üfff sorma uğrasıorm ben de telefonla sağı solu arayıp bişiler yapmaya çalışıorm işte.
Mobilyacıyı aradm beğendiğimiz bi takım vardı onun yapılmışını göreceğiz bu akşam da
adama sinir oldum telefonda eşim geçen gitimizde geç geliorm akşam 7 den sonra ozaman görebilirmiyiz takımı demişti geçen gün adam da önemli değil 8 e kadar götürebiliriz atölyye falan demişti şimdi telde adamın dediğini tekrarlıorm BEN ÖNEMLİ DEĞİL DEMEDİM SİZE diye çıkışıor bana gerizekalı adam ben MÜŞTERİYİM MÜŞTERİİİ ne dediysen işte allah allahhh 7 den sonra gelicez işte aynı kapıya çıkıo söylediğimiz şey adam nerdeyse dövecek beni gerizekalı sonuçta eşimin 7 de gelmesi önemli değil vakit var görebiliriz yanii allah allaaaaahkötükedihüso
sonra havuzlu handan bi dükkanı aradım pazar açıkmısınız diye açık değillermiş akşamları d 6 30 da kapatıorlarmış işte böyle telle oturduğum yerden bişiler yapıorm...
bu arada izmirdeki arkadaşlar kemeraltındaki mağazalar ne kadar gıcık ya sinir oldum ben resmen hafta sonu hem pahalı hemde zorla kendini kasada buluyorsun resmen alacağın yoksa aldırıyorlar beğenmeye fiyat sormaya fırsat yokkk
merhaba kızlar nasılsınız?
kızım ve ben arada uğruyoruz ama eskisi kadar takip edemiyoruz sizi
nasılsınız?
biliyorsunuz hala üzgün günler geçiriyoruz kızımla o malum durum düzelmedi(
üstelik şimdide son kontrolümüzde doktorumuz plasenta aşağıda düşük riski diğer bi deyişle erken doğum olabilir dedi. normalde 6. aya kadar olması gereken yere çıkması lazımmış. nette biraz okudum araştırdım. bu topicte bunu yaşayan hakkında bişiyler bilen arkadaş var mı?? çok ciddi bi durum mu? doktorum stresten uzak dur az hareket et kanaman olursa hemen gel dedi. arada sancım oluyor çok korkuyorum
sitaree
merhabalar güzel annecikler..
bana adreslerini verenler için kura çekimine başlıyorum.. bilgilerini vermeyenleri listeden çıkardım.. toplam 24kişiyiz.. bilgileri özelden msj atacağım birazdan..
kimse özelden yada topikten kimin kime çıktığını yazılmasın söylenmesin süprizi kaçmasın..
nasılsınız?
üstelik şimdide son kontrolümüzde doktorumuz plasenta aşağıda düşük riski diğer bi deyişle erken doğum olabilir dedi. normalde 6. aya kadar olması gereken yere çıkması lazımmış. nette biraz okudum araştırdım. bu topicte bunu yaşayan hakkında bişiyler bilen arkadaş var mı?? çok ciddi bi durum mu? doktorum stresten uzak dur az hareket et kanaman olursa hemen gel dedi. arada sancım oluyor çok korkuyorum
sitaree
evet boyle bir hakkımız var,ama sanırım işyerinin de onayı gerekiyor
özlemcim geçmişi okumadım ama 32.haftadan itibaren izne çıkabilirsin ama eğer bir sorun yoksa kimse o tarihte çıkmak istemiyor hatta çoğu anne adayı son haftalara kadar çalışmak istiyor benim raporum 2 haziranda bitiyor o hafta ben 30. haftada olduğum için izne ayrılamıyorum 2 hafta sonra da 32. haftada okul kapandığı için de ben izne ayrılmak istemiyoum ben de tam bilmiyorum ne olcak
nasılsınız?
sitaree
Özlemcim ne oldu yine ters durumlar mı var işyerinde?
cnm dediğin durum plesante previa daha önce teşhis konulmamışmıydı bende de vardı ama çıktı yukarı bu durumda yapacağın yani dr söylediklerini söyliyeyim lokal sarsıntılardan uzak durucaksın bol bol yatıcaksın ama tabi abartmana gerek yok hiç iş yapma hatta yerden bi iğne bile kaldırma bırak başkaları yapsın kesinlikle seyahat yasak uzun mesefe gitme ben hatta arabaya yada dolmuşa falan binmedim fazla bindiğimde de arabaya 20-30 la gidiyorduk telaş yapma ama yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz o kadar yani sadece kendine dikkat et
evet canım bugün yine extra iş yüklediler bana... gider ayak mafoldumben... böyle olacaksa hele ki bu maaşa döndüğümde beni neyin beklediğini bilmeliyim... eğer beklediğim gibi bi gelişme olmaz ise ücretli izinden sonra bir de ücretsiz izin almayı düşünüyorum...
Çok güzel aspirincim kaça aldın?Güle güle kullansı prenses
Ben haziran 7de çalışabilir raporu alıcam ya 28 haziranda ya da 1 hafta sonra yani 35. ya da 36. haftada ayrılıcam. 6 ay ücresiz izin hakkımız var ama ben kullanmıycam sanırım.
Bu arada anneler günü süprizi yok mu kızlar. Bana annemler 3 sıra tamtur yüzükler var ya ondan almışlar ilk anneler günüm diye çok mutlu oldum 1 gün önce verdiler ben de eşime bak bu düşünmez filan diye içimden geçiriyordum sabah kalktım Masalın odasının dolap kapaklarını neden kapattın hani havalanacaktı dedi ben de yoo ben kapatmadım dedim git aç dedi açtım baktım 2 adet çiçek biri tek gül eşim almış diğeri kocamannnn gül demeti üstünde de "canım annem, anneler günğn kutlu olsun masal " yazıyor ağladım okuyunca bir de bana çanta aldı çok beğendiğim bir çanta vardı . Öyle işte ilk anneler günüm böyle geçti sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?