:1shok::1shokoğru söylüyorsun demi nurcancım şok oldum ama altlı üstlü falan oturmuyorsunuz heralde dimi???Yoksa öyle olsa mutlaka çağırır...
kızlar bısey sorcam lansılon lanolın kullanan varmı aranızda gogus ucu catlagı ıcın sımdıden baslayın dıyorlar bılgısı olan varmı bıde benım karnım catlamaya basladı onun ıcınde liarak tavsıye edılıyor pahalı bı krem ama degerse almayı dusunuyorum bılgı veırsenız sevınırım
kızlar bısey sorcam lansılon lanolın kullanan varmı aranızda gogus ucu catlagı ıcın sımdıden baslayın dıyorlar bılgısı olan varmı bıde benım karnım catlamaya basladı onun ıcınde liarak tavsıye edılıyor pahalı bı krem ama degerse almayı dusunuyorum bılgı veırsenız sevınırım
Benimkiçok yüzsün cnm ya ben resmiyet koysam da çağırır.Bir deümreye gittigeldi kendini hacı sanıyor haspam. Ayyyy sinirlerim bozuldu yine valla yaa...kötükedihüso-tatlicadiarzu-
Canım lansinoh çok iyiymiş didoba da öyle söylüyordu.ama benim göğüslerimde çatlaklar oluştuğu için doktorum başka bir krem verdi ben çatlaklar için sanıyordum
bir de baktık netten falan araştırdık göğ.ucu çatlakları içinmiş şimdi sürüyorum göğ.ucuna da 1.haftadır kullanıyorum silmek gerekmiyormuş tamamen organik bebiş emmeye başlayıncada silmeye gerek yokmuş şimdiden başladım ben bakalım inşallah yara olmaz göğ.uçlarımız.ama bu yara olmaması için çok önemli bi ayrıntı daha verdi didoba didem.onu kaydettim ben yine lansinoh un göğüs kalkanı sadece emzirmediğimiz zamanlarda kullanacakmışız giysimize temas etmediği için ve hava aldığı için çok iyiymiş.yara olmasını engelliyormuş haberiniz olsun takınca biraz komik duruyor ama çok iyi demişti.ben kesinlikle ondan kullanıcam ilk emzirmem den sonra takıcam o kalkanı...
hadi bakalım tamamla da koyarsın fotosunu merak ettim ama yaa mobilya aldınız demi?nasıl birşey aldınız?bu arada canlar bende oglusumun odasını hazırladım ama halımız daha yok halıda alalım ınsallah resmını cekcem koycam :)
selam kızlar...opuyorumnanaktan
kaynanaları çekiştiriyosunuz sanırım.
benimki vefat etmiş biz zaten memleketlerden uzağız böyle sorunlarımız olmuyo çok şükür...
Vallahi benim doktorum bana "garmastan" vermişti. Fena değil, canım çok yanıyordu. 2 kere sürdüm geçti. Şimdi fazla birşeyim yok.
Çatlaklar konusunda birşey diyemeyeceğim, henüz çatlamadı karnım. Çatlamaması için de elimden geleni yapıyorum. Liarak'ı ben de duydum, iyi bir markaymış. Daha bir şey olmadığı için sabah kalktığımda krem, akşam yatmadan önce de badem yağı sürüyorum.
hadi bakalım tamamla da koyarsın fotosunu merak ettim ama yaa mobilya aldınız demi?nasıl birşey aldınız?
Selam cnm hoşgeldinopuyorumnanaktan
hoşbulduk defneciğim.Selam cnm hoşgeldinopuyorumnanaktan
benım catlaklarım gıt gıde cogalıyorsıskolastım ıyıyce ya maşallah sanada allah nazar degdrmesın ınsallah catlamaz canım saol opuyorum bebısı kendıne ıyı bak ben yemehge kacıyorum byes
çok saol canım.bende alcam ınsallah cıkıcam ogleden sonra carsıya :):dance:
çok saol canım.bende alcam ınsallah cıkıcam ogleden sonra carsıya :):dance:
yoo altlı üstlü oturuyoruz canım valla biri gelse sesini faln duymasam bilmem yani misafiri olduğunu gündüz yanlız oturuyor evde bende yanlızım ama hiç çıkmaz kendi kafasına göre takılır benide hiç takmaz peşine herkez kendi hayatını yaşıyor bir yere giderkende ister söylerim ister söylemem zaten çoğunlukla söylemediğim için akşam cepten arar inmediysem yemeğe gel diye yokum derim tamam der kapatır pek sorunlu sayılmayız kaynanamla ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?