2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende şeymayı sorucaktım sonra kayınvalidesi geldi aklıma muhtemelen o yüzden giremiyor aman başka sorun olmasında

günaydın herkese canlar nasılsınız?benım kayınvalıdemler burdaydılar hıc gıremedım kac gundur.cekılısler oldu :)ben bugun carsıdan alıcam bıseyler :)

sıkma canını canım degesızlıklerıne bende pes dıyorum.bızdede var aynından ama ben yapmıyorum hızmet falan uzaklar bana allahtan :) ama bende hıcccccccccccccc sevmıyorum ılk baslarda cok severdım ama okadar soguttukı kendınden sımdı ıgrenıyorum valla :) geldıler gıttıler bende sınır kalmadı yıne seytan gorsun yuzunü uyuzun

boşver üzülme allah rızası için git yap kayınvaliden biraz yüzsüzmüş ama benim ki direk söyleyemez öyle şeyler bana yani dolaylı yoldan yaptırır yada benim söylememi bekler gerçi benim ki daha gıcık.

sıkma canını demetim yaaa şimdi birşey desen senden kötüsü olmaz bırak büyüklük sende kalsın

ayy aman cnm bunların hepsi aynı herlade düşüncesizler çok
sen yinede yapıcam diyosan yap cnm

Canım benim, şeytana uyma. Bende %10 misafir gelmesi ihtimaline karşı, banyoyu temizledim, evi de temizledim, sabahın köründe kalktım bu yüzden. Açıktan bir şey söylemedi ama "bilmem, belki benimle gelir" dedi. Ben de temizlik yaptım. Kızmadım ama yine de birşey gelecek başıma diye korktum.

günaydın herkese canlar nasılsınız?benım kayınvalıdemler burdaydılar hıc gıremedım kac gundur.cekılısler oldu :)ben bugun carsıdan alıcam bıseyler :)

Günaydın, hoşgeldin. Keşke ben de gezebilsem... Hava çok güzel (sıcak yani), ancak yarın çıkarım...

bu arada benimkide sinir etti alışverişe gittik şimdi biliyor ya ilk çocuğu kız tarafı yapar resmen bi şey almak istemedi tam alıcaz gerçi ananeside alıyordur diye kapattı önümü sinir oldum ya annem sırf adet olduğu için değil içinden geldiği için yapıyor abimin çocuğunada yaptı içinden geldiği için bizimkinin içinden hiç bir şey gelmiyor sinir oluyorum o anca dra gelsin yanımda lafa karışsın başka bi şey gelmiyo içinden.

nasssı yani ayağım ağrıyor gel de hizmet et mİ dedi misafiri kab.etmeseymiş o zmaan
BENCE YAPMAkötükedihüso

valla nazar değmesin benim kaynanam hiç birşeye karışmaz arada laf söyler gitmezsem ama misafir gelsin yok birşey olsun bani hiç katmaz valla çağırmazda gel otur yada yardım et diye ben inersem inerim yoksa evime bile çağırmadan gelmez hele arkadaşım falan varsa hiç uğramaz iyiliğinede ne istesem yapar hamile kaldığımdan beri çok az evimde yemişimdir akşamları yemek yapar çağırır beni sofrayı kurar kaldırırım birde çay demlerim içer çıkarım öyle çokmu resmiyiz acaba :)))

sevgili hallisna,
ben halen özelden mesaj atamıyorum.. epeydir de girmiyorum zaten.. cinsiyet kız gibi demişti başta dr. 2aydır erkek.. listeyi düzeltmen için söylüyorum...
buarada..çamlıca erdem veya çakmak erdem hastanelerine gidenler var mı..

alış veriş konusunda benimkide cimri neden bilmiyorum ama bebeğe birşey almak isteyeyim daha erken şöyle böyle hallederiz diyor ama birşey yaptığıda yok ne yalan söyleyim :))

Benim k.validem de çok karışır. Doktorda karışamaz, çünkü hastane almıyor içeri. Doktor bir kere kovaladı, daha da girmedi içeri. Kötülüğümüze de söylemez, hani niyeti iyidir. Benim annem hayatta olmadığı için ben ondan kalan parayla yapıyorum herşeyini. Onun haricinde içinden geldiği zaman o da alıyor. Birşey söyleyemem bu durum için, çünkü kadın evimize çıkabilmek için çok borca girdi, k.pederimle. Onları ödüyorlar.

Valla kıslar saolun mecbur yapacam eşimin hatırı için. Yoksa onla papaz oluyoruz. Her seferinde söylüyorum kendi kızı hamileolsa asla yaptırmaz ama allahından bulsun başka birşey demiyorum artıkö bıktım çünkü: Sürekli aynı terane yaa azcık düşünür insan. Ya ilk zamanlar böylşe yapmıyordu şimid kıskanıyor diyorum ben yani başka açıklaması yok. Dua etsin annem yok burda.Yoksa annem onun hakkından gelir.Annemden çok korkar, şimdi desem anneme böyle yapıyor bana diye telefon açar sayar valla ama arada hzuursuzlukolsunistemiyorum.Benim kaynana hep bana delisi.Daha torununa bir iğne almadı.Odadan da haberi yok daha.geçenlerde diyor odasını 3-5 yaşında alırsınız ne gerek var beşik yeter diye. Eşimde söylememişgelince görsün dedi. Eline kalsak varya offf yandık salağınn..

:1shok::1shokoğru söylüyorsun demi nurcancım...

Son düzenleme:
kızlar bısey sorcam lansılon lanolın kullanan varmı aranızda gogus ucu catlagı ıcın sımdıden baslayın dıyorlar bılgısı olan varmı bıde benım karnım catlamaya basladı onun ıcınde liarak tavsıye edılıyor pahalı bı krem ama degerse almayı dusunuyorum bılgı veırsenız sevınırım

allah ellerıne dusurmesın canım ya bızımkıde aynı benım aılem aldı odasını falan elını hıc tasın altına sokmuyor prasını otekı tarafa gotrcek heralde bencede allahndan bulsunlar allaha havale etcez baska yapcak bıseyde yok

Canım rahatsızım de yaaa eşinin hatrı için olur muşmu?Neyse ben bişey demiyeyim şimdi sen bilirsin yine de sen de benim gibi çok yumuşak kalıyorsun k.validenin karşısında.herşeye hehe tamam yaparım...Ben de öyle...
ama benimki bi korktu ki akşam ilk defa sofra toplama bulaşık yıkama işini yapmadım yoksa her akşam benim görevim olmuştukaydirigubbakcemile3

Benimkiçok yüzsün cnm ya ben resmiyet koysam da çağırır.Bir deümreye gittigeldi kendini hacı sanıyor haspam. Ayyyy sinirlerim bozuldu yine valla yaa...kötükedihüso-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…