2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun burcu dikkat et kendine artık yavaş yavaş sıkıntılarımız başlıyıcak sanırım 7, aydan sonra çünkü hamileliğin en tatlı dönemlerini bitirdik çoğumuz

Haklısın canım,Allah yardımcınız olsun :asigim:bitanem ya.

amin canımcımopuyorumnanaktan

geçmiş olsun burcu dikkat et kendine artık yavaş yavaş sıkıntılarımız başlıyıcak sanırım 7, aydan sonra çünkü hamileliğin en tatlı dönemlerini bitirdik çoğumuz

evet canım haklısın
dikkatli olmalıyız

sen nasılsın canım

Kızlar günaydın?
Pelincim geçmiş olsun
Burcucum sana da geçmiş olsun..Kızlar dün okadar Peline söyledim sakın durma git dedim.telaş yaptırdık kıza aynı şey benim başıma da geldi Pelinkadar değil tabiii.Dün de yazmıştım herkes akıntı falan sandı yorumlara baktım şimdide galiba fazla telaşsızmısım.Yine de bişey yok çok şükür ama gelen baris belli suydu Pelininki gibi şarrr diye gelmedi ama şırıl şırıl aktı resmen çamaşırımın alt kısmı su oldu hatta eşofmanım üzerimdeydi onun üzerine bile çıktı aynı zamanda akıntıda geldi ben ağrımsızım olmadığı için okadar telaşlanmadım k.valideme söyledim o çok telaş yaptı korktu kadın tabii sonra
doktorumu aradım açmadı bi türlü eşim geldi apar topar hastaneye gittik.Başka bi dr.vardı
çok iyi bi bayan çok güzel baktı.Tabi söyler söylemez korktu kadında inşallah doğum başlamamıştır çünkü çok erken daha yaşama şansı düşük olurmuş bana önemli bişey yok gibi gelior dedim.inşallah dedi.alttan muayene etti açıklığım yokmuş çok şükür.sonra karından usg ile baktı kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı kafası biraz daha aşağıda olsaydı doğ.kanalına girmiş olacaktı dedi çok korktum ama şimdilik öyle görünmüyor.nst ye bağlıycaz seni dedi.40 dk.kadar bebeğin kalp atışlarına ve ağrı kasılma vs.var mı diye bakıldı.çok şükür o da yokmuş.su için olabilir bazen bu haftalar da su sızması olabilir dedi.sen yine de temkinli ol fazla hareket etme istirahat et birşey olursa da su gelmesi kanama sancı hemen hastaneye gel dedi.valla ben korkmamıştım baştan ama doktorun ilk tepkileri çok korkuttu beni çok şükür bişeycik yok.akşam geldikten sonra da az bişey su geldi ama bu sefer ki çokaz olduğu için gitmek istemedim olabiliormuş böyle sızıntı falan....
B]

Günaydıın Kıslarr... Herkese çok mutlu sağlıklı bir gün dilerim...

Pelincim çok geçmiş olsun... iyiki daha fazla zaman kaybetmeden gitmişsin.. ben de erken doğum olacağını zannetmiyorum... Allah göstermesin diyelim yine de... sen kafana takıp üzülme ilaçlarını iç elindne geleni yap yeter :))

cnm çok geçmiş olsun...dikkat et kendine inş. çarşamba günüde güzel haberle vericeksin bize
hiç canını sıkma allahım hepimiz bebeklerimizi zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

herkese günaydın kızlar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle
defnecim ve burcucum sizlerede geçmiş olsun çok
defne cnm sende çok dikkat et noldu böyle bizlere yaa eyvahedigeldismile

Geçmiş olsun miniş pisim. Ucuz atlatmışsın. Kendini zorlayacak şeyler yapma, eğilme yükselme, birşey kaldırma dikkat et. Bizim oğullarımız var, doktor demişti, "erken doğumlarda kızların yaşama şansı erkeklerden daha yüksek" diye. Daha dikkatli olmamız gerek o yüzden.

Lokumuuuum hoşgeldin, günaydın sana da...

Çok geçmiş olsun canım dikkat et.Yemegede inme onla getirsinler sana.
Bebbişin kafası benimde aşaıdaydı ama dr bunun hakkında bişi demedi sabahta belimin sol tarafına ayaklarını uzatıyodu galiba bizimkiler yavaştan aşağı dönmeye başladılar.
Eger akıntın normalse rengi krem rengi felan korkma beni akıntım yeşil gibi ve peynir kıvamında :dilcikar: ben mantarım diyo ıykk
Su gelmesi meseleside ne bilim dr çok kızdı walla öyle pimpiriklenmeyelim diyoruz ama aramak,gitmek gerek.Benim için eşime sorumsuzluk yapmış bile demiş yani
Hastane çantamı da hazırlamaya başlıyorum...ne olur ne olmaz

Saolun kızlar...
İnşallah bebişlerimiz tam zamanında gelirler kucaklarımıza sağlıcakla başka bişi istemiyorum artık...

canım akıntımın rengi beyaz ama baya koyu kıvam dediğin pey.kıvamında gibi bişey ama onun dışında da bildiğimiz su (rengi yok) aktı durdu.ayaktaydım şoka girdim resmen şırıl şırıl aktı tuv.yaparmış gibi.
bana da akıntın çok dedi fitil kullandın mı diye sordu hamile kaldığım ay kullandım dedim düşündü bi an fitil falan verecek sandım ama vermedi.
mutlaka gitmemiz gerekliymiş su falan geldiğinde bize de sakın ihmal etmeyin dedi.

sağolun kızlar ne olduğunu anlayamadm ben de Pelin e özendik dün galibakaydirigubbakcemile3
Çiğdemcim bunu bilmiodum erkek bebekler yaşama şansı daha mı düşükmüş ki????

günaydın defnecim
geçmiş oslun canım sanada
sağolasın
dikkat etmemiz lazım kendimizi dinlememiz lazım
bunu anladım ben
bişey yok deyip geçiştirmicez canım

günaydın canım
sağolasın
bu haftalarda artık böle oluyomuş sıkıntılar başlıyomuş
Allah yardımcımız olsun hepimizin

kaydirigubbakcemile3 ay kusura bakma gülesim gedi.Çünkü dr dedi altına kaçırmış olmayasın sana öle su gelmiş felan sanmış olabilirsin dedi bende şaka yapıo sandım baktım iyice suratına adam hiç gülmüo o zaman anladım demek şaka deilmiş altına kaçırma olayları da olabiliomuş tuvaletin yokken felan.Ahh şu bebişler artık dışarı çıkarken kalın bezlerle çıkıcaz anlaşılan ne olur ne olmaz işettirirler bizi bakarsın kaydirigubbakcemile3

bu dönemlerde enfeksiyona dikkat etmek lazım erken doğum riskini getiriyor çünkü o yüzden ihmal etmemek lazım dru kontrolü gerçi idrar tahilinde falan çıkması lazım.
pelin sen yakın zamanda idrar tahilili yaptırmamışmıydın?

Saolun kızlar...
İnşallah bebişlerimiz tam zamanında gelirler kucaklarımıza sağlıcakla başka bişi istemiyorum artık...

canımcım sanada çok geçmiş olsun
ne olduğunu anlayamadım ama geçmişe de bakamadım
gözlerim yanıyor çok pc ye bakınca
kalkıyım dolanıyım bende azcık

şeker yüklemsi yaptıranlara bi sorum olcaktı şekerli suyu içtikten sonra ne kadar zaman sonra kan alınıyo tekrardan
benim cuma randevum varda saat 11'de aç gidicem yaa acaba kaç saat sürer işimiz diye merak ettim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…