2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hALıSSA OYUN BOZANLIK YAPMA BAŞKANSIZ BULUŞMA MI OLUR.

Efsanur tatlım bende de bazen oluyor bazıları gaz sancısı bazıları da kasılma tatlım bebiş alıştırma yaptırıyor vücuda

Ya bekleme olmasın saaat 2 ise en fazla 2:15e kadar bekleyelim daha da geç kalan olursa yemek katında görür zaten o kadar hamişi

canım demedin de yani yemek yenecekse ona göre düşünülür yer dedim ama herkes
tok gelirse daha mı iyi olur ki acaba?çay falan içeriz zaman geçipte acıkan da yer bişeyler cnm aç kalıcak değiliz yaa..

bebeğim doğunca dünyanın kötü hallerinden koruyamayacağım korkusu oluştu bende.keşke hep içimde kalsa orada daha güvende her an benimle....fazla duygusallaşıyorum bu ara galiba.

aaa olacak iş değil ama hallisnacım..gelmemek olmaz keşke ona göre ayarlansaydı 2 tarih arasında kalmıştık
öbür hafta olsaydı buluşma bana ikiside uygundu mesela...

sevgili arkadaşlarım benimde kimsem yok eşimden başka hamileliğimin başlarında sizlerle tanıştım ailem sizler oldunuz hiç arayanım soranım olmadı hep bilgisayar başında sıkıntılarımı atlattım eşimin aileside benim ailemde birbirinden kopuk öyle bağlı aileler değiliz şans ne yapalım hamileliğim boyunca yardımcı olan olmadı yada bir eksik varmı diyen görümcem eltim eşimin erkerk kardeşi aramadı benim kızkardeşimde pek ilgilenmedi şimdi ilk üç ay düşük tehlikem vardı yemeyi eşim yaptı oda hep aynı menü makarna yanına et başka bir şey yapmayı bilmezyinede sağ olsun görümce elti kayın peder 1 kez dahi aramadı kızkardeşim aradığında hep kendi sıkıntılarını anlattı birde her konuda bana yardım etmesi gereken eşimmiş öyle nasihat verdi maddi manevi yardım zorunluluğu yokmuş onun şimdi allah nasip ederse bebeğim olduğunda insanlar görmek istediğinde nasıl tutum sergilemek gerekir hiç ilgilenmeyip bebeği sevmek haklarımı diyorum bu konuda yardım edin lütfen

kapısüsü bahsi geçmiş sanırım önceki syfalarda tam okuyamadım.ben kuzenim için kendim yaptım bi süs.dileyen olursa örnek amaçlı paylaşabilirim.sepet yerine de kutu kaplaması yaptım.kutunun resmini çekmedim ama nette örnek aldığım site linki verebilirim.

kızlar yeni evliyim görümce beni akşamdan aradı yarın annemin evine gidelim temizlik yapalım tamam derdim herkezle iyi geçineyim diye ertesi sabah dokuzda giderdim görümce bana sen yavaş yavaş başla benim kuaförde biraz işim var derdi akşama kadar ben işleri bitirince gelirdi eve eşime diyorumki sizinkiler beni zeka özürlü sanıyor galiba hiç sesini çıkarmıyo

kızlar yeni evliyim görümce beni akşamdan aradı yarın annemin evine gidelim temizlik yapalım tamam derdim herkezle iyi geçineyim diye ertesi sabah dokuzda giderdim görümce bana sen yavaş yavaş başla benim kuaförde biraz işim var derdi akşama kadar ben işleri bitirince gelirdi eve eşime diyorumki sizinkiler beni zeka özürlü sanıyor galiba hiç sesini çıkarmıyo

oofff çok zor yaa eşin bişey dememesi hepten zor... yapma canım yapma işim var de kendi evimi temizleyeceğim de yorgunum de... sana da yazık... ve bunlar için üzülme lütfen değmez.. eşin yeter sana bir de bebeğin gelsin zaten kimseyi umursamazsın...

ya işte iyilikten maraz doğuyor bazen. töbe yarabbim böyle şeyler yaşayıp duyunca kimseye iyilik yapmayacaksın diyorum kendimce ama olmuyor malesef.bazen-eğer koyulabiliyorsa-tavır koymak gerekiyor.ama o da tabii anlayana....

Bana doktorum şurup verdi midem için her gün iç dedi çok normalmiş mide yanması gaviscon du adı evet her hamile kullanır dedi bence siz de için

efsanur-hervood-soho- saolun kızlar kötülerle uğraşmak zor ben neler gördüm bunlardan anlatsam kitap olur allahtan bir evim birde arabam var kimseye muhtaç değilim öyle olsa bunlar adamın yüzüne bile bakmaz kayınvalidenin cenazesinde eşim yolda yiyelim diye bisküvi meyve suyu falan almıştı görümcem onları kendi valizine koymuş çocuklarına götürmek için birde durumları çok çok iyi insanlar deli bunlar cidden

utanmaz insan çok hayatta ne yapıcann kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…