Valla kızlar ben şanslıyım annem yapıp bırakmış bana yemek tüm haftasonu gezdik ama Allah razı olsun anneciğimden:)
kızlar bu hamilelikte her şeyi kafama takar oldum hormonlardanmıdır nedir düşünüyorumda herkez diyor babandır işte babamı aradım hamileliğimin başında 7 ay önce bizim bebeğimiz olucak dedim diyoki bana bu zamanda çocuk yapmak akıl karı değil şimdiki aklım olsa hiç çocuk yapmazdım bir dahada 7 aydır aramadı ne tuaf ya sonra bir şey yapsan kötü evlat diye arkandan konuşurlar
ayyy canım yaaa senin baya bi derdin varmış yazık yaa ama takma ne olur kafana üzme kendini ben hiiiiiiiç kimseleri düşünmüyorum kocamla oğlumdan başka gerisi boş kendi ailem bile olsa..7 aydır hiç mi aramadı 1 kere bile mi??
Neden yapmış o zaman çocuk ay sinir oldum şimdi hiç yük olur mu evladı insana sanki bebekler seçiyor dünyaya gelmeyi. Ben hep eşime diyorum bak kızım istemedi dünyaya gelmeyi ya da bizi seçmedi biz istedik o olsun diye o zaman onun her şeyini elimizden geldiğince yapacağız diye
haklısın canım cahil dostun olucağına okumuş düşmanın olsun derler ya bu cahil insanlardan korkucaksınbabam sanki bizi cami avlusunda bulmuş nezaman rahmetli annemle tartışsa bizi evden kovardı
inan aklım almıyor valla babanın yaptıklarını ben babamı çok severim mesela oda çocuklarını gözünden sakınır allah akıl fikir versin babana ne diyeyim sanki hepiniz evlenediniz gittiniz ne yük olacaksınız sanki bu zamandan sonra ona
evet canım allahtan eşim iyi insan çıktı benim yüzüm biraz asılsa diyoki benimde moralim bozuluyor sen moralsiz olunca
çok şükür rabbim yüzüne gülmüş canım allahım mutluluğunu daim etsin cennetten gönderdiği minik melek tahaylada mutluluğunu kat kat katlasın inşallah :Saruboceq:
sen yine de alttan al boşver sen evlatlık görevini yap gül gec bak bizde anne baba olacagız onlardan gördükleirmizi evlatlarımıza yapmayacağız bizim cocuklarımız cok mutlu olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?