naber kızlar nasınız bugün ....
az evvel milupadan paket geldi bana.. fena değil gibi he...
alışverişler nasıl gidiyor sizin ben kıyafet işini tamamladım şüküray başındada beşiklerimizi alırsak hayırlısı ile odamızı hazırlıycaz çantamızı da hazırlamamız gerekiyor ne olur ne olmaz bizim işimiz.. zmanında doğarlar inşallah.....
perşembe 100lük yüklemem var dua edin emi şekerim yüksek çıkmasın çok zor oluyor diyet yapmak... üff....
Kızlar aşaıdan geliyorum senağlama kayınvalidem deyip duruyor hastane çantanı hazırla diye en azından bebeğin hastane çıkışlarını yıkayalım temizlie başlayalım iyice psikolojimi bozdular.
Doktorumu aradım dedim sabah belime biraz sancı girdi,2-3 gündür şarr diye su gibi akıntım geliyor.Gel o zaman bakalım dedi.Babamızı aradım şimdi işi varmış gelsin eve de duş almama yardım etsin ne lur ne olmaz tek girmek istemiyorum korktum şimdi senağlama
bir daha aşaıya inmicem hem dio normal akıntı öyle ben orkidle gezerdim hem diye hastane çıkışlarını yıkayalım hazırlayalım bilmem ne
Kızlar aşaıdan geliyorum senağlama kayınvalidem deyip duruyor hastane çantanı hazırla diye en azından bebeğin hastane çıkışlarını yıkayalım temizlie başlayalım iyice psikolojimi bozdular.
Doktorumu aradım dedim sabah belime biraz sancı girdi,2-3 gündür şarr diye su gibi akıntım geliyor.Gel o zaman bakalım dedi.Babamızı aradım şimdi işi varmış gelsin eve de duş almama yardım etsin ne lur ne olmaz tek girmek istemiyorum korktum şimdi senağlama
bir daha aşaıya inmicem hem dio normal akıntı öyle ben orkidle gezerdim hem diye hastane çıkışlarını yıkayalım hazırlayalım bilmem ne
Saol canım.Şuan tıraş ediyormuş arıcam seni dedi bekliyorum arasın diye.hayy allahım yaaa cnm hastane çıkışını falan ver yıkasın hazırlasın o madem öyle düşünüyor sen korkma bitanem bence en kısa zamanda doktora gitmeye çalış belki de hiçbişeycik yoktur pelincim k.validen abartıyor bence biraz ama ver sen yine de o yıkasın ütülesin ne yaparsa yapsın senin kocişin erken gelemiyor mu önemli olduğunı söyleseydin telaşlandırmadan ya da gerekirse azıcık telaşlandır madem ya da başka biriyle git tatlım kocişin hastaneye gelsin ama en önemlisi bence şuan senin hastaneye gidip usg ye bi girmen yani.gerisi hepsi olur allah korusun bebişin çıplak kalacak değil ya dünyaya gelse bile bence öye bişey değil gibi me geliyor ama en kısa zamanda git tatlım sen bekleme yani...
Yedik geldik... Ben de çikolatamı ayarladım kızlar melodinin fabrika satış mağazasına gittim 15 tanesi 21tlye çikolata üstü biblolar var onlardan alacağım 4 kutu bir de sepet alacağım görmüştüm 1 yerde 20tlye 100tlye hastane tamam. 0,80 kuruşa da geçenlerede size gösterdiğim mevlut şekeri için safinaz magnetlerinden yaptıracağım 100adet tamam işte:))
Yedik geldik... Ben de çikolatamı ayarladım kızlar melodinin fabrika satış mağazasına gittim 15 tanesi 21tlye çikolata üstü biblolar var onlardan alacağım 4 kutu bir de sepet alacağım görmüştüm 1 yerde 20tlye 100tlye hastane tamam. 0,80 kuruşa da geçenlerede size gösterdiğim mevlut şekeri için safinaz magnetlerinden yaptıracağım 100adet tamam işte:))
didemcim nerde oturuyosun bilmiyorum ama eğer istoça yakınsan ben ordan aldım şeker malzemelerimi seper ve kapı süsü beraber 30 lira. hasır patikler var böole 5 cm kadar içinin tülü kurdelası tüyü felan onların hepside 35 lira tuttu 75 tane aldım ben. kendim hazırlamak istiyorum..çok kolay hazırlaması fotosuunu ekleycem zaten sonra. çok daha ucuza mal oluyor ve çok daha gösterişli oluyor ayrıca mıknatıslı yapıyorum buzdolabı süsü gibi....
melodi dediğin yer neresi ayrıca...?
İyi yapmışsın canım ama hemen almıcaksın dimi doğuma yakın almakda fayda var çünkü taze olmalı çikolatalar...
Tabi canım o zaman alıcam 2-3 gün kala ama beğendim eşime de gösterdim acil bir şey olursa bunlardan gelip 4 paket al sepeti de annem alacak getir diye. Ki çok çok erken bir şey olursa hazır sepetler de var 60çikolata 60 badem +sepet 150tl. Artık 50tl zarar ederiz ama en kötü onu kaptı mı gelecek hastanerye:sm_cool:
Tabi canım o zaman alıcam 2-3 gün kala ama beğendim eşime de gösterdim acil bir şey olursa bunlardan gelip 4 paket al sepeti de annem alacak getir diye. Ki çok çok erken bir şey olursa hazır sepetler de var 60çikolata 60 badem +sepet 150tl. Artık 50tl zarar ederiz ama en kötü onu kaptı mı gelecek hastanerye:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?