saol asspirincim.. darısı herkesin başına... biz de özel hastanelere gidiyoruz... artık özel hastanlerin verdikleri de kabul oluyor diye biliyorum ben... verilmese dr geldiğinde verelim demezdi ama dimi?? sizinki mi veremiyor acaba?
Didemcim sen de saol tatlım bilgi için... inan aklım kalmıyro dr un yanındayken soracaklarımı da unutuyorum... ben de nst ye falan bağlayacaklarını düşünmüştüm ama daha önce de hiç kimse görüşmeidğimden bu konuyu emin olamadım...
Saol canım zaten çok akıntım oluyordu hatta azaltmak çin fitil vermişti dr ama son birkac gündür şaar diye su gibi geliyor bugün sağlıkocaına gidicem bi söliyim ona hem 3. aşımıda 26 mayısa yazmıştı 6 ay sonra oluyormuş aslında yanlış yazdı heralde inşallah bir problem yoktur...
Bide biraz önce temmuz annlerinden birinin doğum yaptıını öğrenince hepten afakanalr bastı beni :)
saolasın canım... bakalım.. o gün neler gösterecek bakarsınız ozamana kadar çalışamayacak durumda olurum alırım hemen raporu ama olmazsam 37. haftaya kadar uzatacağım inş. ben de henüz bir şişme mevcut değil herhangi biryerimde.. ama ben de çok yürüdüğümde veya aynı pozisyonda uzun süre kaldığımda kalçam ve bacaklarım fena ağrıyor dediğin gibi basamıyorum üzerine... ama sabredicem... bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum...
Karnım hiç yukarı çıkmadı ki hep aşaıda ebeye sormuştum daha 7-8 aylıkken çıkacak yukarı sonra aşaı inecek demişti ama dün canımı sıktılar yok erken doum felan zaten korkuyorum erken olucak diye şu haziran ı da geçelim diye söylüyorum oğluma sakın gelme diye :kedi:
Allah korusun kıssYa 32. hafta mı yani ben şimdi 4 haftaya doğurabilir miyim amanın ay fena oldum şimdi.
Çiğdem kuşum takma sen varislere....
Bu arada doktora sordum şimdi doğsa yaşama şansı ne diye %30dedi. Bence süper bir yüzde 32. haftada bu oran 60-70e çıkar di mi
Ya su gibi akıntı varsa doktora danış bence tatlım bana dedi siz de dinleyin kızlar,
Aşırı su geliyorsda şar diye
Pembe yada kırmızı akıntı varsa
Kasık ve belde şiddetli kasılmalar günde 10dan fazla ve düzenliyse
Çok çok çok acil bana gel dedi
Kızlar selam yine şimdi geldim ayy hastanelerden çıkamıyoruz vallahi.
VARİSİ olan arkadaşlar korkmayın hamilelikte ortaya çıkan varisler doğumdan
sonra kayboluyormuş bunu duyduğuma çok sevindimalkisalkisalkis
Dr.baya iyi baktı kilomu sordu 27.hafta için 4kg çok normal dedi.
özlemcim hoşgeldin bitanem İpek in iyi olmasına sevindim(İpek olacak demi ):dance:
6.kiloyu alman çok normal canım dr.şaşırdı 4 kg diyince 6 da normal anlayacağın..:sm_cool:
Allahtan sadece su gibi akıntı kısmı uyuyor. :)
Kızlar selam yine şimdi geldim ayy hastanelerden çıkamıyoruz vallahi.
VARİSİ olan arkadaşlar korkmayın hamilelikte ortaya çıkan varisler doğumdan
sonra kayboluyormuş bunu duyduğuma çok sevindimalkisalkisalkis
Dr.baya iyi baktı kilomu sordu 27.hafta için 4kg çok normal dedi.
özlemcim hoşgeldin bitanem İpek in iyi olmasına sevindim(İpek olacak demi ):dance:
6.kiloyu alman çok normal canım dr.şaşırdı 4 kg diyince 6 da normal anlayacağın..:sm_cool:
bilmiyorum ama devletten alıcaksın dedi sskyla falan anlaşması yok ondan olabilir mi acaba??
Herşeyin iyi olduğuna çok sevindim pisicim olumunekankayizsmile
ben de pisicim çok sevindim hem varisimin geçeceğine hem de kilo konusunda dediklerine:))) dr.aldığım kiloyu sordu söyleyince de bebiş için endişelendi onun gramını sordu hemenkaydirigubbakcemile3yaa benim kilolarım da bi tuhaf yani aslında ben 6kg aldım ama dr.hayır diyor 4kg almışım çünkü ilk 3 yda 2 kilo verdim oyüzden hamile kaldığım kilodan hesap ediyor.dr. nasıl bu kadar az kilo aldın diye sordu 27.haftada bu kilo çok çok iyi dedi.bebişinki de önden gidiyor dedim çok iyi dedi.
canım sen de çok zayıftın diyet falan yapıorsun kaç kg almıştın kiii?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?