merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz sadece biraz bel ağrılarım var o kadar sizler nasılsınız bakalım :)
hayda baykal istifa etmiş şoke oldum konuyla alakalı değil ama fazlaca şaşırmış bulunmaktayım tutamadım kendimi
bu arada arkadaşaı telaşlandırmayalım dedik ama iyice panik oldu ama su gibi akıntı diyince insan ister istemez tedirgin oluyor iyi haberlerle gelir inş. hiç bi şey yoktur
hoşgeldin nurcancım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
merhabalar güzel annecikler..
bana adreslerini verenler için kura çekimine başlıyorum.. bilgilerini vermeyenleri listeden çıkardım.. toplam 24kişiyiz.. bilgileri özelden msj atacağım birazdan..
kimse özelden yada topikten kimin kime çıktığını yazılmasın söylenmesin süprizi kaçmasın..
ii çiğdemcim ne olsun evde takılıyorum işte oğluşumla sen neler yapıyorsun bakalım :)
Aslıcım kendin yapman süper bence kapı süsünü eminönünden 13tlye mi ne aldım ben bir de canım kızım diye yazı aldım o da 7tl idi. Sepet daha almadfım
canım o da gitmeyecekti teaşlandırmasak s.ocağında ne yapıcaklar ona şarr diye suyum geldi diyo ben korktum valla inşallah bişey yoktur.hayda baykal istifa etmiş şoke oldum konuyla alakalı değil ama fazlaca şaşırmış bulunmaktayım tutamadım kendimi
bu arada arkadaşaı telaşlandırmayalım dedik ama iyice panik oldu ama su gibi akıntı diyince insan ister istemez tedirgin oluyor iyi haberlerle gelir inş. hiç bi şey yoktur
hoşgeldin aslıcımm...merhaba arkadaşlar
biz geldik bir süredir girememiştim bu arada bebek şekeri için minik patikler örüyorum sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
ayyy yorum yapmayacağm...:Evet ya bende Baykal için çok şaşırmış durumdayım ama istifa ederek durumu kabullenmiş oluyor böyle yapmamalıydı bence cumhuriyet partisiyle bütünleşmiş bir insan olarak gerçekten üzücü bir durum...
Bak çiğdoş baştan anlatıyım tane tane.
Hastahanede dağıtmak için melodiden çikolata üstü biblo alıyorum 60 adet 80tl bir de sepet alıcam 20-30tlye eder sana 100tl.
Mevlut için de 0,80kuruştan 100tane safinaz şeklinde buzdolabı süsü yaptırıp dağıtıcam o da 80tl anladın mı fıstıkım
Kızlar bişey sorucam 4 aylık ücretli izinden sonra 6 ay da ücretsiz izin hakkımız var değil mi? ben yanlış bilmiyorum... ben bu durumu da düşünmeye başladımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?