaşın bebeği sağlıklıymış 3 günde çıkacakmış küvezden.Ben gebelik org hesaplıyıcılarına bakıyorum 16 mayıstan sonra doğarsa benmkide Allah korusun tabi yaşama sansı olabiliomuş bu oran her geçen gün artıyormuş...

Allahtan sadece su gibi akıntı kısmı uyuyor. :)

bu arada ben sadece iş yerinde şiştiğimi fark ettim hafta sonu tam 12 saat ayaktaydım nerdeyse azıcık şişti ayaklarım bide ben yöntemi buldum aklınızda olsun suyu dolduruyorum küvete 15 dak. oturuyorum sonra duş ve ayaklarıma soğuk su peşinede güzelce kremleyip havaya dikince 2 gün rahat ediyorum

çok sevindim canım hayırlı haberler almışsın :)) maşallah

hoşbuldum canmm... evet İpek olacak kızımın adı inş. son anda bir değişiklik olmaz ise :))

bana göre de normal canım dr da herhangi bir şey söylemedi zaten ama insan yine de bir garip oldum... şiştiğimi hissediyorum nedense... kalçam zaten aldı başını gidiyor yediklerim sırf oraya çalışıyor... hafta sonu inş. bir aksilik çıkmazda buluşmaya gelebilirsem görürsünüz bir karın bir kalça

Herşeyin iyi olduğuna çok sevindim pisicim olumunekankayizsmile

Pelincim ben de seni telaşlandırmak istemem ama senin yerinde olsaydım çoktan doktoru
boylamıştım bile bu durumda en mantıklısı doktoruna görünmen artık bebğin suyuna mı bakar yoksa rahimde açılma vs.varmı diye mi bakar bilemiyorum gidemiyorsanda mutlaka ara bi tlf et.aynen anlat buraya yazdığın gibi(kesin gel bi bakalım diyecek bence önemlli bi durum cnm korkma ama telaşlanma da....

Herşeyin iyi olduğuna çok sevindim pisicim olumunekankayizsmile

ben de pisicim çok sevindim hem varisimin geçeceğine hem de kilo konusunda dediklerine:))) dr.aldığım kiloyu sordu söyleyince de bebiş için endişelendi onun gramını sordu hemenkaydirigubbakcemile3yaa benim kilolarım da bi tuhaf yani aslında ben 6kg aldım ama dr.hayır diyor 4kg almışım çünkü ilk 3 yda 2 kilo verdim oyüzden hamile kaldığım kilodan hesap ediyor.dr. nasıl bu kadar az kilo aldın diye sordu 27.haftada bu kilo çok çok iyi dedi.bebişinki de önden gidiyor dedim çok iyi dedi.
canım sen de çok zayıftın diyet falan yapıorsun kaç kg almıştın kiii?????

Özlemcim keşke benim de kalçam büyüse azıcık ama erkek annesi olunca olmuo galiba bacaklarım gayet normal popo falan da aynı sadece yüzüm genişlemiş azıcık dr.um öyle dedi geçen gittiğimde bi de göbiş füze gibi öne fırlıyo okadar...

Pisimcim, ben 48'le başladım, 55'tim geçen ay. Diyetiseyenin verdiği program su toplamamam ve 12 kiloyu geçmemem içindi. Sürekli su topluyorum, tuzu kestim, yediklerime dikkat ediyorum ama korkuyorum bir yandan da bebişim küçücük kalır mı diye? Şimdi çok geçmiş gibi geliyor, yemekten değil de sudan ağır geleceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…