2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım pelincim geçmiş olsun hayatım bendede vardı enfeksiyon doktorum fitil verdi birde antibiyotik verdi ayriyettende krem şimdi birşeyim yok bence iyi çıkacak tahlil sonuçların ilaçlarını iyi kullan canım öptüm kocaman

Günaydın kızlar...
Bu sabah nedense 7 de zınk diye uyandık.Bu performansı benden beklemezdiniz dimi? kaydirigubbakcemile3

bence kafana bişeyleri takmamalısın canım.çünkü psikkolojini bozmamalısın.düşünme kötü şeyler ve aklına getirme.tıp gerçekten cok ilerledi..içini rahat tut.iyi düşün iyi olsun.

Çok saolun desteiniz için kızlar...

Kızlar günaydın,nasılsınız?

Bu sabah aşırı bir göğüs kaşıntısı ile uyandım.Daha sonra farkettim ki açık sarı bir akıntı olmuş göğsümde. Biraz göğsümü sıktım ve beyazımsı birşey çıktı. Sanırım sütüm gelmeye başladı. Hala deli gibi kaşınıyor. Ay ne yapmam lazım şaşırdım akıl verin nolur? Annemi aradım, o sütü alman lazım yoksa beze yapar dedi. O da bana hamileyken sütü erken gelmiş sağmadığı için doğuma kadar beze olmuş ve bir memesi hala çalışmıyor bu yüzden. Doktor da daha gelmemiş. Ne yapacağım fikri olan var mı????

Canım günaydın;zemuszemus

"Bazı anne adaylarında son aylarda (20. haftadan itibaren) süte benzer bir sıvı akışı olabilir. Bu durumda göğüsleri sıkmamak gerekir, olağan bir durumdur,meme uçlarınızı kontrol amacıyla asla sıkmayın"

"Özellikle gebeliğin ikinci yarısından sonra göğüslerinizden süte benzeyen bir sıvı gelebilir. Prolaktin hormonu salgısına bağlı olarak üretilen ve kolostrum adı verilen bu sıvı esas süt yapımına hazırlık aşamasında üretilen bir sıvıdır. Gebelikte göğüslerden süt gelmesi ileri inceleme ve tedavi gerektiren bir durum değildir."

Umarım bu bilgi işine yarar canım benim, ama göğüslerini sıkma sakın!!! :1no2:

Ay saol cnm benim. Tamam sıkmam ya annem korkuttu beni. Benim de sütüm erken geldi sağ deyince neye uğradığımı şaşırdım. Bu yüzden mi çok kaşınıyor acaba anlamadım ki?:kedi:eyvahedigeldismile

günaydın herkese..
ah pelin dün seni paniklettik diye üzülmüştüm ama iyi ki panik olup dra gitmişsin en azından tedbirini alıcaksın ve bi şeycik kalmıyıcak inşallah umursamasaydın belkide 15-20 gün sonra doğum olucaktı ama şimdi ilaçlar ve dr kontrolünde herşey normal ilerliyicek inşallahh

bu arada benim göğüslerimde felaket özellikle sol o kadar sızlıyorki anlatamam uyukudan uyanıyorum resmen sağ tarafta pek bi şey yok ama sol çok fena

kızlar ya geceleri sizde yanıyormusunuz valla bana bir sıcak basıyor anlatamam yazın napıcam ben yandım valla dün oturamadım içerde çıktım 1 saat balkonda oturdum iyice serinledim öyle girdim içeri bütün pencereleri açtırıyorum evde yanıyorum resmen

Günaydın burcum,biz ,iyiyiz sen nasılsın asıl?

iyiyim canımın içi bende
c tesi burda bi baygınlık geçirdim tansiyonum düştü sanırsam
acile gittik tansiyon ateş kan idrar herşeye bakıldı bi sorun çıkmadı
gribin devamıydı galiba parol verdi sadece antibiyotik veremem dedi
dünde evdeydim dinlendim bugün geldim
ama artık çalışmak zor geliyor
şu 2 ayıda atlatırsak hayırlısıyla başka bişey istemiyorum canım

sen nasılsın canımm

Aynen cnm ya,pikeyle yatmaya da korkuyorum hasta olurum diye,sabah bir kalkıyorum ki her yerimden su akıyo =))))
Dün büyükçekmeceye gittik otobüste o kadar sıcakladım ki felaketti. Teri üstümüzde kurutmamak lazım.Birde ceryanda kalma cnm dikkat et. Annem küçük kardeşimehamileiken son 3 ayda ceryanda kaldı hep yattı çok zordu. Dikkat et o yüzden.Ben yine de sabahları kalkınca yelek giyiyorum sırtıma ne olur ne olmaz diye..

Ay canımçok geçmişolsun. Bu zamanlarda artık baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü çokoluyor. Bende evde durup dururken bile oluyor bazen. Çok dikkat et kendine.Yanında sürekli ayran bulundur cnm hatta gün içerisinde de iç.Benim önceden de çok düşerdi tansiyonum,şimdi de aynı devam ediyor. Sen bir deçalışıyorsun aman ha diyim cnm çok geçmiş olsun.

Valla ben iyiyim cnm ne olsun. Evde vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bazen keşke çıkmasaydım diyorum işten çok sıkılıyorum. Bazen de evde olmak hoşuma gidiyor ne biliyim. Çalışma temposuna alışmışım hala sabahın köründe kalkıyorum yaa... Dün akşam benim oğan da çok meshaneme vurdu felaket canım acıdı ya. Çok mu aşağı indi anlamadım. zaten doktor da aşağıda demişti korktum açıkçası. Şimdi iyi ama cnm çok şükür. Valla şu zaman geçmek bilmiyor artık ((

Günaydın hanımlar, herkes iyidir umaım...

Ay evet şekerim ya, İzmir acayip sıcak, uyku muyku kalmadı. Pisi gitti sıcak bastı bu sefer. Zombie gibi oldum. Gözlerimin altı mosmur oldu resmen. Bir de doktorumu gördüm rüyamda, cuma dr. a gidecektik, perşembeye almak gerekti. Doktorum "niye bana gelmedin?" diyor. Cuma yok benim doktorum izinli :1shok:

sağol canım evet tansiyon düşüklüğü normalmil dikkat et kendine dedi doktor bayılınca yada baygınlık hissi gelince yan yatın dedi
zaten haftaya da kendi doktorumla randevum var şeker testi vs. için bakalım hayırlısı

canımcım vakit geçirmek açısından iş iyi ama artık yorulmaya başlıyoruz ben bugün zorla geldim valla:) o yüzden sen iyisin yat dinlen ne güzel evinde

Haklısın canım,Allah yardımcınız olsun :asigim:bitanem ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…