2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimizde hazırlıklar hızlanmaya başladı malum 2 ayımız kaldı mayısı saymazsak... Bizde canım önceliği odaya verdik duvar kağıdı yaptırdık ama biraz sorun çıktı duvardan dolayı şişmeler falan oldu ama haftaya tekrar usta gelip yapacak... Oyun parkımızla halımızı da aldık...Bir de dolap alıcaz yalnız çanta işini çok geçe bırakmamak lazım, hatırlattığın iyi oldu canım belli olmaz erken gelebilir bebişimz....Bi de korkma canım şekerin iyi çıkacak hiç bişey olmaz rahat ol:)

Yedik geldik... Ben de çikolatamı ayarladım kızlar melodinin fabrika satış mağazasına gittim 15 tanesi 21tlye çikolata üstü biblolar var onlardan alacağım 4 kutu bir de sepet alacağım görmüştüm 1 yerde 20tlye 100tlye hastane tamam. 0,80 kuruşa da geçenlerede size gösterdiğim mevlut şekeri için safinaz magnetlerinden yaptıracağım 100adet tamam işte:))

Kızlar aşaıdan geliyorum senağlama kayınvalidem deyip duruyor hastane çantanı hazırla diye en azından bebeğin hastane çıkışlarını yıkayalım temizlie başlayalım iyice psikolojimi bozdular.
Doktorumu aradım dedim sabah belime biraz sancı girdi,2-3 gündür şarr diye su gibi akıntım geliyor.Gel o zaman bakalım dedi.Babamızı aradım şimdi işi varmış gelsin eve de duş almama yardım etsin ne lur ne olmaz tek girmek istemiyorum korktum şimdi senağlama
bir daha aşaıya inmicem hem dio normal akıntı öyle ben orkidle gezerdim hem diye hastane çıkışlarını yıkayalım hazırlayalım bilmem ne

hayy allahım yaaa cnm hastane çıkışını falan ver yıkasın hazırlasın o madem öyle düşünüyor sen korkma bitanem bence en kısa zamanda doktora gitmeye çalış belki de hiçbişeycik yoktur pelincim k.validen abartıyor bence biraz ama ver sen yine de o yıkasın ütülesin ne yaparsa yapsın senin kocişin erken gelemiyor mu önemli olduğunı söyleseydin telaşlandırmadan ya da gerekirse azıcık telaşlandır madem ya da başka biriyle git tatlım kocişin hastaneye gelsin ama en önemlisi bence şuan senin hastaneye gidip usg ye bi girmen yani.gerisi hepsi olur allah korusun bebişin çıplak kalacak değil ya dünyaya gelse bile bence öye bişey değil gibi me geliyor ama en kısa zamanda git tatlım sen bekleme yani...

canım moralini bozma bence yoğun bir akıntıdır... Suyun gelmiş olsa daha farklı olur bence ama doktora bir an önce gitmelisin tabi...

Pelin üzülme bişey yoktur canım... belki normal akıntıdır sana çok geliyordur... kafana taktığın için ya bu insanlar neden böyle hadi öyle düşünüyorsun güzel dille söyle bari... sen onları dinleme ama tedbirini de al emi.. bişey çıkmaz Allahın izni ile...

Saol canım.Şuan tıraş ediyormuş arıcam seni dedi bekliyorum arasın diye.

Kızlar bişey sorucam 4 aylık ücretli izinden sonra 6 ay da ücretsiz izin hakkımız var değil mi? ben yanlış bilmiyorum... ben bu durumu da düşünmeye başladımda...

didemcim nerde oturuyosun bilmiyorum ama eğer istoça yakınsan ben ordan aldım şeker malzemelerimi seper ve kapı süsü beraber 30 lira. hasır patikler var böole 5 cm kadar içinin tülü kurdelası tüyü felan onların hepside 35 lira tuttu 75 tane aldım ben. kendim hazırlamak istiyorum..çok kolay hazırlaması fotosuunu ekleycem zaten sonra. çok daha ucuza mal oluyor ve çok daha gösterişli oluyor ayrıca mıknatıslı yapıyorum buzdolabı süsü gibi....
melodi dediğin yer neresi ayrıca...?

İyi yapmışsın canım ama hemen almıcaksın dimi doğuma yakın almakda fayda var çünkü taze olmalı çikolatalar...

canım sakin ol.... atık kocaman bebişin... biz anneler herşeye hazırlıklı olmalıyız 7 aylık doğan çokkkkk bebek var biliosundur yani. sıkıntı edip kendini hakketen doğurtacan he..:)
hiçbişicik yokdur canım bendede aynı şeyler var inan sürekli afedersin değişiyorum çamaşırımı.. sancı olmasıda normal çıldıracak kadar değilse. rahim genişlio ama sen yinede için rahat etmeyecek belli gözük bi dr una ama bence evhamlandırmışlar seni bakma sen millete....

Canım melodi çikolata markası fabrika satış mağazası da esenyurtta bize çok yakın. Kendin hazırlayabiliyorsan ne güzel canım ama ben çalışıyorum vakit yok yani hem çikolatayı zaten kendim hazırlayamam bebek şekerini de 0,80kuruşa buldum 80tl iyi geldi bana mevlut için onlar. Hastane için de 60 adet çikolata yeter. Keşke evde olsam ben de senin gibi hazırlardım tatlım(ayrıca ben pek beceremem öyle şeyleri)

Kızlar ben gidiyorum drdan gelince haber veririm.Kocamı aradım geliyormuş duşa gireyimde son bi kontrolden geçireyim kendimi neolur ne olmaz.
Belki boşuna stres yapıyorum ama napiim korkuttular beni zaten diken üstündeydim hep.Zili çaldı bende seninle geleyim sağlıkocaına diye dedim dr a gidiyoruz biz.Yaa diyor o benden daha çok korktu heyy allah yaa insan bari belli etmez doğuma da giderken ses etmicem onlara insanı daha çok korkuturlar görüşürüz dua edin bize oğlumu da strese soktum şimdi...

Ne temizliği yaw? K.validen yapsın o kadarını. Sen geceliklerini hazırla, bebek şeylerini de yıka as. Doğumun başlasa bile 14 saatten önce çıkmaz bebek, ilgilensinler azcık. Senin de ağrın var mı hala. Doğum sancısı gibi? Varsa, kağır kalem al eline, sancılarının sıklığını kaydet. Bakalım düzenli mi? Viral enfeksiyon da olabilir akıntının nedeni. Ben acile gittiğim bi zaman, bir kadıncağız gelmişti "suyum geliyor" diye. Sadece enfeksiyon çıkmıştı. Geçenlerde gördüm, hala doğurmamıştı, gün sayıyordu büyük ihtimal. Sakin ol şimdilik.

İyi yapmışsın canım ama hemen almıcaksın dimi doğuma yakın almakda fayda var çünkü taze olmalı çikolatalar...

Tabi canım o zaman alıcam 2-3 gün kala ama beğendim eşime de gösterdim acil bir şey olursa bunlardan gelip 4 paket al sepeti de annem alacak getir diye. Ki çok çok erken bir şey olursa hazır sepetler de var 60çikolata 60 badem +sepet 150tl. Artık 50tl zarar ederiz ama en kötü onu kaptı mı gelecek hastanerye:sm_cool:

ayy didem ben senin şu çikolata şeker işinden bişey anlamadım neyi
nekadara kaçtane aldın anlamadım ben zaten melvutte dağıtmayacağım
ama doğumdan hemen sonra annemlere teyzemlere yakınlarıma bi de eşimin
yakınlarına vericem okadar nası bişey alacağımı da bilmiorm çok sayıda da
olmayacak...

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz sadece biraz bel ağrılarım var o kadar sizler nasılsınız bakalım :)

Acil durum paketi çok iyiymiş onu öğrendiğimiz iyi oldu ama inşallah beğendiklerimizi almaya fırsatımız olur, benim de ablam sepetimizi almış acele etti ama bende çok beğendim baya büyük bir sepet lila tüyleri var çok hoşumuza giitti 60 YTL'ye almış bu da benden olsun dedi canım benim daha neler alacak teyzesi ona diyor sağolsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…