2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm eşim ancak yarın gidebilecek, yarın öğleden sonra haber gelir bende size sunarım alternatifleri hepbirlikte konuşur karar veririz

hediye için herkesin ilk sayfadaki bebek cinsiyetini baz alıyoruz de mi :)
bilgisi yanlış olan varsa kontrol etsin :)

cnm eşim ancak yarın gidebilecek, yarın öğleden sonra haber gelir bende size sunarım alternatifleri hepbirlikte konuşur karar veririz

tamam canım haber bekliyoruzzz :)

hediye için herkesin ilk sayfadaki bebek cinsiyetini baz alıyoruz de mi :)
bilgisi yanlış olan varsa kontrol etsin :)

bende aynen katılıyorum çekilişe katılan anneler bilgilerini kont etsin lütfen sonra erkek tir kız için birşeyler alırız ayıp olur valla :))sempatiksalakcinni

Kızlar cumartesi konuşuruz ne alacağımızı topluca çünkü ben de ne alacağımı bilmiyorum :)))

şimdik arkadaşlar...
ben sürekli buradan msj yolladım.. bilgilerinizi verin diye..
listeye alamam kura çektikten sonra dedim..
yetmedi hepinizin özellerine msj attım..
ve 23kişiye şuan tek tek özel msj attım..
kurayı yinelemem imkansız..
ama tekrar yapılacak illaki..
inş o zaman dahil ederiz..

gönderim işine gelince, bu ay sonu hediyeler gönderilmiş bitmiş olacak ki buna göre ayarlama yapalım..
siz söyleyin ne zaman alınsın hazır olsun ve gönderilsin.. bende duyurayım herkese tarihi...
aynı tarihlerde gönderim yapalım.. resimleri yayınlayalım hediyeleşme topiğinde..

Son düzenleme:
hmm peki nerede konuşucaz burada konuşulmuyo biliyosun??

Çiğdeemmm kapısında buluşuruz hep beraber içeri gireriz beğendiğimiz yere otururz böyle olmaz mı??? zaten dediğin gibi burada da konuşulmuyor... bu kadar kasmayalım... elbet birinden birinde yer vardır.. ortak bişey buluruz...

bu haftasonu kimseler bişeyler bakamaz bence bir haftasonu daha geçicek mecburen çok mu uzun olacak?aslında en kısa sürede gönderilse daha güzel olur ama bu hafta buluşuyoruz maalesef...

bana heryer uyar farketmez sersuma demiş yaa alternatifleri konuşuruz diye hani burada da konuşulmuyor o yüzden dedim biraz rahat bir ortam olsun yeter...
ama yemek işi de vardı didemcim yemek te yiyelim dedi onun için bilmiyorum..Neyse
Neresi olursa farketmez...

Önümüzdeki hafta çok erken olur yaws bu haftasonu buluşma var ben bakamam çıkıp kız mı erkek mi bilmediğimiz için şimdiye kadar bakamadım önümüzdeki hafta sonundan sonra yollasak en azından 22mayıs ctesi yollayalım o gün alırım çünkü ben yoksa annemin seçmesi gerekecek onu da istemiyorum

Tatlım ben illa yiyelim demedim ben karar verelim yiyp yemiyceğimize dedim başkana. Çünkü biri tok gelir biri aç sonra sorun olur isterseniz tok gelelim herkes çay filan içelim nasıl derseniz ama ortak bir şey olsun malum herkes hamiş aç kalamayız sonra

arkadaşlar şöyle yapalım..
site içerisinde duyduk duymadık demeyin bölümünde buluşmalar vs konuları var ben oraya 2010 ağustos anneleri buluşuyor konusunu açayım..
oradaki yazıları misafir üyeler göremiyor.. sadece kayıtlı kullanıcılar görebiliyor.. orada rahatça konuşuruz... linki ilk sayfaya yazarım..
ayrıcada şöyle bir durum var.. ablamın nişan alışverişi bu hafta sonu olacak muhtemelen.. benim gelememe durumumda sözkonusu

zaman zaman göbeğimin alt kısmında biir sertlik ve ağırlaşma hissediyorum m bikaç saniye sürüyor sonra rahatlıyorum.yalancı kasılma denen şeymi acaba bu.yaşayan varmı?

efsanur o bendede oluyor canım ya yalancı kasılma her halde ama doktorum bana magnezyum verdi kasılmalara iyi gelirmiş

bence de yemek olmalı... sabah kahvaltısından sonra zaten o saatte herkes acıkmış olur sanıyorum... gelmeyenleri bekle falan derkende saat 3 olur ben büyük bir açlık içinde olacağımızı düşünüyorum... :))) ben de aç kalamam .. hemen gözlerim kararıyor sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…