ben göğüs çatlakları için krem almıştım 4. aydan itibaren sürüyorum çünkü fazlaca büyüdüler ama uclarına sürmeyin yazıyor üzerinde chicconun ürünü bende sürmedim hiç sanırım göğüs ucu için almam lazım çok geriliyor. bu arada ben klimayı falan açtım yanıyorummm
Of bu hafta ne sıkıcı ya hiç iş yapmak istemiyorum.Ev aldı başını gidiyor valla hiç bakmak istemiyorum ya...b Sanırım annemi çok özledim.Az önce de konuştum babam da gel özledim diyor annem de kardeşlerim de. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ya inanın bende hepsini çok özledim (((
Of bu hafta ne sıkıcı ya hiç iş yapmak istemiyorum.Ev aldı başını gidiyor valla hiç bakmak istemiyorum ya...b Sanırım annemi çok özledim.Az önce de konuştum babam da gel özledim diyor annem de kardeşlerim de. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ya inanın bende hepsini çok özledim (((
Günaydıın.Bende özldeim ama daha doğrusu bu evden atmak istiyorum kendimi belli bir süre dayanabiliyorum sonra ist. ama şimdi ne ben gidebiliyorum ne de onlar gelebilio ooff canım sıkılıoo benimde.
Şuan dada burnum kanıyo tam yazarken :uhm:
herkese günaydın güzel anneler zemuszemus
walla demetcim benimde cnm hiç iş yapmak istemiyo benim evde almış başını gidiyo
ama artık yarın bişeyler yapmam lazım :umursamaz:
demet ailen nerde?? bende o kadar çok özledim ki anlatamam burnumda tütüyorlar ama 10-12 saatlik yola dayanabiliceğimi sanmıyorum risken atmak istemiyorum insan ister istemez korkuyor ama cidden uzak olmak zor sürekli rüyamdalar
demet ailen nerde?? bende o kadar çok özledim ki anlatamam burnumda tütüyorlar ama 10-12 saatlik yola dayanabiliceğimi sanmıyorum risken atmak istemiyorum insan ister istemez korkuyor ama cidden uzak olmak zor sürekli rüyamdalar
asspirin riya diyince bıktım wallahi abuk subuk rüyalar görmekten.Kaç çocuk kaybettim,kaç çocuk emzrdim kaç çocuk doğurdum sayısı belli değil artık şimdide sezeryan douma geçtim geçen karnımdan birden delik açıp çıkarken çocuk 2 gün önce sezeryan kesisi gördüm ama bu kadr mı iğrenç kesilir dikilir bir insan die ağlıyordum ve sözde rüyamda 1 hafta sonra öteki dünyaya gidecekmişim diyorum "off yaa ben gitmek istemiyorum ama yaa ben istemiyorum yaaaa" :S
toxicdaisy cidden ilginçmiş rüya hayır olsun. ben sıcaktan uyuyamadığım için rüya falanda görmüyorum görsemde bebeğimin ismiyle ilgili görüyorum birileri bizim koyucağımız ismi çalıyor çok kızıyorum:))
Minibüse bile binmek zor bide hep tekerleğe denk geiyorum artık karnıma sarılmaktan :)
Bide ne kadar lap lup yürüyen herkese çarpan insan varmış yaav farkediyorum sürekli karnımı kolluyorum yolda yürürken ellerim hep hazır bekliyor ani bi harekette çarpanlar olur diye hemen karnımı kolluyorum yürümek bile zor artık ne salak insanlar var geçen çarpıp düşürüyorlardı beni son anda hamle yaptım yoksa ezeceklerdi