bu dönemlerde enfeksiyona dikkat etmek lazım erken doğum riskini getiriyor çünkü o yüzden ihmal etmemek lazım dru kontrolü gerçi idrar tahilinde falan çıkması lazım.
pelin sen yakın zamanda idrar tahilili yaptırmamışmıydın?
kaydirigubbakcemile3 ay kusura bakma gülesim gedi.Çünkü dr dedi altına kaçırmış olmayasın sana öle su gelmiş felan sanmış olabilirsin dedi bende şaka yapıo sandım baktım iyice suratına adam hiç gülmüo o zaman anladım demek şaka deilmiş altına kaçırma olayları da olabiliomuş tuvaletin yokken felan.Ahh şu bebişler artık dışarı çıkarken kalın bezlerle çıkıcaz anlaşılan ne olur ne olmaz işettirirler bizi bakarsın kaydirigubbakcemile3
Aç kan alıyorlar şekerli su içiriyorlar eline bi alet alarm veriolar 1 saat sonra geliosun yine kan alıosun sonra istediini yee :)şeker yüklemsi yaptıranlara bi sorum olcaktı şekerli suyu içtikten sonra ne kadar zaman sonra kan alınıyo tekrardan
benim cuma randevum varda saat 11'de aç gidicem yaa acaba kaç saat sürer işimiz diye merak ettim bilmiyorumkismile
sağolun kızlar ne olduğunu anlayamadm ben de Pelin e özendik dün galibakaydirigubbakcemile3
Çiğdemcim bunu bilmiodum erkek bebekler yaşama şansı daha mı düşükmüş ki????
yok artık tuvaletimizle suyu ayırt edemeyecek miyiz yani..dr.da bi tuhafmış yani e cnm senin akıntıyla bu suyun alakası varmıymış ki yani şarr diye su geldi diodun e enfeksiyonla bi alakası var mı???
yok artık tuvaletimizle suyu ayırt edemeyecek miyiz yani..dr.da bi tuhafmış yani e cnm senin akıntıyla bu suyun alakası varmıymış ki yani şarr diye su geldi diodun e enfeksiyonla bi alakası var mı???
Aç kan alıyorlar şekerli su içiriyorlar eline bi alet alarm veriolar 1 saat sonra geliosun yine kan alıosun sonra istediini yee :)
Çok saol canım işte başladık artık sorunlara balayımız bitti :)defne ve pelincim çok geçmiş olsun size, ben biyerde o gelen suyun kokusunun asla kötü bir kokusu olmadığını, o nedenle çişle ayırd edilebildiğini okumuştum, aklımızda bulunsun, Allah herşeyi hayırlısı ile zamanında versin inşallah
bu arada göğüs kaşıntısı bendede çok var, dün eşimle arabada biyere gidiyoduk deli gibi kaşınmaya başladı, yandada otobüs duruyo içi insan dolu ışıklardayız, valla zor tuttum kendimi açıp hart hart kaşıyasım geldi
Birde ellerim ve ayaklarımda yanma var,çok fena
Ben bayılan ayılan insan nasıl dayandım inanamadım kendime 8 de kalktım 9,5 arabasına bindim bayıldım bayılcam tabi bu arada.10,5 ta anca hastaneye varabildim minibüs gelmedi nedense o kadar yol yürüdümki bayır.11 de kan aldılar 11,5 12 gibi anca yiyebildim.Dayanırsın Allah kolaylıını verio oruç tuttuunu düşün :)sağol pelincim yaa doktorumun sabahtan ameliyatı varmışta en erken 11 dediler de
şimdiden düşünüyorum nasıl dayancam aç karınla diye bilmiyorumkismile
Yaptırmıştım 15 nisanda yani 1 ay kadar önce ama bişi çıkmadı zaten mantar vardı ama ne bilim anlamadım...
merhaba arkadaşlar,geçmişler olsun yaaa bu ne bööle bişiler olmuş defne ve burcu çok gemiş olsun kendinize çok dikkat edin kızlar....allahım korusun meleklerinizi :Saruboceq:
benim oğlum artık hiç durmuyo maşaallah sürekli bi hareket halindeyiz...:))zaten erken başladı ama artık dur durak bilmiyo çok hareketli olcak benim yavrum galiba
ya arkadaşlar bu arada dün kocaaa bi avm de şöyle rahat bi sandalet bulamadım,ya benim ayaklarım mı büyümüş kalıplar mı küçülmüş çözemedim,sanırım birazda şişmişti çünkü akşam gittik gezdikçe de iyice şişti galiba....var mı tavsiyesi olan nerden baksam ???
Kızlar biz bu sabah 7 de kalktıımız için yine acıktık 2. kahvatımızı etmeye gidiyoruz öptük sizi byss
ayy çiğdem sabah sabah benim algılarım hala kapalı sanırım... ben bir yerden alıntı yaptın sandım... anlayamamışım senin de başına geldiği kısmını...
geçmiş olsun canom... şükür atlatmışsınız... anaamm ne oluyor bölee... bahsetmeyin kızlar erken doğum falan durun daha var... bekleyecekler.. düşünmeyin aklınıza getirmeyin :)
bakalım benimde cumartesi idrar kan tahlili ve şeker yüklemesi var umarım bi şey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?