kızlar şimdi hediyeler bebeklere alınıyo dimi
bakalım benimde cumartesi idrar kan tahlili ve şeker yüklemesi var umarım bi şey çıkmaz
Kızlar ya o su sızması mıdır nedir bende de oluyor.Doktoruma sormadım hiçaklıma gelmedi ama akıntı sandım. Bildiğiniz su gibi yaa. bazen çok oluyobazen de az. Demek ki olabiliyormuş öyle şeyler..
istediğinize alabilirsiniz demişti başkan ama tam bilemiyorum ben bana çıkan kişinin bebeğine alıcammm
benim alt tarafa çok vuruyor kızlar ya.Tam mesaneme sankiçıkacak sanıyorum ayağı vururken nasıl cnm acıo bağırıyorum resmen yaaçok fena... sizde de oluyor mu ya bu kadar şiddetli..
Birde 20 günde 4 kg almışım doktor kızdı valla...
Allahım ne yapacağım şaşırdım ya yemek yemeden de olur mu?
Diyetisyene göndercem bir dahaki sefere dedi bu sefer hemen kaçtım elinden ama kurtuluşum yok.
benim alt tarafa çok vuruyor kızlar ya.Tam mesaneme sankiçıkacak sanıyorum ayağı vururken nasıl cnm acıo bağırıyorum resmen yaaçok fena... sizde de oluyor mu ya bu kadar şiddetli..
Birde 20 günde 4 kg almışım doktor kızdı valla...
Allahım ne yapacağım şaşırdım ya yemek yemeden de olur mu?
Diyetisyene göndercem bir dahaki sefere dedi bu sefer hemen kaçtım elinden ama kurtuluşum yok.
merhaba arkadaşlar,geçmişler olsun yaaa bu ne bööle bişiler olmuş defne ve burcu çok gemiş olsun kendinize çok dikkat edin kızlar....allahım korusun meleklerinizi :Saruboceq:
benim oğlum artık hiç durmuyo maşaallah sürekli bi hareket halindeyiz...:))zaten erken başladı ama artık dur durak bilmiyo çok hareketli olcak benim yavrum galiba
ya arkadaşlar bu arada dün kocaaa bi avm de şöyle rahat bi sandalet bulamadım,ya benim ayaklarım mı büyümüş kalıplar mı küçülmüş çözemedim,sanırım birazda şişmişti çünkü akşam gittik gezdikçe de iyice şişti galiba....var mı tavsiyesi olan nerden baksam ???
merhaba güzel anneler kahvaltımızı yapıp geldik geçmiş olsun çiğdemcim iii olmana sevindim canım
hediye konusuna gelince annenin bedenini bilmediğim için bende bebişe birşey alacağım :))
kızlar bebeğin kıyafetlerini nevresimlerini yıkamak için erkenmi yoksa yıkıyımmı
merhaba güzel anneler kahvaltımızı yapıp geldik geçmiş olsun çiğdemcim iii olmana sevindim canım
hediye konusuna gelince annenin bedenini bilmediğim için bende bebişe birşey alacağım :))
Kızlar şeyma nerede 2 gündür niye girmiyor acaba????
cnm onun kaynanası gelmiycekmiydi belki ondan giremiyodur eğer geldiyseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?