2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse kızlar ben biraz çıkıp dinleniyim ayaklarım çok şiş. ıyi olmanız çok sevindim öpüyorum.

Çiğdoşsakın panikleme ay kızlar panik yaptırmayon beni daha 2 ay durun be

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah sonuçların iyi çıkacak içini ferah tut emi.=))lmaz:

iyiyim ben sen nasılsın :))
evet hediye almaya gidicem cok mutluyum :) hem gitmisken kizima da birseyler alirim :)

Bende iyiyim cnm nasılolalım mide yanması dışında herşey güzel maşallah.

Evet yaa heyecan verici bir durum oldu bu hediyeleşme. Bende gideceğim bakalım bu hafta biraz yoğunuz.guclubacismile

Kızlar,haziran annelerinde nisanın 10'undaikiz bir kız bir erkek dünyaya gelmişduyurulur. Onlarda da başlamış doğumlar az kaldı....

canım benim çok çok geçmiş olsun bol bol su iç canım antibiyotikte kullan düzelecektir canım merak etme birde şuanda artık 26 haftalık bebekleri yaşatıyorlar canım doktorun biraz seni fazlaca ümitsizliğe itmiş canım ben hastanede yatarken bir bayanın suyu azalmıştı artık bebeğin alınması gerekiyor falan dediler kadıncağız hayır dedi imza atıp hastaneden çıktı bugün konuştum suyu azmış halan ama bebek karnında yaşamaya devam ediyormuş gayette iyiymiş canım sen pozitif ol canım sakın kötü olanı düşünme tatlım allahın izni ile oğluşunu sağlıcakla kucağına alacaksın

Saol canım.Anlamadım ki niye öyle dedi burda erken doğan yoğun bakım ünitesi yok ondan heralde fakülteye yollarız dedi.Zaten dedklerinin %40 ını anlamadım aptallaştım bi ara.Ben giyinirken eşime de biiler anlattı soruyorum hatırlamıoum diyo o da :)

canım zaten erken doğumda sancıların olmadığı sürece bebeği içerde tutabiliyorlar o ciğer geliştirici iğnede o kadar iyi birşey ki canım bebek doğduğunda makineye gerek kalmadan kendi nefes alıyor tıp okadar çok ilerlediki tatlım zaten allahım hakkımızda hayırlı olanı yazsın inşallah onun kaderinden öteye gidemeyiz

Doğru söylüyorsun amiiin cümlemize...

Kızlar yaaw şu hedileşme mevzuunda ne alsm acaba aslında ne alıcaıma karar verdim.Ama ya beenmesse alacaım arkadaş.Ben kime çıktım acaba onuda merak ettim şimdi :))

Kızlar yaaw şu hedileşme mevzuunda ne alsm acaba aslında ne alıcaıma karar verdim.Ama ya beenmesse alacaım arkadaş.Ben kime çıktım acaba onuda merak ettim şimdi :))

evet ben de bakıyorum internetten ne alsam diye,ama begenilir ya ne alırsak :)
fikirleri paylaşmak da yasak mı acaba :)

canım beğenme beğenmeme gibi bir olasılık düşünmücez canım burda bir hatıra kalacak birbirimize zevklerimizi bilmiyoruzki tam uygun alalım ama bebiş eşyalarının hepsi güzel canım o yüzden beğenilir merak etme tatlım artık hediyeler elimize ulaşınca öğrenicez kim kime çıktı

canım çok geçmiş olsun.. biran önce geçsin gitsin inş.. sağlıkla vakitlice gelsin kuzun...
çarşamba günüde iyi haberlerle gelirsin inş.. hastanede yatmana gerek kalmaz umarım..
tekrar çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edina.s.

Saol canım amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…