2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaptırmıştım 15 nisanda yani 1 ay kadar önce ama bişi çıkmadı zaten mantar vardı ama ne bilim anlamadım...

yok artık tuvaletimizle suyu ayırt edemeyecek miyiz yani..dr.da bi tuhafmış yani e cnm senin akıntıyla bu suyun alakası varmıymış ki yani şarr diye su geldi diodun e enfeksiyonla bi alakası var mı???

Aç kan alıyorlar şekerli su içiriyorlar eline bi alet alarm veriolar 1 saat sonra geliosun yine kan alıosun sonra istediini yee :)

sağolun kızlar ne olduğunu anlayamadm ben de Pelin e özendik dün galibakaydirigubbakcemile3
Çiğdemcim bunu bilmiodum erkek bebekler yaşama şansı daha mı düşükmüş ki????

Öyle demişti doktor. Kız bebeklerin yaşama şansı daha yüksekmiş. Ondan dikkat etmeliymişiz, bu zamanlarda.

merhaba arkadaşlar,geçmişler olsun yaaa bu ne bööle bişiler olmuş defne ve burcu çok gemiş olsun kendinize çok dikkat edin kızlar....allahım korusun meleklerinizi :Saruboceq:

benim oğlum artık hiç durmuyo maşaallah sürekli bi hareket halindeyiz...:))zaten erken başladı ama artık dur durak bilmiyo çok hareketli olcak benim yavrum galiba

ya arkadaşlar bu arada dün kocaaa bi avm de şöyle rahat bi sandalet bulamadım,ya benim ayaklarım mı büyümüş kalıplar mı küçülmüş çözemedim,sanırım birazda şişmişti çünkü akşam gittik gezdikçe de iyice şişti galiba....var mı tavsiyesi olan nerden baksam ???

yok artık tuvaletimizle suyu ayırt edemeyecek miyiz yani..dr.da bi tuhafmış yani e cnm senin akıntıyla bu suyun alakası varmıymış ki yani şarr diye su geldi diodun e enfeksiyonla bi alakası var mı???

Su gelmesi deilmiş dr dediine göre adam pek inanmadı galiba kaydirigubbakcemile3 su yeterince var gözüküo su gelse zaten kasılmada oluomuş genellikle tabi istisnalar kaideyi bozmaz.Sanıırm benimki sulu akıntı mantar enfeksiyon yüzünden.Tam olarak kesin konuşmadı ilaçları kullanıp çarşamba günü çıkan tahlil sonuçlarına göre bakıcaz artıkın o zaman herşey orataya çıkacak

defne ve pelincim çok geçmiş olsun size, ben biyerde o gelen suyun kokusunun asla kötü bir kokusu olmadığını, o nedenle çişle ayırd edilebildiğini okumuştum, aklımızda bulunsun, Allah herşeyi hayırlısı ile zamanında versin inşallah
bu arada göğüs kaşıntısı bendede çok var, dün eşimle arabada biyere gidiyoduk deli gibi kaşınmaya başladı, yandada otobüs duruyo içi insan dolu ışıklardayız, valla zor tuttum kendimi açıp hart hart kaşıyasım geldi
Birde ellerim ve ayaklarımda yanma var,çok fena

Bakın şimdi söyleyeyim, biraz tiksinç ama ayırtetme bakımından burnunuz güzel koku alıyorsa güvenilir.
Şimdi idrar kaçırma ile amniyos suyu gelmesinin arasındaki fark: İdrarın amonyaklı bir kokusu vardır, oysa amnios sıvısı daha şekerimsi kokar. "İdrar mı kaçırıyorum, suyum mu sızıyor?" diye arada kalırsanız, akan sıvıyı koklayın, amonyaklıysa koku idrar kaçırıyorsunuz demektir.

Aç kan alıyorlar şekerli su içiriyorlar eline bi alet alarm veriolar 1 saat sonra geliosun yine kan alıosun sonra istediini yee :)

sağol pelincim yaa doktorumun sabahtan ameliyatı varmışta en erken 11 dediler de
şimdiden düşünüyorum nasıl dayancam aç karınla diye bilmiyorumkismile

ayy çiğdem sabah sabah benim algılarım hala kapalı sanırım... ben bir yerden alıntı yaptın sandım... anlayamamışım senin de başına geldiği kısmını...

geçmiş olsun canom... şükür atlatmışsınız... anaamm ne oluyor bölee... bahsetmeyin kızlar erken doğum falan durun daha var... bekleyecekler.. düşünmeyin aklınıza getirmeyin :)

Çok saol canım işte başladık artık sorunlara balayımız bitti :)
sağol pelincim yaa doktorumun sabahtan ameliyatı varmışta en erken 11 dediler de
şimdiden düşünüyorum nasıl dayancam aç karınla diye bilmiyorumkismile
Ben bayılan ayılan insan nasıl dayandım inanamadım kendime 8 de kalktım 9,5 arabasına bindim bayıldım bayılcam tabi bu arada.10,5 ta anca hastaneye varabildim minibüs gelmedi nedense o kadar yol yürüdümki bayır.11 de kan aldılar 11,5 12 gibi anca yiyebildim.Dayanırsın Allah kolaylıını verio oruç tuttuunu düşün :)

Yaptırmıştım 15 nisanda yani 1 ay kadar önce ama bişi çıkmadı zaten mantar vardı ama ne bilim anlamadım...

Bana da sordu doktor idrar tah.yapıldı mı diye ben de yapıldı bişey çıkmadı dedim.
Daha önceleri yani kasımda hamile kaldım ben ekim ayında dr.a nor.kontrol için gitmiştim
daha hamile kalmadan önce çok akıntın var yara da var dedi bana.Yara küçük olduğu için şu an bişey yapmamıza gerek yok demişti.Fitil vermişti sadece zaten fitili kullandım hemen arkasından hamile kalmıştım.akıntıyı o yapıormuş.yara olunca enfeksiyonda mı olur acaba?

Kızlar biz bu sabah 7 de kalktıımız için yine acıktık 2. kahvatımızı etmeye gidiyoruz öptük sizi byss

Yasemen ve sersuma sağolun kızlar.yasemencim benimki de hiç ama hiç durmuyor.
İki doktorda aynı şeyi söyledi çok hareketli bi bebek bu dediler benimki 5dk.bile uyumuyor normalde nasıl şeydir anlayamadım.Videoya çekicez hareketlerini karnımı açtığımda şişlikler ordan oraya gezinip duruyor arada da gümm diye vuruyorkaydirigubbakcemile3video ya çekicez eşimle hatıra kalsın diye bakalım:kedi:...

Çiğdemcim (ay evet tksinç )ben koklamadım ama idrarla su çok iyi ayırt edilior bence çünkü idrarın rengi farklı zaten suyun rengi yok hem nereden geldiğini de anladım zaten sakin sakin aktı durdu ayy neyse herkesi daha fazla tiksindirmeyeyimkaydirigubbakcemile3

Özlemcim sağol cnm.evet dün aynı şey benim de başıma geldi korkuyor insan düşünün ce daha minicik onlar doğmasınlar 6.5 aylık bile olamadık biz daha...

Kızlar ya o su sızması mıdır nedir bende de oluyor.Doktoruma sormadım hiçaklıma gelmedi ama akıntı sandım. Bildiğiniz su gibi yaa. bazen çok oluyobazen de az. Demek ki olabiliyormuş öyle şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…