2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayda baykal istifa etmiş şoke oldum konuyla alakalı değil ama fazlaca şaşırmış bulunmaktayım tutamadım kendimi
bu arada arkadaşaı telaşlandırmayalım dedik ama iyice panik oldu ama su gibi akıntı diyince insan ister istemez tedirgin oluyor iyi haberlerle gelir inş. hiç bi şey yoktur

merhaba arkadaşlar
biz geldik bir süredir girememiştim bu arada bebek şekeri için minik patikler örüyorum sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

Evet ya bende Baykal için çok şaşırmış durumdayım ama istifa ederek durumu kabullenmiş oluyor böyle yapmamalıydı bence cumhuriyet partisiyle bütünleşmiş bir insan olarak gerçekten üzücü bir durum...

Bak çiğdoş baştan anlatıyım tane tane.
Hastahanede dağıtmak için melodiden çikolata üstü biblo alıyorum 60 adet 80tl bir de sepet alıcam 20-30tlye eder sana 100tl.
Mevlut için de 0,80kuruştan 100tane safinaz şeklinde buzdolabı süsü yaptırıp dağıtıcam o da 80tl anladın mı fıstıkım

patiklerin içine de kendinden bağcıkları olan 100 tanesi 20 lira olan tüller var onlardan alcam içine de pelitden çikolata kaplı lokum, çikolata kaplı fındık ve draje çikolata alıp kendim hazırlamayı düşünüyorum ama hala sepet ve kapı süsü almadım araştırıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

merhabalar güzel annecikler..
bana adreslerini verenler için kura çekimine başlıyorum.. bilgilerini vermeyenleri listeden çıkardım.. toplam 24kişiyiz.. bilgileri özelden msj atacağım birazdan..
kimse özelden yada topikten kimin kime çıktığını yazılmasın söylenmesin süprizi kaçmasın..

ok başkanım bekliyorum birde sersume bize buluma yeri bildirecekti haberin varmı merak ettim :)

Aslıcım kendin yapman süper bence kapı süsünü eminönünden 13tlye mi ne aldım ben bir de canım kızım diye yazı aldım o da 7tl idi. Sepet daha almadfım

ii çiğdemcim ne olsun evde takılıyorum işte oğluşumla sen neler yapıyorsun bakalım :)

üfff sorma uğrasıorm ben de telefonla sağı solu arayıp bişiler yapmaya çalışıorm işte.
Mobilyacıyı aradm beğendiğimiz bi takım vardı onun yapılmışını göreceğiz bu akşam da
adama sinir oldum telefonda eşim geçen gitimizde geç geliorm akşam 7 den sonra ozaman görebilirmiyiz takımı demişti geçen gün adam da önemli değil 8 e kadar götürebiliriz atölyye falan demişti şimdi telde adamın dediğini tekrarlıorm BEN ÖNEMLİ DEĞİL DEMEDİM SİZE diye çıkışıor bana gerizekalı adam ben MÜŞTERİYİM MÜŞTERİİİ ne dediysen işte allah allahhh 7 den sonra gelicez işte aynı kapıya çıkıo söylediğimiz şey adam nerdeyse dövecek beni gerizekalı sonuçta eşimin 7 de gelmesi önemli değil vakit var görebiliriz yanii allah allaaaaahkötükedihüso

sonra havuzlu handan bi dükkanı aradım pazar açıkmısınız diye açık değillermiş akşamları d 6 30 da kapatıorlarmış işte böyle telle oturduğum yerden bişiler yapıorm...

Aslıcım kendin yapman süper bence kapı süsünü eminönünden 13tlye mi ne aldım ben bir de canım kızım diye yazı aldım o da 7tl idi. Sepet daha almadfım

sağol canım daha hazirana kadar evdeyim hem oyalanıyorum hem du bunları örerken mecburen dinleniyorum win-win taktiği yani ama hala mevlüt şekerine karar veremedim ona da küçük kutular almayı düşünüyorum ama bakalım

bu arada izmirdeki arkadaşlar kemeraltındaki mağazalar ne kadar gıcık ya sinir oldum ben resmen hafta sonu hem pahalı hemde zorla kendini kasada buluyorsun resmen alacağın yoksa aldırıyorlar beğenmeye fiyat sormaya fırsat yokkk

merhaba kızlar nasılsınız?
kızım ve ben arada uğruyoruz ama eskisi kadar takip edemiyoruz sizi
nasılsınız?

biliyorsunuz hala üzgün günler geçiriyoruz kızımla o malum durum düzelmedi (

üstelik şimdide son kontrolümüzde doktorumuz plasenta aşağıda düşük riski diğer bi deyişle erken doğum olabilir dedi. normalde 6. aya kadar olması gereken yere çıkması lazımmış. nette biraz okudum araştırdım. bu topicte bunu yaşayan hakkında bişiyler bilen arkadaş var mı?? çok ciddi bi durum mu? doktorum stresten uzak dur az hareket et kanaman olursa hemen gel dedi. arada sancım oluyor çok korkuyorum

sitaree

canım o da gitmeyecekti teaşlandırmasak s.ocağında ne yapıcaklar ona şarr diye suyum geldi diyo ben korktum valla inşallah bişey yoktur.
merhaba arkadaşlar
biz geldik bir süredir girememiştim bu arada bebek şekeri için minik patikler örüyorum sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
hoşgeldin aslıcımm...
ayyy yorum yapmayacağm...:

hmmmm anladım cnm sen al bi de fotolarını koyarsın altına da yazarsın şunu şukadara aldm diye... 2 çeşit alıorsun hastane+mevlut için anladım yaniiii...

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorucam 4 aylık ücretli izinden sonra 6 ay da ücretsiz izin hakkımız var değil mi? ben yanlış bilmiyorum... ben bu durumu da düşünmeye başladımda...

evet boyle bir hakkımız var,ama sanırım işyerinin de onayı gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…