2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler ben anca geldim gezmeden demetim yorulmadığına sevindim canım benim iyi olmuş kaynananın gözünün korkması :))

Evet nurcanım ya çok iyioldu. Gerçi ne olursa olsun, oğluma söylede akşama beni gezmeye götürsün çok sıkıldım evde dedi. Bende ara sen söyle dedim söylemiş.Eşim de akşam dükkanda durmamlazım demiş mors olmuş..hehehe

Evde sıkılıyorsan git gez yabize ne yani.. Valla ütü felan bahane ettim de eve geldim yaa(((

canım altlı üstlümü oturuyorsunuz birde ev nerde sizin semt olarak

Selam kızlarr.2 hafta aralıktan sonra ben de geldim.2 haftaydı hastanedeydim.rahim ağzına dikiş attılar kəsalmadan dolayı. şimdi daha iyiyizz.siz nasılsınizzz

ya benim sağ göğsümün altında kaburgamda bi ağrı var acıma gibi bişeyde aynı zamanda 2 gündür devam ediyo batıyo sanki bu normalmi sizce

geçmiş olsun gunaycım senin bebişlerde hızlı anlaşılan şimdi nasılsın bebişler nasıl

Nurcanım ben küçükçekmecede oturuyorum kaynanam da 2 sokak ötemde yani.

Günay geçmiş olsun cnm sana da iyiolmanıza sevindim.

ivy2010 normal cnm bende çok yaşıyorum hep yatmamlazım ağrımaması için yani çok acıyoo(((

Zorcnm ya allah çalışan annelerimize sabır versin güç kuvvet versin. Kıslar benim karnımçok sert ya taş gibi ve çok ağrıyor yaa neden acaba gaz yapıcı birşey de yemedim.

demetim benimde sertleşiyor sonra tekrar yumuşuyor bebek kasılma yapıyor büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…