Allahtan daha ilerlemeden gittik.Arkadaşım eczanede çalışıyor keşke antibiyotik yazmasaydı ama demek ki riske atmak istememiş iyi.Bundan sonra bişi olursa hemen arıcam bundan bişi olmaz demiycem madem kızdı kendi kaşındı :)
Enfeksiyon sınırda çıkmış çarşamba iyi bir sonuç alırız başka bişi istemiyorum.
Benim buluşmaya gelmem yattıı kızlar( ama sonuçlarım iyi çıkarsa dr a sorucam.
Biraz bebiş şeyleriyle ilgileneyim de kafamdağılsın çok saolun bana destek verdiiniz için başlıcam bebişin eşyalarını yıkayıp ütülemeye,çantamı hazırlamaya.
Oğluşum annesinin sözünü dinleyecek gaiba erken gelmeyecek :))
Kızlar nasılsınız bakalım?
Kuralarçekilmiş çok sevindim...:)))))
iyiyim ben sen nasılsın :))
evet hediye almaya gidicem cok mutluyum :) hem gitmisken kizima da birseyler alirim :)
Kızlar merhaba bz geldik hem iyi hemde kötü haberim var
Oğlum 982 gr olmuş.Haftamız 2 gün geriden gidiyordu hep ama bu sefer sadece 1 gün geriden çıktı.Kilosunu sordum "ıı haftasına göre normal" dedi.Foto vermedi bu sefer :1closedeyes:
Dr a gittik o hafta sonu gelen su gibi akıntıymış ama kızdı neden aramadın ya da gelmedin diye sen hala pazarda geziyorsun dedi belime sancı girmesi sanırım psikolojik kan,idrar testi yapıldı.Nst ye aldılar kasılma felan yok dedi karnım çok aşaıda değilmiş düşündüğümüz şeylerden dolayı erken doğum yokmuş.Erken doğum genetik mi dedim babaannemizde 7 aylık doğmuş dedim yok öyle bişi dedi.
Fakat aşağıdan muayene etti çok fazla mantar çıktı kızlar korktum,hamilelikte çok sık karşılaşıoruz bu durumlarla dedi çıkan mantara da test yaptı çubuk gibi bişiyle renk değiştirdi o kısmını pek anlamadım Ama tahlih sonuçlarımda idrarımda kum çıktı bol bol su içeceksin dedi.
Ve enfeksiyon riski çıktı sınırdaymış çarşamba geleceksin dedi fitil ve antibiyotik verdi.Tekrar tahlil yapılacak ve enfeksiyon çıkarsa Cerrahpaşa,medicana,medikal park ve bikaç tane daha hastane ismi verdi seni fakülteye yollucaz dedi.Hastaneye yatacakmışım kontrol altında tutulacakmışım.Oralarda erken doğan yoğun bakım üniteleri var dedi.Akciğer geliştirici iğne vs yapılacakmış.Tabi çarşamba günü tahlilimde enfeksiyon çıkarsa...
İstersen şimdi yatıralım ama şuan gerek görmüyorum dedi.
Öyle işte moralim bozuk sadece bebişim yerinden gayet memnun ona seviniyorum ama enfeksiyon sınırda tahlilde çıkarsa İstanbul yolu gözükecek bize.imdi doğarsa yaşamaz dedi.30 haftadan sonra yaşam şansı var ama çok düşük dedi.
Allah ım bol bol dua edicem başka yapabileceğim bişi yok şuanda...mafoldumben
Babamız çökmüş durumda çok morali bozuldu.Kayınvalidem yanımda ağlıyodu neredeyse görmemek için yukarı çıktım
Kızlar,haziran annelerinde nisanın 10'undaikiz bir kız bir erkek dünyaya gelmişduyurulur. Onlarda da başlamış doğumlar az kaldı....
Saol canım.Anlamadım ki niye öyle dedi burda erken doğan yoğun bakım ünitesi yok ondan heralde fakülteye yollarız dedi.Zaten dedklerinin %40 ını anlamadım aptallaştım bi ara.Ben giyinirken eşime de biiler anlattı soruyorum hatırlamıoum diyo o da :)canım benim çok çok geçmiş olsun bol bol su iç canım antibiyotikte kullan düzelecektir canım merak etme birde şuanda artık 26 haftalık bebekleri yaşatıyorlar canım doktorun biraz seni fazlaca ümitsizliğe itmiş canım ben hastanede yatarken bir bayanın suyu azalmıştı artık bebeğin alınması gerekiyor falan dediler kadıncağız hayır dedi imza atıp hastaneden çıktı bugün konuştum suyu azmış halan ama bebek karnında yaşamaya devam ediyormuş gayette iyiymiş canım sen pozitif ol canım sakın kötü olanı düşünme tatlım allahın izni ile oğluşunu sağlıcakla kucağına alacaksın
Seninle yüzyüze görüşmeyi çok isterdim ama bence gelme canım yat dinlen
Saol canım.Anlamadım ki niye öyle dedi burda erken doğan yoğun bakım ünitesi yok ondan heralde fakülteye yollarız dedi.Zaten dedklerinin %40 ını anlamadım aptallaştım bi ara.Ben giyinirken eşime de biiler anlattı soruyorum hatırlamıoum diyo o da :)
Doğru söylüyorsun amiiin cümlemize...canım zaten erken doğumda sancıların olmadığı sürece bebeği içerde tutabiliyorlar o ciğer geliştirici iğnede o kadar iyi birşey ki canım bebek doğduğunda makineye gerek kalmadan kendi nefes alıyor tıp okadar çok ilerlediki tatlım zaten allahım hakkımızda hayırlı olanı yazsın inşallah onun kaderinden öteye gidemeyiz
Kııs temmuz annelerinden biri dün doum yapmış :)
Kızlar yaaw şu hedileşme mevzuunda ne alsm acaba aslında ne alıcaıma karar verdim.Ama ya beenmesse alacaım arkadaş.Ben kime çıktım acaba onuda merak ettim şimdi :))
Kızlar yaaw şu hedileşme mevzuunda ne alsm acaba aslında ne alıcaıma karar verdim.Ama ya beenmesse alacaım arkadaş.Ben kime çıktım acaba onuda merak ettim şimdi :))
evet ben de bakıyorum internetten ne alsam diye,ama begenilir ya ne alırsak :)
fikirleri paylaşmak da yasak mı acaba :)
canım çok geçmiş olsun.. biran önce geçsin gitsin inş.. sağlıkla vakitlice gelsin kuzun...Kızlar merhaba bz geldik hem iyi hemde kötü haberim var
Oğlum 982 gr olmuş.Haftamız 2 gün geriden gidiyordu hep ama bu sefer sadece 1 gün geriden çıktı.Kilosunu sordum "ıı haftasına göre normal" dedi.Foto vermedi bu sefer :1closedeyes:
Dr a gittik o hafta sonu gelen su gibi akıntıymış ama kızdı neden aramadın ya da gelmedin diye sen hala pazarda geziyorsun dedi belime sancı girmesi sanırım psikolojik kan,idrar testi yapıldı.Nst ye aldılar kasılma felan yok dedi karnım çok aşaıda değilmiş düşündüğümüz şeylerden dolayı erken doğum yokmuş.Erken doğum genetik mi dedim babaannemizde 7 aylık doğmuş dedim yok öyle bişi dedi.
Fakat aşağıdan muayene etti çok fazla mantar çıktı kızlar korktum,hamilelikte çok sık karşılaşıoruz bu durumlarla dedi çıkan mantara da test yaptı çubuk gibi bişiyle renk değiştirdi o kısmını pek anlamadım Ama tahlih sonuçlarımda idrarımda kum çıktı bol bol su içeceksin dedi.
Ve enfeksiyon riski çıktı sınırdaymış çarşamba geleceksin dedi fitil ve antibiyotik verdi.Tekrar tahlil yapılacak ve enfeksiyon çıkarsa Cerrahpaşa,medicana,medikal park ve bikaç tane daha hastane ismi verdi seni fakülteye yollucaz dedi.Hastaneye yatacakmışım kontrol altında tutulacakmışım.Oralarda erken doğan yoğun bakım üniteleri var dedi.Akciğer geliştirici iğne vs yapılacakmış.Tabi çarşamba günü tahlilimde enfeksiyon çıkarsa...
İstersen şimdi yatıralım ama şuan gerek görmüyorum dedi.
Öyle işte moralim bozuk sadece bebişim yerinden gayet memnun ona seviniyorum ama enfeksiyon sınırda tahlilde çıkarsa İstanbul yolu gözükecek bize.imdi doğarsa yaşamaz dedi.30 haftadan sonra yaşam şansı var ama çok düşük dedi.
Allah ım bol bol dua edicem başka yapabileceğim bişi yok şuanda...mafoldumben
Babamız çökmüş durumda çok morali bozuldu.Kayınvalidem yanımda ağlıyodu neredeyse görmemek için yukarı çıktım
Saol canım amin...canım çok geçmiş olsun.. biran önce geçsin gitsin inş.. sağlıkla vakitlice gelsin kuzun...
çarşamba günüde iyi haberlerle gelirsin inş.. hastanede yatmana gerek kalmaz umarım..
tekrar çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?