ayy doktoramı gitsem ki şimdi eşim gelicek birazdan ama hiç bişey yok karnımda ağrı kasılma sancı vs.çokta değil öyle sadece çamaşırım ıslanacak kadar offff....
ayy doktoramı gitsem ki şimdi eşim gelicek birazdan ama hiç bişey yok karnımda ağrı kasılma sancı vs.çokta değil öyle sadece çamaşırım ıslanacak kadar offff....
canım banada oluyor o beyaz akıntı arada önemli değil yani ben hiç gitmedim doktora
benim hafif akıntım su renginde her zaman oluyor her gün çamaşır deyiştiriyorum o yüzden hiç ağrın falan yokmuş çok hafif akıntı şeklindeyse merak etme derim böyle şeylerde merak ettiysem doktora telefon açıp soruyorum canım öyle yap istersen
kızlar sadece akıntı değil yani hem beyaz koyu kıvamda bir akıntı hem de bildiğimiz su ikisi birden geldi yani aşırı derece de değil tabi ayıptır söylemesi çam.ağ sı ıslanacak kadar yine de önemli bişey değil gibi gelior bakalım yine gelirse gidicem doktora...
Kızlar merhaba bz geldik hem iyi hemde kötü haberim var
Oğlum 982 gr olmuş.Haftamız 2 gün geriden gidiyordu hep ama bu sefer sadece 1 gün geriden çıktı.Kilosunu sordum "ıı haftasına göre normal" dedi.Foto vermedi bu sefer :1closedeyes:
Dr a gittik o hafta sonu gelen su gibi akıntıymış ama kızdı neden aramadın ya da gelmedin diye sen hala pazarda geziyorsun dedi belime sancı girmesi sanırım psikolojik kan,idrar testi yapıldı.Nst ye aldılar kasılma felan yok dedi karnım çok aşaıda değilmiş düşündüğümüz şeylerden dolayı erken doğum yokmuş.Erken doğum genetik mi dedim babaannemizde 7 aylık doğmuş dedim yok öyle bişi dedi.
Fakat aşağıdan muayene etti çok fazla mantar çıktı kızlar korktum,hamilelikte çok sık karşılaşıoruz bu durumlarla dedi çıkan mantara da test yaptı çubuk gibi bişiyle renk değiştirdi o kısmını pek anlamadım Ama tahlih sonuçlarımda idrarımda kum çıktı bol bol su içeceksin dedi.
Ve enfeksiyon riski çıktı sınırdaymış çarşamba geleceksin dedi fitil ve antibiyotik verdi.Tekrar tahlil yapılacak ve enfeksiyon çıkarsa Cerrahpaşa,medicana,medikal park ve bikaç tane daha hastane ismi verdi seni fakülteye yollucaz dedi.Hastaneye yatacakmışım kontrol altında tutulacakmışım.Oralarda erken doğan yoğun bakım üniteleri var dedi.Akciğer geliştirici iğne vs yapılacakmış.Tabi çarşamba günü tahlilimde enfeksiyon çıkarsa...
İstersen şimdi yatıralım ama şuan gerek görmüyorum dedi.
Öyle işte moralim bozuk sadece bebişim yerinden gayet memnun ona seviniyorum ama enfeksiyon sınırda tahlilde çıkarsa İstanbul yolu gözükecek bize.imdi doğarsa yaşamaz dedi.30 haftadan sonra yaşam şansı var ama çok düşük dedi.
Allah ım bol bol dua edicem başka yapabileceğim bişi yok şuanda...mafoldumben
Babamız çökmüş durumda çok morali bozuldu.Kayınvalidem yanımda ağlıyodu neredeyse görmemek için yukarı çıktım
Oğlum 982 gr olmuş.Haftamız 2 gün geriden gidiyordu hep ama bu sefer sadece 1 gün geriden çıktı.Kilosunu sordum "ıı haftasına göre normal" dedi.Foto vermedi bu sefer :1closedeyes:
Dr a gittik o hafta sonu gelen su gibi akıntıymış ama kızdı neden aramadın ya da gelmedin diye sen hala pazarda geziyorsun dedi belime sancı girmesi sanırım psikolojik kan,idrar testi yapıldı.Nst ye aldılar kasılma felan yok dedi karnım çok aşaıda değilmiş düşündüğümüz şeylerden dolayı erken doğum yokmuş.Erken doğum genetik mi dedim babaannemizde 7 aylık doğmuş dedim yok öyle bişi dedi.
Fakat aşağıdan muayene etti çok fazla mantar çıktı kızlar korktum,hamilelikte çok sık karşılaşıoruz bu durumlarla dedi çıkan mantara da test yaptı çubuk gibi bişiyle renk değiştirdi o kısmını pek anlamadım Ama tahlih sonuçlarımda idrarımda kum çıktı bol bol su içeceksin dedi.
Ve enfeksiyon riski çıktı sınırdaymış çarşamba geleceksin dedi fitil ve antibiyotik verdi.Tekrar tahlil yapılacak ve enfeksiyon çıkarsa Cerrahpaşa,medicana,medikal park ve bikaç tane daha hastane ismi verdi seni fakülteye yollucaz dedi.Hastaneye yatacakmışım kontrol altında tutulacakmışım.Oralarda erken doğan yoğun bakım üniteleri var dedi.Akciğer geliştirici iğne vs yapılacakmış.Tabi çarşamba günü tahlilimde enfeksiyon çıkarsa...
Öyle işte moralim bozuk sadece bebişim yerinden gayet memnun ona seviniyorum ama enfeksiyon sınırda tahlilde çıkarsa İstanbul yolu gözükecek bize.imdi doğarsa yaşamaz dedi.30 haftadan sonra yaşam şansı var ama çok düşük dedi.
Babamız çökmüş durumda çok morali bozuldu.Kayınvalidem yanımda ağlıyodu neredeyse görmemek için yukarı çıktım
Haydi geçmiş olsun. Ben de seni merak edip girdim şimdi. Eh sen çıkmadan hemen önce başımdan geçen bir olayı anlatmıştım. Tahminim doğruymuş. O kadıncık da suyunun geldiğini sanıyordu ama enfekte olmuş. Hatta acilde ben daha çok korkmuştum, kadının çıkardığı sesten canının nasıl acıdığı belli oluyordu.
Vaktinden önce gelmediğine sevindim, ama hastaymışsın ona da çok üzüldüm. İlaçlarını unutma, vaktinde iç, hemen iyileş olur mu?
Çok teşekkürler kızlar.Öyle boşlukta duruyorum üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim ama dr un bana bakışlarını hiiiç beğenmedim.Bu arada baamızda öyle bakıyor ki dedm ben kanser değilim ölmicem diye yavrum ne üzüldü...gecmiş olsun bıtanem bende cok korkuyorum erken doğurucam dıyeee hakkımızda hayırlısı neyse öyle dogsun bebeklerımız normal yada sezeryan farketmez onların sağlıgı önemlı olan
Çok teşekkürler kızlar.Öyle boşlukta duruyorum üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim ama dr un bana bakışlarını hiiiç beğenmedim.Bu arada baamızda öyle bakıyor ki dedm ben kanser değilim ölmicem diye yavrum ne üzüldü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?