2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim geçmişi okumadım ama 32.haftadan itibaren izne çıkabilirsin ama eğer bir sorun yoksa kimse o tarihte çıkmak istemiyor hatta çoğu anne adayı son haftalara kadar çalışmak istiyor benim raporum 2 haziranda bitiyor o hafta ben 30. haftada olduğum için izne ayrılamıyorum 2 hafta sonra da 32. haftada okul kapandığı için de ben izne ayrılmak istemiyoum ben de tam bilmiyorum ne olcak

aman çiğdemcim ya milleti falan takma kafana valla herkez ayrı alem olmuş değmezzzz ama bebişler için uğraşmak ayrı bir zevk tabi bende bu ayın sonunda gitmek istiyorum havuzlu hana bakalım önümüzdeki ay badana boya işerlim var ona başlamadan bebeğin her şeyini halletmek istiyorum bendegamyoncuiremsu

Hmmm, biz çok gittik kemeraltına, almadığımız çok oldu. Yumuşak olmamaya bak bence. Ben vallahi satıcılara diyordum: "önce dolaşmak bakmak lazım, sonra karar veririz" satıcılar pek uğraşmıyor o zaman.

Hoşgeldin arkadaşım. Kötü günleri ardında bırakmanı içtenlikle diliyorum. Umarım herşey daha da iyi olur senin ve yavrun için.

ayyyy hadiii hadiiii alkisalkisalkisne zaman olacak çekiliş yani bize ne zaman söyleyeceksin?????

cnm dediğin durum plesante previa daha önce teşhis konulmamışmıydı bende de vardı ama çıktı yukarı bu durumda yapacağın yani dr söylediklerini söyliyeyim lokal sarsıntılardan uzak durucaksın bol bol yatıcaksın ama tabi abartmana gerek yok hiç iş yapma hatta yerden bi iğne bile kaldırma bırak başkaları yapsın kesinlikle seyahat yasak uzun mesefe gitme ben hatta arabaya yada dolmuşa falan binmedim fazla bindiğimde de arabaya 20-30 la gidiyorduk telaş yapma ama yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz o kadar yani sadece kendine dikkat et

evet boyle bir hakkımız var,ama sanırım işyerinin de onayı gerekiyor

Sağolun canlar cevap verdiğiniz için... şimdi dr bana 32. haftada sağlık koşullarım el verirse çalışabilir raporu verecek... ben de inş. 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum... ama benim öğrenmek istediğim aslında o ücretli doğum izninden sonra bir 6 ay daha ücretsiz izin hakkım var değil mi? kimse yok diyemez bana değil mi?? kanunen hakkım bu benim...

burada işler çok karıştı kızlar... hakkımı bilerek müdürümle konuşmalıyımm..

hoşgeldin arkadaşımm üzülme tatlım üzme kendini de kızını da herşey düzelir inşalah...

geçmiş olsun sitarecim inşallah atlatırsın canım ya sıkma artık kendinide güzel kızınıda rapor vermedimi doktor evde yatsaydın bir kaç gün

Ben haziran 7de çalışabilir raporu alıcam ya 28 haziranda ya da 1 hafta sonra yani 35. ya da 36. haftada ayrılıcam. 6 ay ücresiz izin hakkımız var ama ben kullanmıycam sanırım.
Bu arada anneler günü süprizi yok mu kızlar. Bana annemler 3 sıra tamtur yüzükler var ya ondan almışlar ilk anneler günüm diye çok mutlu oldum 1 gün önce verdiler ben de eşime bak bu düşünmez filan diye içimden geçiriyordum sabah kalktım Masalın odasının dolap kapaklarını neden kapattın hani havalanacaktı dedi ben de yoo ben kapatmadım dedim git aç dedi açtım baktım 2 adet çiçek biri tek gül eşim almış diğeri kocamannnn gül demeti üstünde de "canım annem, anneler günğn kutlu olsun masal " yazıyor ağladım okuyunca bir de bana çanta aldı çok beğendiğim bir çanta vardı . Öyle işte ilk anneler günüm böyle geçti sizde ne var ne yok

Özlemcim ne oldu yine ters durumlar mı var işyerinde?

evet canım bugün yine extra iş yüklediler bana... gider ayak mafoldumben... böyle olacaksa hele ki bu maaşa döndüğümde beni neyin beklediğini bilmeliyim... eğer beklediğim gibi bi gelişme olmaz ise ücretli izinden sonra bir de ücretsiz izin almayı düşünüyorum...

daha önce böyle bişiy söz konusu değildi canım. rutin kontrol esnasında öğrendim. doktoruma söylememiştim zor günler geçirdiğimi kendi bi aksilik farketti sordu sen buaralar üzüldün mü yoruldun mu stresten uzak dur diye ben de evet neden sordunuz dedim bebeğim geçen ay bi hafta önde giderken şimdi olması gerekenden bi hafta geriye düşmüş zayıf kalmış
sonrada dedi kanaman oldu mu hiç yoo dedim. bebeğin eşi aşağıda dikkat et dedi. fazla hareket etme kanaman olursa gel dedi. ben nette okuyunca meraklandım. hadi önceden erken diye önemsemedi ama şimdiye kadar yukarı çıkması lazımmış. o na kafam takıldı. zaten bebeğim zayıfmış erken doğarsa diye çok korkuyorum çok saol verdiğin bilgiler için. inş bebeğime bişiy olmaz. normal doğum istiyordum ama o iyi olcaksa herşeye razıyım.

Hoşgeldin arkadaşım. Kötü günleri ardında bırakmanı içtenlikle diliyorum. Umarım herşey daha da iyi olur senin ve yavrun için.
[/QUOTE]

tşk ederim canım.. bu günler de bi imtihan geçecek inş. isterdim ki bebğimle ilgili böyle bir durumda yanımda eşim olsun ama kısmet işte.. asıl zor günleri o başlattı zaten..

benim kocamn sadece beni öptü didemcim akşamda geldi hayatım sana elbise alacaktım ama üstüne olmaz diye almadım gidip beraber beyenelim alalım dedi o kadar:1shok:

ayyy senin işin de çok zor bitanem yaa ekstra iş. işi yükünü azaltacaklarına daha da bindiriyorlar....

Çok güzel aspirincim kaça aldın?Güle güle kullansı prenses

tşk ederiz 260 a aldık çok beğendim ben üstelik pilli olması daha iyi yani elektirik sıkıntısı olsun istemiyorum bebeğim uyurken. bu arada sende hediyeni güle güle kullan ne güzel eşim inatla daha sen anne adayısın anne değilsin diyip durdu o yüzden hediye bekleme dedi baştan tembihledi ama kayınvalidem derin dorundurucu yada kurutma mak. alıcak sen seç beğendiğini alalım dedi

yok canım biz de öyle sadece kutladılar işte anneler günümü eşim öptü yanaklarımdan anne pisim benim annler günün kutlu olsun dedi o hoşuma gitti ama yok seninkiler gibi öyle hediye falann:dilcikar:

aspirin çok şekermiş gerçekte güle güle kullansın bebiş.
YA KIZLAR HALLıSNA BUGÜN MÜ ÇEKıCEK KURAYI NE ZAMAN HABERıMıZ OLACAK????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…