toxicdaisy cidden ilginçmiş rüya hayır olsun. ben sıcaktan uyuyamadığım için rüya falanda görmüyorum görsemde bebeğimin ismiyle ilgili görüyorum birileri bizim koyucağımız ismi çalıyor çok kızıyorum:))
Dün gene ne gördüm kaydirigubbakcemile3 çekiliş oldu yaa bende düşünüyorum yaa aldıım hediyeyi arkadaş beenmesse diye sonra rüyamda arkadaş diyor ksr bkmyn ben kuradan çekilmek zorundayım herkes bir bir çekiliyor.Diyorum bak beenmedi rezil oldum ne kadar utanıyorum çok üzülüyorum kaydirigubbakcemile3 ne bilinçaltı varmış bendede :)
korktum "ısırırım emzirirsen" kaydirigubbakcemile3cidden baya takmışsın demekki kafaya hediye olayını:)) haa ben geçen gün ne gördüm kızım büyümüş ama ben işler yüzünden fırsat bulup onu emzirememişim kızım gel emzireyim diyorum bi kızıyor babasının ayaklarına yapışıyor istemiyor beni sonra dişlerini sıkıyor sanki ısırırım emzirirsen der gibi çok üzülüyorum ben nasıl anneyim bu zamana kadar nasıl emzirmem diye.
iyiyim canım sen dr a gidicez bugün bizde bakalım yine tahil inşallah temiz çıkarda evime dönerim...:) günaydınnnnnn nasılsın canım ? bende dun arkadaslarla carsıya cıkmıstım aldım hedıyeyı umarım begenır arkadasta.
gunaydın güzel anneler:)))
iyiyim canım sen dr a gidicez bugün bizde bakalım yine tahil inşallah temiz çıkarda evime dönerim...
selam herkese yeni katıldım aranıza ama bende ağustos annesi olacağım inşallah
Selam kızlarr.2 hafta aralıktan sonra ben de geldim.2 haftaydı hastanedeydim.rahim ağzına dikiş attılar kəsalmadan dolayı. şimdi daha iyiyizz.siz nasılsınizzz
inşallah canım temız cıkarda hayırdır ne tahlılı bu ? cok gecmıs olsun onemlı bısey degıldır ınsallah ben gecen haftalarda pek gıremedım nete kayınvalıdemelr vardıda
evet yol çalışması vardı toz içindeydi heryer...derin bizde izmire gittik bende çok yoruldum bide milas yolunda çalışma vardı sanırım hepten zor olmuştur.
byyy grsrzkızlar ben çıkıyorum şimdi bugün kuaföre gidip ağdamı yaptırcam ancak hazirlanırım
daha sonra gelince baklarım yine sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?