2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada eşim ayağım şişmesin diye tahta yaptırmış ama kocaman görmeniz lazım sehpa koysam daha iyi ayaklarımı üstüne koyunce pcye uzanamıyorum:)))))

benim kocamn sadece beni öptü didemcim akşamda geldi hayatım sana elbise alacaktım ama üstüne olmaz diye almadım gidip beraber beyenelim alalım dedi o kadar:1shok:

Tamam işte bu bi,le yeter çık al sen de bu haftasonu adam haklı nasıl uydursun üstüne alkisalkisalkis

Ne güzel beni kayınvalidem hayatta demez öyle şeyler Allahtan eşim ona çekmemiş. Valla şimdi babalar gününde ben ne alıcam onu düşünmeye başladım sen dersin o zaman sana da babalar günü hediyesi yok diye
yok canım biz de öyle sadece kutladılar işte anneler günümü eşim öptü yanaklarımdan anne pisim benim annler günün kutlu olsun dedi o hoşuma gitti ama yok seninkiler gibi öyle hediye falann:dilcikar:

Ben cumartesi sorarım onaklava:

kuraları çektim... şimdi sırayla özellerinize gönderiyorum bilgileri..:)
mercan76-pelinurgun-soho.. kendilerine çıktılar:) tekrar çektim kuralarını:)

aspirin çok şekermiş gerçekte güle güle kullansın bebiş.
YA KIZLAR HALLİSNA BUGÜN MÜ ÇEKİCEK KURAYI NE ZAMAN HABERİMİZ OLACAK????
Ay sabret çekiyor şimdi yollar işallah sen çıkarsın bana
bu arada eşim ayağım şişmesin diye tahta yaptırmış ama kocaman görmeniz lazım sehpa koysam daha iyi ayaklarımı üstüne koyunce pcye uzanamıyorum:)))))

Adam seni düşünmüş canım sen de idare et sırnaşık şey

Hahaha c.tesi yüzlerimiz nasıl olacak acaba:))))
kuraları çektim... şimdi sırayla özellerinize gönderiyorum bilgileri..:)
mercan76-pelinurgun-soho.. kendilerine çıktılar:) tekrar çektim kuralarını:)

Ay sabret çekiyor şimdi yollar işallah sen çıkarsın bana

Adam seni düşünmüş canım sen de idare et sırnaşık şey

hiiiii ayyy çok heyecanlıııı inşallah didemcim ama şöyle bişi olacak bence mesela kim çıktıysa o kişiye kişinin haberi olmadan daha farklı özel olarak konuşacak onunla ne tuhaf ama yaaaa:))))))

sorma didemcim çok düşüncelidir beyefendi bazen çok sinirlerimi bozuyor ama idare ediyoruz işte :)

bu arada benim soruma cevap veren yok sersume arkadaşımız buluşma yeri belirleyecekti kafe olarak öyle bir şey konuşuldumu kızlar ben yokken

Ne zaman yollıycaz ama onu da konuşalım halissaa. Ne zaman alıp yollıycaz tatlım bu haftasonu işimiz var alışverişe çıkamayız onu da düşün

sağol canımcım hoşbuldum

canım bizde kutlamalar 3 gün sürdü önce eşim hep beğendiğim br çanta vardı onu almış çok şaşırdım cumartesi günü eşim özel body yaptırmış bebeğime önünde ANNEM DÜNYANIN EN GÜZEL ANNESİ yazıyor arkasında BABAM DA BİR NUMARA çok cici pazar sabah da inci küpe ve kolyemi verdi çok güzeldi çok ağladım

tşk ederim canım.. bu günler de bi imtihan geçecek inş. isterdim ki bebğimle ilgili böyle bir durumda yanımda eşim olsun ama kısmet işte.. asıl zor günleri o başlattı zaten..[/QUOTE]

çok geçmiş lsun arkadaşım

Halissa ya bebeğimi de kat o zaman ya bak üzüldüm şimdi bir daha çek olmazsa bana alıcak kişi ona alsın o bana alsın filan üçgen yapalım

Halissaa huu duyuyormusun çekilişe katılmak isteyenler var daha bacım anneler üzülmez bak ağlarız hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…