2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yediklerime dikkat edersem ağrımıyor midem gerçi dikkat etmek derken nerdeyse özene bezene yemek benim ki herşeyden korkuyorum midem ağrıyıcak diye ama alıştım gece ağrıyıcağını hissettiğimde kocaman 2 yastıkla yatıyorum sabaha çok şükür iyi oluyor bide akşamları dondurma yiyince geçiyor anlamadım ama çok iyi geliyor

ya işte iyilikten maraz doğuyor bazen. töbe yarabbim böyle şeyler yaşayıp duyunca kimseye iyilik yapmayacaksın diyorum kendimce ama olmuyor malesef.bazen-eğer koyulabiliyorsa-tavır koymak gerekiyor.ama o da tabii anlayana....

Valla kızlar ben şanslıyım annem yapıp bırakmış bana yemek tüm haftasonu gezdik ama Allah razı olsun anneciğimden:)

kızlar bu hamilelikte her şeyi kafama takar oldum hormonlardanmıdır nedir düşünüyorumda herkez diyor babandır işte babamı aradım hamileliğimin başında 7 ay önce bizim bebeğimiz olucak dedim diyoki bana bu zamanda çocuk yapmak akıl karı değil şimdiki aklım olsa hiç çocuk yapmazdım bir dahada 7 aydır aramadı ne tuaf ya sonra bir şey yapsan kötü evlat diye arkandan konuşurlar

ayyy canım yaaa senin baya bi derdin varmış yazık yaa ama takma ne olur kafana üzme kendini ben hiiiiiiiç kimseleri düşünmüyorum kocamla oğlumdan başka gerisi boş kendi ailem bile olsa..7 aydır hiç mi aramadı 1 kere bile mi??

Anne ile baba malesef 1 olmuyor ama her baba da bir olmuyor benimki de dün ağlıyordu nasıl yollıycam seni ameliyata ya bir şey olursa diye çocuk gibi ya moralimi bozdu hamileye denir mi

yok canım hiç aramadı 7 aydır onlara göre babama göre evlat insanın üstüne yük başka bir şey değil ben mutluyum evimde ama kafama takılıyor bazen bu hamilelikte hormonlardanmıdır nedir bilmem

Neden yapmış o zaman çocuk ay sinir oldum şimdi hiç yük olur mu evladı insana sanki bebekler seçiyor dünyaya gelmeyi. Ben hep eşime diyorum bak kızım istemedi dünyaya gelmeyi ya da bizi seçmedi biz istedik o olsun diye o zaman onun her şeyini elimizden geldiğince yapacağız diye

haklısın canım cahil dostun olucağına okumuş düşmanın olsun derler ya bu cahil insanlardan korkucaksınbabam sanki bizi cami avlusunda bulmuş nezaman rahmetli annemle tartışsa bizi evden kovardı

haklısın canım cahil dostun olucağına okumuş düşmanın olsun derler ya bu cahil insanlardan korkucaksınbabam sanki bizi cami avlusunda bulmuş nezaman rahmetli annemle tartışsa bizi evden kovardı

inan aklım almıyor valla babanın yaptıklarını ben babamı çok severim mesela oda çocuklarını gözünden sakınır allah akıl fikir versin babana ne diyeyim sanki hepiniz evlenediniz gittiniz ne yük olacaksınız sanki bu zamandan sonra ona

evet canım allahtan eşim iyi insan çıktı benim yüzüm biraz asılsa diyoki benimde moralim bozuluyor sen moralsiz olunca

sen yine de alttan al boşver sen evlatlık görevini yap gül gec bak bizde anne baba olacagız onlardan gördükleirmizi evlatlarımıza yapmayacağız bizim cocuklarımız cok mutlu olacaklar

evet canım allahtan eşim iyi insan çıktı benim yüzüm biraz asılsa diyoki benimde moralim bozuluyor sen moralsiz olunca

çok şükür rabbim yüzüne gülmüş canım allahım mutluluğunu daim etsin cennetten gönderdiği minik melek tahaylada mutluluğunu kat kat katlasın inşallah :Saruboceq:

çok şükür rabbim yüzüne gülmüş canım allahım mutluluğunu daim etsin cennetten gönderdiği minik melek tahaylada mutluluğunu kat kat katlasın inşallah :Saruboceq:

seninde sevgili adaşım bebeğin ve ailenle ömür boyu mutlu bir hayat sürersin umarım

sen yine de alttan al boşver sen evlatlık görevini yap gül gec bak bizde anne baba olacagız onlardan gördükleirmizi evlatlarımıza yapmayacağız bizim cocuklarımız cok mutlu olacaklar

babmın tartışmaları yüzünden genç kızlığımda depresyona girdim kız evlat sırtımıza yük ölse daha iyi diyodu herkeze benimle ilgilenmeyen insanla hiç ilgilenemem bu saatten sonra

ayyy sabah beri peline dioduk bende biraz önce tuv.girdim çıktım hemen arkasından böyle tuv.kaçırır gibi su geldi çamaşır ıslanacak kadar çok değil ama bi de aynı zaman da akıntı böyle beyaz bi akıntı geldi ağrım sızım yok ama ilk defa böyle bişi geldi başıma ne yapsam ki acaba????

ayy doktoramı gitsem ki şimdi eşim gelicek birazdan ama hiç bişey yok karnımda ağrı kasılma sancı vs.çokta değil öyle sadece çamaşırım ıslanacak kadar offff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…