arkadaşlar şöyle yapalım..
site içerisinde duyduk duymadık demeyin bölümünde buluşmalar vs konuları var ben oraya 2010 ağustos anneleri buluşuyor konusunu açayım..
oradaki yazıları misafir üyeler göremiyor.. sadece kayıtlı kullanıcılar görebiliyor.. orada rahatça konuşuruz... linki ilk sayfaya yazarım..
ayrıcada şöyle bir durum var.. ablamın nişan alışverişi bu hafta sonu olacak muhtemelen.. benim gelememe durumumda sözkonusu
canım adaşım bu konuyla ilgili eşin ne diyor hiç onunla konuştunmu
kızlar yeni evliyim görümce beni akşamdan aradı yarın annemin evine gidelim temizlik yapalım tamam derdim herkezle iyi geçineyim diye ertesi sabah dokuzda giderdim görümce bana sen yavaş yavaş başla benim kuaförde biraz işim var derdi akşama kadar ben işleri bitirince gelirdi eve eşime diyorumki sizinkiler beni zeka özürlü sanıyor galiba hiç sesini çıkarmıyo
canım benim eşim isterki onun ailesi gelse ben hiç surat yapmıyım iyi olıym büyüklük bende kalsın
efsanur-hervood-soho- saolun kızlar kötülerle uğraşmak zor ben neler gördüm bunlardan anlatsam kitap olur allahtan bir evim birde arabam var kimseye muhtaç değilim öyle olsa bunlar adamın yüzüne bile bakmaz kayınvalidenin cenazesinde eşim yolda yiyelim diye bisküvi meyve suyu falan almıştı görümcem onları kendi valizine koymuş çocuklarına götürmek için birde durumları çok çok iyi insanlar deli bunlar cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?