Haklısın canım,Allah yardımcınız olsun :asigim:bitanem ya.
geçmiş olsun burcu dikkat et kendine artık yavaş yavaş sıkıntılarımız başlıyıcak sanırım 7, aydan sonra çünkü hamileliğin en tatlı dönemlerini bitirdik çoğumuz
Kızlar merhaba bz geldik hem iyi hemde kötü haberim var
Oğlum 982 gr olmuş.Haftamız 2 gün geriden gidiyordu hep ama bu sefer sadece 1 gün geriden çıktı.Kilosunu sordum "ıı haftasına göre normal" dedi.Foto vermedi bu sefer :1closedeyes:
Dr a gittik o hafta sonu gelen su gibi akıntıymış ama kızdı neden aramadın ya da gelmedin diye sen hala pazarda geziyorsun dedi belime sancı girmesi sanırım psikolojik kan,idrar testi yapıldı.Nst ye aldılar kasılma felan yok dedi karnım çok aşaıda değilmiş düşündüğümüz şeylerden dolayı erken doğum yokmuş.Erken doğum genetik mi dedim babaannemizde 7 aylık doğmuş dedim yok öyle bişi dedi.
Fakat aşağıdan muayene etti çok fazla mantar çıktı kızlar korktum,hamilelikte çok sık karşılaşıoruz bu durumlarla dedi çıkan mantara da test yaptı çubuk gibi bişiyle renk değiştirdi o kısmını pek anlamadım Ama tahlih sonuçlarımda idrarımda kum çıktı bol bol su içeceksin dedi.
Ve enfeksiyon riski çıktı sınırdaymış çarşamba geleceksin dedi fitil ve antibiyotik verdi.Tekrar tahlil yapılacak ve enfeksiyon çıkarsa Cerrahpaşa,medicana,medikal park ve bikaç tane daha hastane ismi verdi seni fakülteye yollucaz dedi.Hastaneye yatacakmışım kontrol altında tutulacakmışım.Oralarda erken doğan yoğun bakım üniteleri var dedi.Akciğer geliştirici iğne vs yapılacakmış.Tabi çarşamba günü tahlilimde enfeksiyon çıkarsa...
İstersen şimdi yatıralım ama şuan gerek görmüyorum dedi.
Öyle işte moralim bozuk sadece bebişim yerinden gayet memnun ona seviniyorum ama enfeksiyon sınırda tahlilde çıkarsa İstanbul yolu gözükecek bize.imdi doğarsa yaşamaz dedi.30 haftadan sonra yaşam şansı var ama çok düşük dedi.
Allah ım bol bol dua edicem başka yapabileceğim bişi yok şuanda...mafoldumben
Babamız çökmüş durumda çok morali bozuldu.Kayınvalidem yanımda ağlıyodu neredeyse görmemek için yukarı çıktım
Kızlar günaydın?
Pelincim geçmiş olsun
Burcucum sana da geçmiş olsun..Kızlar dün okadar Peline söyledim sakın durma git dedim.telaş yaptırdık kıza aynı şey benim başıma da geldi Pelinkadar değil tabiii.Dün de yazmıştım herkes akıntı falan sandı yorumlara baktım şimdide galiba fazla telaşsızmısım.Yine de bişey yok çok şükür ama gelen baris belli suydu Pelininki gibi şarrr diye gelmedi ama şırıl şırıl aktı resmen çamaşırımın alt kısmı su oldu hatta eşofmanım üzerimdeydi onun üzerine bile çıktı aynı zamanda akıntıda geldi ben ağrımsızım olmadığı için okadar telaşlanmadım k.valideme söyledim o çok telaş yaptı korktu kadın tabii sonra
doktorumu aradım açmadı bi türlü eşim geldi apar topar hastaneye gittik.Başka bi dr.vardı
çok iyi bi bayan çok güzel baktı.Tabi söyler söylemez korktu kadında inşallah doğum başlamamıştır çünkü çok erken daha yaşama şansı düşük olurmuş bana önemli bişey yok gibi gelior dedim.inşallah dedi.alttan muayene etti açıklığım yokmuş çok şükür.sonra karından usg ile baktı kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı kafası biraz daha aşağıda olsaydı doğ.kanalına girmiş olacaktı dedi çok korktum ama şimdilik öyle görünmüyor.nst ye bağlıycaz seni dedi.40 dk.kadar bebeğin kalp atışlarına ve ağrı kasılma vs.var mı diye bakıldı.çok şükür o da yokmuş.su için olabilir bazen bu haftalar da su sızması olabilir dedi.sen yine de temkinli ol fazla hareket etme istirahat et birşey olursa da su gelmesi kanama sancı hemen hastaneye gel dedi.valla ben korkmamıştım baştan ama doktorun ilk tepkileri çok korkuttu beni çok şükür bişeycik yok.akşam geldikten sonra da az bişey su geldi ama bu sefer ki çokaz olduğu için gitmek istemedim olabiliormuş böyle sızıntı falan....
B]
Günaydıın Kıslarr... Herkese çok mutlu sağlıklı bir gün dilerim...
Pelincim çok geçmiş olsun... iyiki daha fazla zaman kaybetmeden gitmişsin.. ben de erken doğum olacağını zannetmiyorum... Allah göstermesin diyelim yine de... sen kafana takıp üzülme ilaçlarını iç elindne geleni yap yeter :))
herkese günaydın kızlar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle
defnecim ve burcucum sizlerede geçmiş olsun çok
defne cnm sende çok dikkat et noldu böyle bizlere yaa eyvahedigeldismile
Kızlar günaydın?
Pelincim geçmiş olsun
Burcucum sana da geçmiş olsun..Kızlar dün okadar Peline söyledim sakın durma git dedim.telaş yaptırdık kıza aynı şey benim başıma da geldi Pelinkadar değil tabiii.Dün de yazmıştım herkes akıntı falan sandı yorumlara baktım şimdide galiba fazla telaşsızmısım.Yine de bişey yok çok şükür ama gelen baris belli suydu Pelininki gibi şarrr diye gelmedi ama şırıl şırıl aktı resmen çamaşırımın alt kısmı su oldu hatta eşofmanım üzerimdeydi onun üzerine bile çıktı aynı zamanda akıntıda geldi ben ağrımsızım olmadığı için okadar telaşlanmadım k.valideme söyledim o çok telaş yaptı korktu kadın tabii sonra
doktorumu aradım açmadı bi türlü eşim geldi apar topar hastaneye gittik.Başka bi dr.vardı
çok iyi bi bayan çok güzel baktı.Tabi söyler söylemez korktu kadında inşallah doğum başlamamıştır çünkü çok erken daha yaşama şansı düşük olurmuş bana önemli bişey yok gibi gelior dedim.inşallah dedi.alttan muayene etti açıklığım yokmuş çok şükür.sonra karından usg ile baktı kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı kafası biraz daha aşağıda olsaydı doğ.kanalına girmiş olacaktı dedi çok korktum ama şimdilik öyle görünmüyor.nst ye bağlıycaz seni dedi.40 dk.kadar bebeğin kalp atışlarına ve ağrı kasılma vs.var mı diye bakıldı.çok şükür o da yokmuş.su için olabilir bazen bu haftalar da su sızması olabilir dedi.sen yine de temkinli ol fazla hareket etme istirahat et birşey olursa da su gelmesi kanama sancı hemen hastaneye gel dedi.valla ben korkmamıştım baştan ama doktorun ilk tepkileri çok korkuttu beni çok şükür bişeycik yok.akşam geldikten sonra da az bişey su geldi ama bu sefer ki çokaz olduğu için gitmek istemedim olabiliormuş böyle sızıntı falan....
B]
Günaydıın Kıslarr... Herkese çok mutlu sağlıklı bir gün dilerim...
Pelincim çok geçmiş olsun... iyiki daha fazla zaman kaybetmeden gitmişsin.. ben de erken doğum olacağını zannetmiyorum... Allah göstermesin diyelim yine de... sen kafana takıp üzülme ilaçlarını iç elindne geleni yap yeter :))
cnm çok geçmiş olsun...dikkat et kendine inş. çarşamba günüde güzel haberle vericeksin bize
hiç canını sıkma allahım hepimiz bebeklerimizi zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
amin canımcımopuyorumnanaktan
evet canım haklısın
dikkatli olmalıyız
sen nasılsın canım
Çok geçmiş olsun canım dikkat et.Yemegede inme onla getirsinler sana.
Bebbişin kafası benimde aşaıdaydı ama dr bunun hakkında bişi demedi sabahta belimin sol tarafına ayaklarını uzatıyodu galiba bizimkiler yavaştan aşağı dönmeye başladılar.
Eger akıntın normalse rengi krem rengi felan korkma beni akıntım yeşil gibi ve peynir kıvamında :dilcikar: ben mantarım diyo ıykk
Su gelmesi meseleside ne bilim dr çok kızdı walla öyle pimpiriklenmeyelim diyoruz ama aramak,gitmek gerek.Benim için eşime sorumsuzluk yapmış bile demiş yani
Hastane çantamı da hazırlamaya başlıyorum...ne olur ne olmaz
Geçmiş olsun miniş pisim. Ucuz atlatmışsın. Kendini zorlayacak şeyler yapma, eğilme yükselme, birşey kaldırma dikkat et. Bizim oğullarımız var, doktor demişti, "erken doğumlarda kızların yaşama şansı erkeklerden daha yüksek" diye. Daha dikkatli olmamız gerek o yüzden.
Lokumuuuum hoşgeldin, günaydın sana da...
Kızlar günaydın?
Pelincim geçmiş olsun
B]
kaydirigubbakcemile3 ay kusura bakma gülesim gedi.Çünkü dr dedi altına kaçırmış olmayasın sana öle su gelmiş felan sanmış olabilirsin dedi bende şaka yapıo sandım baktım iyice suratına adam hiç gülmüo o zaman anladım demek şaka deilmiş altına kaçırma olayları da olabiliomuş tuvaletin yokken felan.Ahh şu bebişler artık dışarı çıkarken kalın bezlerle çıkıcaz anlaşılan ne olur ne olmaz işettirirler bizi bakarsın kaydirigubbakcemile3canım akıntımın rengi beyaz ama baya koyu kıvam dediğin pey.kıvamında gibi bişey ama onun dışında da bildiğimiz su (rengi yok) aktı durdu.ayaktaydım şoka girdim resmen şırıl şırıl aktı tuv.yaparmış gibi.
bana da akıntın çok dedi fitil kullandın mı diye sordu hamile kaldığım ay kullandım dedim düşündü bi an fitil falan verecek sandım ama vermedi.
mutlaka gitmemiz gerekliymiş su falan geldiğinde bize de sakın ihmal etmeyin dedi.
Günaydın şekerciiimmmm...
Saolun kızlar...
İnşallah bebişlerimiz tam zamanında gelirler kucaklarımıza sağlıcakla başka bişi istemiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?