2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim alt tarafa çok vuruyor kızlar ya.Tam mesaneme sankiçıkacak sanıyorum ayağı vururken nasıl cnm acıo bağırıyorum resmen yaaçok fena... sizde de oluyor mu ya bu kadar şiddetli..

Birde 20 günde 4 kg almışım doktor kızdı valla...
Allahım ne yapacağım şaşırdım ya yemek yemeden de olur mu?
Diyetisyene göndercem bir dahaki sefere dedi bu sefer hemen kaçtım elinden ama kurtuluşum yok.

Kızlar ya o su sızması mıdır nedir bende de oluyor.Doktoruma sormadım hiçaklıma gelmedi ama akıntı sandım. Bildiğiniz su gibi yaa. bazen çok oluyobazen de az. Demek ki olabiliyormuş öyle şeyler..

cnm olabiliormuş diyip gitmemek yanlış aslında doktor her su kanama vs olduğunda mutlaka geleceksiniz dedi.sakın ihmal etmeyin dedi.

istediğinize alabilirsiniz demişti başkan ama tam bilemiyorum ben bana çıkan kişinin bebeğine alıcammm

Canımçokçok geçmişolsun.Bazen korkutuyorlar insanı doktorlar.Kendileri bizden telaşlı =))) ama nst çok güzel bende bağlandım gaz sancısı çektiğim zaman.Doğum başladı sanmıştı o zamanda doktor. Çok şükür melekler iyi olsunlarda..hihoyyyt

demet sende demi oluyor su akması işte sızıntısı herneyse ama şar diye mi tabi sanırım önemli kısmı o?
benim kızım iş yerini hiççç sevmiyor evde olduğumda durmuyor yerinde ama işteyken gayet sessiz sakin sevmiyorum buraya annesi gibi

merhaba güzel anneler kahvaltımızı yapıp geldik geçmiş olsun çiğdemcim iii olmana sevindim canım
hediye konusuna gelince annenin bedenini bilmediğim için bende bebişe birşey alacağım :))

bnim geçen haftalarda aşağıya doğru böyle çimdik gibi bişey yapıodu şimdi yok o zaten pozisyonunuda değiştirmiş.Canımı acıtan o çimdik gibi birşeydi resmen çığlık atasım geliordu cnm çok yanıordu kardeşimin arkadaşına da aynı şey oluyormuş doktoruna sormuş o çimdik gibi acı veren şeyi doktor kordonu tutup çekiyor ondan kaynaklanıyor demiş.çok şaşırmıştım ama aşağıya doğru böyle sivri bir acı...

kaydirigubbakcemile3 Benim oğluş da mesanemi top zannediyor, küt küt vuruyor, zor atıyorum kendimi wc'ye. Babasıyla tepiş, oğluyla tepiş ayrı dert valla bunlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Demetçim çok sağol cm.Yalnız şunu anladım kızlar bu kese içindeki su acayip fazla birşey.
Çünkü amniyosentez de bebeğim ve kesesi daha çok küçüktü ama aldıkları su acayip çoktu
ben de bendenmi çıktı okadar su demiştim ve karnımda hiç bir değişiklik olmamıştı zaten hemen yerine koyuormuş suyu ama şu haftamda ne kadar çok suyum vardır kimbilir düşünemiyorum bile yani...

hoşgeldin canım nasılsın
sağolasın
geçer inşalalh hepimizin sıkıntıları

bende 36 giyiyordum ama yeni aldıklarımı 37 aldım
ben ayakkabı dünyasından aldım canım
ordada sandaletler var
polariste var çok çeşit
hemde rahat oralara bakabilirsin Şeniz

merhaba güzel anneler kahvaltımızı yapıp geldik geçmiş olsun çiğdemcim iii olmana sevindim canım
hediye konusuna gelince annenin bedenini bilmediğim için bende bebişe birşey alacağım :))

merhaba canım
hoşgeldin

kızlar bebeğin kıyafetlerini nevresimlerini yıkamak için erkenmi yoksa yıkıyımmı

yani koyacak dolapların hazırsa yıkandıktan sonra mis gibi yerleştirebileceksen hemen yerine yıka ütüle hazırla.çünkü sıcaklar geliyor ve eminim iş güç gözümüz görmeyecek.

sağol nurcancm ay sana kim çıktı acaba???kaydirigubbakcemile3
ay ben kime çıktım acaba o kişi beni bilio ama ben bilmiormkaydirigubbakcemile3
ay çok heyecanlıııııdelikafadulden

Bebeklere alın kızlar en mantıklısı bebeklere hed.almak bence...hem üst limitte var biliosunuz
isteyen abartamayacak yani:))))

sağol angelcım
valla bilmiyorum çiğdemim kime çıktığımı ama heyecanda yapmıyorum değil ayriyetten buluşma heyecanıda var kalbim dayanmayayak hepsine herhalde :))))

Kaynanamı öldürmek istiyorum yaa....
Müsafirgelecekmiş de benden kurabiye yapmamı istedi ya ayıptır. Ayağım ağrıyor gel de hizmet et dediyaa bu kadar olur sinirrr..
Gidip yapacam ama sadece eşimin hatırı için yoksa hayatta işim olmaz.Zaten bir günde evde duramıyorum anasını yaaa bıktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…