2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gene ne gördüm kaydirigubbakcemile3 çekiliş oldu yaa bende düşünüyorum yaa aldıım hediyeyi arkadaş beenmesse diye sonra rüyamda arkadaş diyor ksr bkmyn ben kuradan çekilmek zorundayım herkes bir bir çekiliyor.Diyorum bak beenmedi rezil oldum ne kadar utanıyorum çok üzülüyorum kaydirigubbakcemile3 ne bilinçaltı varmış bendede :)

kızlar hamile hamile yola çıkmayın hafta sonu bi bodruma gittik mahvoldum.
hiç tavsiye etmem...:1no2:

cidden baya takmışsın demekki kafaya hediye olayını:)) haa ben geçen gün ne gördüm kızım büyümüş ama ben işler yüzünden fırsat bulup onu emzirememişim kızım gel emzireyim diyorum bi kızıyor babasının ayaklarına yapışıyor istemiyor beni sonra dişlerini sıkıyor sanki ısırırım emzirirsen der gibi çok üzülüyorum ben nasıl anneyim bu zamana kadar nasıl emzirmem diye.

Kızlar,benim ailem alanyada yaşıyor. Çok uzak görünüyor evet ama uçakla 45 dk ve uçaktan osnra da 2 saat ileride yani.Pelincim aman dikkat et cnm yaa burnum kanıyo dedin aklımçıktı.Gerçi bu zamanda normal demişti doktor. Ben ekimden beri görmüyorum. Annem gelmişti onu gördüm ama babamı kardeşlerimi çok özledim yaaa((((

Bugün kendimi çarşıya atacam gene beni bir o paklar valla. Yoksa evde durup kafayı yiyeceğim yaa.. Galiba haklısın amaç evden dışarı atmak kendimizi. Ben kaynanamdan bıktım çok beniçok zorluyor ses etmiyorum ama en sonunda çileden çıkacam. Onun yüzünden eşime de sinir oluyorum.

:) günaydınnnnnn nasılsın canım ? bende dun arkadaslarla carsıya cıkmıstım aldım hedıyeyı umarım begenır arkadasta.

derin bizde izmire gittik bende çok yoruldum bide milas yolunda çalışma vardı sanırım hepten zor olmuştur.

korktum "ısırırım emzirirsen" kaydirigubbakcemile3
.Hehe sadece emzirme olsa ben kaç kere kucaımdan düşürüyorum bi bakıyorum yukarı çıkarken merdivenlerde düşürmüşüm saatler sonra karnım acıkınca fark ediyorum felan ama artık kalmadı o rüyalar sanırım bu bebekten önceki kaybım yüzündendi şimdi doğum kısmına geçtik kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım sen dr a gidicez bugün bizde bakalım yine tahil inşallah temiz çıkarda evime dönerim...

inşallah canım temız cıkarda hayırdır ne tahlılı bu ? cok gecmıs olsun onemlı bısey degıldır ınsallah ben gecen haftalarda pek gıremedım nete kayınvalıdemelr vardıda

O kadar alıştım ki dün ark giderken diyorum kayınvalideme BıZ çıkıyoruz.Sonra dedim kendi kendiime biz mi :) evet bizzz oğlumla biz :))

kızlar ben çıkıyorum şimdi bugün kuaföre gidip ağdamı yaptırcam ancak hazirlanırım
daha sonra gelince baklarım yine sizlere

inşallah canım temız cıkarda hayırdır ne tahlılı bu ? cok gecmıs olsun onemlı bısey degıldır ınsallah ben gecen haftalarda pek gıremedım nete kayınvalıdemelr vardıda

Aaa senin haberin yok.Pazartesi dr gittik su geldi sandım mantar var enfeksyon sınırda çıktı fitil ve antibiyotik verdi dr kullanıyorum bugün tekrar gidices yine tahlil yapılacak bakalım inşallah enfeksiyon ileri derecede çıkmaz yoksa has. yatırıcakalrmış tedavi için fakülteye ama o kısmını düşünmek istemiyorum...

derin bizde izmire gittik bende çok yoruldum bide milas yolunda çalışma vardı sanırım hepten zor olmuştur.
evet yol çalışması vardı toz içindeydi heryer...
zaten ben arabayla yolculuğu sevmiyorum hepten içim dışıma çıktı vallahi.
çocuk olunca da zor yolculuk bir de benim ikincisi bakalım ailemin yanına gitmek ne zaman kısmet olacak??boshayallersmile

kızlar ben çıkıyorum şimdi bugün kuaföre gidip ağdamı yaptırcam ancak hazirlanırım
daha sonra gelince baklarım yine sizlere
byyy grsrz
Ohh mis gibin ne güsel korkudan gitmedim hiç şimdide karambole alıyorum aynayla bile zoor.Ama söz verdim kendime eger normal doğum yapabilirsem dayanabilirsem o acılara ağdacıya gidicem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…